Sziasztok!
Timi: sajnálom, hogy ennyire nehéz Majával. A hashajtó sem segít?
Gondolom, mindent kipróbáltál már...
Jutta: szex
Nyugi, még egy darabig nem lesz
Ha megszültél, utánna azért nem, mert meg kell várnod, míg regenerálódsz odalent, nameg időd sem lesz rá hidd el.
A védőnő, meg környezet tanulmányt véez, nem azt nézi, hogy hány pelusa és hány ruhácskája van Dorkának, hanem, hogy van-e melegvíz, stb...
Zsunak továbra is mennek a drukkok ++++++++++
Móni, az meg nem gond, ha nagy baba lesz Janka. Ádi, nem volt túl nagy, hát most meg is szenvedek vele etetés ügyben. Nem túl jó evő a drágám, dehát muszály neki
Marek: sztem senki nem fog megszólni érte, hogy váltasz. Én a 36. héten váltottam dokit(37.-en megszületett Ádám)
És igazad van, meg lehet szülni ügyeletesnél is akár. Bálintnak meg semmi baja nem lesz ettől. Ahogy Timi mondta, a kórházi napoknál a túlélésre kell játszani, aztán majd alakul minden.
Egyébként köszi Timi, azóta is hálás vagyok érte.
Hajni: szegény, te is frontérzékeny vagy?
Panadolt be lehet szedni, az hátha segít
Ma megint elhatározásra jutottam, és kíváncsi vagyok a véleményetekre: Ádi, cicizni nagyon nem szeret, hiába erőltetem, nem eszik meg kb20-t sem így. Tehát, lefejem amíg tudom (napi kettőször tudok neki adni kb 100ml anyatejet, ezt is laktoherb mellett) és megkapja cumisüvegből. A többi étkezés tápszer, és békén fogom hagyni a cicivel, mert ha mellre rakom, annyira elfárad, hogy utánna alig eszik még a cumisüvegből is.
Szóval, így csináljuk 2 napja, és így volt tegnap is meg ma is nagy adag kaki és minden pelusban teli pisi. Elötte nem.
Csütörtökön megyünk súlymérésre, meg dokinénihez. Kíváncsi leszek, mit mondanak.