Sziasztok!
Regi, Moncsi!
Márti!
Nagyon jó olvasni Szoni első napjait az oviban! Szuper, hogy ennyire szeret járni, nagyon ügyes nagylány már!
Zsombi meg készül az új szerepre.
Egyedül eljátszós ötleteket én is várok, nálunk nincsenek el egyedül. Ha valamivel mégis játszanak, akkor ha kijövök a konyhába, akkor játékostul költözködnek utánam. Talán az egyetlen, amikor pár méternél többre eltávolodnak, az a motorozás. Mert azt ugye csak száguldozva lehet, egyik szobából ki, másikba be, na ahhoz nem kellek.
Pocakkép szuper, na meg a felső is! Nagyon szép vagy! Vagyis szépek vagytok!
Zsu!
Látom nálatok is viszonylag zökkenőmentesen indul a szeptember. Ügyesek a törpék. Kata mikor megy bölcsibe?
Te írtál tegnap MSN-en?
Az az igazság, hogy nem működik nekem mostanában. Automatikusan belép, amikor bekapcsolom a gépet, de mihelyt ír valaki, még mielőtt elolvashatnám az üzenetet, már lép is ki valamilyen hibára hivatkozva. Már többször töröltem, és újratelepítettem, de még mindig nem jó, nem tudom, hogy mi van. Szumma szummárum, nem tudom, hogy mit írtál, sőt, abban sem vagyok biztos, hogy tőled jött valami.
Ha van esetleg vkinek Skype-ja, akkor szívesen megadom az ottani elérhetőségemet (bár rám is lehet találni
), az legalább rendesen, és mindig működik.
Edit!
Ügyes nagyon Virág, hogy már nem kell neki a rácsos ágy, és hogy ilyen könnyen vette a cserét. A leírtak alapján tényleg jó ötlet volt a váltás. Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi kiruccanásod! Tessék gyakran ismételni, jót tesz!
Zsuzsi!
Kitartás! Sajnos vannak ilyen napok! De túl fogod élni!
Julcsi!
Jó ötlet ez a baba dolog. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fognak példát venni a csajok.
Egyébként tök fura nekem, amikor a kedvenc játékokról, alvós dolgokról írtok. Nálunk semmilyen kedvenc nincs, sőt, a játékok magasról le vannak sz@rva. Alváshoz nincs semmi, napközben sem hurcolnak semmit. Ha megyünk valahova, akkor semmilyen játékot nem viszünk, mert nem érdekli őket. Lehet, hogy most már így maradunk.
Továbbra is egy kalappal minden "új életet kezdő" kismanónak, na meg a szüleiknek is!