Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gabcii!
Nekem a második képen különösen nagyon tetszik a kisfiad! Nagyon cuki!
És igen, jobb ha résen lesztek fiús anyukák, mer' igenis agresszív leszek, ha a lányomról lesz szó! :lol: Már most is az vagyok!
Na, ez a kép olyan jó kedvre derített, h be is fejezem a mai napot! Megyek aludni!
Marek, holnap jelentkezz, h tudjuk mi van veled!
Na, mamák, kicsik és picik, jóccaka! :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Gabcii, nagyon cuki Ádám! Mire felnő olyan reflexeid lesznek... :lol:

Hááát szüzesség? Nem korai téma ez még? Na de most komolyan...
Szerintem amúgy ebben a témában nem mi leszünk a konzervatívak, hanem az apukák... 8)

Móni, mostmár mocoroghato vagy 2 hete, de valahogy azóta se a konditermeket járom, hanem a bababoltokat... tehát az izmaim...
most komolyan gáz... és nem ám arról álmodtam, hogy csúcsformában leszek... de majd rohangálok Dorka után, meg végzem a mindennapi rutint! :wink:

Ja és a sex... elvonási tüneteim vannak!!! Mondjuk ekkora hassal amúgy is vicces lenne, de szerintem jópár éve nem volt ekkora szünet...ha meg szülünk azért nem lehet, meg gondolom akkor két szopi közt élni is alig lesz erőnk... Apuka hősiesen viseli és nem is szól miatta egy szót se, de gondolom ő is így lehet...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Jutta! Látom valóban jól vagy...mer' hogy a szex már megint előkerült, mint téma! (Hát én is már alig várom, h egy jót, de rendeset hemperegjünk apával. Anyait, apait beleadva... :oops: ) Eljön az idő, ne izgulj!
És hát igenm rohangálni fogunk a gyerekeink után (plusz akinek van, az fel az emeletre is a gyerekszobába!), szal lehet, h karácsonyra mégsem konditerem-bérletet kell kérni! :lol:
Na megyek, mert ma is sokat kell dolgoznom! Délután meg jön a tervező!
Ha tudok, benézek napközben, de legkésőbb este! :arrow:

Kép
ermoni

Csajok! Nagy hírem van!
Megszületett Huba és Petra! Császárral, a Szabolcs utcában! Mindketten jól vannak, Andi még kicsit leamortizálva a műtét után... de ő is jól! Most beszéltem vele!
Éljen, éljen! Nagyon sok jót kívánok az ikreknek! Jaj, csajok... Tök, jó, nem?

Kép
ermoni

[color=blue]Hatalmas gratula Andinak!! Sok tejcsit, és gyors növekedést az ikreknek, Andinak meg gyógyulást a csaszi után!![/color]

Jutta

KépKép
jutta

Andi:
hatalmas gratula. Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

Móni:
mekkorák lettek? Megindultak a fájások? Részleteket kérünk. :)

Kép
Kép
h@jni

Hát mindketten majdnem 2000 gr-osak (10-20 gr különbséggel!). Hajnalban indultak be a fájások. Azért vitték a Szabolcsba, mert ugye ott van koraszülött intenzív. (A Klinikákon biztos nem volt hely!) Így nem a saját dokijánál szült. Először úgy nézett ki, h természetes úton jönnek a világra, de az egyiknek a szívhangja kezdett nem okés lenni és ezért császár lett belőle!
Még nem is látta Andi őket, csak fotón, mert ugye rögtön elvitték a gyerkőcöket. De nagyon úgy fest, h minden okés, elég érett a tüdejük, erősek. Lehet, h nem kényszerülnek inkubátorba! Szuper, nem?
És, ha minden rendben este láthatja őket Andi (addig örzőben van ugye), és ha jól alakulnak a dolgok (miért ne alakulnának?), akkor kb. 5 nap és irány haza!
Hát csajok, nem térek magamhoz? Tegnap este még majdnem egy órát pofáztunk, röhögtünk?
Lehet, hogy nem gondolatindító hanem szülésindító velem beszélgetni? :roll: :lol:
Jaj, olyan jó, h jól vannak!

Kép
ermoni

Móni:
szép nagy babák. Ügyesek nagyon és Andi is. :)
Dejó, nemsoká hazamehetnek. :wink:

Zsuval milehet???????

Kép
Kép
h@jni

Nem merem felhívni Zsut! :roll: Jutta, Te mit tudsz róla? Nagyon remélem, h jól vannak ők is! (Ha tudsz róla valamit, dobd fel, h mi is tudjuk!)
Jól kezdődik a hét nem?
Még arról regéltem este Andinak, h milyen édi a kis Ádám, meg hogy Gabcii ellát itt minket az újszülött körüli napi programokkal...Na meg a látogatók, meg ilyesmi...Erre tessék, Huba-Petra úgy döntött kívül tágasabb! :lol:

Kép
ermoni

Igen, igen szép nagyok, ahhoz képest, hogy még nem töltötték be a 34. hetet meg különösen!
Én úgyis terveztem egy Szabolcs utcai szülőszoba látogatást, lehet erre a hétre időzítem és megnézem őket! :wink:

Kép
ermoni

Nem áradozok itt tovább most, csak később, mert dolgom van!
Vigyázzatok magatokra csajok!
Délután? Este tuti! :arrow:

Kép
ermoni

Ez tök jó! Akkor viszonylag nagyok, 2 kg körül és érett tüdővel tuti minden OK, csak kivül kell majd megnőniük! Gondolom azért nem a Klinikára vitték őket, mert oda a nagyon csöppeket viszik, erre meg nem volt szükség! :lol: :lol:

Móni, akkor engem még 2 hétig ne hívj, de 3 hét múlva meg kérek egy hosszabb telefont! :lol:

Na én el a védőnőhöz - le fog cseszni a hízás miatt :oops: , túl jó volt a hétvégi felhozatal... utána körzeti doki táppénzes papírért, délután meg az első NST, meg UH, meg méhszáj mustra... Kérek drukkokat, hogy minden OK-s legyen...

Jutta

KépKép
jutta

Móni:
hajráááá látogatás. :) Fényképezőt vigyél ám. :lol: :lol: :lol:
És ha sms-t írnál Zsunak??

Kép
Kép
h@jni

Jutta:
hajrááá, drukkkkkkk +++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Na, jól itt lettem hagyva.
:roll:

Kép
Kép
h@jni

Írtam SMS-t Zsunak, szerintem éppen vizsgálhatják, pénteken egész nap CTG-n volt, de most komolyan kb óránként! Meg UH, meg flowmetria meg mittudomén... na ez az a dokik is mit tudják...
Mivel épp a lepénye és jó az áramlás és a gyerek is akkora amekkorának lennie kell, és sokat mocorog, asszem nem értik miért nem emelkedik a gyerek pulzusa mocorgás alatt. (amúgy minden OK-s, az összes többi adat stimmel - de ezt nagyon nem értik, hogy miért van)
Szerintem élsportoló szive van a gyereknek, azoknak ugyanis nem ugrik meg a pulzusa terhelés alatt csak egy kicsit! :lol:

Zsu még pénteken azt mondta, nem tudja bent tartják -e végig... de még a gyerekszoba, meg a mosógépvétel hátra van náluk... tehát reméli nem...
(Móni, engem se vett fel pénteken, hanem órákkal később keresett, gondolom most is éppen nézik jobbról balról)

Andinak én is nagyon örülök! Amikor olvastam először egy kicsit sokkol, hogy ilyen korán, de stram gyerkőcök és tényleg szép nagyok!! Az a lényeg, hogy jól vannak!!

Ja még csak csökkentem a magnéziumot, de már most székrekedésem van, tuti ettől volt a hasmenés... most meg vehetek újra aszaltszilva-levet! :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Micsoda hírek!

ANDINAK, HUBÁNAK ÉS PETRÁNAK NAGY NAGY GRATULA.
SOK TEJCSIT, MIELÖBBI FELÉPÜLÉST, KÖNNYŰ GYEREKÁGYAS IDŐSZAKOT KÍVÁNOK!

Móni: ha beszélsz Andival, lécci add át neki: üdvözlöm az újdonsült, nem alvós anyukák klubbjában! (miért legyen neki jobb, mint nekem?! :wink:
És hamarosan nektek sem :lol: )

Na, lépek. megnézem a hisztipók édesemet, mert igencsak hagytam aludni. Evés idő van.Éjjel, óránként akart volna enni, mivel 10 perc kaja után kiájult. És olyan hisztiket produkált, hogy csak kamilláztam...
A reggeli kaja után, nem keltettem 2 óra múlva, rá fér az alvás.

Majd még bekukk

Kép
Kép
gabcii

Hatalmas Gratula Andinak!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök nekik :-)))))))))))))))))))))))))
Vendég

Hali
Jutta
te nem ma mész uhra,dokihoz?

Én ma voltam Bibi 2500 gramm körül van,kisebb Jankánál:-)
Szóval neekem megint kicsi babám lesz,szószerint.
Méhszájam 3110 .Maja beteg én szintén,totál kivagyok

Ádám édes
:D
pusszantás
Vendég

Timi:
jobbulást Nektek.
Légyszi, légyszi, légyszi oszd meg velem az uh-s méreteiteket. :oops:

Nekem a fejem ma is széthasad, az idő rémes.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Voltam védőnőnél, hát állítólag vizesedem, ezért ugrott meg a súlyom... de nincs fehérje a vizeletemben! Tehát no para!
Ja és jövóhéten jön meglátogatni, azt meg minek kell? No mindegy...
És képzeljétek 2 házzal odébb az utcában megszületett a baba - csak annyit láttam, hogy terhes a nő - azt hittem későbbre várja, de kb időre született és 3 kg-val... no anyuka tuti nem hízott sokat, tök vékony volt 2 hete, és a has se volt giga... (mondjuk 7 hónaposnak néztem kb)

Ma délután megyek UH-ra, meg NST-re.

Timi,
Méhszáj 3110, ennek most örülsz, ugye? Nem baj, hogy nem óriás, szerintem Dorka se lesz az!

Zsu írt sms-t, egyfolytában CTG-zik, de nincs semmi változás, egész nap szórakoztatják... írtam neki Andiékat is!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
ez jót jelent?3110?annyira nincs agyam hogy csak na :-(

az én hasam is 7 hósnak néz ki

Hajni
BPD:9,05
Ac,HC 29 valamennyi
combi:7

ezek fejből,elalszik Maja és megnézegetem,ahogy számolom Bibi is akkora lesz ,mint Maja volt,max ha kihúzza a végéig kicsit nagyobb.
Nemét most se nézték,mondták.

Maja egy hete nem kakilt kkúpt adtam,egyfolytába levolac,szilva.must és semmi,már totál elvagyok keseredve.Elkezdett taknyolni pluszba,ordít két napja mindenért és mindig.Tegnap alvás után hólyag lett a szeme alatt,na irány azügyelet,olyan doki volt,hogy majdnem leütöttem.Kapott gyógyszert végre aludt éjjel.Erre ma rajtam is kijött ,szenvedek mint a kutya :-(Viszket,torkom,fülem,orrom ömlik,fejem fáj.
A párommal persze egyfolytába veszekszem,de elég jól bírja.
Annyira zavaros az agyam,hogy arra se emlékszem 100asan mikor kell mennem legközelebb,asszem kedden.Akkor vizsgálat,nst.
Vendég

Elmegyek fél napra, és ilyen hírek vannak!!! :lol:

Gratulálok Andinak a törpékhez!!!!!!

Hát ez gyorsan jött. :roll: Készüljetek lányok, mert felgyorsultak az események!!! :lol: Itt már bármi lehet!!!!

Csak ne én legyek a következő, mert Pesten fogok szülni, jó lenne, ha szülés előtt még látna ott egy orvos :lol: De legalább eldőlt, meg legalább Bálint biztonságban lesz.... :lol: Most próbálom elérni az orvost, de nem elérhető... Na majd....

marek

Jaj Timi!!! Nálatok sem egyszerű az élet...!

marek

Csak gyors bekukk, h mindenki megvan-e?
Jolka? Mi lehet az Ancsival? És KAt?
Szal Zsu okés! Ennek örülök!
HAjni, fáj még a fejed? Hát bár nem nagyon lehet inni, de egy enyhe mentás zöldtea biztos segítene!
Jutta! Hozzám is akar jönni a védőnő! Kötelező nekik! Hadd jöjjön! Még semmi nincs kész, minden darabokban! Mire ideér talán!
Timi! Megfáztál, vagy mi van már? Ne légy dögrováson pont most!
Hát most mit csináljak, ha ekkora ez a gyerek? Aztán ki tudja mekkora lesz mire kibújik! :roll:
Meg hát majd megnőnek kinn! Már annyiszor mondtam!
Nem alvós anyuka! Ma én is elég sz*rul aludtam! Ha ez vigasztal! Amúgy minden okés Ádival?
Marek? Na mit mondtak!
Tovább a kőbányába!

Kép
ermoni

Közben Marek előbukkant! Szal Pest? És amúgy mit mondtak?

Kép
ermoni

Móni
Semmit, mert ma csak azért mentem, hogy megtudjam mit döntöttek az orvosok... Szóval semmi vizsgálat nem volt, de ezt most nem is bánom, mert gondolom a héten már mehetek Pestre, ott meg úgyis megnéznek....
Mondjuk nem semmi a 35. héten kórházat váltani, de ez van... Nem az én döntésem, de gondolom nem leszek népszerű.... Valahogy majdcsak túléljük.... :lol: Mondjuk Andi se a saját orvosánál szült...kezdek belenyugodni, hogy egy vadidegennél fogok szülni egy vadidegen helyen... Más is túlélte már....

marek

Móni
én nem igazán parázok a súlyán,Maja is kis pici volt és semi gond nem volt vele,talán kicsit macerásabbak,hogy többször esznek keveset,de a dokinő is azt mondta pici,de nagyon erős.Hát remélem Bibi is ilyen lesz.2,5 kiló legyen meg és egészséges legyen.Párom is én is 3 kiló alatt zsülettünk,szerintem ez genetika jobban.Hiába szedem én végig a vitamint akkor se lesz nagy babám.
Szerintem Majától kaptam el,csak aza legnagyobb baj,hogy Maja olyan hisztis,beteg,buggyant ,hogy egészségesen is nheéz velemost meg :-(Tiszat diló,ha akar valamit csak mutatja és ordít,ha valami nem tetszik ordít,ha rászólok valamiért annál inkább,a kórházba a pulcsimba túrkált két kézzel.Sajnálom,mert tudom beteg,de nagyon kitud akasztani.Ez a k...a kaka is,egynap százszor emelem rá a bilire mire ráemelem már felispattan,szabályosan fáj hajolni ,de hát akkor is rákell tennem.És nem és nem és nem kakil.Az ügyeleten is direkt mondtam hogy nem kakilt 5 napja,a válasz az volt próbálkozni kell.
Nem alszom én már több mint két éve,kezemen megtudom számolni hány éjszakát aludtam végig,ha egyszer -kétszer kel kelni nem gond,de amikor egész éjjel fent van,az sokkkk.

még mindgi nem lehet elpörgetni az időt?csak egy héttel legalább?olyan jó lenne

DE Andiéknak nagyon örülök :-))))
Vendég

Csajok elsején már írtam, szeptember és ez az őszi babák topikja! :lol: :lol:

Timi, azért gondoltam, hogy örülsz a 3100-nak, mert te nem akartad túlhordani a gyereket, ez alapján meg már csak alakul vmi, bár még csak lightosan.

Jövőhét keddig nálunk gyerekcuccban nem várható változás, a babarucik, pelusok kimosva - kivasalva, a kiságy meg akkor lesz kész, ha mi bentvagyunk a kórházban (engem frusztrálna ha ott állna a hálónkban az üres kiságy) Kütyük többsége megvan! Tehát védőnő azt lát, ami van miatta nem fogok más menetrendet kitalálni!

Móni, ne szabadkozz, hogy szép nagy Jolka! Végül is Ti se vagytok apukával kicsik, emmeg gondolom genetika!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Igazad van szép nagy vagyok. :lol: :lol: :lol: :wink: De nem Móniék érdeme. :D
Tudjuk, hogy Jankára gondoltál. :wink:

Micsoda hírek: :)
Andi! Szívből gratulálok! Jó egészséget, sok tejcsit, és boldogságot a gyerekekhez!!! Nagyon örülök nektek!!!

Timi!
El tudom képzelni milyen nehéz lehet most neked. Jobbulást nektek!!! Már hiányoltalak. Nem próbálod ki a gutalaxot Maján? HÁtha segítene, nekei is jobb lenne produkálni. Nagyon sajnálom szegénykét.

Én nem is panaszkodom, Manó egy angyal. Ugyan egy perc alatt kupit csinál, de már nem érdekkel. Kis hizelgő mostanában. :D

Délelőtt mi elintéztük a tgys-t, leadtam a táppénzes paírokat. Nem rég jöttünk meg nst-ről. Minden ok. Hétfőn lesz még egy uh. Méhszájam nem tudom, hogy állhat, mert nem nézzük. Én meg nem kérem a dokit, hogy nézze meg. Konferenciára nem megy, bánatára, beosztották ügyelni. :wink:

Ha Apa hazajön irány Tesónak ruhát venni. Ugyan most mondta Manó, hogy nem kell, mert van. Aztán meglátugatjuk a dm-t, tuti 20 eft lesz a végösszeg. Ez van, ha már két gyerkőcnek kell venni pelust. Majd gyógyszertár, az is egy vagyon. Ha már csak a két poposikenőcsöt nézzem, akkor már majdnem 4eft lesz.

Marek!
Akkor most hamarabb be kell feküdnöd? Mármint szülés előtt?

De jó, akkor jövő7-en Andi újra itt lesz köztünk? Azt hittem még várni kell pár hetet. Remélem a picurkák engedik majd gép elé.

Gabcii!
Köldökcsonk? Hogy álltok vele? Nektek mit kell adni a kicsinek? Vigantor (d vitamin)...és társai?

Jutta!
Én inkább mindennel elkészülök. Igaz érdekes az üres ágy, de nem is úgy gondolok rá, hanem ennyivel is előrébb vagyunk.

Hú valamit biztos akartam még, na majd később. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hahó!!

Andi!!!!
Óriási gratula nektek!!!
Mielőbbi hazatérést,tejcsit,egészséget kivánok!!!

Én tegnap voltam nst-n...olyan 15-22 között volt a fájás!! :shock: :roll: :(
A dokim is megvizsgált,de még tök zárt voltam!! :( :(
Jajj,már annyira mennék...
Kérek én is vudukat!!!! :D

Puszi!!

ermoni.
Küldtem pü-t!!

ancsi26

Sziasztok!

Timi: sajnálom, hogy ennyire nehéz Majával. A hashajtó sem segít?
Gondolom, mindent kipróbáltál már...
Jutta: szex :lol: Nyugi, még egy darabig nem lesz :P
Ha megszültél, utánna azért nem, mert meg kell várnod, míg regenerálódsz odalent, nameg időd sem lesz rá hidd el.
A védőnő, meg környezet tanulmányt véez, nem azt nézi, hogy hány pelusa és hány ruhácskája van Dorkának, hanem, hogy van-e melegvíz, stb...
Zsunak továbra is mennek a drukkok ++++++++++
Móni, az meg nem gond, ha nagy baba lesz Janka. Ádi, nem volt túl nagy, hát most meg is szenvedek vele etetés ügyben. Nem túl jó evő a drágám, dehát muszály neki
Marek: sztem senki nem fog megszólni érte, hogy váltasz. Én a 36. héten váltottam dokit(37.-en megszületett Ádám)
És igazad van, meg lehet szülni ügyeletesnél is akár. Bálintnak meg semmi baja nem lesz ettől. Ahogy Timi mondta, a kórházi napoknál a túlélésre kell játszani, aztán majd alakul minden.
Egyébként köszi Timi, azóta is hálás vagyok érte.
Hajni: szegény, te is frontérzékeny vagy?
Panadolt be lehet szedni, az hátha segít

Ma megint elhatározásra jutottam, és kíváncsi vagyok a véleményetekre: Ádi, cicizni nagyon nem szeret, hiába erőltetem, nem eszik meg kb20-t sem így. Tehát, lefejem amíg tudom (napi kettőször tudok neki adni kb 100ml anyatejet, ezt is laktoherb mellett) és megkapja cumisüvegből. A többi étkezés tápszer, és békén fogom hagyni a cicivel, mert ha mellre rakom, annyira elfárad, hogy utánna alig eszik még a cumisüvegből is.
Szóval, így csináljuk 2 napja, és így volt tegnap is meg ma is nagy adag kaki és minden pelusban teli pisi. Elötte nem.
Csütörtökön megyünk súlymérésre, meg dokinénihez. Kíváncsi leszek, mit mondanak.

Kép
Kép
gabcii

Az nem gáz, hogy mindig mellfejés közben jövök?!! :oops:
Jolka: anyatejes babának heti egyszer Konakiont, 2 hetes kortól, Vigantol napi1 csepp.
A köldökcsonk egész szép volt, de éjszaka addig fészkalódott, amíg reggelre bevérzett kicsit. De már leesett rég.
Ancsi: neked hajrá, hogy mielöbb kibújjon Molli baba
Megyek, mert megint nyűgös hisztikirályfi. 1 órája evett kb 60-t, aztán bealudt, most meg követeli a jussát :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabci,Jolka
elvileg pici gyereknek nem lehet adni hashajtót :-( még a mai napot megkapja,ha nem kakil akkor kap azt csak tojjon már.

Jolka
bizony a dmbe én is akörül fizettem,pelus,törlő,betétek ezaz

Maja is olyan kis cukipofa volt,péntekig :-( már 3 éjjel szépen aludt a szobájába reggelig,azóta meg átment kissárkányba.Tegnap már este azért sírtam,mert alig bírok az gyba megfordulni,mondom nem igaz ilyen nyomorék vagyok,mostanra meg úgy nézek ki mint akit jól megvertek.Bibi is alig mozog,remélem jól van,pedig adtam neki rizses csokit.

Jutta
isten ments hogy túl hordjam,csak betegek ne lennénk :-(
lehet segít a magne b elhagyása meg a málnagaz tea :-)
igaz néha akadnak is görcsöcskék úgyhogy dolgozunk,dolgozunk.

Gabci
nem is írtam,hogy Ádi gyönyörű kisfiú :-) a nagy szemeivel :-)
Egyébként nagyon úgy tűnik nekem,hogy itt nálunk kísértetiesen hasonlóak zajlanak az események.Amikor hívtál,annyira téreztem én pontosan ebbe voltam,mint te.Folyamatos stressz,aggódás.Nálunk annyival volt más,hogy Maja a bimbóvédőt elfogadta.Ádi nem?lehet írtad akkor bocsi.Meg van még sns szoptanítkészülék ,ha esetleg még megpróbálod.Bár vannak babák akik nem szeretnek szopni és hiába minden akkor meg marad a cumi,amíg van tejed fejegesd neki :-)
http://www.medela.hu/index.htm
Vendég

Jajj, olyan jót aludtam. Elmúlt a fejfájásom is. :lol: (kopp-kopp)

Timi:
köszi a méreteket. :)
Sajnálom, h megint nem kakil Maja. :cry: Esetleg aszaltszilva? Vagy van valami gyógyvíz is.

Gabcii:
ha ennyit kell fejned lehet célszerű lenne bárelni elektromosat, olyat, ami H-ban van. Nem olcsó, de kényelmes. :oops:

No, kómázok még kicsit. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
Lilla méreti mekorák voltak?bár azóta már sokat nőhetett
ja és kettes a lepényem,ezen már megse lepődöm,Majcival már 30ik héten az volt

Majának csak a ráolvasás segít :-( tegnap szlvát evett musttal :shock:

nem akartok pocikat mutogatni?

itt az enyém,szép csíkokkal Kép Kép
Vendég

Timi:
36 hetesen :
bdp: 84 mm
fl: 66 mm
Ac : 297 mm ( ez csak asszem, mert nincs rajta a leleten. )
Erre a becs. súly: 2200-2400 g.

De az egyik ismim volt uh-n kedden.
A bpd: 91 mm, fl: 71 mm lett neki. Becs. súly: 2800-3000 g
Csütörtökön megszült. 3900 g. :shock:

Szval asszem tényleg nem kell erre adni, neki is picike, dagi babája lett. :lol: :lol:
1 hét múlva megyek újra uh-ra, kiváncsi leszek. :wink:

Jutta:
majd Te is írd ám meg a méreteket. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Megint kezd fájni a fejem.
Iszok egy kis vörösbort, remélem nem fogom kihányni.
A szagától is undorodok. :?
Tényleg, a vörösbor meddig áll el a hűtőben megbontva?? :roll:
És ne azt írjátok, h úgyis érzem, ha romlott, mert nem érzem. Szar ez mindenhogy.

De, h mitől fáj a fejem. Remélem nem migrén. Bár nem tom mi az, anyumnak van, de iszonyat erős fejgörcs. :shock:

Kép
Kép
h@jni

Kép

Kép

Melyik nagyobb?? :shock: :shock:

Na, ilyen a leszállt has. Vagy csüngőhas. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hááát nemtom...szerintem az enyém nagyobb....ma ketten kérdezték meg a szülőszobán, hogy szülni jöttem e.... :shock: Már nem merek tükörbe nézni .... igazi bálna!!!! :cry:
Hajni
A te hasad nagy? :shock: Nemár!!!!

Zsuról tud valaki valamit????

marek

Hello lányok!
Most látom, h Jolkát örökbe kéne fogadnunk! :lol: Na jó, én benne vagyok! :lol: :lol: :lol: Bár úgy látom, h ő nem akarja! :lol: :lol: :lol: Miért? :lol: :lol: :lol:
Ancsi! Várom/várjuk a jó híreket! (Ment pü!)
Timi! Te egy igazi hős vagy! Majd járok hozzád leckét venni! Ennyit szenvedni ezzel a kaki-témával, és még beteg is vagy és még otthon sem támogatnak, segítenek úgy ahogy kellene!
Hogy Te ezt hogy bírod?
Jolka! A képekről is kedült, h Manó egy tündérkirályfi! Nem véletlenül nézegetem potenciális vőlegény-jelöltnek! :lol:
Gabcii! Hát tapasztalatom ugyi nincs, tanácsot én adni nem tudok, de nekem az elveimmel egyáltalán nem ütközik az amit csinálsz! :wink: :lol:
Hajni! Sztem ne foglalkozz már a méretekkel! (Én most a másik véglettel kezdtem el foglalkozni :roll: De hát én is 4kg-val születtem, a férjem 3,6-al vagy mennyivel...) Sztem, ha kicsi lesz majd megnő! És ezek a kütyük soha nem mérnek jól! Az is lehet, h nekem lesz Janka picurka! És jó hogy már nem fáj a fejed! :wink:
Marek! Sikerült beszélni a pesti dokival?
Ciripke! Hát hiába várom a fotókat? :roll:

Kép
ermoni

Marek:
ezaz, h nem nagy. :shock:
cm-re 100, de sztem kissebb, mint volt, vagy nem is tudom.
Most azon parázok, h kicsi. :?

Móni:
mindenkinek kell para, nekem ez az. :lol: :lol:

Na szval melyik képen nagyobb vagy kissebb a hasam??? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
h@jni

És Hajninak közben megfájdult a feje... Mentolos valami nem segít? A bor nem jó ilyenkor! Hát vörösbort amúgy sem illik hűtőben tárolni :lol: (én is ott tartom az enyémet! :lol: ), de ha zavaros, akkor tuti nem jó, illetve, ha fehér bigyó van a tetején! (Sztem ha a borász látná, h én mit művelek az ő qrva drága több 1000 Ft-os borával, ami már vagy 3 hete áll megbontva a frigóban, minimum t*kön szúrná magát! :lol: :lol: :lol: )
Ja, dm! Nálunk akció van, boldog-boldogtalan kap 15%-os kupont (ez nem a pontgyűjtő füzetecske) és levásárolhatja! Hát én így vettem mellszívót! :wink:

Kép
ermoni

Hajni, Te kis cseles! Az egyik kép alulról, a másik felülről lett fotózva! Így hogy lehet felelősen állást foglalni! :lol:
Sztem kb. egyforma! Ha érdekel a véleményem! :lol:

Kép
ermoni

A doki egész nap ki van kapcsolva....kicsit be vagyok tojva...mivan, ha beindul a szülés és azt se tudom, merre induljak? :? :shock:
De miért indulna be, még nincs itt az ideje.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval nekem egy olyan drukk kellene, hogy amíg legalább egyszer nem láttak a kórházban, addig ne történjen semmi....
Köszi!!!

marek

Móni:
észre sem vettem, h így fotóztam. :)
A felső Marcival, az alsó most.

Marek:
drukkkkkk. de nem fogsz még szülni, nyugiiiiii. +++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Hajni
hát a fejméretből meg a combhosszból nem hiszem,hogy jól lehet saccolni,nálunk a poci,mellkas térfogatból saccolnak.Nálunk az szinte egyforma úgyhogy nem pocakos az tuti.

A pocid szerintem is egyforma és tuti mindenkié nagyobb mint az enyém.Mondjuk még mindig nagyobb mint Majával volt,akkor 46 ik héten megkérdezték afp eredményért mentem el ,mondjuk annál azért nagyobb volt :-)

Bor elvileg nem romlik meg :-) kutyulmány inkább

Marek
nyugi nem fogsz előbb megszülni :-) reméljük :-)
te már kiheverted a dáthát?

na kiakar menni a hölgyeméyn az udvarra

Móni
köszi,de inkább ne vegyél leckéket,remélem Janka anyakímélőbb lesz :-) és akkor nem kell
na kilépünk az udvarra
Vendég

Sziasztok!

Jolka - Janka - Móni, bocsi..... :oops: :oops: :oops:

Én meg csak azért jöttem, mert voltunk CTG-n, UH-n és turkán!

CTG: minden ok, mocorgott, pulzusa le-fel szambázott, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

UH: szerinte is lány, súlya 2900g (ez a gyerek 10 nap alatt jól megugrott :shock: )

BPD: 93 mm
Fl: 67 mm
AC: 329 mm

Turka: ELSIMULt, zárt méhszáj... doki szerint nem lesz ez szept. 30... és jövőhét hétfőn találkozunk CTG-zni HA addig meg nem szülök :shock: :shock: :shock:, ja és beeilleszkedett a koponyája.

Az a furi, hogy én nem érzem, hogy lentebb lenne, meg nyomna lent vmit és a hasam is ugyanott van (szerintem)!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
bakker,akkor max két hted van :-) mondom én Hajni mi leszünk a sereghajtók :-)
számszerűsítve ez az elsimult méhszáj,de zárt mit jelent?nem írták be a könyvedbe?
holnap állítólag bazi nagy front lesz :D
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?