MAMINTINEK IS NAGY NAGY GRATULA ÉS JÓ EGÉSZSÉGET A KICSI CSALÁDNAK!
Benszi,
tényleg fogyunk,ez olyan ilyesztő,nem ?
Tontica,
Tarts ki kérlek,bár már bizti semmi baj nem lenne,ha megszületnének!Én egyre izgatottabb vagyok,szajkózom is a Bogyóknak,hogy maradjanak még bent,legalább október eleje-közepéig!Már csak azért is,mert dokim az Adrián nyaral...
Te teljesen felkészültnek érzed magad?Én úgy tojok,hogy hogy fogunk megbírkózni a feladattal...Meg hogy mikor jön el,Mennyi időm van még?(Bogyók,Bogyók,láthatjátok,Mami még várni szeretne,legyetek jó gyerekek és hízzatok még!!!:-))Épp akartam írni a Mamintinek,hogy a rókák még vannak(tegnap is 4x hánytam...
)Mostmár 3 hete rókázom...De Maminti már babaázik,remi lesz sok tejcije!!!
Jövő hét szerdán megyek a dokihoz,remi rendben lesz minden!
Juciék remi hamar rendbe jönnek,ma jutott eszembe,hogy a férjem egyik barátjánál 34.hétre született a két kisfiú és az egyik 1400 a másik 1900 gramm körül volt.A mamájuk már nem fiatal és sajnos mint utóbb kiderült,zugivó,valszeg azért lettek ilyen kis súllyuak,bár ezt én nem tud6om...
Az érdekes az,hogy a kissebb súlyú a Zsombor lett a vasgyúró a Dani aki 1900-zal született a kis finom-szerény kölök.Zsomi sokáig volt gépen és nagy volt az aggódás érte...Most kb másfél évesek és Zsombor egyedül tologatja a 2 kis ágyat a szobájukban,bunyózik a kutyával az udvaron és az Apukája lassan nem mer vele játszani sem,mert olyan erővel püföl mindenkit,hogy csak na,visszaadni persze nem lehet...
Szóval az élet gyakran kiszámíthatatlan a Jóisten gyakran tesz próbára minket és az útjai tényleg kifürkészhetetlenek...
)
Drukkolunk Liliért és Dorkáért,hogy két egészséges baba legyenek és Juciék mihamarább úgy emlékezzenek erre az időszakra,mint egy rossz álomra!Sok erőt Nekik!
Dóri,
köszönjük az Andis infót is,remi Gica jól bírja a kiképzést!!:-)
Te hogy éled meg ezt a sok hirtelen változást a fórumon,Szerinted nem furi?Vagy ez így normális?Hogy elindul a lavina és kész..?
Mindenkinek nagyon szép napot és kitartáááást!!!:-)