Hello lányok!
A topiccal kapcsolatban annyit, hogy nekem már úgy tűnt, hogy egyértelműen eldőlt a "sorsunk". Írtam is Krisztának. De ezek szerint mégsem. Pedig Tündi-féle variáció jónak tűnt. De ha nem ,akkor lehetne a Kriszta ötlete is. Na, oké, akkor következő találkán döntöttök (vagy döntünk, ha délután lesz).
Dorkamama!
Nekünk is nagyon rosszak az éjjeleink, brá tudom, ez nem nyugtat meg. Vagy 2 napja éjfél körül elkezd anyázni, hogy menjek át, de hiába megyek nem nyugszik meg. Tkp. ki sem nyitja a szemét. Aztán, ha átjön hozzánk aludni, akkor is csak rúgkapál, forgolódik. Senki sem pihen. Én is tanácstalan vagyok.
Lehet, csak az időjárás???
Tündi!
Én megint lemaradtam vmiről: hová utaztok???
Jaaaa, az "édeskettes" pesti útról van szó???
Nagyon irigykedek. Mi még nem voltunk kettesben, mióta megvan Flóra, sehol. A nyárra terveztük a hosszú hétvégét, de nem jött össze...
Mindenesetre érezzétek nagyon jól magatokat!! Jó pihenést!
És akkor jövő héttől jösz tornázni?
Már rég akartam kérdezni, hogy amikor mentetek a Balcsira írtál vmi szárítógépről, micsoda az??? Vagy nagyon hülye, alulinformált vagyok??? Egyszerűen el sem bírom képzelni, hogy szárítógép+szállítás, mert a Balcsin is kell, mi lehet???
Anita!
Hogy van Boti? Nyugodtabb már? Láza lement? Biztosan tényleg az oltás okozta.
Jövő kedden én is a 17 órási steppre megyek, ott találkozunk. Előre fosok, milyen bamba leszek a koreográfiánál. Meg a térdemre is kíváncsi leszek. Csütörtökön maradok az alakformálónál.
Dóri!
Én is ilyen lázasan kezdtem tavaly a tanévet.
De ne tudd meg, az idén, már hogy nincs hozzá kedvem. Tudnátok, mi volt tegnap is! Mjad személyesen elmesélem, mert itt sokan olvasnak, de iszonyat, elgondolkodtat újra és újra: mit miért is áldozok fel, érdemes e...
Kriszta!
Így, hogy alaposabban megnéztelek és Borit is, már egészen biztos, hogy találkoztunk vmelyik játszón.
Jolka!
Olyan hihetetlen, milyen gyorsan eltelt az idő!! Mindjárt itt a második!! Olyan ügyes vagy, olyan bátor, bevállalós! Én meg...
Hétfőtől rende meló, úgyhogy abszolut csak délutánonként fogunk ráérni, de éppen eért sosem kell majd hozzám igazítanotok a randikat. Majd azért őszi szünetben egy Bodásat összehozhatunk.
Holnap megyünk ki építkezésre, mert hozzák a nyílászárókat (remélem, szépek lesznek) és utánanézek Petrának, mert sem telefonon, sem itt nem lehet elérni.
Puszi mindenkinek: Csilla
Újak, nem elkeseredni, hogy nem szólunk mindig mindenkihez!! Én pl. a tavalyi tanévben alig tudtam jönni, mert kerestem a kenyérre valót
és mégis itt vagyok, még mindig.