Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na hello!
Timi! Miből gondolod, h Ti lesztek Hajnival a sereghajtók! Velem nem is számoltok? :roll: Na és Marek? :roll:
Mondjuk nekem az anyám által megálmodott 26. pont jó lenne! :lol: Lehet, h akkor már csak egyedül árválkodom itt, mert mind szoptattok vagy nem, meg éjszakáztok, meg ilyesmi!
Nem bánom, én vállalom! :wink:
Jutta! Ugye, h nem is kicsi Dorka!
Fú csajok nagyon kívánom a csokit! Vacsi után lenyomtam egy fél tábla mogyoróst és 5,3 lett a cukrom! Sztem megeszem a második felét is!
Most fecsegtem a barátnőmmel! (Egyre gyakrabban hív! Vajon miért? :lol: )
Meg kollegák is hívogatnak! Ők vajon miért? :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Szám nincs odaírva... a véga csupa 000 mivel zárt, de az eleje kevesebb mint 1, tehát... 0000 vagy jó indulattal 1000... majd meglássuk... de pénteken apa nem lesz itthon.. Pécs és Siófok... :shock:

De az egyik haver a B verzió fuvaros, tehát mad lesz vmi!

Jutta

KépKép
jutta

Móni
háát,mert mi olyan túlhordós fajták vagyunk a Hajnival :-)
de én nem és nem és nem akarom,egy hetet akarok most kihúzni,hogy ne legyünk betegek és BIbit akarom :-)

nyugodtan edd meg azt a csokit,ez a cukor több mint jó :wink:
hú a Milkának van rizses csokija én abból ettem ma,meg nagyon finom lédes körtét,meg barackot,meg szőlőt és vacsira spenótot,mert én szeretem,igaz más nem :-)Maja azt mondta rá,hogy pfuji.Már jobban van,igaz kapja az antibiót,csak ez a rohadt kaka nem jön :-(

Jutta
gondolkodtam,szerintem már nincs is két hét,totál elsimult?azzal már szülni szoknak,már csak tágulnod kell,nem mondom :-)
Vendég

Jutta!
Tyű, kezd izgalmas lenni! De sztem ha ennyire finisben lennél, akkor nemcsak jövő hétfőre rendelt volna vissza a dokid! Mindenesetre (fél) naponta adj hírt magadról, h tudjuk mi van!
Timi! Anyám a húgomat 1 engem 2 héttel hordott túl! Hát lehet, h ebből (is) örököltem valamit?!
A csokit befaltam! :oops:
Hidegfront? Na ne má'! Itt fogok megdögleni!
Megyek aludni!
Azért Timi adj jelentést kaki frontról és gyógyulj!
:arrow:

Kép
ermoni

Móni:
én ha most is túlhordom annyival mint Marcit, akkor okt. 2-án szülök. :?
No, de most időben vagy előbb érkezik Lilla. Én már elterveztem. :lol: :lol:
Bár a méhszájam még 3000-es és a doki szerint nagyon kemény. :evil:

Jutta:
jaj, ez nagyon izgi. Éjjel jön a hidegfront. Lábakat összezárni. :lol: :lol: :lol:

Amugy 1 órája nekem is fáj, meg keményedek. De tuti nem szülök, csak sztem kezdődik a jóslós időszak. :shock:

Kép
Kép
h@jni

Jesszusom!!!
Ne szüljetek már itt körülöttem, mert én még nem vagyok felkészülve. A doki nem válaszol és jön a front...remek.... :roll: Mondjuk én már egy ideje érzem ezt a frontot...csak annál durvább ne legyen...

Na megyek pihenni, meg beszélgetek Bálinttal, hogy neki most milyen jó helye van...meg nekem is... :lol:

Jó éjszakát!!!!

marek

Marek:
dehogy szülünk, én ittam, apa nincs itthon egyelőre.
Hááá hogy mennék így be?? :wink: :wink: :lol: :lol:

Na, ha mindenki itthagy, akkor én is lépek.

Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

hahaha, valaki ezt olvassa tuti azt hiszi alkoholista vagyok. :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelt!
Hihihi...az egyik iszik, a másik meg puskával lövöldözi le az udvarlókat...szép ki társaság vagyunk... :lol:

Én viszont érdekeset álmodtam, kár hogy az álomfejtőnk most szült és nem tud segíteni...bár ehhez nem kell nagy tudomány.
Néhány részlet: folyamatosan szoptattam (a baba szépen szopott :lol: ) közben pedig csak jöttek és jöttek a látogatók, köztük rengeteg gyerek, akik puskákkal lövöldöztek körülöttünk..... Meg jöttek felnőttek is, sose láttam őket és hoztak sok hasznosat, legót, meg mindent, ami nagyon kell egy kisbabának.... És az egyik azt mondta a férjének, hogy ez rosszabb, mintha elmentünk volna moziba :shock: Úgyhogy én adtam nekik pénzt és elküldtem őket moziba, hogy ne engem bámuljanak... :lol: De még nincs vége...a kutya kivette a gyereket az ágyból és kivitte :shock: meg volt még körülöttünk rengeteg macska és egyszerűen nem tudtam tőlük megszabadulni (sose volt macskám a kutya meg nem jár be a házba)
Jaj...ezek szerintetek jelentenek valamit??? :shock: :? :lol: :lol:

Timi
Már nem vagyok dáthás...volt kamillás gőzölés, ittam csipkebigyó teát, meg kamillateát, meg .... mást asszem nem... Ti még mindig betegek vagytok?

marek

Sikerült elérnem a dokit. Csütörtökön megyek Pestre :lol: :lol: :lol:

marek

Sehol senki??? :shock: Én már kivasaltam egy csomó mindent, most megyek pihizni? Ti merre jártok? Mindenki rendben, ugye???
Öltözzetek fel rendesen, nem hiányzik senkinek egy jó kis megfázás!!!

marek

Kép

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok. :)

Marek:
szép kis álom. :lol:
Én nem értek az álomfejtéshez. :?
Csütörtökre hajráááá. :)

Jolka:
köszi a táblát. :)

Többiek, tessék jelentkezni!!!!

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Jó reggelt!
Majdnem 9 volt mikor kimásztunk Manóval az ágyból.

Piszok rossz éjszakám volt. Lehet, hogy a front a ludas? :shock: Állandóan járt az agyam, ugyan már majdnem minden meg van, már csak mosni kell és vasalni. Kórházi csomag még szanaszét. Egész éjszaka azon agyaltam mihez nyúljak először, ha menni kell. Ugyan 1 órám lett volna, mert csak annyi idő alatt érnek ide Mutiék.

Apát majdnem fel kellett locsolni a Kenguruba, mikor fizetnie kellett. Pedig nem sok mindent vettünk, sok minden maradt Manónál is. Még jövő héten vissza kell menni pár h. fehér bodyért. Manónak szinte csak rövid ujjú maradt, tavasziak voltunk.

Betét: A dm-ből vettem Jessa dm márkájút, és a gyogyiba Tennát, remélem elég lesz.

Marek!
De jó, végre elérted a dokit. Csütörtökön, akkor még csak vizsgálatra mész, ugye? REmélem jó dokid lesz.

Timi!
Csajos, egyáltalán nem kicsi a pocid. Pont jó. Nem ettől lesz kicsi Bibi, biztos csak jól elbújt odabent.
Kitartás, inkább most hisztizzen Maja, mint mikor kint lesz a Tesó. Akkor tuti kisangyal lesz. Gyerekeknek nincs magne b kis adagban? MÁr hallottam másnál is, hogy ezt adja a gyereknek, akinek kaki problémája van, vagy izgága, állítólag nem is inkább görcsoldó, hanem idegnyugtató. Érdekes....

Jutta!
Örülök a kiváló eredményeidnek.

Móni!
Hajrá csoki!!! :D Hétvégén anyosómék hoztak egy mercit, hát szinte én ettem meg. :( Pedig mostanában nem is ettem, na meg nem is volt itthon.

Hajni!
Cseles vagy. :D Akkor az első Marcival készült? Szerintem a másodikon ici-picit nagyobb a pocak. Vagy rosszul értelmeztem? :shock:

HA lesz időm még én is dobok fel pocak képet.

Ciripke!
Én is kíváncsi vagyok a képekre.

Gabcii!
Tényleg az a lényeg, hogy Ádámka jóllakjon. Ügyes vagy, hogy ilyen könnyen feltalálod magad, és nem esel kétségbe, hogy most mit csinálj. Igazi anyuci vagy...:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
igen, a felső Marcival 38. héten, az alsó most a 37. héten. :)
Azért raktam fel, mert anno mindenki szörnyűlködött, h milyen hatalmas a hasam. ( ja, akkor a gyerek is az volt az uh szerint ugye. :x ), most, h kicsi uh szerint mindenki szörnyűlködik, h milyen kicsi és úgy nézek ki, mint az 5. hónapos. :shock:
Ezért raktam fel. Mert sztem sincs nagy különbség, bár én azt mondom, h akkor picit nagyobb volt, de nem sokkal. :oops:

hihi, még nekem sincs összerakva a motyóm, sőt még van amit megsem vettem. :roll: Lassan összekéne asszem. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Szívesen!

Marek!
Érdekes tényleg az álmod. Én tegnapelőtt úsztam, teljesen profin. :D A helyszín Velence. Be a tengerbe, át az óváros részbe és ott úszkáltam a csatornába. De ami a lényeg, tükör tiszta volt a víz, minden épület gyönyörű, tele voltak a csatornák kis vízeséssel. Tiszta pisztráng filéing volt. :) Nagyon élveztem!! (horoszkópom halak) Na erre mint mond az álomfejtőnk? Élek mint hal a vízben? Könnyű, és nagyszerű dolgom van?:D :D :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni!
Szerintem azért látják kicsinek, mert kis törékeny Anyuka vagy. De szerintem nem kicsi.
Az enyémtől meg szörnyűlködnek milyen nagy. :? Pedig csak 3 cm-el nagyobb most mint Manóval. 108 volt pénteken, nekem a háj is növel rajta. :wink:
Most már folyamatosan változik a mérete, hisz mindenkinek száll majd lefelé.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Igen sz*r éjszakám volt! Már este alig bírtam elaludni, majd keltem 4.45-kor és nem tudtam visszaaludni! Megreggeliztem, olvastam, majd 7.15-kor vissza tudtam aludni egy kicsit!
És én is baromságot álmodtam!
Janka már megszületett, éjszaka volt, mi a férjemmel aludtunk a nagy franciaágyon kényelmesen, jól betakarózva a hálóban. A gyerekemet meg "kidobtam" a nappaliba, a kanpén aludt szegény, semmi megágyazva neki, vagy betekargatva vagy ilyesmi. Egy valami lukacsos(?) hálózsák-szerűben volt, amibe teljesen belegabalyodott. Egyszercsak odamentem hozzá, kibogoztam és betakargattam... és nem emlékszem tovább!
Mondtam is apának, h ilyen ugye nyilván nem lesz, mert olyan nincs, h ő ott horkol az ágyban, Janka meg Marek kutyái és macskái elé vetve. Őt vágom ki az ágyból, az biztos! :roll:
Azt is tudom, miért álmodtam! Hát még semmi nincs kész Janka szobájából... Jaj, nagyon igyekeznünk kell! Amúgy nagyon szép baba volt! Olyan kis tökéletes!
És látjátok a vonalzóm? :shock: :lol:

Kép
ermoni

És tényleg nagy a pocakom: 108 cm! Te atyaég! :oops:

Kép
ermoni

Jolka! Én is halak vagyok! :wink: És nekem sztem nincs háj a 108 centin! Lesz még karcsú derekam? Mint volt? :roll:

Kép
ermoni

Azért tűntetek el mert ilyen köpedék anya vagyok álmomban? Remélem a valóságban nem az leszek! Nem azt tervezem! :roll:

Kép
ermoni

Jolka
Nem volt büdös a csatornában? :shock:
Móni
A te babád is az én kutyám áldozata lett??? :shock: Szegény Olga...mit csinál ennyi gyerekkel? :?

Most már nekem is állandóan az jár az agyamban, hogy mit csomagoljak be....eddig ugye az volt, hogy ha valami hiányzik, akkor jön anyukám és hozza... Hát Pestre nem jön...sőt. Csak akkor jön, ha hozzák. Sőt a férjem se jön, minden nap nyolcig dolgozik....
És gondolom Pesten majd szépen befektetnek a távolság miatt...szóval szépen össze kell szedni minden hülyeséget...közte sok kaja, pia, meg könyv, hogy ne haljak éhen, meg ne unjam szét az agyam látogatók nélkül.
Egyébként a Dél Pesti Kórház anyukáitól kértem tanácsot és az egyik csaj tök rendes volt, rögtön válaszolt, és azt tanácsolta, hogy ennyi időre már nem válasszak dokit, így olcsóbb is lesz, meg úgyis fontosabb a szülésznő... Szerintem ezt fogom csinálni, de majd csütörtökön meglátom. Az biztos, hogy én nem tudok százezer forintot fizetni a szülésér és a doki különben is azért fontos, hogy 9 hónap alatt megismerjem és kialakuljon egy kapcsolat meg valami bizalom...hát nálam ugye ez már nem fog megtörténni... Andi se a saját dokijánál szült, majd lehet, hogy megkérdezem, hogy mi a tapasztalata.... Gondolom ma este már lehet vele beszélni, tegnap nem akartam felhívni kell egy kis idő császár után, hogy magához térjen az ember....

marek

Móni
Azt hiszem meg tudom érteni az álmod, az enyémben is szépen bennvannak a félelmeim...
Azt le se akartam írni, hogy milyen volt a baba álmomban....látszik,hogy foglalkoztat az is, hogy egészséges legyen Bálint.... :roll: Ja, meg az is vicces volt, hogy a szopis teát közvetlenül a mellembe töltöttem be, nem ám megittam!
Amikor a férjemnek ezt mind elmeséltem, azt mondta, hogy én ezeket csak kitalálom.... :shock:
Meg azt is álmodtam, hogy Szávay Ági kikapott teniszben... :roll: Úgy látom, ez legalább annyira foglalkoztat most... :oops: De ciki...

marek

Na mindjárt visszaolvasok, csak még kajcsizok egy kicsit...
Vérvételen voltam és asszem a hasam egy kicsit lentebb van - ezt lehet hogy csak bebeszélem magamnak!

Bakker Dorkának szóltam, hogy várja ki a sorát a tábla szerint még jópáran vannak előtte!! :shock:

Az éjszakáról ne beszéljünk, 2-től egyfolytában forgolódtam, azon agyaltam, hogy mikor fogok szülni!!

Keményedés szerintem nincs, de eddig se volt, lehet hogy én leszek az egyetlen aki észre se veszi, hogy már fájásai vannak???

Jutta

KépKép
jutta

Marek! A kutyák elé vetett rész márcsak szimbolikus volt! :lol: Mondjuk sztem, ha fizetsz is csak minimálisat fizess! De muszáj a dokival jóban lenni, mert mi van, ha császár? Akkor hiába van f*sz* szülésznőd!
Te és teniszezel is vagy csak nézed? (Én úgy 20 éves korom körül nagyon rá voltam kattanva, akkor nyomtam is rendesen!)
Ja, és cumisüvegnek használtad a melled! Egyből abba a teát! :lol:
Jutta! Ugye nem szedsz már magnéziumot? Az úgyis kiűrül a szervezetből gyorsan, nem kell fokozatosan! Ne agyalj! Ha jönni akar Dorka baba úgyis jön! :wink:

Kép
ermoni

no visszaolvstam... jó kis álmaitok vannak!

Voltam a Tesco-ban, megvettem az egyenszerkót, azaz a hálózsákot!

Most megyek mosni, a szomszédba, mert ott szárítógép is van és a takarók, meg más vastagabb dolgok szerintem ebben a fránya időben sose száradnának meg!

No mostmár a pelenkázó feltét és a baldachinvas kivételével minden megvan nagyjából! Az megvetetem apával!

No megyek mosodázni!!! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Még péntekig szedem, mert aznap nem lesz a párom, hátha nekem bejön ez a takatika... utána leállok vele, és jöjjön aminek (akinek :-) ) jönnie kell...
mondjuk egy hetet még várjunk legalább, nőjön még a lelkem odabent!

Jutta

KépKép
jutta

Móni
Én csak szeretnék teniszezni.... :lol: Amikor Angliában voltunk, akkor ütögettünk az urammal, de annyi. Ő néha azóta is játszik, de én soha nem voltam elég erős hozzá.... :cry: Szóval csak nézem, meg néha álmodok róla :lol: :lol: :lol:
Én is takarókat fogok mosni délután...lehet, hogy jobb lett volna nyáron? :? Na mindegy...ezt lekéstük.... :oops: Valahogy én nem számítottam arra, hogy ilyen hirtelen jön az ősz... :roll:

marek

Most dumáltam az Andival! Jól vannak mind! Huba-Petra kapja az infúziót, de nem kell lélegeztetni őket továbbra sem! Ha elérik a 2 kg-t mehetnek is haza. Naponta kétszer nézheti meg őket-egyelőre! Tejci még nincs!

Kép
ermoni

Jutta! Mi ebben a taktika? Hogy nem fogod észrevenni, h elkezdődik a szülés? :roll: Ha lazák az izmaid a szülés is nehezebben megy! :roll: Nem véletlenül nem szabad szedni már! Gondolod, ha szeded tovább bennmarad?! :roll: :lol:

Kép
ermoni

Tenisz! Hát én 18 éves koromban egy egész nyarat végig teniszeztem! Tanítottak is! Bírtam nagyon, bár akkor elég csenevész voltam hozzá! :lol: Azóta sem vagyok izompacsirta...
De néha szívesen nyomnám! :lol:
Fősulin meg ping-pongoztunk! Éjszakába menő csaták voltak! Mondjuk mindig fiúkkal! :roll: De nagyon jókat röhögtünk! És nem is voltam rossz! :wink: Meg szerény! :lol:
Jutta! Mi van Zsuval?

Kép
ermoni

Sziasztok!

Gyorsan helyzet jelentek, visszaolvasni csak picit volt időm.
Marek: elég érdekes álmod volt, na :lol:
Valszeg annyit jelent, hogy jár az agyad folyton és készülsz Bálint fogadására.
Hajni: mindkettő szép poci, sztem egyformák.
Jolka: köszi, nagyon jól esett. Ma reggel Apuka is megdícsért, hogy nagyon ügyes vagyok. Annyira meghatódtam rajta.
Én meg mindig azon parázok, hogy mindent jól csinálok-e?!

Az éjszakánk nagyon szar volt. Hisztikirályfi óránként kelt, és kaját követelt, meg telerakott kakával egy pelust.
Ez a gyerek, nem szeret éjszaka aludni, már rájöttem. Hajnalban aludtunk kb 3 órát, aztán azóta nuku.
Most evett, leraktam a drágám. Remélem kicsit nyöszizik csak és alvás lesz, mert kivagyok, mint a liba.
Hányingerem van, jártányi erőm sincs. Biztos a fáradtság.
lehet, hagyom a fenébe a fejést és ledőlök kicsit amig lehet.
Szemétség lenne tőlem???
Pedig kidurrannak a cicik minnyá, de semmi kedvem hozzá most :oops:
Jutta: akkor most te vagy a potenciális jelölt következő szülésre :lol:
Szólj ám, ha beindul vmi. (nem tudom elvárhatom-e egyáltalán)
Andinak sok puszi, ha beszélsz vele Móni.
na lépek , mert télleg nem vagyok ma vmi jól.

Kép
Kép
gabcii

Hi
jajj lányok,ezt az éccakát nem kívánom senkinek,na jó van akinek,a kórság ráhúzódott a derekamra,hátamra,lábamra,kezemre,fejemre,fülemre,gondolom lázam is volt,de nem jutottam el a lázmérőug,bevettem egy advlt elvileg nem lehetne de nincs más és én nagyon kínlódom :-(
apával majfúd hozatok panadolt azt lehet.Maja még nem kakilt,kapott tegnap is ma is guttalaxot ha nem produkál lépnünk kell :evil:

micsoda álmok :D
Vendég

Na. én közben elmentem vásárolni meg volt egy kis dolgom.
Most jól belaktam, alig bírok megmozdulni. :oops:

Micsoda álmok. :lol: :lol:

Az éjszaka látom mindenkinek nyűglődve telt. Nekem a szokásos, de hajnalban nagyon jót aludtam. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Andinak szívből GRATULÁLOK HUBÁHOZ ÉS PETRÁHOZ! Sok-boldogságot, egészséget, erőt és sok-sok tejcit kívánok! puszi! :lol: :wink: :lol:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Zsu jól van, már túl van ma is 2 CTG-n és egy kórházi ebéden, ami "nem is olyan rossz". Úgy tűnik nem tartják bent végig, és akkor újra jelentkezik!

Jutta

KépKép
jutta

Dejóó, hamarosan Andi és Zsu is visszatér. :)

Én elkezdtem összepakolni a cuccom, most para vagyok. A héten még nem szeretnék szülni. Lehet kipakolok. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

2007.09.03. hajnali 4:15 körül egy kis benntlakásos "intézetben" fohosünk Huba úgy döntött, hogy a két napig tartó Tour de France letekerése után nembírja
az izomlázat és az otthonából jövo fájdalmakat, s -bár a sosem látott hangok mondták neki, hogy maradjon még 3 hetet (na de mi az a hét? na de ki beszél?)-
megszemléli mi van kinn, ebben a számára ismeretlen világban.
Kihúzta a dugót, a kinti hangok ekkor megsurüsödtek, majd egy éles tárgy szétvágta szuk, sötét kis szobájának falát, s eros fény hatolt be. Hosünk ekkor
már türelmesen várta, hogy történjen valami. Nem is telt el sok ido (3-4mp lehetett), mikor egy hogyishívják (késöbb majd megtudja, hogy ezt az izét
kéznek hívják) bejött érte, s kivitte a fénybe.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Aki azt hitte itt vége, az nagyot téved. Történetünk folytatódik.
.
Hosünk nem volt rest, s boszen mutogatta a kéznek, hogy nemegyedül volt o odabenn, s hogyha már 8honapon keresztül érezte társát, akkor nehogy már most
veszítse el. Különben is kiváncsi volt rá, sose látta még. A kéz visszanyúlt a szobába, s hosünk megkönnyebbülésére kivett egy hasonló kis testet, mint az
övé. A hangok közül ekkor a Petra szót vette ki legtöbbször, így elkönyvelte magában, hogy ez lesz a testvére neve.
A kezek mindkettojüket levitték egy üvegkalitkába, késöbb pedig jött két -még- ismeretlen árny, s elég sokáig maradtak mellettünk. Valahonnan ismeros volt
a hangjuk, s az egyik mintha a szuk szobára emlékeztetett volna. A másik egyszeruen csak szakállas volt (azt is majd késöbb tudom csak meg, hogy ezt így
hívják)

A harmadikai történetnek ezennel vége, de elkezdodik egy sokkal hosszabb utazás ebben a sok tudással, szépseggel teli, nagy, ismeretlen világban.

Ruzsicska Huba : 2007.09.03. 4:27 / 1940g / 48cm
Ruzsicska Petra : 2007.09.03. 4:29 / 1990g / 46.5cm

Kép
an°°di

kis intermezzo után:

Andi ás a babák is jól vannak, Andi az ágyában, az ikrek inkubátorban, infúzióval. Az intenzíves nővérek ma már próbáltak a szájukon keresztül is kis tápot adni nekik, örömmel fogadták, így valószínüleg holnap kikerülnek kis fakkjukba, ahova Andi 3oránként lemenet szopiztatni. Ma ő már meg is simogathatta őket.

képek a http://devnull.vizmuvek.hu/~ruzi/kids címen vannak, lesznek. egyenlőre szerkesztetlenük (2megás képek)

most hogy tudom Andi jelszavát, amire tudok válaszolok, ha idenézek.

Ja igen... ha minden jólmegy akkor Andi és/vagy a babák hétvégén/jövőhét elején jöhetnek haza

Gyula

Kép
an°°di

Sziasztok!
Bocsi a zavarásért, remélem nem orroltok meg érte :oops: . Feltöltöttem a kislányom, Zsófi 62-68-as tündéri ruháit, szerintem nézzetek be, érdemes. A ruhák szinte új állapotban vannak, semmi folt vagy egyebek.
Itt megnézhetitek:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=229193
Köszi: Móni

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Kedves Gyula,
köszönjük a beszámolót!
Kérlek add át Andinak gratulációinkat, illetve jelezd felé, hogy amikor vele beszéltem bekrepált a mobilom, ezért nem hívtam vissza, miután megszakadtunk!!

Segítség, tök jó telefon nélkül a 9. hónapban!! :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Üdv Gyula a topikban! :wink:
Tetszett az egyesszám első személyű történet! A lurkók nagyon édesek! Miután Andinak már gratuláltam, most Neked szeretnék! Tiszta apjuk (vagy anyjuk?)! :lol: Én holnapra úgyis tervezek egy Szabolcs utcai látogatást, majd diskurálok anyjukkal, ha tud velem is foglalkozni...
Mindenesetre szépek és erősek! Aztán majd megnőnek idekinn! Remélem a tejcsi projekt is beindul és akkor még gyorsabban cseperednek és hamar haza tudjátok vinni őket! :wink:

Kép
ermoni

Jutta! Bedöglött a mobilod?
De jó, h Zsut nem nyúzzák tovább benn! Csak jobb neki otthon!
Mit vettél Hajni?
Timi! Hogy vagytok?
Gabcii! Már olyan rég akarom kérdezni! Mi van a macsekkal? Hogyan oldottátok meg?
Amúgy meg azért eddig is tudtuk, h Te egy talpraesett csaj vagy és feltalálod magatoknak a dolgokat! Hajrá! (Hát ha jól sejtem én eléggé balfácán leszek... de nem baj, majd jövök segítséget kérni! :oops: :roll: )

Kép
ermoni

Üdv itt Gyula.
Köszönjük a beszámolót. Nagyon szépek az ikrek. :)
Gratulálunk Neked is. :)
Andinak pedig gyors felépülést. :wink:

Móni:
kaját. :lol: :lol:
Meg megvettem a maradék cuccot a motyóhoz, de még kell ez-az, amit elfelejtettem. :shock:

Aki bepakolt már:
mekkora a cuccotok?? Nekem 1 nagy bőrönd és 1 kis táska a szülészobába.
Bár ugye nekünk mindent vinni kell/lehet a babának,így a cucc nagy része az övé. :)

Kép
Kép
h@jni

Üdv Gyula!!
Köszi a beszámolót meg a képeket!!! Nagyon szépek az ikrek! Gratulálok!!!! :lol:

marek

Gyula
gratula :-) nagyon szépek a babák :-)

Hajni
nekem is egy nagy bőrönd és egy kicsi

Gabci
rugiba volt ádi a kórházba?Maja anno mindig abba a lelenc angolpólyába meg kisingbe volt

Móni
hát már épp majdnem megkattantam ,már verekedtünk,veszekedtünk ,elborult az agyam ráraktam a bimbire és az apjával ott tartottuk,bíztattuk és végre lett kaki.Most azóta röpköd a boldogságtól Maja és én is jobban vagyok :-) De ez még nem a guttalax hatása ,szerintem lesz még műsor.
Kicsit kiborított ma Maja ,nem lehet neki körmötvágni a lábán,nem lehet kipucolni a fülét,nem lehet orrsprayt adni neki,gyógyszert is csak zsarolással veszi be,nagyot változott,azt hiszem ez már az igazi dackorszak.
Kaptam panadolt,abba van minden bizodalmam,remélem holnap már jobban leszek :-)

Jutta
ne már,gyorsan szerezz be egy telót!!!

Milyen szép hosszúak az ikrek nem? :-) Maja 49 cm volt
Vendég

Teló megjavult, kedvem béka segge alatt...
Depis vagyok, nem akarok még szülni - a gyereknek még legalább 1,5 hétig bent a helye...
Nyűgös vagyok! És mindenki minden baromsággal (egyesületi ügyek, párom ingeinek vasalása) engem basztat... vmi alul se klaffol, vagy csak bebeszélem... elegem van...

Kórházi comagom nagyrészt összerakva, de ez se tesz boldoggá... ott díszeleg a szobában és sokkol!! Blalalalalalal.... vki küldjön egy kis optimizmust ebben a depis időben!!

Bocsi, asszem nyafka voltam: nem kicsit, de nagyon!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Teló megjavult, asszem nem tesz neki jót, ha csonkra lemerítem! Tehát inkább sűrűbben töltöm, ha el nem felejtem... asszem mindent el tudok mostanság felejteni...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Ne pánikolj és ne legyen sz*r kedved! Ami amúgy is csak azért sz*r, mert az idő is az! Hideg van, én pl. befűtöttem! És holnap is az lesz! Kitartás! Ez mindnyájunkra vonatkozik!

Kép
ermoni

Jutta
Kitartás! Nem kell még szülnöd!!! Mondjuk ez az idő tényleg nem segít rajtad/rajtunk meg a hangulatunkon....

Én mit csináltam a jó hangulatért??? :oops: :oops: Tejbegrízt.... :oops: Nem rossz pótvacsora... De ne mondjátok el senkinek....
Egyre kevésbé bírom....ti itt eszitek a csokikat, én meg max. Norbi rúdját engedélyezem magamnak néha.... :cry:

Jutta
A tejbegríz a te hangulatod is javítaná így 9 körül :wink:

marek

Jutta:
fel a fejjel. Sorka tudja mikor kell jönnie és Ő rendes kislány még marad a pociban. :)

Amugy az én kedvem is szar, a fejem nagyon fáj, hányingerem van.
Szval léptem is.

Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?