Alig telik el 1 nap és micsoda csodálatos dolgok történek itt!!!! Nem semmi egy topik!!! CSODATOPIK!!!!!!
Hanna!:)
Óriási gratula és minden jó amit csak kívánni lehet!!!! Nagyon szép Hcg érték!!!
Nyulaszkám!!! Julika!!!
Csodálatos egy csajok vagytok az biztos!!!! Annyira de annyira örülök nektek!!! Jajj csak láthassam ismét a holnapi szép erős kétcsíkos tesztet!!! A mai tesztek is szépek voltak ám!!! Mi itt látjuk amit kell! Két csík!!!!! Szuper!!!!
Zsani!:)
gratula a-11kg-hoz nem semmi eredmény.A szűztea kapszulát egyszer én is kipróbáltam az esküvő elött,6kg/1,5 alatt, hatásos az tuti, de a lényeg legyen minnél közelebb egy wc!
én anno a dm-ben vettem.
Köszi a pocakdícséretet,be kell vallanom én is el-elnézegetem, olyan, mintha nem is az enyém lenne.
Holnap derül ki ugye hogy mikor kezdhetitek ismét?Drukkolok nagyon!
Brummm!:)
neked is drukk,nagyon remélem hogy minnél hamarabb visszakphatjátok a kisBrummokat!:)
Dezsina!:)
ez a mensi nem semmi, bezzeg amikor nem várjuk akkor percre pontosan megtud jönni. Nekem a doki azt mondta ha piros akkor az az igazi! Hajrá szurik, hajrá babóka!!!! Most te kapod a gólyát!!!!:)
Hajnoca!:)
én is a rápisilős tezsteket jobban kedveltem, mert annak nem kell egy külön pohár ,azután felszívni és csak azután várni... rápisil az ember és már izgulhat is!
Katica!:) és Bella!
üdv a mi kis topikunkban,jó helyre jöttetek! a sikerszériát valakiknek folytatniuk kell!!!!
Pandácska!:)
hogy vagytok? Magadról olyan keveset írsz!!!! pedig sokat szoktál írni, de magatokról.... van mit bepótolni!!!
Rólunk: Mi jól vagyunk,tegnapi és hajnali izgalmat leszámítva.A kisasszony nagyon lusti volt egész nap, már valóban nagyon megijedtem,hajnalban is arra ébredtem,hogy semmi...már terveztem adokihoz menetelt...erre úgy beindult a kisrosszcsont...
A párom 10 nap múlva végre itthon lesz!
Mindenkinek minden jót!!!!