Hello!
Köszönöm a dícséreteket!
Bár a seggemen érzek én ám + kg-kat... Amúgy nem látszik ezeken a hülye fotokon de én sokkal nagyobbnak érzem a hasam... Na mind1... Hát igen, nem tipikus PCOS... De Ti is mondtátok anno, hogy ettől még simán... Tegnap délután/este olyan rúgdosást/mászkálást intézett odabent az úriember, hogy csak na! Páromnak mondtam, hogy tegye oda a kezét, és elkapta, hogy jujjjjjj...
Volt ám hancúr odabent... Olyan vicces, ahogy nő és még mindig dudorodik kifelé, többször olyan, mintha ki tudnám tapintani, melyik része lehet... Ez lehetséges? Vagy a hasfalam domorulatait érzem nem a baba részeit? Ja amúgy párom a cickre meg azt mondta, hogy szemtelenül nagy lett!
Mondom, örülnél, ha ekkora maradna, mi??
Jajj, szegény Konkri... Hát csak vissza"utalja"... Ennyire nem lehet szemét valaki... Amúgy 2szer is elírtad a telcsiszámot?
Bingii
Alma után nem csoda, ha éhes vagy...
Fiú/lány dilemma! Én is szívem mélyén kislányt vártam, de persze semmi sem számít csak hogy egészséges legyen! Szerintem kisfiút is lehet változatosan öltöztetni. Én pl megzabálom azokat a kiskölköket, akik vagány cuccokba vannak öltöztetve... baseball sapi, kantárosnaci... a kisingek... fejkendők... Annyira zabálnivalóak...
Hát a kiscsattokat és a fodros ruhákat nem ajánlom!
Amúgy volt egy "ismerősöm", akit kislánynak vártak a szülei és hát meleg lett a srác... de Őt úgy is öltöztették... nem csak annak várták...
Lafi! Bocsi, hogy itt kérdezem és nem PCOS-ben... Egyik barátnőmnek jó volt még régebben az IR-je, LH:FSH 4:7 3. napon, TSH-ja jó. Szerinted így lehet PCOS? Merthogy Clostit kapott... Köszi a segítséget!
Csajok! Pandival szervezkedünk egy talit a hétre. Elvileg szerda lett megbeszélve, de az egyik csajnak nem jó, így áttettük csütörtökre, amiről szegény Pandi még nem tud, remélem jó lesz neki, hisz' csak át kell ugrania a szomszédba... Szóval ki csatlakozna??? helyszín: 18. kerület Zila Kávéház (Cukrászda) 18:00. Várjuk a csatlakozókat!!!
Na azt hiszem befogom...