Új privát üzeneted érkezett!

Találtam még egy oldalt,ahol sok szép és olcsó dolgok vannak!Nézzetek szét!! :D

http://www.babaruhabolt.hu/index.php?ma ... 0&mit=menu

mazsolasyl
 
 


Blongyiiiiiiiiiiiiiii!!!

A helyzet az, hogy a képed engem tökre megnyugtatott most:) Kezdtem aggódni, hogy egyedül csak nekem van ekkora hasam:D
Pláne nekem ez az első baba...
Én se vagyok az a nádszál típus amúgy, de hasam az sose volt. Mindig arra voltam a legbüszkébb:)

Tegnap a nagymamám kedvesen megkérdezte, hogy nem 2babát várok-e,mert nagyon nagy a hasam. Legalább mint egy 6hónaposé.....aztán lefikázta a választott nevünket (Maya-Szonja), mondván, hogy "de annyi sok szép név van", aztán közölte, hogy régen a frizurám is jobb volt...szóval tegnap nagyon kedves volt:( Kb. egy perc után azt hittem, hogy felrobbanok.

bingii
 
 


Bingii!
Nehogy felhúzzd magad!Nekem teljesen csinos kismama vagy, és a hajad is jó! Maminak valószínű rossz napja volt, vagy egyszerűen most szembesült azzal,hogy valakiknek csak most kezdődik az ÉLET. Ne törődj vele! :lol:
Vendég
 

 
 

Bingii, az én öreganyám meg aszonta amikor megtudta, hogy jön a baba, hogy neki egy dédunokája van, az a bátyám fia....na ez se semmi, kikészültem, de rájöttem, fölösleges....azóta nem szólok hozzá, nem megyek hozzá...
Szóval Bingii, ezen ne rágódj,rossz napja volt és hát nem fiatal, és én örültem volna, hogyha legalább így áll a dolgokhoz...
Vendég
 


Köszi lányok, aranyosak vagytok.
Próbáltam én nem dühös lenni, és mikor láttam, hogy vmi újabb nagyon kedves kérdés készül inkább átmentem egy másik szobába, de akkor is olyan bántóak ezek a dolgok.

Lérdezte, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e...mondtam, hogy nagy vszínűséggel kislány. Erre elhallgatott, majd kis idő után megszólalt, hogy na jah...a lényeg tulajdonképpen, hogy egészséges legyen.
Én biztos vagyok benne amúgy, hogy nála nem minden oké már és próbálom meg se hallani az ilyet, de elég nehéz.

Lafi, hát a te történeted se semmi basszus. Komolyan nem értem én ezeket...:(

bingii
 
 


Én sem értem az enyém, de már nem is érdekel.A tiéddel ne foglalkozz, ilyenek, csak a fiú a gyerek...Sajnos
Vendég
 


Na, ettől a falra mászom. A szegény nagyanyám is ilyenvolt. 8 gyermeke született 6 fiú, 2 lány. Csak a fiai léteztek a számára, a lányok meg ott voltak cselédnek. :evil:
Anyukám a legkisebb, mikor már nagyon idős és beteg lett, felhoztuk hozzánk, Anyum gondozta.
De amíg nálunk volt volt, a fiai egyszer nem vitték el magukhoz egy ebédre vagy hasonló, mégis Anyum volt a rossz.
Vendég
 


Blongyi, ismerős sztori....anyummal is ez volt, volt egy öccse, most meg az unokákkal is ezt csinálta, hogy mi szart sem értünk, bezzeg a bátyám. És tök mind1, hogy fiú lesz nekünk is, a bátyám fia a szent...
Vendég
 


Borzasztó! Komolyan. De a fiatalok között is van aki ezt a nézetet vallja. Van egy ügyfelem, és annak a dolgozója is ilyen. Ha összejönnek akkor mondja neki,hogy: "Viszem a gyereket, meg a lyányt!" Úgy tudnám fejbe verni az ilyet. :twisted:
Vendég
 


Bennem vhogy fel sem merült eddig, hogy a mamám ilyen lenne. Mindig annak tudtam be és szerintem anyum is, hogy vele azért foglalkoznak kevésbé mint a 2fiú testvérével,mert ő még más apától van, mama első házasságából. A 2fiú meg mamám 2.házasságából. De a tegnapi nap után kicsit átértékelődtek bennem a dolgok.
Ez annyira borzasztó.

Én mindig is lányt szerettem volna és most is tartom magam ehhez. Nem fognak az ilyen butaságok elszomorítani. Ezt most eldöntöttem :) Nem akarok én a boldog pillanataimban ilyenek miatt szomorkodni!

bingii
 
 


Teljesen igazad van! Néha úgy gondolom,hogy az ilyen emberek esetleg féltékenységből,irígységből is mondják ezeket. Különben meg miért akarják megbántani a hozzátartozóikat.
Mikor anyósom megkérdezte,hogy mit szeretnék, mondtam,hogy jó lenne most egy kislány. Azt mondta,hogy ő mindig is fiút akart, lett is neki 3. Ebből az első szülött sajnos meghalt, a második a párom, aki addig jó volt neki, amíg tudta pumpolni, a harmadik fiút meg odaadta az elvált férjének, és annak második feleségének, mondván annyi gond van a gyerekkel most már neveljék ők. Ha már após nem adott gyerektartást. Mindezt megtette egy 13-14 éves kamasz fiúval, aki máig nem heverte ki és nem bocsátotta meg az anyjának. Most visszakapja a fiától kamatostul.
Vendég
 


Sziasztok!
Az en hasim kb. olyan mint Vorosbegy-e.Holnap szerkesztek rola kepet es felrakom.
De jo nektek lassan mindenki megvasarolja a kocsikat,en meg nezegetni sem voltam a parommal.
En mar egy eve menyasszony vagyok,de most szeptember 22-en lesz az eskuvonk.Mar a rucim is megvan.Sajna nem tarthatunk nagy lagzit,nagypapamat-apukam edesapjat a mult honapban temettuk el.Sajnos mar egyik dedipapi sem el.
Mar 6 honapos terhesen megyek ferjhez.Azert aggodok beleferjek majd a ruhaba.

Kép

Kép
marcsitita
 
 


Csibe76!
Sajnos toxémiás voltam Szimivel és a végén már olyan rossz volt a keringés,hogy sürgősen meg kellett császározni.Hát ez volt.
ildi10
 
 


[quote="ildi10"]C írta:ildi10sibe76!
Sajnos toxémiás voltam Szimivel és a végén már olyan rossz volt a keringés,hogy sürgősen meg kellett császározni.Hát ez volt.


Akkor ez nem előre látható dolog. Van egy ismerősöm a másik fórumról, őt a szeme miatt császározták, így ő előre tudta.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!

Jegyzetelnem kellett... :)

Konkri :) Amit leírtál abbakocsi teljes egészében igaz arra a PC-re amit vettünk Lafival! :) Kivéve, nem óriási kerekű...

Hát az autóval nekem is meggyűlnek a bajaim... 1. Kényelmetlen. Nem tudok jól ülni benne... 2. Nem tudok kiállni, mert szűk a garázsunk és nem tudok beülni az autóba... Szó szerint préselem be magam... :shock: 3. Kissé felborult a tér-érzékem... :? Valahogy nem érzem az autót... De nem csak autóban van így. Az ezer év ugyaott álló bárpulnak a konyhában simán nekimegyek... Ti hogy vagytok ezzel??? Na mind1, szóval az autót próbálom hanyagolni, csak a környéken járok, meg amerre tutira ismerős vagyok. Eleve eltévedek, nem hogy még most... :roll:

Nagymamák... Hát nekem egy tündér... Soha nem mondana semmi rosszat! Nem értem, miért vannak ilyen nagyik, nemhogy örülnének és büszkék lennének Rátok... Áh, ne is foglalkozzatok vele! Én örülnék, ha megélném a dédunokám születését. Manapság ez már nem szokványos... Mondjuk az én nagymamám is nézett, amikor az egyik fiúnevet mondtuk neki... (Egyik terv: Ádám Győző, másik terv: Bendegúz.) Na erre elkerekedett a szemük... Mint mindenkinek. Ja sógornőm vicces volt. Azt mondja, dehát az a gyerek felnő... Milyen lesz Bendegúz bácsi... Na az Ő lányuk Mercédesz... Mercédesz néni sokkal jobb... Senkinek sem tetszik a Bendegúz... De nekünk meg nagyon... :cry:

Na azt hiszem befejezem a kisregényt... :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


abbakocsi=babakocsi

Most pedig megyek védőnénihez... Kíváncsi vagyok mennyit híztam (utoljára 12-13. héten voltam...)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Blongyi: erre mondják talán, hogy isten nem ver bottal:)

Sleepin: szerintem aranyos a Bendegúz név:) Úgyis becézni fogják gondolom Beninek vagy hasonlónak, és akkor az idősebb korábban sem lesz gond.

Én holnap megyek genetikau uh-ra...pont mikor sztrájkol a bkv...remélem azért nem lesz gázos az út.

bingii
 
 


Bingii, a sztrájk elmarad, megállapotak!!!
Vendég
 


Hali!
Megjöttem a gene UHU-ról, ime az adatok:
BPD:55mm, AC: 172 mm, FL:33mm (ez nem tudom,hogy micsoda), ált. mennyiségű magzatvíz, jó magzati életjelenségek, kóros elváltozás nem látható. 22. Garv.s.

Nem kicsi ez babó? :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Blongyi!Kicsi???Szerintem inkább nagyobb a koránál.Mármint a 20+5nél.
Ezt figyuzd: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

:wink: :wink:

Mindjárt jövök bővebben.:)
Vendég
 


Blongyi!!!!!!!!!! NEM KICSI!!! 21. héten mentél majdnemhogy és 22-nek mondták... miért lenne kicsi? Nagyon is szép baba!!! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Blongyi, kicsi???Amikor 22 hetesnek mondtak ki.....
Vendég
 


Lafi: jajj de jó hír!!!! Uh után ugyanis el akarok menni a Baross utcába. Van ott egy kismama bolt viszonylag olcsó nadrágokkal és muszáj vennem legalább még egyet.

http://www.mammamia.hu/kapcsolat.html

Nézzétek meg, hátha kedvet kaptok:)

Blongyi, ez nem kicsi!!! Képed nincs róla?:)
AZ FL azt hiszem a combcsont, de nem akarok hülyeséget modani:)

bingii
 
 


De gyerekek a combcsontja 4 mm-el kisebb.mint a táblicskuban, azt behozta a fején... :roll:
Bingii: nézzd meg léci, hogy óriás bálnákra van-e gatya? :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Blongyi! Mi az, hogy kicsi? Na én holnap megyek nálad pár nappal idősebben és tuti kisebb lesz majd összehasonlítjuk. Teljes hosszúságot meg súlyt miért nem mondanak?

Sleepin! Nekem tetszik a Bendegúz, én akkor Benőnek vagy Beninek becézném. Nekünk Domonkos lesz azt hiszem.

Csajok nektek nem szokott még keményedni a hasotok? Kicsit aggódom, este mikor lefekszem 2x 3x is mintha kicsit görcsbe állna egy percre utána elmúlik. Minden esetre holnap rákérezek a dokinál.

Ja és ha babaruhát néztek akkor nagyon édes és jó minőségek vannak a H&M-ben. (van az Árkádban és a Camponában) érdemes megnézni.

Kép
barbi5
 
 


Na, ezzel a hét-kérdéssel meg furin vagyok. Mert ugye a vonalzóm szerint 20+5 hetes vagyok. Ha az Istenhegyi klinika UH-ját veszem alapul,akkor meg még 5 napot hozzá kell adnom. Aszongya,hogy 21+3 hetes vagyok :roll:
De lehet, hogy ez a kispöcsös is olyan lesz,mint a bátyuskája. Vininek is egészen sokáig a gerince hosszabb volt, mint a lába. Na, szóval értitek, olyan rövidke volt a lába. Csak 1-2 éve kezdett nyúlni a málnakeverője :wink:
Vendég
 


Na csajok igaz még nem vagyok számított félidős, de most mondjátok meg, hol van a +4 kg, amit a védőnő mondott??? Nem hiszem el, hogy ennyi feljött volna... Hova??? Cici+poci nem lehet ennyi...

19+4:
Kép

Blongyi! A babátok gyönyörű és tökéletes! :D Érti???

Igen, fura módon mi tudjuk becézni a Bendegúzt (nekünk a Bene, Beni, Bende, Bendi tetszik...) de valahogy a szülők kissé leragadtak...
Amúgypedig, Anyósomnak egy szava sem lehet ugyanis párom azóta Pepe, amióta látták a Mikrobit, és a rossz kiskölököt úgy hívták. Gyakorlatilag már nem is hallgat szerintem a "rendes" nevére csak a Pepére... Ilyen szülővel miért nem lehetne Bendegúz??? Nem beszélve az aktívkodásáról... Na mind1, még van időnk dönteni nemdebár???!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, jó vékonyka vagy, hát nem tipikus pcos :wink:
a 4 kg állítólag ilyenkor normális, víz+gyerök!!!nyugi!
Mondom én, akit a 2-ért lecsesztek, na jó, én tipikus pcos vagyok. :cry:
Vendég
 


Blongyi: mindenképpen megnézem,mert én se vagyok egy S-es méretű:D Amúgy az az érdekes, hogy normál gatyából nekem 42-es kellet, most meg a 40-es kismama gatyák is nagyok.

Sleepin: eszméletlen vagy!!!! hogy lehet vki ilyen vékony, pláne terhesen?:) Gratulálok!
Amúgy én is plusz 4-5kilónál vagyok, de nekem vhogy mégis sokkal nagyobb a hasam. Nem értem én ezeket a kilókat :D bár nílván számít, hogy én alacsony vagyok, más az alkatom stb.

bingii
 
 


Hali!
Sleepin: nagyon jó vékony vagy!!!! Lehet,hogy csak sűrű a gyerek, nem?
Amúgy meg a Vince név Anyumnak is furi volt, de már azt mondja,hogynagyon tetszik neki!
Bingii: a mostani gatyám 44-es (tuti el van számozva), szóval 46-tól felfelé ha van gatya,akkor tuti a hely (nekem).
Vendég
 


Blongyi: na majd beszámolok:) A honlapjukon azt írták, hogy van nagy méret is, úgyhogy remélem tényleg így lesz:)

Csajok rajtam ma nagyon rajtam van a zabálhatnék.

Reggeli: egy natúr joghurt néhány db kenyér chipsszel
10 órai: Milka Wafelini
ebéd: fokhagymás steak burgonya egy fasírttal, bár csak a krumplit kívántam
uzsi: 2db alma

és megint éhes vagyoooooooook!!!

bingii
 
 


Cső Csajok!
Még nem jutottam a végetekre, de a nagymamákhoz szólnék hozzá. Hát nekem is van egy nagymamám, meg egy öreganyám... két külön világ. Én rájöttem, hogy kétféle nagymama van: aki fogát összeszorítva, fájdalomat és gondot félre téve él az unokákért és van az aki folyton panaszkodik és kesereg - azt csodálkozik, hogy nem kíváncsi rá az ember...

Én meg bevallom őszintén, hogy tök félek magamtól, hogy ha fiam lesz, akkor azt nem fogom úgy szeretni, mintha lányom lenne... hát és ilyenkor úgy sajnálom a kicsikémet, hogy ilyen szemét anyja van. Közben meg ha belegondolok, akkor rájövök, hogy "nem a faszt nem"... hisz már úgy várom és tényleg csak egészséges legyen, az én kisfiam, kislányom, mindegy mi...
Bennem annyi fura érzés lappang. Közben pedig tudom azt hogy szerelmes leszek a gyerekembe! (mint a kishugomba...)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Na hazaértem.

Valakinek szereztem egy jó napot és töltöttem a kártyájára 5e. forintot... üzentem neki, azt mondta pénteken visszahív, akkor kap fizut... :( Úgy bánt, hogy ilyen béna voltam.

Viki nagyon csini vagy! Az a + 4 kiló, pedig sztem észrevétlen ilyenkor az emberen.

A táblát én is megnéztem és igaza volt a dokinak, tényleg nagyobb egy héttel... bár itt a táblában még kéthéttel is.
A 20+5-ös magzatom feje a 22-es hétbe passzol az 53-as fejével és 36os lábával... :) jaj, pedig én pici, könnyen szülhető babát szeretnék :) olyan, aki nem repeszt, nem szakít, csak szépn kicsusszan :)

Nagyon kifárasztott ez az iratkozás. Megnézem, hogy az uram hozott e anyós húslevest, ha nem, akkor lefekszem, hogy holnap újra tudjak kelni fél 5kor :) hurrá! :)

Jó éjt!

Viszlát 5000! :(

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri,

kislány, kisfiú ügyben hasonló érzéseim voltak/vannak. Múltkor mikor az uh-on azt mndták, hogy nagy valószínűséggel kislány én annyira boldog voltam. Vehtek majd szoknyácskát, harisnyát, csattokat, hajgumit stb. Egy fiút meg nem lehet annyira változtatosan öltöztetni stb.
Ma megyek genetikai uh-ra és kicsit félek, hogy mi van ha kinőtt a kukija, de aztán mindig rájövök, hogy hát mi lenne, imádni fogom és ugyanúgy elkényeztetem majd mintha kislány lenne:) Elvégre ő a szerelmünk gyümölcse.

bingii
 
 


Én meg úgy vagyok, hogy fiút akartam mindig, ugye nem 100%-ra de aztat mondták, hogy fiú és valahogy annyira lányt akarok most....tök érdekes, de közben meg fiút...szóval hülye vagyok....amúgy meg az egészsége a legfontosabb!

Off:

Nálunk változás volt bent, a kisfőnökből nagyfőnököt, a nagyfőnökből zsarnokot csináltak. Nem is lenne baj, a volt kisfőnök eggyel jobb. DE a mocskos zsarnoknak, aki nő és utál minden nőt,pláne aki terhes, na szóval neki van egy rohadt, mocskos szemét, aljas pletykafészek rohadt büdös qva titkárnője, és amióta főosztályevezetői titkárnő lett belőle aláz ezerrel, ma is felbaszott.
Nem lenézésképp, félre ne értsétek, de nemrég érettségizett le, most 47 éves vén tyúk, pasija nincs ezer éve.
És ő osztja az észt, hogyan kell megoldani a dolgokat!!!nekem, egy jogásznak magyarázza a jogszabályokat!!!!hát kész vagyok tőle!hogy tud valaki valakit így alázni és úgy, hogy nem is ért hozzá, csak fél fülell hallja a megoldást az ügyre, mert az ügyeket előbb bent beszélik meg és döntik el, kié legyen az akta....na meghallva a dolgokat, marha okonak hiszi magát, és nem mondhtasz ellent, függetlenül attól, hogy szarul meséli el a benti dolgokat!!!Mert aztán megsértődik és pletykálni kezd, engem meg lebasznak, hogy hogyan lehetek ilyen hülye, hogy ilyen szarul oldottam meg a dolgokat!!!!!de nem mondhatom el az igazat, mert ártatlanul néz, én meg mint sátán tutti hazudok...........

na mindegy, utálom őket!
Vendég
 


Konkri !

Gratulálok ! Olyan kis romantikus volt, ahogy megkérték a kezed !

Sleepen ! nálam nem jelenik meg a fotód ? nem tudja vki hol lehet beállítani ?
A Bendegúz tök jó név ! Én egy első osztályos Bendit ismerek, nagyon imádom, igazi kis csibész.
A névválasztás nekem baromi nehéz ügy. Ráadásul elmondtam az anyámnak a lehetséges neveket, belekötött, jól összevesztünk. Nem értem miért akarják az emberek elvenni az örömünket ?

Lego !
Ausztriában nem kaptál babakocsit ? jobbak ott az árak ?

Kép
boci1234
 
 


Lafi!
Nyugi, eljön még a Te időd :lol: Hagyni kell a csajt "dolgozni", aki nem érti a szakmáját, az előbb-utóbb a nagy önhittségtől akkora szarvashibát vét, hogy még a ház is beleremeg.
Vendég
 


Lafi,
nyugi! Mindig az ilyen semmirekellők az ilyen pukkancsok,mert a nulla tudásukat evvel akarják leplezni!

bingii
 
 


Hello!

Köszönöm a dícséreteket! :) Bár a seggemen érzek én ám + kg-kat... Amúgy nem látszik ezeken a hülye fotokon de én sokkal nagyobbnak érzem a hasam... Na mind1... Hát igen, nem tipikus PCOS... De Ti is mondtátok anno, hogy ettől még simán... Tegnap délután/este olyan rúgdosást/mászkálást intézett odabent az úriember, hogy csak na! Páromnak mondtam, hogy tegye oda a kezét, és elkapta, hogy jujjjjjj... :D Volt ám hancúr odabent... Olyan vicces, ahogy nő és még mindig dudorodik kifelé, többször olyan, mintha ki tudnám tapintani, melyik része lehet... Ez lehetséges? Vagy a hasfalam domorulatait érzem nem a baba részeit? Ja amúgy párom a cickre meg azt mondta, hogy szemtelenül nagy lett! :lol: Mondom, örülnél, ha ekkora maradna, mi??

Jajj, szegény Konkri... Hát csak vissza"utalja"... Ennyire nem lehet szemét valaki... Amúgy 2szer is elírtad a telcsiszámot?

Bingii :) Alma után nem csoda, ha éhes vagy... :)

Fiú/lány dilemma! Én is szívem mélyén kislányt vártam, de persze semmi sem számít csak hogy egészséges legyen! Szerintem kisfiút is lehet változatosan öltöztetni. Én pl megzabálom azokat a kiskölköket, akik vagány cuccokba vannak öltöztetve... baseball sapi, kantárosnaci... a kisingek... fejkendők... Annyira zabálnivalóak... :) Hát a kiscsattokat és a fodros ruhákat nem ajánlom! :D Amúgy volt egy "ismerősöm", akit kislánynak vártak a szülei és hát meleg lett a srác... de Őt úgy is öltöztették... nem csak annak várták...

Lafi! Bocsi, hogy itt kérdezem és nem PCOS-ben... Egyik barátnőmnek jó volt még régebben az IR-je, LH:FSH 4:7 3. napon, TSH-ja jó. Szerinted így lehet PCOS? Merthogy Clostit kapott... Köszi a segítséget!

Csajok! Pandival szervezkedünk egy talit a hétre. Elvileg szerda lett megbeszélve, de az egyik csajnak nem jó, így áttettük csütörtökre, amiről szegény Pandi még nem tud, remélem jó lesz neki, hisz' csak át kell ugrania a szomszédba... :wink: Szóval ki csatlakozna??? helyszín: 18. kerület Zila Kávéház (Cukrászda) 18:00. :) Várjuk a csatlakozókat!!! :)

Na azt hiszem befogom... :oops:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lafikám Drágám! Emelkedj felül... Egyik füleden be, másikon ki... Az ilyen arra sem érdemes, hogy idegeskedj rajta... Szánalmas picsa... Te boldog vagy, családod van, ezerszer többet tudsz felmutatni és többet érsz! És ez a lényeg!!! :) Nemdebár?? :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin,nem kell feltétlenül ir a pcos-hoz!!!Ez az arány nem olyan rossz, de a tesztoszteront is kéne tudni!!!!Az hogy jó a TSH, egy dolog, kéne az FT3, FT4 is, mert lehet pajzsmirigy a háttérben ha biztos nincs ir!

18. kerben lesz???Hát azzal az a bajom, hogy mivel messzi van, soká érek oda, így nincs értelme, mert 6nál előbb oda sem érek sztem kivéve ha kocsival mennék....nem tom...hánykor lenne???a hétvége sokkal jobb, na mindegy, majd meglátom.
Vendég
 


Lafi! :) 6-kor találkozunk... :) A másik lányzó is késni fog valószínűleg, mert Ő nem Bp-en dolgozik, de itt lakik... Megvárunk... :) Amúgy Kőbánya-Kispestről 82es busszal (vagy 82A vagy 182, vagy piros 182) 15 perc... Szarvas csárda térnél kell leszállni!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, és autóval?Nagyvárad téren dolgozom, szóval onnan nincs annyira messze....Vagy mi a címe pontosan és megtervezem az utat....
Vendég
 


Viszont onnan már 5re is odaérek....akár busszal is sztem.
Vendég
 


Oh onnan hamar odaérsz... :) Végigjössz az Üllői úton, és a Lőrinci Rendőrségnél van kb. Lesz 1 lámpás kereszteződés (Petőfi-Üllői) majd rögtön a köv. sarkon van mégegy lámpás. Ott nincs jobbra utca csak balra. És ott van a sarkon a Zila! Saját parkolója van! Be tudsz állni! Mindjárt dobok egy térképet! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Viszont onnan már 5re is odaérek....akár busszal is sztem.
Vendég
 


na ez jól sikerült, frissítettem és mégegyszer beírta a hszemet....Sleepin, oké!Na ha ott lennétek vagy lennél kicsit haamrabb, akkor mennék...
Vendég
 


Sleepin: igen, ha kispöcsi lesz akkor tuti én is vagesz cuccokba öltöztetem majd:D A csattokat majd igyekszem mellőzni :lol: :lol:

Hűűű de imádom a Zilát! Ott olyan finom sütik vannak! :D Én szeretnék ottlenni és ha nem jön semmi közbe (túlóra vagy egyéb) akkor gyüvünk a pocaklakóval:)

bingii
 
 


Na, akkor "repül a bálna", azaz én is ott leszek :lol:

Skacok! Most sikerült levadásznom az AFP eredményemet: 1,7 lett, erre azt mondta a gene-hölgy, hogy teljesen normális :roll: :shock:
Már elfelejtettem,hogy ténbyleg jó-e?! :oops:
Vendég
 


Repül a bálna...tecccett!!! :lol:

1.7 jó!!!2.5ig jó!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?