Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szia Kriszta!
Persze, hogy nem felejtettünk el. Várunk vissza.

Meg van a vérkép eredménye, tökélestes, tehát kevés pihenésnke tudható be a lábdagadás. Most is Maci lábam van. :D Megyek is pihizni.

Sziasztok

Ja Tünde, holnap d.e-t csak nem jó, mert jön a barátnőm, hétvégén nektek nem jó valamikor? Vagy ilyenkor együtt a család? Végül a téren is összefuthatunk este felé, addig Apára bízom Manót. Elvileg már fesztivál lesz. :) De minek változtatták meg a nevét? Nekem a régi jobban tetszett.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka, Kikol :D

Tünde, nem megyek ma, most már tuti! Bocsi! 38 a hője Botinak, és továbbra is olyan kis bágyadt (most mondjuk alszik már egy ideje), nem hagyom most itt.
Tegnap már kezdtem délelőtt megőrülni, annyi csíntevése volt, ma meg már alig várom, hogy virgonckodjon. Nem igazán Botis így :wink:
Kedden viszont szívesen viszlek.

Beszéltük is Tündével, hogy ennyire nincs mellékhatása a 18 hós oltásnak ... :(

Anita, most már tudom, miért is fog sok mindent a dokitok a fogzásra :wink: :lol: (ettől függetlenül nagyon jó sztem)

Hajni, eleinte én is nehezen tudtam miről írni, nehezen kapcsolódtam be a beszélgetésbe, noha már olvastam a lányokat. Csak akkor egyedül én voltam már "csak" pocakos, a többeieknek meg volt a bébi, és nem is tudtam hozzászólni a témákhoz.
És igaz, ami igaz, egy-két személyes tali sokat dob a dolgon. Hátha vmikor összejön. Ne add fel, de a Te döntésed!

Jajjjj, és Tündét felhatalmaztuk, hogy csinálja a zárt topikot. Értesítés majd kizárólag priviben!!!

Na, vár a vasalnivaló!

Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Visszatértem :D ! Igazából el sem tűntem, de tegnap rossz napom volt, mára elmúlt, és remélem hamarosan rendeződik a probléma is! Mindenkinek köszönöm aki írt! Ígérem én is csatlakozom egy-egy találkozóhoz, csak két kicsivel a kertvárosból, meg mindig van valami program, de jön az ősz visszaáll a nyugis hétköznap és én is megyek!
Kriszti itt vagyok, mi újak tartsunk össze :)
Jolka megkérdezhetem mi lesz a neve a második babádnak? Manó névválasztása honnan jött?

Szaisztok!
Hajni
nimbot

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:13-kor.
Vendég

CSak újra itt. Manó nem aludt vissza. :(
Pihenésről ennyi. :) A konyha nagyából kivégeztem, most megyek a többi helységhez. Így sosem lesz nagytakarítás, ha minden nap a tegnapi kupit kell helyre tenni. :?

Hajni!
Manó csak becenév. :) Márk a rendes neve a kicsi fiúnak (Ő ragaszkodik a kicsi képzőhöz.).

Tesónak még mindig nincs neve. :) De Most az Ákos és a Dávid van napirenden.:) Ha Manót kérdezük, hogy mi a Tesó neve, egyszer Ákos, egyszer Dávid....Még Ő is bizonytalan. De még Máté, Ádám, Kristóf, Tamás...versenybe van. De már a vezetékneve az fix. :D

Akkor Tünde várom a privit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kriszta bejelöltelek. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:14-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, én is bejelöltelek :D

Hajni! Örülök, hogy úgy döntöttél maradsz. Igazán jó kis csapat ez!! Én is áprilisban csatlakoztam, szóval koránt sem az elején, de úgy érzem 100%-osan befogadtak!

Jolka, a konyhatakarítás nálam nem tartozik a pihenés kategóriába! A nagytakarítást mostmár tessék másra bízni! Vagy ennyire kíváncsi vagy a kistesóra :wink:

Tünde! Tegnap éjjel eszembe jutott a titokzatos megjegyzésed a babázásról és hírtelen megvilágosodtam :roll: legalábbis azt hiszem :D de majd az érintett bizti minket is beavat ha úgy gondolja.

Jajj, lányok, ez a mai nap borzasztó. Pontosabban éjszaka kezdőött, éjféltől 3ig nem aludt Dorka. Addig volt csendben míg felvettem, vagy mellette feküdtem, egyébként meg úgy zokogott, mint a záporeső. Már egyszerűen nem tudtam mit kitalálni, mindent kipróbáltam ami eszembe jutott. Aztán 3kor belefáradt és egyik percről a másikra elaludt.
Most meg egyszerűen nem volt hajlandó még aludni. most aludt e, vagy inkább ájult be :shock:
Na megyek, megjött a család!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Anita, Szorítok, h. csak az oltás legyen a ludas. A tornát már, amikor találkoztunk elkönyveltem, h. kilőve.

Jolka, Ezt a takaritást miért nem birod már elfejteni? Épp elég neked Manó, ne csináld, ketteske idő előtt fog születni.
Egyelőre senki se várjon tőlem semmit, mert nem érek rá ezt a dolgot csinálni. Létrehozni nem bonyolult, de mindenkinek a címét végigbogarászni és senki se maradjon ki .... Ha valaki nagyon ráér csinálja nyugodtan. Igazából nem is tudom melyik verzió győzött, mert Anita megkavart ezzel a 'zárt' szóval, h. most akkor mi is legyen. Amit én emlitettem a mamatalin? Szerintem egy talit még várjunk.
Holnap nekünk sem jó, talán a jövő héten, de akkor meg már be akarok vagy két nap nézni a bölcsibe és ugye elvileg utazunk is.

Hajni, Jó, h. visszatértél. Azért két gyerek mellett gondolom még annyira sem jut idő a fórumozásra. Bár én igyekszem Zalán ébrenlétekor megcsinálni a háztartási dolgokat, h. ahogy a Suttogó mondaná legyen Én időm. Ezalatt értsd virágaim 'simogatása', varrás (újabban már az is pihit jelent), manuális dolgok, olvasás és persze NET.

Dorkamama, Ha egyedi eset és máskor jól alszik, akkor valami megkavarta v. amiket a talin emlitettem azok közül valamelyik. Elhiszem, h. kiakadtál.

Kriszti, Irigyellek az édes hármas miatt.

KépKép
tuzal

Sziasztok!
VAgyok ám még, csak kissé elhavazva!! :? ki sem látszom a teendőkből!
Peti már ágyban, férj focizni, én meg megyek dekorációt gyártani!
Ma egész nap a sulit pakoluk, ui ablakcsere volt, és minden ki volt költöztetve a helyéről. :x lassan kezd terem formát ölteni a mi helyünk, de még van csinosítanivaló...

mindenkinek jó éjt!

Kép
dora1980

Sziasztok!!

Kriszti én is bejelöltelek az iwiw-en. :lol:

Anita!
Remélem Boti nem lesz beteg. És holnapra nem lesz baj. :D

Dorkamama!
Kitartást kívánok neked, és mára jobb éjjszakát pihend ki magd. :lol:

Jolka!
Örülök, hogy a vérkép jó! Akkor valóban nem vagy elég figyelmes magadhoz, kíméld meg magad mert tudod egy kismamának mindig különleges figyelem, és kényesztetés jár. És használd ki ezt a kis időt. Legalábis én ezen a véleményen vagyok, bár a második babával én sem tudtam annyit pihenni mint Dórával.

Hajni! Örülök, hogy megondoltad nem fogod bánni hidd el szükség van a tapasztalat cserére, valakivel mindig fogsz tudni valamiről beszélgetni itt a fórumon. Szerintem ez is egy kis kikapcsolódás.

Többieket is üdvözlöm és minden jót.!!
Jó éjt mindenkinek ! Nekem elég rosz lett a kállói uton történt baleset mellet jötünk el...........előbb le akartam irni, mit láttam de inkább nem terhellek vele benneteket csak azt tudom remélni, hogy küzületek még senki nem látott hasonlót.

Sziasztok tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Hála az égnek, ma már nem volt lázas Ádi. A kedve is sokkal jobb volt. Délután elég nehezen aludt el, és csak vagy 1,5 órát bírt szunyókálni.
Fütyi-ügyben is jól állunk, már csak picit sírdogál, amíg lekezeljük. És már a pisilés is megy. Az első napokban nem gondoltam, hogy ilyen hamar túl leszünk a nehezén.

Hajni! Örülök, hogy meggondoltad magad! Meglátod hamarosan úgy beilleszkedsz, hogy Neked is elvonási tüneteid lesznek, ha valami miatt nem tudsz jönni. :) Nekem mindig ide vezet az első utam, ha netezek. És gyertek a talikra is!

Tünde! A férjem is szeret rákérdezni az engedményre, főleg, ha több dolgot is veszünk. Legközelebb ha kell valami, lehet, hogy elnézünk oda. :)

Jolka! Hihetetlen, hogy már csak pár hét, és itt a Tesó! Most már tényleg pihenj többet, vigyázz magadra! A barátnőm se fogadta meg, és hamarabb is jött a baba 4 héttel. (igaz, ő a 3. gyerkőc, a két nagyobb mellett nem volt egyszerű pihizni)

Kriszti! Én is jelöltelek! Remélem köv. talin Ti is ott tudtok lenni! (és mi is...:)) Az iwiw-es fórumot még sosem néztem. Jó? Lehet képet berakni? Mert azért az sem mellékes. Én egyébként szeretem a Babanetet, de biztos jobb lesz egy olyan helyen, ahová illektéktelenek kisebb eséllyel juthatnak be.

Anita! Jobbulást kívánok Botusnak, remélem nem lesz több mellékhatás!

Anita3! Jajj, szegény Dorka!! Remélem a mai éjszakátok már jobb lesz! Ádám ma az ő labdájával játszott, gondolom már hiányoljátok, remélem hamarosan vissza tudjuk adni. :oops:
Sikerült felcsigáznod! Vajon kinél jön a baba? :D Tippem azért van. :)

Dóra! Tök jó olvasni, hogy milyen lelkes vagy a munkáddal kapcsolatban!! :)
Peti még mindig olyan kis ügyi a bölcsiben? Ebédel már?

Nekem is eszembe jutott Timi, meg a többiek is, akik "eltűntek". Ha olvastok, írjatok már pár sort! (Mesi, Melinda, Anita, Andi és még akit kihagytam)

Ma össznépi vacsi volt a barátainkkal. Nagyon telefaltam magam, és ami meglepett, Ádám is sokat evett. (Mostanság csak joghurtot meg szőlőt enne, utóbbit töménytelen mennyiségben.) Újfent hozta a formáját, szövegelt és még táncolt is. :) Az egyik srác megtanította neki, hogy cha-cha-cha, úgyhogy fenékriszálás közben ezt kiabálta. Cukor volt. :D

Jó éjt nektek!

Ádimama

Tündi! Hú, ez nem hangzik túl jól, remélem azért fogsz tudni aludni!!

Ádimama

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:14-kor.
Vendég

Sziasztok!

Dorka belepiszkált a billentyűzetbe és elszált a majdnem kész hsz-em :(
Na akkor még1x röviden.
A mai éjszakánk már jó volt, sőt jobb mint az átlag, csak 1x keltünk. :) Nem tudom mi volt a tegnapi oka, lehet tényleg a front, de remélem nem nagyon lesz több ilyen :shock: tiszta kómás voltam tőle egyész nap tegnap, és türelmemet is igen próbára tette párszor a leányzó, mert ugye ő is fáradt, nyűgös volt, aludni meg sztem a fáradságtól nem tudott. Na de ma már jó lesz megint :D

Annamari, nem tudok semmit, csak Tünde titokzatos mondatára reagáltam :D. !!! Ádám édesen riszálhatta magát! a labda miatt ne aggódj, legalább újdonság lesz Dorkának. Örülök, hogy Ádi gyógyul!

Anita! Boti jobban van?

Úgy látom nem jön össze a mai tali, de ha ilyen szépen süt a nap délelőtt is mint most akkor mi kimegyünk az erdei játszira. Kell a változatosság :D

Na ennyi, mielőtt még ezt is elküldi Dorka vhova máshová :D
Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

köszönöm, Botond már sokkal jobban van, úgyhogy tuti, csak az oltás volt.

Kriszti, érdekes, amit írsz. Boti is mindent megkapott (a 18 hós mellett most egy újabb adag prevenart is), viszont baromi érdekes, hogy míg szopizott B, meg sem kottyant neki az oltás. Mióta nincs cici, már másodszor ugrik ki a hője. Lehet, nincs összefüggés, csak én képzelem be, hogy ettől is védte a tejcsi.
Köszi a visszajelölést :D

Anita, örölök, hogy rendeződtök. :wink:

Annamari, szuper, hogy Ádám is jobban van minden téren.

Tündi, ez nem hangzik túl jól (baleset). Bevallom, én igen kíváncsi természet vagyok, így néztem a szon-t is, de nem láttam semmit. Gyerekek is látták?

Hajni, ez a beszéd :D :wink: Ha van kedved, tényleg írhatsz nyugodtan róla, mitől a rosszkedv.

Úgy tűnik, Apának sikerül ma itthon maradnia, mert az elmúlt két hétben nagyon keveset láttuk (volt, h a városban futottunk össze :shock:)

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hello lányok!

A topiccal kapcsolatban annyit, hogy nekem már úgy tűnt, hogy egyértelműen eldőlt a "sorsunk". Írtam is Krisztának. De ezek szerint mégsem. Pedig Tündi-féle variáció jónak tűnt. De ha nem ,akkor lehetne a Kriszta ötlete is. Na, oké, akkor következő találkán döntöttök (vagy döntünk, ha délután lesz).

Dorkamama!
Nekünk is nagyon rosszak az éjjeleink, brá tudom, ez nem nyugtat meg. Vagy 2 napja éjfél körül elkezd anyázni, hogy menjek át, de hiába megyek nem nyugszik meg. Tkp. ki sem nyitja a szemét. Aztán, ha átjön hozzánk aludni, akkor is csak rúgkapál, forgolódik. Senki sem pihen. Én is tanácstalan vagyok. :(
Lehet, csak az időjárás???

Tündi!
Én megint lemaradtam vmiről: hová utaztok???
Jaaaa, az "édeskettes" pesti útról van szó??? :D Nagyon irigykedek. Mi még nem voltunk kettesben, mióta megvan Flóra, sehol. A nyárra terveztük a hosszú hétvégét, de nem jött össze... :(
Mindenesetre érezzétek nagyon jól magatokat!! Jó pihenést!
És akkor jövő héttől jösz tornázni?
Már rég akartam kérdezni, hogy amikor mentetek a Balcsira írtál vmi szárítógépről, micsoda az??? Vagy nagyon hülye, alulinformált vagyok??? Egyszerűen el sem bírom képzelni, hogy szárítógép+szállítás, mert a Balcsin is kell, mi lehet???

Anita!
Hogy van Boti? Nyugodtabb már? Láza lement? Biztosan tényleg az oltás okozta.
Jövő kedden én is a 17 órási steppre megyek, ott találkozunk. Előre fosok, milyen bamba leszek a koreográfiánál. Meg a térdemre is kíváncsi leszek. Csütörtökön maradok az alakformálónál.

Dóri!
Én is ilyen lázasan kezdtem tavaly a tanévet. :D
De ne tudd meg, az idén, már hogy nincs hozzá kedvem. Tudnátok, mi volt tegnap is! Mjad személyesen elmesélem, mert itt sokan olvasnak, de iszonyat, elgondolkodtat újra és újra: mit miért is áldozok fel, érdemes e...

Kriszta!
Így, hogy alaposabban megnéztelek és Borit is, már egészen biztos, hogy találkoztunk vmelyik játszón.

Jolka!
Olyan hihetetlen, milyen gyorsan eltelt az idő!! Mindjárt itt a második!! Olyan ügyes vagy, olyan bátor, bevállalós! Én meg...

Hétfőtől rende meló, úgyhogy abszolut csak délutánonként fogunk ráérni, de éppen eért sosem kell majd hozzám igazítanotok a randikat. Majd azért őszi szünetben egy Bodásat összehozhatunk.

Holnap megyünk ki építkezésre, mert hozzák a nyílászárókat (remélem, szépek lesznek) és utánanézek Petrának, mert sem telefonon, sem itt nem lehet elérni.

Puszi mindenkinek: Csilla

Újak, nem elkeseredni, hogy nem szólunk mindig mindenkihez!! Én pl. a tavalyi tanévben alig tudtam jönni, mert kerestem a kenyérre valót :D és mégis itt vagyok, még mindig.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

CSak egy szóra.
Anita! Én is néztem a szon-on a képeket itt már le van takarva azzal a retteget fekete zsákkal, de mi pont még akkor halatunk el a helyszin mellet mikor még nem volt letakarva. A gyerekek nem látták, nem voltak velem, bár Dávid még amúgy sem értené, de Dóra nagyon kiváncsi mostanában az 4,5 évesek agyafúrt kérdéseivel záporoz egész nap.Amik kiterjed a szülésig, meg hogy neki mikor lesz babája a pocakjában, meg hogy Ő és Dávid szerelmesek lesznek fognak csókolózni, meg olyanok hogy néha elég megmagyarázni dolgokat. :shock: Tudjátok ezek a tipikus aranyköpések, egyszer már montam magamnak leirom őket, de eddig még nem jött össze, pedig majd az évek során jó lenne elővenni, vagy neki megmutatni, ha nagyobb lesz. :lol
na megyek sziasztok szép napot!!

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok,

Csilla, Jövő hétre tervezzük a kétnapos kiruccanást. Azért idén gyere gyakrabban, mert mindenkit érdekel Flóra tündérkirálynő, a házépítés és persze majd ketteskeprojetk.
Szárítógép? Bocsi, de totál nem tudom mire gondolsz? :oops:

Lányok? Amugy én úgy örülök, h. végre van autópálya Bp-ig, mintha legalább hetente járnék kocsival Pestre, de szerintem nagy dolog. Jövő héten remélem tényleg ki is próbáljuk. Annyira utáltam a nagy forgalom miatt Polgárig az araszolást és Anyukámékhoz is gyakran ott járunk, ha T.füredre megyünk.

Ma jár valaki 6 körül a főtéren és környékén? Jolka? Mi szerintem Zalussal arra megyünk. Z. ma du. idén először elment pecázni. Már hónapok óta tűkön ült, de valami mindig közbejött eddig.

Anita, Örülök, h. Botinak végül semmi baja. Zalus tegnap mikor jöttünk haza (miután veletek taliztunk) eléggé elkezdett köhizni, ugyhogy reggel fogorvos előtt beszaladtam vele a dokihoz. Helyettesítő van és hozzá be lehet csak úgy szaladni, a miénkhez nem. Na szerinte semmi különös, de gondoltam hétvége előtt jobb így.

Dorkamama, Voltatok a játszin?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jó sokat írtatok 3 vagy 4 oldalt kellett visszaolvasnom!

Hajni! Örülök, hogy mégsem hagytál itt minket, én igyekszem mindenkinek írni, de nem mindig sikerül még visszaolvasni sem rendesen. Bababörze májusban szokott lenni a Bujtosiban, amennyire én tudom.

Tündi! Én is benne vagyok ebben az üzletben, de már nem vagyok aktív, nem az én műfajom. Neked sok sikert kívánok hozzá, lenne még kérdésem, de majd személyesen vagy majd a zárt topicon.

Tünde! Ez a titkolózás nagyon idegesítő:D !!! Gratulálok az évfordulótokhoz!! Nekünk is nemrég volt a negyedik!
Amúgy az iwiwen a régi számom van! Köszönöm, hogy próbáltatok elérni. Sajnos nem tudtam bejönni a héten, nem volt kocsim, csak ma :( Ma felhívtam Csillát, hátha pont ma lesz a tali, de nem. MI azért talizunk vele holnap.

Kriszti! ÉN is bejelöltelek az iwiwen. Nagyon aranyos a kislányod és nekem is ismerősek vagytok.

Jolka! Ismerős ez a helyzet, én is mindig a tegnapi rumlit igyekszem felszámolni! Mostmár tényleg kíméld magad!!!

Annamari! Örülök, hogy jobban van Ádám! Ez a cha cha cha nagyon jó!

Babaprojektről régen írtam, úgy néz ki, beállok a kismamák sorába ismét, szóval pozitív lett a tesztem!!!! Még a család sem tud róla, ezért mondom ilyen halkan :D , remélem, nem innen tudják meg. Azt találtuk ki, hogy megvárjuk, míg Bence mondja el, hát én már nem bírom sokáig!!!
Tünde lebuktattál!!!

Petra

Kép
ppetra

Petra!

Ejnye-bejnye!!! Ma beszélünk és nem mondod!! :D
Csak én már nem akartam kérdezni, mert biztosan idegesítő!!!

Puszi és nagyon-nagyon örülök!!! Remélem, nekünk is ilyen hamar összejön majd a második tavasszal.

Kép
nycsilla

Gondoltam, majd holnap elmondom személyesen, de Tünde felkorbácsolta itt a kedélyeket :)
Akkor holnap!!

Kép
ppetra

SZIASZTOK!!

Petra!
Gratulálok a pocaklakóhoz, vigyázz magadra nagyon, Apukád biztos boldog lesz! A múgy beszéltetek arról a dologról amit a múltkor msn-en megtárgyaltunk? Msn-en is kérdezhetsz bármikor ! Ha vagyok szivesen irok neked. És amúgy hogy viseled igy az elején a dolgot?? Irj ha tudsz szerintem mindenkit érdekel!

Sziasztok
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Petra, Nem korbácsoltam volna én fel semmit, de ugye én már majdnem "kismama lettem" itt a félreértések folytán ..... és egyszerűen nem tudtam ezek után kihagyni ..... gondoltam hadd menjenek a tippelgetések. :D Szenya vagyok? Hát lehet.
De kiderült a nagy titok.
Nagyon örülök nektek amugy, ha még nem mondtam volna. Terveztétek és jött is hál'istennek.

KépKép
tuzal

Csak olvasni jöttem, de ezt nem hagyhatom szó nélkül! Petra! Éljen!!!!!! :D Ez nagyon jó hír! :D Vigyázz magadra!

Tünde! Zoli hová jár pecázni? A férjuram is szokott, imádja. Mostanában elég gyakran megy. Előtte órákig főzi a kukoricát, amivel "beetet", az egész ház úszik a kukoricaszagban...

Ha már írtam, elújságolom az örömhírt, amivel a párom meglepett ma. :) Reggel azzal ébresztett, hogy készüljek, mert menni kell az okmányirodába Ádámnak útlevelet csináltatni. Először azt hittem hülyül, de kiderült, hogy mégsem. Jövő héten megyünk Horváto.-ba egy hétre. :) Úgy örülök, mint egy gyerek. :) Alig várom!!! Remélem Ádi élvezni fogja.

Jó éjt lányok!

Ádimama

Sziasztok!
Hú alig győztem olvasni, na akkor megpróbálok szép sorban hozzá is szólni amihez tudok :D !
Perta először is nagy-nagy gratula Nektek! Kétszer szokott lenni börze, tavasszal és ősszel, várom az őszit, mindig annyi jó dolgot találok!
Kriszti és persze a többiek vagyok iwiw-en Vargáné Oláh Hajnalka néven, nekem nagy kedvencem az iwiw, persze csak ez után :)
A rosszkedvem oka a párom melókeresése volt, mindig valami újat mást jobbat akar, én meg azt hogy üljön egy helyen a fenekén, de már belátta az igazamat, lassan minden rendeződik! Remélem :) !
Nekem is rosszul aludt Boti tegnapelőtt pedig ő nagy alvó, 2 hónapos korától 11-12 órát csucsul éjszaka, egy nyöszörgés nélkül. Nimród meg vándorol, éjszaka közénk, de ő is jó alvó, ettől függetlenül.
Tegnap voltunk szalonnátsütni, délután megyünk happy art, a vidor név jobban tetszett. Remélem a fiúknak fog tetszeni. Este még lehet megszökök a barátnőkkel a filmre is!
Én is suttogó rajongó vagyok, megvan mind a 3 rész!
Szia mindenkinek!
Hajni
nimbot

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:15-kor.
Vendég

Sziasztok!

Perta! Éljen, éljen a kis pocaklakó!!! Csak így halkan ha még titok! :) Akkor Bence azért már tudja? Remélem nekünk is ilyen gyorsan sikerül majd, ha úgy döntük!

Tünde! Végül nem voltunk tegnap a játszin, inkább kimentünk anyáékhoz.

Annamari! De jó nektek! Bár az én páromnak is lennének ilyen meglepetései! :D

Csilla! Tényleg ne tünj el megint! Mégha nem is tudsz folyamatosan képben leni akkor is írj, hogy mi van veletek! Szóval jövő tavasszal kezdtek ti is próbálkozni a kistesóval? Lehet akkor egyszerre leszünk kismamák :D

Kriszti! Nektek akkor megy a drukk! Izgatottan várjuk a fejleményeket ha lesznek!

No megyek pihizek egy kicsit!
Jó 7végét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Hűűűűűűűűű micsoda hírek!!újabb kismama a topicban? :D irigy, irigy... petra! gratu és vigyázz magatokra! hátha most egy kiscsaj lakik odabenn... demindegy ez végülis.

MEgvolt ma az évnyitónk, hétfőtől tehát indul a nagymenet!!
Peti sajna taknyos, tüsszög.. remélem nem lesz belőle komolyabb, bár már szed vitamint,de ez még úgy látszik nem volt eddig nagy hatással. még csak egy hete szedjük.
ez amolyan bölcsis takonykórnak tűnik, ui nincs semmi más tünete kop,kop, kop.
du olyan hosszút aludt, ui hétvégén em győzi kialudni magát. fél1-ől 3/4 4 ig húzta , és már most ágyban van. így du én is aludtam egy jót, rámfért, ui. pár napja igen későn jutok ágyba... dekoráció a ludas. istentem milyen sokra haladtam volna ha nyáron elkezdem... de lusta kutya voltam! :oops: így jár aki nem gondolkodik előre...
de kész lett, és ma normális teremmel fogadhattam a gyerekeket és szülőket :wink: (büszke is voltam ám magamra :D )
jó éjt mindenkinek, most megyek kicsit belekukkantok a tankönyvekbe, mert arra még nem futta az időmből...

Kép
dora1980

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat! Jól vagyok, csak mindig aludnék, egyfolytában fáradt vagyok. Mostmár nem titok, elmondtuk a családnak, ma ünnepelünk anyáéknál, a 30. házassági évfordulójukat, és már nem bírtam titkolni :)
Képzeljétek, a nővérem megálmodta, hogy lányom lesz, és egymástól függetlenül mind a kettőnknek ugyanaz a lánynév ugrott be.

Tünde! Persze, hogy nem baj, hogy feldobtad a témát, ki a kismama. Azért a Te titkodra még kiváncsi vagyok!

Annamari! Horvátország biztos nagyon jó lesz, jó pihenést kívánok nektek!

Hajni! NEm is tudtam, hogy ősszel is van börze. Remélem, mielőbb rendeződnek otthon a dolgok!

Kriszti! Sok sikert a 2. babához, szorítok nektek. Nekünk 2. próbálkozásra jött össze.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Na akkor most már nagyba is ki lehet írni: Petra, gratulálok a pocaklakóhoz!!!

Petra, Pihenés? Pont Te mondod? Mintha TE írtad volna anno, hogy még az utolsó honapban sövényt nyírtál. :D Mindig ez van előttem. :D

Tünde!
CSilla szerintem ez a szárítós ügyet félre értelmezte. :) Te írtad nyaralás előtt, hogy mit szólna Z, ha még egy ruhaszárítót is pakolnál a kocsiba. :) :wink:

Megvettük a komódot és a kiságyat, ha rendbe lesz, teszek fel képet. Zolkó és Manó ma rakták össze. Mindenbe bevonjuk A kicsit, és nagyon élvezi, hogy Ő csinálhatja aTesó ágyát. K is s próbálta, nem akart kimászni belőle. Inkább most legyen benne, mint amikor már itthon lesz a Tesó.
Ja és van most már neve is: Ákos lesz. Manó ezt választotta. Peceneve: Picur, Kicsit, Ő már lefoglalta. :D

Kiválogattam a régi rucikat is. Na ebben is volt segítségem. M kiválogatta ami neki kell belőle. :) FElét az ágy alá dugta, a másik felét betette a gépbe mosni. :)

Hajni!
Ismerős ez aMelós ügy, a férfiak csak ilyenek, nem jó nekik a biztos pont. Nálunk is volt már beszéd téma, nehezen értik meg, hogy a mai világban örüljön a biztos pontnak. :)
Tündével akkor van egy jó témátok, Suttogó. :wink:
Én sem találak az iwwi-n.

Anita!
Boti? Hogy van? Timiről nem tudsz valamit? Nagyon eltünt.

Most már tényleg nincs sok hátra, el is kezdtem egy kicsit parázni. :)

Többet akartam írni, de mennem kell a játszira. :)
Manó már itt hizeleg.

Ja a lényeg, voltunk moziba, megnéztük a Lecsót. Nagyon jó fiú volt, nagyon tetszett neki a hatalmas tv.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jó volt ez a nap, voltunk az erdei tornapályán a játszón, nagyon szép, tetszett a fiúknak.
Az iwiw-el valami gond lehet, tényleg ez a nevem, megnéztem egy-két nevet és senkit nem talált, remélem azért előkerülök :) !
na most csak ennyit akartam, szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Már fent is vagyunk. :)

Manó kedvence mostanában a hinta, órákig is el lenne benne. Nem is bánom, addig sem kell szaladni utána, csak nagyra kell lökni, ahogy ő kéri. :)

Most vacsizik, nálunk így ki van most tolva. Alvás időben voltak itt anyósék, így az alvás is későbbre került, meg minden más...Zolkó, mondta, hogy moson kezet, de mivel az egyik kedvence van (rántott rákolló), csak végig nyalta a kezét. :? Pedig mindig egyedül végzi a kézmosást, most vinni kellett. :)

Annamari!
Szuper, jó nyaralást nektek. Nagyon jó férjed van. :)

Dóra!
Neked, pedig nagyon jó első napot, Csillának is. Ügyes vagy a dekorációval.

Holnap zsúfolt napunk lesz, reggel a szokásos bolt körút, majd MÁK, Fősuli, nst. És még akkor ott van a félnap. Ki akartam menni a kórházi játszihoz is, de már nem bizots, hogy bele fér. VAjon a nyíregyi dokik is menek a győri uh konferenciára? Mert, ha az én dokim megy, tuti, szülünk hétvégén. :D Manóval is így jártunk, Doki konferencián, én meg szültem. :wink: Apa már felkészült, de azt mondta, hogy félt. :) Kedves tőle, azért jól esett.

Börze, biztos megint lesz, kettő van egy évben. Tavasszal úgy mentem volna, de a barátnők lemondták, egyedül pedig nem merek menni a tömeg miatt.

Na most már megyek, jók legyetek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
MIndenkinek kellemes vasárnap estét. mi még mindig anyáéknál, uiaz Uram dolgozik. sajna úgy néz ki h. minden hétvége az övé lesz a kocsmában... :cry: de nagy úr a muszáj.
(na de nem panszkodni jöttem)
Itt a nagy nap, holnap kezdődik a meló... kezdek parázni, akárcsak te Jolka, csak én mástól... :o
regel elég korán kellesz holnap indulni, hisz petit le kell adni a bölcsiben és időben a suliban kéne lenni, hiszen első napokban még nagyon lelkesek a gyerekek, és korán jönnek...
peti már 8óta alszik, mint mindig mostanában.
Azt hiszem én is lépek az ágyba, és van egy olyan érzésem, h. mire hazajön az uram én már durmolni fogok :oops: sajna van h. észre sem veszem, mikor mellém fekszik :(

Jó éjt mindenkinek! :wink:

Kép
dora1980

Sziasztok,

Holnapra a munkába álloknak sok szerencsét. Én még el sem tudom képzelni, h. két év után visszakerül majd a csuklómra a karórám, mert időre kell odaérni bölcsibe, m.helyre .... és állandó rohanásban leszünk. De sz.r lesz. Olyan jó volt ez a két év. :cry:
Egyelőre nagyon úgy fest a héten annyira rossz lesz az idő, h. toljuk a pesti kiruccanást, amig jobb nem lesz, mert nem akarok esőben sétálgatni a Duna parton, várban .... csak attól tartok nehogy Z. ne tudjon szabira menni, mire az idő jobb lesz.

Jolka, Hát te nem lettél egy feledékeny kismama, basszus mik jutnak eszedbe???? Petra sövénynyirása, na meg a mi ruhaszárítónk (én már totál elfeljetettem). Toppon vagy.
Lehet irtad, de a Manó kiságyával mi a baj, h. újat vettetek? És akkor a hálóban most ti is 4-en nyomultok, mint szomszédaink? El sem hittem addig, amig nem láttam náluka szobát, h. sok jó ember milyen kis helyen is elfér.
Amugy vannak itt rajtam kivül Suttogó pártiak, de hihetetlen, h. mennyire megvilágosodok, ha néha beleolvasok. Most pár hónapig nem volt a kezemben, de a múltkor belenéztem a hiszti témába, mert volt egy hét, amikor azt hittem bennünket is elkapott (kopp-kopp 3-4 hete semmi jele), erre az alvásos részt is átfutottam és ha akkor nem olvasom (eddig sosem találkoztam vele), h. ha a gyereket túl pörgös helyre visszük, ahol esetleg még sok élmény is érheti ez az alvásában visszaköszön. Na péntek este mi fél 10-ig a K. téren voltunk, Zalán ott rütyőzött a spanyolokra, hát önmagához képest ritka szarul is aludt. Forgolódott és nem aludt mélyen, bennünket ugyan nem zaklatott, de korábban is kelt, mint szokott. Hát Suttotó néni nem is javasolja 3 éves korig a túl zajos .... helyek látogatását.

Zsuzsi, A fiúk nem pörögtek nálatok túl? U.is Zsuzsiékkal taliztunk és Tomi is 9 körül még simán ébren volt.

Petra, Te már rég tudod a nagy "titkot", u.is nem az, csak itt nem irok róla. Akkor most van nagy boldogság a szülőknél.

Annamari, Én férjem nem a meglepős, pedig szeretnék néha meglepödni, úgy pl. mint te most. Érezzétek nagyon jól magatokat.

Holnap mindenkinek javaslom, h. menjen amerre lát, mert keddtől lehet szobafogság lesz az idő miatt.

Jó éjt

KépKép
tuzal

Jó reggelt!

Tünde!

Alvásos részt én is elolvasnám...Remélem egyszer csak újra visszajön a napirendünk. Ettől az állandó mászkálástól mindig borul. Túlpörgés, lehet, hogy nálunk is ez van. Vagy inkább az a baj, hogy alvások tolódnak. Remélem, ha már itt a TEsó fizikumom is visszajön, szörnyű, hogy néha semmi sem megy.
Főzés rémálom, mindig azon agyalni, holnap mit csináljak. :? Ha megkérdezem a fiúkat mindig az a válasz, mind1, csak finom legyen, ezzel nem vagyok kisegítve. :)

Kiságy: Kombinak nincs semmi baja, csak fiúk lusták összerakni, na meg lényegesen nagyobb helyet foglalna el. Anyósom még nem is tudta, hogy ágyat akarunk venni, mikor mondta, hogy vesz Matyinak (így hívja a Tesót) egyet, ő is megérdemel egy újat. Szaván fogtuk és elfogadtuk. Mi kiválasztottuk, Ők meg fizettek. :) Jól jártunk.
4-en leszünk egy szobában. Meglátjuk, hogy működik. Nem akarom felszámolni a nappalit. Na meg hogy nézne ki egy francággyal, kanapén nem vagyok hajlandó egyelőre aludni. De tavasszal megkapják a fiúk a kisszobát. Költözésbe nem merek belekezdeni. Majd, csak ha újra dolgozok és fix állásom lesz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak kicsit nyűgösen :cry:

Tomit még mindig kínozza az a bizonyos foga, nappal is alig alszik, állandóan ölben akarna lenni (és ugye az enyémben). Kristóf ma ment először oviba, teljesen jól indult, örömmel, lelkesen, remélem kitart ez a lelkesedése minimum az őszi szünetig :D Párom évnyitón, megkezdődik a harc a gyerek jelentkezéséért.
Voltam a rutinpályán vezetni szombat reggel, jó volt, csak kicsit görcsöltem. Tegnap a párom elvitt egy kicsit vezetni, na ott már jobban ment :lol:

Petra!
Mi is gratulálunk!! Rád tippeltem :wink: vigyázz magadra!! Mikorra érkezik így a csöppség? Mi volt az a lánynév, amire gondoltatok?

Hajni!
Örülök, hogy maradtál végül. Mikor visszaolvastam, és láttam, hogy menni készülsz, egyből eszembe jutott, mikor Dorkamama Anita csatlakozott hozzánk. Pont akkor szerveztünk egy talit, és ő is jött. A parkolóban megálltam, lestem, hogy babakocsit pakol-e ki a kocsiból, alig mertem leszólítani :lol:
Bababörze 2x szokott lenni egy évben, tavaly ősszel pont akkor volt, amikor Tomi született november legelején. De úgy hallottam, hogy most hamarabbra akarják hozni, még a tél elé.

Annamari!
Nem akar a párod egy " hogyan szerezzünk nagy meglepit párunknak " tanfolyamot szervezni? Szívesen beiratnám arra az enyémet, ugyanis ő olyan Pató Palis, majd megyünk, majd megszervezzük, eszébe se jutna ilyesmit egyedül elintézni :lol: Na nem panaszkodom, nekem ő így (majdnem) tökéletes :lol: de nagggyon jóóóó lesz nektek egy kis tengerpartozás :wink:

Dóra!
Majd mesélj, milyen volt az első napod!!!

Tündi!
Szerintem ha nem vagy erőszakos a termékajánlásokon, akkor több sikert érsz el, mert azoktól nem szívesen vesznek, akik rátukmálják a cuccot az emberre, legfeljebb csak azért, hogy minél hamarabb megszabaduljanak tőle. Biztosan bejön majd, drukkolok!

Tünde!
Még bírta Tomi pénteken, hazafelé az utcasaroknál aludt be :D a szombati napon kevésbé, tegnap meg nem voltunk, készültünk inkább este a mai napra. Lehet, ma megint megyünk egy kicsit :)

Kriszti!
Ti voltatok fent pénteken vagy szombaton? Mintha benneteket láttam volna, de nem mertem jobban bámulni, hátha nem ti vagytok... :lol:

Jolka!
Tarts azért még egy kicsit ki!!! :wink:

Huhhh, remélem nem hagytam ki semmi fontosat, majd még jövök...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Gyors kérdés. Ma délután ha van kedvetek és a tervezett programba is belefér valamelyik játszóra mehetnénk szervezetten. Na kit érdekel? Nekünk 5 körül lenne jó.
Bocsi, de sietek.
SZép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde! Mi mennénk!! Csak akkor fixáljuk le, hogy melyik játszó legyen.

Ádimama

Annamari, Nektek mindegy a hely? Mivel jó az idő mi is bicajjal elmegyünk akárhova, de tény, h. az erdei játszót favorizáljuk.
Talán lesz még jelentkező és akkor döntünk, ahogy jobb a többségnek.
Nemrég értünk haza és most ebédeltünk, Zalust meg teszem mindjárt az ágyba. Szal 5-nél hamarabb már tuti nem jó.

KépKép
tuzal

Igen, nekünk mind1. Jó lesz az erdein. Most ebédeltünk, lassan indulunk be. Itt most egyébként elég nagy szél van, de ha így marad du-ig, az még jó.
Ha vki csak a távolság miatt nem tud jönni, az szívesen elvisszük.

Ádimama

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:15-kor.
Vendég

természetesen vízeséseket akartam írni... :D
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:16-kor.
Vendég

Annamari,
Bocsi, de nem tudunk menni. Már hivogattam pár embert, de senki sem tudta megmondani a számod.
Azóta annyi történt , h. Zalust letettem aludni és ahhoz képest, h. két napja már nem köhögött, most annyira, h. még fel is kelt. Mától újra rendel a mi dokink is és megyünk fél 5re. Nagyon félek h. valami allergia, most még reménykedek, h. "csak" megfázás, csak semmi arra utaló tünet nincs.
Elnézést kérek.
Tünde

KépKép
tuzal

Annamari,
Jajjj látom nem jártál itt. :oops: Nagyon szarul érzem magam miattad. Ugye nem haragszol? Mentségemre szóljon, h. még sosem hallottam ennyire köhögni a gyerekemet és nem akartam a holnapi esős időben menni a dokihoz. Nagyon szerettem volna veletek találkozni, mert régen találkoztunk.
Mégsem a mi a dokink rendelt, de most egy nagyon aranyos doktornéni volt a helyettesítő. Szerinte nem allergia (aminek nagyon megörültem), hanem hamar nem kelett volna még abbahagyni a kohogéscsillapítót. Előző doktornéni 2-3 napot mondott, tehát 3 napig kapta, mivel nem köhögött abbahagytuk. Hát most folytatjuk, azért megnyugodtam, h. elmentünk.

A mai eset tanulsága, h. jó lenne egy táblázat, ahol megvan mindenkinek a tel.száma az ilyen és ehhez hasonló esetekre.

KépKép
tuzal

jav.: nem keLLett

KépKép
tuzal

Sziasztok mindenki!!

Húúúúúúúúúúú csajok én olyan fáradt vagyok, mmint a fene. :oops: elszoktam a melótól, ill. h. egész nap toppon legyek! ja és nem mellékes, h. le kellett váltanom a jó kis koszos melegítőmet vmim normálisabb cuccra.. engem ez is fáraszt!!szóval kidőltem! azt hiszem le is fekszem..amúgy jó volt a nap, csak vissza kell zökkenjek!
a legnagyobb gáz, h. éjel arra keltem piszkosul fáj a torko, úgyhogy beízzítottam a vizesruhát, és döntöm magamba a hársfa-menta -kamilla teakeveréket, de nem érzem még hatását.ígya zt án érdekes túlkiabálni 20gyereket. :?
ja,és monst nekem az is proléma, h. holnaptól itt a hűvös... de mit fogok én magamra venni??!mégsem taníthatok farmerban+tornacipőben... még a farmer nem is gáz,de cipőm nincs hozzá.. mennyivel egyszrűbb nyáron felöltözni! fekvés előtt még feltúrom a gardrobot...
midenkinek jó éjt, bocs h. nem szóltam személyesen mindenkihez.,de most nem sok erőm van...

Kép
dora1980

Petra, szívből gratulálok a Pocaklakóhoz! ÉLjen!

Zalánnak jobbulást! Botinak azóta sincs baja, hála. Képzeld, Tünde, fiam nagy hüledezve, extázisban hatalmas "nénizéssel" fogadott szombaton. Ecsetelte, hogy találkoztatok. Amúgy halasztottam egy félévet, de majd személyesen.
(múltkor kérdezted a tesókat a Boti korosztályából.... képzeld, el kezdtek potyogni :shock:)
Megértelek, hogy nehéz szívvel kezdtek a bölcsihez, munkához.

Jolka, szép nevet válaszott Manó a tesókájának. Képeket várjuk. Annyira izgi. Lesz vki hírhozó közülünk? Azaz megdobsz legalább vmelyikünket egy sms-sel? :wink:
Annyira kíváncsi lennék már Márkra is, biztosan nagyon nagyfiús már.
Timiékről az ég világon semmit nem tudok. Múltkorában próbáltam hívni, meg sms-t is küldtem még Domi napkor, de semmi. Lehet, megváltozott a száma...

Zsuzsi, sajnálom, h Tomi is így szenved a fogacskákkal. Drukk Nektek. Remélem, egy gyerkőccel már picit többet jössz majd.

Dóra, kellemes pihenést! :wink:

Kriszta, nagyon klassz képek! Szombaton láttalak a stadionnál benneteket, csak mi autóval cikkáztunk, hol parkoljunk le apáért.

Ja, táblázat jó ötlet.

TEsóprojektekhez drukkok!

Megint szaranya voltam. Botit baleset érte.... azt sem tudom, hogy történt, mert én a konyhában voltam, ő pedig a hálóban. Vagy leesett az ágyról, vagy a pisitócsában zúgott el (köv nyárig nem maradhat pelus nélkül!!! :twisted:), de felső fogaitól tódult a vér. Remegtem, mint a kocsonya, besz..tam rendesen, de hála a fogainak semmi baja, az ínynél van bevérezve. Húúúúúúú, de utálom ezt, hogy nem hallgat rám, hogy ne ugráljon!!! Életveszélyes dolgokat művel, és folyton rohan, ugrál....

Na, megyek is kipihenni a fáradalmakat! Bocsi, ha kusza voltam és hibás!

Kitartást a lakásban bent töltött órákhoz... :roll:

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kriszti! Csodaszépek a képek, köszi, hogy felraktad! :) Isztriára megyünk, Porecbe. Állítólag pont sz@r idő lesz... :evil: Nem baj, majd kirándulunk.
Jó nagy a kiscsajod, Ádám hónapok óta 10 kg, mondjuk most nőtt 2 centit, így "már" 84... Dokinénink megnyugtatott, hogy ez teljesen normális, de azért szedjen a gyerek egy kis vasat meg Vitacolant. Azt egyébként is el kell kezdeni így ősz elején.

Tünde! Semmi baj! Így elmentem kozmetikushoz. :) A játszótéren mi se voltunk, megnézettem a tesómmal a fórumot, úgyhogy tudtam, hogy nem lesztek. Remélem Zalus hamar meggyógyul, örülök, hogy végül tényleg nem allergia.
Én szívesen megcsinálom a táblázatot, ha elkülditek priviben a számotokat meg az e-mail címet, ahová küldhetem.

Dóra! Jobbulást! Remélem hamar sikerül belerázódnod a mindennapokba!

Anita! Baleset :( Ádám a múltkor a fotel karfájáról esett le, ráadásul hanyatt. Nagyon megijedtem, nehogy agyrázkódása legyen, de szerencsére nem lett. Betonfeje van, mint az apjának. :) De nehogy azt hidd, hogy ez eltántorította a karfára mászástól... :? Úgyhogy nem voltál sz@aranya. Különben én is az lennék, de nem vagyok :lol: :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Ádimama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?