Sziasztok!
Jó reggelt!
Majdnem 9 volt mikor kimásztunk Manóval az ágyból.
Piszok rossz éjszakám volt. Lehet, hogy a front a ludas?
Állandóan járt az agyam, ugyan már majdnem minden meg van, már csak mosni kell és vasalni. Kórházi csomag még szanaszét. Egész éjszaka azon agyaltam mihez nyúljak először, ha menni kell. Ugyan 1 órám lett volna, mert csak annyi idő alatt érnek ide Mutiék.
Apát majdnem fel kellett locsolni a Kenguruba, mikor fizetnie kellett. Pedig nem sok mindent vettünk, sok minden maradt Manónál is. Még jövő héten vissza kell menni pár h. fehér bodyért. Manónak szinte csak rövid ujjú maradt, tavasziak voltunk.
Betét: A dm-ből vettem Jessa dm márkájút, és a gyogyiba Tennát, remélem elég lesz.
Marek!
De jó, végre elérted a dokit. Csütörtökön, akkor még csak vizsgálatra mész, ugye? REmélem jó dokid lesz.
Timi!
Csajos, egyáltalán nem kicsi a pocid. Pont jó. Nem ettől lesz kicsi Bibi, biztos csak jól elbújt odabent.
Kitartás, inkább most hisztizzen Maja, mint mikor kint lesz a Tesó. Akkor tuti kisangyal lesz. Gyerekeknek nincs magne b kis adagban? MÁr hallottam másnál is, hogy ezt adja a gyereknek, akinek kaki problémája van, vagy izgága, állítólag nem is inkább görcsoldó, hanem idegnyugtató. Érdekes....
Jutta!
Örülök a kiváló eredményeidnek.
Móni!
Hajrá csoki!!!
Hétvégén anyosómék hoztak egy mercit, hát szinte én ettem meg.
Pedig mostanában nem is ettem, na meg nem is volt itthon.
Hajni!
Cseles vagy.
Akkor az első Marcival készült? Szerintem a másodikon ici-picit nagyobb a pocak. Vagy rosszul értelmeztem?
HA lesz időm még én is dobok fel pocak képet.
Ciripke!
Én is kíváncsi vagyok a képekre.
Gabcii!
Tényleg az a lényeg, hogy Ádámka jóllakjon. Ügyes vagy, hogy ilyen könnyen feltalálod magad, és nem esel kétségbe, hogy most mit csinálj. Igazi anyuci vagy...