Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Becka! Úgy látom mi igen csak fej-fej mellett haladunk. Én szept. 15-re vagyok kiírva, de azt mondták, hogy inkább később lesz meg mint hamarabb, bár én nem bánnám, ha már babázhatnék. (ezt a vonalzót én már annyiszor beállítottam, de sose jelenik meg. Mit kell csinálni vele?)

Egyébként tényleg nem kell félni a szüléstől, hogy fájni fog az biztos, inkább a hossza a rosszabb, hogy nem tudod meddig.
Én a fiamat a közeli vidéki kórházban szültem kb. hajnali 3 körül kérdeztem a szülésznőt, hogy szerinte mikor babázunk. Erre azt felelte, hogy reméli. még ma meg lesz. Azt hittem szívbajt kapok. Erre 1,5 óra múlva megszületett. Nem igaz, hogy ő ezt nem tudta. Persze nem lehet órá, percre pontosan megmondani, de akkor is. Ezért is megyek az Istvánba.
Ja és mikor bújt ki nekem egyáltalán nem fájt, volt gátmetszésem de azt sem éreztem (utána annál inkább).
Mikor kibújt Norbi már tudtam, hogy nem sokára jön a tesó, mert ezt még egyszer végig csinálom.

De kívánom Neked/Nektek, hogy gyors és könnyű szülésetek legyen. Állítólag a málna levél tea és a homis bogyók csodát tesznek. Egy pár napja már teázok, bogyeszt még nem kaptak. Kedden megyek ctg-re és remélem a kórház patikájában lesz. Esetleg tud v.ki olyan gyógyszertárt Pesten ahol tuti van,? Ezek a vidékiek hülyének néznek mikor kérem tőlük, pedig már a megye székhelyen is voltam.
Ne tudjátok meg! Itt a kórház, patika, sztk kb. 20-30 évet le van maradva.Mikor a szülésznő most kérdezte, hogy milyen kellemetlen élményem volt az előző szülésnél, mondtam neki, hogy a seggel felfelé tolni. Mivel az ágyat,mikor jött ki a gyerek a derék résznél megemelték, hogy a fejem lentebb esett, mint a fenekem, azért, hogy ők jobban lássanak. Közben a fejem nyomták, én nem kaptam levegőt, mert labdát akartak belőlem csinálni, ja és egyfolytában rikácsoltak, hogy másszak vissza, mert persze a műbőr, trutyis asztalon, a gravitáció hatására én mindig lecsúsztam.
Szóval bennem nem a fájdalom, hanem a lehetetlen körülmények, az emberek hozzá állása maradt meg. Pedig kis kórházról van szó, ahol napi 1 gyerek születik, vagy egyse.
Hát remélem, most nem így lesz, hamár több mint 160km utazgatunk a kórház miatt.

Na megint jó hosszú lett! Köszi a türelmeteket. Mindenkinek puszi

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Én úgy álltam hozzá, hogy minden, lehinkább a fájdalom azért van, hogy Ő megszülethessen. És a fájdalom véget fog érni, ahogy kipottyan a kisfiam. Ez ngyon sok erőt adott, így nem keseredtem el, és az sem érdekelt, hogy mások hogyan élték meg. Nincs két egyforma szülés...
Párom is bejött a szülőszobára, sokat számított a jelenléte. Fogta a kezemet, rámszólt, ha nem vettem levegőt stb...

szilvás76
 
 


Szerintem sem kell másokkal foglalkozni. Egyesek szeretnek magukból mártírt csinálni (lehet, hogy én is??? :lol: ).

Csak magunkkal és a babával kell foglalkozni és belülre figyeni!
Nekem ez a végére jött össze és sokkal könnyebb lett.

Egy jó szülésznő, akiben megbízunk és akinek a tanácsait megtudjuk szívlelni nagyon- nagyon sokat tud segíteni.

Nekem ez Norbival a 3.-nál jött össze (mivel két műszakot lehúztunk és a harmadikban született.).
Ő tudta elmagyarázni rendesen, ogy mit tegyek és hogyan, és kellő képp határozott volt a hisztim kezeléséhez. Korban anyám lehetett volna. lehet, hogy ez is segített.

Én mindenképp ajánlom a szülésznő választást, ha doki nem is, de őt szerintem jó fogadni. Ha jól tudom az én dokinőm nem is dolgozik nélkülük.
Na majd meglátjuk. Csak már ott tartanánk!!! Mostanában egyre nyűgösebb vagyok, szeretnék már túl lenni rajta. Egy pár napja van ez,mióta olyan nehéz a hasam. Eddig mindent vígan megcsináltam, semmi fizikai gondom nem volt, most meg sehogy sem jó. Minden lépésnél úgy érzem, hogy össze kell szorítani a térdem, mert elhagyom a gyereket útközben.
Na nem nyavajgok már annyit, mert herótom van az olyan nőktöl, mint amilyen most én vagyok (ez a folyamatos nyivákolás), hanem megyek és eszek v.mit.

Puszi mindenkinek

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 

 
 

[quote="gabuska"]K írta:gabuskautyfül,
bár nekem lennének ilyen problémáim! :wink:


Miért mondod ezt Gabuska?
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Visszatlrve a szoptatás témához, én alapból úgy állok hozzá, hogy lesz tejem és majd szopizik szépen. De ha nem akkor sem fog összedőlni a világ. Akkor majd megoldjuk másképpen.
Igazából a terhességhez is így álltam hozzá, és a szüléssel is így vagyok. Nem rágódom rajta, nem aggódok, azt mondom minden okés lesz. :wink:

Majd utána elmondom, hogy így volt-e :lol:
kutyfül
 
 


Kutyfül,
hát, szerinted miért mondom, hogy bárcsak előtej szivárgás problémám lenne? :wink: A megfejtés: szeretnénk kistesót. 8)

"Visszatlrve a szoptatás témához, én alapból úgy állok hozzá, hogy lesz tejem és majd szopizik szépen. De ha nem akkor sem fog összedőlni a világ. Akkor majd megoldjuk másképpen. "
Ez nagyon jó hozzáállás, csak az a baj, hogy hiába tudja ezt valaki a baba születése előtt, amikor majd jönnek a sajnálkozó tekintetek, esetleg a védőnő rosszallása, hogy hát erőltetni kéne a szopit még akkor is, ha az anyuka már kész idegroncs, meg a szoptatni tudók lenéző/lesajnáló tekintete... nos akkor kell nagyon erősnek és ügyesnek lenni, hogy le vagytok ti tojva, ez a baba sem lesz más, mint a tiétek. Kívánom, hogy ne ess át ezen, de a környezet nagyon be tud tenni ilyenkor, hogy igenis lelkiismeret furdalásod legyen. :roll: De a legjobban azt szeretném, ha jó sokáig tudnál szoptatni! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok
egyetértek Gabuskával, ezt szülés előtt én is szépen eldöntöttem.
Szerencsére Anyu meg a nővérem tartották bennem a lelket, de igencsak kiakasztottak azok az Anyukák, akiknek volt tejük, és amellett, hogy örültek volna neki, inkább piszkáltak, hogy mit csinálok ROSSZUL...
Meg a duma, hoyg MINDENKI TUD szoptatni, csak akarni KELL...
FRÁSZT! Sajna a gyermekágyi időszak érzékenysége, a fáradtság, az új hatások stb miatt annyira a lelkemre vettem, hogy talán emiatt SEM volt elég tejem.
Szóval tényleg majd akkor kell megedzened magad. Sztem előre olvass el egy-két-sok dolgot a szoptatásról, jól "tárold" el, és szülés után NE FOGLALKOZZ a szakirodalommal, meg az okosokkal. Ne olvass róla, és az érdeklődőknek csak annyit mondj, persze, minden rendben. Még ha nincs is tejed, ne kezdj el magyarázkodni, mert úgyis kioktatnak a mindent-jobban-tudók.
Anyunak van igaza: a legjobbat a legjobban úgyis TE adhatod a TE babádnak, tudni fogod, mikor mi kell neki, csak össze kell szokni...
Én másodjára biztos így fogok tenni...
Sz

szilvás76
 
 


Ez a megfejétés járt a fejemben Gabuska, de nem voltam benne biztos:)

Köszi a biztatást lányok! Majd novemberben jól visszaolvasom, hogy legyen miből erőt meríteni :lol:
A tervek azért vannak. hogy aztán minden másképpen alakuljon, de legalább addig nem stresszelem magam.

Egyébként ezek a okos és mindenttudó emeberek már a terhesség alatt is kezdik körüldongani az embert. A kedvenc történetem ezzel kapcsolatban, hogy egy esküvőn voltunk, ahol volt két baráti pár is picibabaával. Az egyik pár hölgytagja egy 10 perces kiselőadást tartott arról, hogy mennyire jó a hordozókendő és ezt majd mindenképpen használjam. Aztán a másik pár tagja fordult oda hozzám, és azt mondta, e a kendő egy nagy hülyeség és nehogy beletegyem a gyerekem... :lol:
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Látom minden téma felmerült már.

Szoptatás: Szerintem nem mindenki egyforma, van aki tud van aki nem. Én is utálom az okoskodó banyákat, akik megesküsznek erre vagy arra. Brrr....

Most látom, hogy sok pici baba van a környezetemben, hogy annyira eltérőek, és az anyukák is. Nincs két egyforma terhesség sem.

Lenne egy kérdésem, amin gondolkodom, készülődvén a szülésre :)
Az Istvánba kell vinni "ottlevős" ruhát a babának???? Vagy csak a "hazahozós" szerkót?
Ezt még nem tudom.
A választ előre is köszi!

büngyike
 
 


Büngyi,
igen, kell saját ruha a babának a bentlétre is, sőt már a szülés után is rögtön a sajátjába öltöztetik. És vigyél neki takarót, kissapit, fürdőlepedőt is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nagyszerű, akkor hatalmas bőrönddel megyünk :shock:

büngyike
 
 


Bocsi, ez csak az első reakció volt :) Köszi az infot.
Lepedőből elég ugye a pelusanyagos? A kissapka az eddig is világos volt, hogy kell, de a kistakaró, meg ilyenek nem. Na, akkor bekészítjük :)

Neked hány csomagod volt?

büngyike
 
 


Büngyi,
a takaró mindenképp kell, a kórterembe is, ha fekszik a baba a "kosárkában", de főképp akkor, ha kimész vele a folyosóra.
Húúúúúú, jó kérdés, rég volt. :oops:
Arra emlékszem, hogy miket vittem magammal, de hogy ez hány táskában fért el, arra már nem.
Sztem a szülésre csak az akkor kellő cuccaidat + a baba ruháit vidd, a többit utánadviszi a párod.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Szilvi,
igen, nekem is G.E. volt a dokim. :lol: Nagyon szeretem, a következőt is nála szeretném szülni.

Büngyi,
bár nagy súllyal született a második fiam, könnyű szülés volt. Persze az első szülésből levontam a tanulságokat, megfogadtam, hogy mit nem fogok csinálni, meg mit, s így könnyebb lett.

Pakkméret:
én egyetlen, bár igen nagy utazótáskával mentem be, az elég volt. Ebben egy külön szatyorba pakoltam azokat a holmikat, amikre a szülőszobán volt szükség. A kórteremben nem volt igazán tárolásra alkalmas hely, végig az ágy alatt tárolt táskámból éltem. Nekem a kicsi nem is volt egy percig sem az ágy végén levő kosárkában, oda a pelenkázáshoz kellő cuccokat raktam. Amit nem vittem, és bántam: olvasnivaló, nagyon unatkoztam a kórházban. Mondjuk második gyerekkel már nem aggódtam annyira, plusz a családban se volt már akkora szám, mint az első gyerek, tehát látogatóim se voltak nagyon, így csak szopiztunk meg nézelődtünk.
Másfél éve még adtak pólyát, én abban vittem ki a folyosóra. Emlékeim szerint én nem vittem be takarót, nekem nem hiányzott.

Hordozókendőről egy szó, ha már felmerült: annyira egyéni, hogy kinek jön be, kinek nem, hogy én az első fiammal egész jól megvoltam vele, a másodikkal meg egyáltalán nem tudtam használni. Ha van az ismerettségi körben valakinek, érdemes kipróbálásra kölcsönkérni.

Reggel megy a nagyfiam először az oviba. :D És még csak el se kezdtem összeszedni a cuccait....

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi,
hát ja, nekünk nem volt pólyánk, és ha a kis kosaras kocsival kitoltam a folyosóra, akkor muszáj volt betakarni, hiába volt augusztus, olyan kereszthuzat volt, hogy ihaj.
Amúgy azt a kis kosarat én is inkább tárolásra meg ruhaszárításra használtam, akkor volt benne Livi, ha vécére mentem vagy olyan látogató jött, aki nem akart bejönni és kitoltam vele.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kormi!
Annyira éreztem, hogy ő volt a dokid :)))) ...gondolom, érted miért? :lol: ...jó fej, nnna!

Én sporttáskát vittem, a tetején volt egy zacsiban a szülészetre szánt cucc... Bár nekem nem volt olyan hirtelen a dolog, mert már este be kellett mennem, és mivel volt üres szülőszoba, az egyiket meg is "kaptam".
A mi szobánkban az én ágyamhoz olyan kosár volt, ami nem az ágyra volt akasztva, hanem gurult, mint egy bevásárlókocsi. Első fürcsinél nagyon jól jött, volt mire támaszkodni... :wink:
Nekünk is volt pólya, de Bendére majdhogynem kicsi volt, így leginkább csak alatta volt, meg a szopinál azzal támasztottam a hátát. Én odahúztam a kosarat magam mellé, szinte a fejemhez.

Én vettem Nandu-s hordozókendőt, de egyszer sem használtam. :shock: Talán majd legközelebb...
Olvasni nem volt energiám-időm, mert mindig történt valami. "Komoly" könyvet nem is vittem, de a "szennylapokat" is szinte olvasatlanul hoztam haza...

szilvás76
 
 


Sziasztok, én is bekukkantottam, jó sokat írtatok a hétvégén. Én is úgy pakoltam, hogy egy sporttáska, azon belül egy szatyi a szülőszobás, egy pedig a Levi cókmókja, a többi csak úgy bedobálva a táskába. Másolok egy-két cd-t, lehet a szülőszobákban zenét hallgatni, de az eredeti cd-ket féltem. Lehet, hogy ez marhaság, dehát engem egy-két lemez nagyon megnyugtat. Lejátszó pedig az összes szülőszobában van, akkor miért ne?

Talán Csilla77 kérdezte, hogy hol van Pesten homeopátiás gyógyszertár. Az az igazság, hogy én Újpesten lakom, itt kettőről biztosan tudom, hogy mindent lehet kapni: Ave Maria az Árpád úton, a Duna felé és Szent Miklós Patika az Erdősor utcában. Én ezekben vettem bogyókat. :)

Jó vacak, októberi időt, hideget jósolnak erre a hétre. Még jó lenne, hogyha felmelegedne jövő héten és utána, jobb lenne a picurral szép időben hazajönni. Megyek ma Brendonba, az 5 órás kismama tornára, valaki jön? Szerdán pedig megnézem az Istvánban a felkészítőt.

KépKép
becka
 
 


A hordozókendőn én is gondolkodtam, sőt majdnem vettem is, de még nem. Szóval ezzel kapcsolatban még nem jutottam dűlőre, saját magammal. :D

KépKép
becka
 
 


Sziasztok!
Októberben fogok szülni Siklós dokinál. Aki már szült nála, a segítségét szeretném kérni: a magánrendelésén együtt dolgozik Csűrös Erzsikével. Lehet, hogy hülye a kérdés, de a szülésnél Ő is "automatikusan" jön a dokival, vagy külön fel kell kérni?

Köszi a válaszokat!
zandi80
 
 


Köszönöm a válaszokat Lányok! ár bekészítettem a kislányomnak a ruháit amit a kórházban fog hordani. A hazahozósat majd Apuci hozza be.
Siklós dokinál még nem szültem, nem ő az orvosom, de csupa jót hallottam róla!

büngyike
 
 


Sziasztok!

tudja valaki, hogy jelenleg 300 vagy 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kérnek-e?
Mindenhol mást olvasok, és mivel nekem elég macerás eljutni oda, ahol házasodtunk, egyáltalán nem mindegy, hogy most, vagy óriási pocakkal, télen kell oda elmenni érte.

Előre is köszönöm a választ.

Judit

Kép
vjudyt
 
 


Én most voltam a kórházban és 300 nap van kiírva!

büngyike
 
 


Köszönöm, ez igazán jó hír.
Egyébként a születési anyakönyvi kivonat kiállításához, vagy pontosan mihez kell a házassági?

Kép
vjudyt
 
 


Igen, tényleg mindenhol 300 napnál frissebb kivonat kell. Ez ahhoz kell, hogy az apa nevén lehessen a gyermek, vagy ha nem házasodtak össze, akkor apasági nyilatkozatot kell tennie. Hogyha egyik sem, akkor automatikusan az anya vezetéknevére anyakönyvezik és eléggé macerás megváltoztatni.

KépKép
becka
 
 


Büngyi, én is ma raktam el a táskába a picur holmiját is. :) A mostani adatai szerint elég lesz az 56-os, úgyhogy csak ezekből tettem be bodyt, rugit, sapit. (Ha mégsem jók, apa hozza a nagyobbat) Textil és eldobható pelenkákat, fenéktörlőt, törülközőket (frottir, textil), takarót. A mellszívót is sterilizáltam, hogyha szükséges, apa be tudja később hozni. :)

Lehet, hogy kicsit lentebb került Levi, mert gyakrabban érzem, hogy pisilnem kell? Vagy nem ez az oka?

KépKép
becka
 
 


Elképzelhető, hogy lentebb van Levi :)

büngyike
 
 


Sziasztok!

Becka! köszi a segítséget, holnap megyek ctg-re és megyek bogyeszt is venni.
Remélem a hidegfront megteszi a hatását és hamarosan babázhatok. Norbi ilyenkor már meg volt és nem is gondoltam, hogy pár hét ill. pár nap milyen sokat számít. KOmolyan napról napra nehezebb.

Én is gondolkodom a kendőn. Van egy kengurunk, de sosem használtam, mert mikor már kaptuk akkor kinőttük.

Mi szól az egyik mellett és a másik ellen? A kendő (ahogy látom) jobban felveszi a testalakját, mint a másik, így kényelmesebb?
Viszont parázok tőle, mi van ha nem jól kötöm meg és elhagyom a gyerekem???!!! :lol:
Ki melyikre szavazna? Ja és mi a különbség a kismama újságos és a hírdetésekben olvashatók között ami fele annyi?

Ja !!! Most láttam az Auchan akcióját 4db hosszú ujjú body 899,- , 2db rugdalozó 999ft. A bodykat tudom ajánlani, mi használtunk ilyet Norcival, Nem egy prince oliver, de jó. !!! Jó pamut!

üdv mindenkinek

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Csilla,
én nem vagyok elájulva a Princ Oliver bodyktól.
Meg a horodozó kendőtől sem, bár személyesen nem volt dolgom vele, de másnál/fotón látva elborzadtam, hogy milyen pózben van benne a baba. Összegörnyedve. De ez csak az én véleményem. :wink:
Mikorra is vagy kiírva?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


pózban :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="becka"]
írta:
beckaLehet, hogy kicsit lentebb került Levi, mert gyakrabban érzem, hogy pisilnem kell? Vagy nem ez az oka?


:lol: :lol: :lol: röviden: szerintem rakj be szépen mindent a kórházi batyudba :lol
:mrgreen:


...jujj, olyan izgi!!!!!!!!!! :D

szilvás76
 
 


Köszi Szilvi, nekem is volt ma ilyen érzésem. Erre mit csináltam? Elmentem kismama tornára, most alig bírok menni, mindenem izomlázas. (Még a gátizmom is) :)

A batyumat ma átnéztem, kipakoltam, bepakoltam. :D

A kendőnél tényleg (eszembe jutott már), az nem tetszett, hogy a baba mindenhol lelóg, vagy pedig ki sem látszódik belőle egyáltalán és olyan bizonytalannak tűnik az egész, úgy ahogy van. Kaptam egy kengurut, majd kipróbálom és meglátom, hogy jó-e vagy kendőzök inkább. Az egyik kismama újságban az egekig magasztalták a kendőt (persze, értem én, ők is ezt árulják) akkor megjött a kedvem hozzá, hogy vegyek. Később elmúlt a lelkesedés.

Holnap reggel (hajnalban) mehetek laborba az Istvánba, mert RH negatív vagyok, újra csinálnak mindenféle vérvizsgálatot. :(

KépKép
becka
 
 


Becka,
nekem is volt kengurum (most a Levi babás barátnőmél van :)), de képzeld, nem mertem használni. Hogy jaj, biztos nem fog tetszeni a babámnak, meghogy biztos le fog szakadni a pántja meg ilyenek. :oops: Ha lesz kistesó, akkor tuti használni fogom, de legalábbis kipróbálom. Livinél már csak nagyobb korában vetettem be egyet, amiben kifelé nézve lehetett benne, az nagyon kafa volt. 8)

Kép
Kép

Nem látszik, de hátul van támlája, ha magam felé teszem be, akkor tartaná a hátát is. Viszont ezt a fajtát, ami nekünk volt, nem lehet újszülötteknél használni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Amit én kaptam, kenguru ez a fajta:
http://aukcio.nlcafe.hu/item240739381_t ... html#photo

Lehet, hogy még ezt sem lehet újszülöttnél használni?

Gabus, akkor miben hordóztad Liviát?[/img]

KépKép
becka
 
 


Becka,
babakocsiban. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sztem a dobozán rajta kell legyen az alsó-felső korhatár. Vagy súlyhatár.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dobozt nem kaptam, már használt kenguru. Végülis a babakocsi jó ötlet. :wink:

KépKép
becka
 
 


Ugye? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A linken, amit beszúrtál, ott van, hogy 0-12 kilóig, úgyhogy akkor lehet újszülöttet is beletenni! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok.

Augusztus 28-án szültem volna, ma voltam CTG vizsgálaton és magzatvíz vizsgálaton, a dokim szerint pénteken meglesz, ha hamarabb nem, azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ismeritek Dr. Horváth Mihályt, milyen doki, mert most 2 hónapja járok csak hozzá.
fridus
 
 


Fridus, gratulálok! Azért lesz meg pénteken, mert elindítják? Én sajnos nem ismerem dr. Horváth Mihályt.

Hogyha nem gond, kérnék szépen majd erre a topikra tőled is egy "élménybeszámolót" a szülésről. Köszi!

KépKép
becka
 
 


Fridus, csak nem tán fiad lesz? Ők szoktak ilyen ráérősek lenni. :wink: :D

Van Horváth Mihályos topik asszem, nézz be oda!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szia,

Igen, legalábbis azt mondta, ha szeretném.
2 ujjnyira tágultam ki, vérzem, barátok szerint ez a nyákdugó.
Szerintük hamarabb meglesz ez a piciny teremtmény.
Nekem már az sem lenne baj, a papája is bent lesz.
fridus
 
 


Bocs, mégsincs. Azok más Horváth-ok. :oops:

Azt hallottam róla, hogy szakmailag nagyon ott van, de nem egy barátaságos modorú ember.
Bár én legutóbb, mikor láttam, épp egy betege babáját dajkálta a kh folyosóján, akkor nagyon kedvesnek nézett ki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Tehát, akkor jobb ha tartok Tóle, én is mondogatom magamban, hogy nem fogok hisztizni.
Aztán majd kiderül....
Kinek milyen a fájdalom küszöbe...
Ha álmos, fáradt vagyok, elég nyűgös vagyok.
Sok betege van, és néha hallottam oda-oda mondogatni pár betegének...
Vidékről is járnak fel hozzá...
Végülis egyik orvost sem ismertem, mert területileg a Kórházhoz tartozom, viszont Ő volt az UH-os orvos.
fridus
 
 


Fridus,
minden oké lesz, ne izgulj! :wink:
Szóval, fiad vagy lányod lesz? :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska, igen, fiam lesz.
És eddig faros volt végig, nemrégiben fordult meg a drágám.
fridus
 
 


De izgalmas, Fridus már tényleg a legvégénél jársz. Az a lényeg, hogy mostmár a fiad is felkészült a születésre, megfordult. :)

Nekem a szülésznő viccesen azt mondta a nyákdugóra, hogyha elmegy: "vegyünk érzékeny búcsút tőle és nyugodtan feküdjünk vissza aludni". Lehet, hogy még 1 hétig is benntmarad a baba. A jóslófájások ugyanez. Lányok, nekem még jóslók sem voltak, mindenkinek vannak?

KépKép
becka
 
 


Becka,
nekem 1 darab nem volt. :wink:
Nálam kedden távozott a nyákdugó és csütörtökön szültem. Viszont 1 hétig már hasmenésem volt. :?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nekem sem volt jóslóm, sőt az oxitocyn infúzió beadásáig még a szüléskor sem volt fájásom. A nyákdugó sem távozott hamarabb, csak a magzatvízzel együtt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

Szeretném a segítségeteket kérni, hátha valaki ismeri dr. Boros Juditot. Most szeretnék kórházat és dokit váltani, mert először úgy volt, a Jánosban szülök, aztén egyszer végigaraszoltam dugóban a József Attila ltp-ről két órán át és rájöttem, nem akarok én a volán mellett megszülni...

Szóval nekem a velem egyidős kismamák őt ajánlották, de azt is írták, hogy nagyon nagy a várakozási idő a magánrendelőjében.

Van esetleg valakinek tapasztalata vele, vagy nagyon jó tapasztalat más orvossal, akinél nem is kell olyan sokat várni???

És ha priviben megírnátok, milyen áraik vannak, azt is megköszönném!

Köszi szépen,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?