Új privát üzeneted érkezett!

Ria: Én is a szájába csöppentem a D-vitamint, szerintem így is felszívódik. Az én egészségügyben dolgozó férjecském se szólt, hogy az így nem jó.

Timi: Nagyon j a kocsi, majd kérünk róla véleményt használat után.

Éjszakánk: 3 kor felkelt nem evett pár perc után visszaaludt, 4 kor felkelt nem evett nem aludt vissza. Fél óráig szenvedet, aztán nagy nehezen végre evett, aztán nagy nehezen visszaaludt, de csak mellettem, apja szerencsére épp éjszakázott. Szerencsére csak n9-kor kelt.

Ma egész nap nyűglődtünk, aztán délutánra hőemelkedése lett (37,5) elmentünk a dokihoz és torokgyuladásunk van. Eléggé nyűglődik, nem is nagyon akar enni, remélem hamar túl leszünk rajta.
Szerintem valami járvány lehet, mert már több mindenkitől hallottam.ű

Jó éjt!!!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin:

Hú, ez az éjszakai menet ismerősen hangzik... lehet Szilvinek is torokgyulladása van? Mert ő se akart enni se, csak sírt. És nyeldesett. És nekem is fájt a torkom. Kaptatok rá valamit? Gondolkoztam, elvigyem-e orvoshoz, de mivel nincs rossz közérzete amúgy, és láza se volt, ezért inkább nem vittem, pláne hogy holnap 40 embert várunk vendégségbe és arra kellett készülni. De lehet hétfőn beviszem... már ha nem javul. Bár ma még nem ébredt fel (ami késik nem múlik.)

Én viszont befejeztem a sütögetést és megyek aludni mielőtt egyik gyerekemnek eszébe jut hogy felébredjen.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóreggelt!

Szörnyű éjszakánk volt! :evil: :evil: :evil: :evil: Meg sem számolom, hányszor kelt Lilla! A sokból csak 2-szer kajcsiott, a többi a "fordítsvissza" ébredés volt!!! Hiába Blöki, nem használ már szegény sem!!!! :evil: :evil: Most zombi módon próbálok egy kis kávéból életet nyerni.. :(
Mikor lesz az, hogy nem ébred fel, ha megfordul? Vagy legalább magából visszahenteredik az alvó pozícióba?

Boldog hófordulót Kelemacinak! :lol: :lol: :lol:

Lorca!
Én nem is hallottam ilyet, hogy kaja után 1-2 órával lehet dokihoz vinni, mert torokgyuszinak nézik, ami nem is az! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, és tegnap vettünk hab-tapit. Persze, hogy egy rohadt ugróiskolát lehet belőle összerakni, nem négyzetes formában! :x :x :x Úgyhogy ma viszem vissza kicserélni! Ez az én formám! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Sajnálom a rossz éjtszakát! Szerintem egy pár hét és ide oda forog majd és nem kell fordítgatni! :)

KépKép
csongria

Kelemackó, boldog 5. hós fordulót!

Timi, sztem nálunk si ez a gond. Már tud forgolódni, de nem elég ügyesen, és gyakran olyan pozícióba keveredik, h nem tud változtatni ha picit felébred :(
Ma is keltünk éjszaka persze...

Csajok, bakker, félévig semmi mensi, és pont most szórakozik mikor úszni megyünk hétfőn.. Micsináljak ha nem múlik el? Amúgy nagyon kevés, szóra se lenne érdemes. Tampon? Még soha életemben nem használtam.. :roll: Ti mit csinálnátok?

Kép
Kép
agiboldi

Nem is meséltem, tök vicces volt: reggel Boldi már a nappaliban hintázott (hagytak engem aludni) és mikor felbukkantam iszonyat kócos égnekálló hajjal, szemüvegben, akkor Boldi meglátott, és úgy elkezdett röhögni hangosan gondolom a látványtól, ahogy csak nagyon ritkán csiklandozásra. Szabályszerű röhögőgörcsöt kapott... annyira meglepődtem, h ezeknek a babáknak már vajon van humorérzékük? Tehát pusztán a látványtól röhögni kezd? :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok,
Lora,
Örülök, hogy OK-s volt minden. Mielőbbi felépülést! Gondolom szopival nem lett semmi gond. Brigi, hogy bírta nélküled?

Timi,
Majdnem mi is vettünk ugróiskolás hab-tapit, de végül rájöttem hogy az az. Viszont a Kikában van 36 darabos számos-betűs 6000 Ft-ért.

Ria,
Hogy van Beni?

Május,
Érdekes a Kisember-es blog. Egy csomót visszaolvastam. Persze vsz én sem fogok Waldorf-os gyereket nevelni, de csomó dolog szimpatikus.

Ágiboldi,
Szerintem inkább az örömében nevetett, hogy meglátott téged.

KépKép
bozotka

Ágiboldi,
Bocs, a magyarázatért, kicsit fáradt vagyok. :oops:

KépKép
bozotka

Róki:Semmi különöset nem kaptunk. Lázcsillapítót, c-vitamint és ha vasárnapig lázas lesz még valami antibiotikumot, később megnézem a nevét.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Tegnap esti szundi szopi után Szabi egy Nos nyanyus, én kész vagyok felkiáltással elfordult a másik oldalra. Na, szép! Csak arra kellek neki, gondoltam, és én is hátat fordítottam. Úgyhogy amikor fél perc múlva visszafordult, hogy folytassa a szopit, már csak a hátamat találta. :D Erre békésen elkezdte rugdosni a hátsó felemet. :twisted: Nem jött be, egy kis popsinbillegetés nem hat meg túlságosan. Erre taktikát váltott, keresztbe fordult és teljes erőből, két lábbal, nagy lendülettel elkezdte rugdosni a derekamat. 8) Így kénytelen voltam beadni a derekamat (vagy szétrugdossa). :wink:

Voltunk bababörzén. Hát tömeg volt és elég hamar elérte a tűréshatáromat. Esőnadrágot akartam venni Natinak. Ezért kapott egy aranyos kis dzsekit és egy téli hónacit. Még szerencse, hogy konkrét céllal mentem. :lol: Belépővel együtt már nem is jött ki olyan olcsón, másra nemigen volt szükségünk, úgyhogy vettem egy adag popsitörlőt. Van itthon vagy 15 zacsival a kedvencemből, de hát még vagy két évig kell. :? Amennyit fogyasztunk, már rég megérte volna nagykeráron kereskedelmi mennyiséget beszerezni.

Szabi tovább fejlesztette a lábujjrágását. Most két kézzel fogja és rendesen belenyomja a szájába. Olyan élvezettel tud rajta cuppogni. :)

A legújabb szórakozásunk az üvegen sétálás. A meztelen kis talpait odatartom az ablakhoz vagy a tükörhöz és topog rajta. Nagyon tudja élvezni.

Uszisok:
Hol tartotok a vízzel? Mi a kezdeti lelkesedés után egészen 32-33 fokig jutottunk el. :shock: Nem is beszélve a tusolásról, amit egyáltalán nem mertem még csinálni. :? Lehet, hogy az első órán mi csak a medence széléig jutunk. :roll: Beleültem a 32 fokos vízbe, hát nem égett le a hajam tőle. Nem volt szívem hidegebbe tenni Szabit. :(

Timocska,
Nem emlékszem már mennyi idő kell, hogy a kajamaradék maradéktalanul eltűnjön, ezt egy ismerős doki mondta. Miután tüszős mandulagyulladásnak nézte egy másik a kiflit vagy almát(?), amit a gyerek a váróteremben megevett. Pont azért írtam, mert szerintem nem sokan gondolnának ilyenre. Én sem magamtól.
Szabi hónapok óta forog, de még most is vissza kell fordítani. Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de Natit is sk kell lenyugtatni, és Gabi is írta, hogy ébred Krisztián is éjjel, pedig ő már 3,5. Ez még évekig így megy. :roll:
Mi a baj az ugróiskolával? Előbb utóbb az is jól jön. :lol: Lillus biztos jókat szórakozna, ha szépen kihasználnád, ha már vettél egyet. Én nagyon szerettem. :)

Ágiboldi,
Sima egyszerű tampon megoldja a dolgot. Nem parázni. :D Murphy törvénye, én meg vagyok lepődve, hogy nem pont az uszi előtt jött meg. :wink: Persze addig még van egy napom.

Linda,
Sajnálom a torokgondokat. Ha nem nyüszis nagyon, vagy nincs 38,5 felett többször is addig, (ami személy szerint nekem a para-határ) akkor nem kell feltétlenül antibogyózni. Azt szedhetitek 10 napig és Natinak teljesen szétszedte a pociját, volt tőle hamenés meg minden jó. Neki mondjuk érzékeny, tehát nem biztos, hogy lesz gond, csak meg kell fontolni. A legtöbb torokgond meg amúgy is vírusos. Volt láza vagy csak a hőemelkedés. A 37,5 már a levont érték?

Kép KépKép
lorca

Május,
További sok-sok boldog hófordulót kívánunk Kelének!!!

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Csak gyorsan írok pár sort, mert megyek korán aludni, hosszú napunk volt.

Pénteken taliztunk Sebivel, Orsival és Sebiapuval! Nagyon jól éreztem magam, és a Linus sem volt olyan inaktív, mint az elsőnél!
Sebi megmutatta Linusnak, hogy kell kutya pózba vágni magát és úgy teperni ezzerrel - és azóta Linus is próbálkozik a fenékemeléssel és a lábikók maga alá húzásával! :P :) :) Orsi, jöhettek máskor is! :lol:

Lora: örülök, hogy ilyen jól vagy! További gyors gyógyulást kívánok!

nanica

Nanica,
Szabi 5 hós: 6680g, 6 hós: 7080g

Kép KépKép
lorca

jó reggelt!

köszi a ránkgondolást, kele elég dinnye volt az ötödik hófordulón, egész nap sokat nyüszizett, pedig aludt rendesen.

vettünk neki harisnyát, mert vlh nekem már nem fűlik a fogam a rugikhoz, de nem gondoltam volna, h aranyárban van :( mindenütt 2-3ezer forint körül van, v csak nálunk, a brumiban?

uszoda
hát bevallom hősiesen (itt, nektek, az uszodában lehet, h nem lesz ekkora szám) mi se hűtöttük le a vizet 30 fokig. de sztm nincs túl nagy jelentősége, mert amikor a balatonba vittük, az sokkal kevesebb volt, mégsem sírt. oké, ott nem volt hosszú ideig, de annyi minden miatt bőghet éppen (pl ha álmos lesz, v a nagy zaj-nyüzsgés), h a vízhőfok lesz a legkevesebb. bár elismerem, h akik évek óta csinálják, biztos nem szivatásból találták ki.

ágiboldi
tampon, sima ügy. sztm bizonyos mértékben tudják már, mi a vicc. pl kele néha elkezd köhécselni, h figyeljünk rá, és utána n röhög.

róki
40fős vendégség, ez igen!

majus3

Jóreggelt! :)

Lillusnak változatlanul sz.r éjszakája volt. Megint ébredt már 11-kor. Még jó, hogy Bali éjszakai bagoly, így ő az ügyeletes. Nekem csak 2-kor kellett kelnem. Na, meg utána még vagy 3-szor!!! :( Már annyira koki voltam hajnalban, hogy neki mentem a komódnak és levertem egy cserép virágot! :x

Na, akkor én is kitálalok. Mi sem hűtöttük le a fürdővizet. Vagyis próbálkoztunk. De két este is sírt a kádban, ezért úgy döntöttünk, hogy legalább az esti fürcsi mehet normál hőfokon. Keléhez hasonlóan Lilla sem sírt még egyszer sem a strandon, pedig ott is 30-32 fokos volt a víz. De majd holnap meglátjuk! :D

Nekem még mindig nem jött meg. De napok óta tök erős hüvelyi folyásom van (bocs) :oops: Mitől???

Olvastam Deako-rol egy másik fórumon, gondolom nem baj, ha írok róla: Csengének még mindig nincs foga, pár hete kezdték ők is a hozzátápit. Mostanában szopizni nem akar vagy mintha ilyesmit olvastam volna. De a lényeg, hogy jól vannak, Csenge csuda aranyos! :) Hát ennyi röviden! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Uszisok!
Holnap mikorra mentek?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok,

Már majdnem megjöttünk, ma még felugrunk Bp-re, és aztán vissza a nyugodt hétköznapokba.

Szuper jó volt a nyaralás (majd teszek fel képeket is), igazán bababarát hely Sikonda (kiságy, kiskád, etetőszék, babaúszógumi, stb), ráadásul alig voltak. Sajnos nem pénztárcabarát, mi is csak a kedvezmény miatt tudtuk igénybevenni. Az egész az üdülésicsekk elköltésére ment ki, az üdülésicsekkek viszont jót röhögtek rajtunk itthon a polcon :evil:. Az idő viszont nem volt olyan rossz, mint ahogy beharangozták, csak egy nap volt teljesen borús (aznap fürödtük a legtöbbet).

Sebi teljesen feltöltődött, imádta, hogy egész nap ketten foglalkozunk vele, hogy lehetetett rajtunk mászókázni a nagyágyban, szabályosan látni lehetett, hogy boldog. A vízben teljesen természetesen viselkedett, se idegenkedés, se túlzott lelkesedés. Aludni nem aludt rengeteget, de nagyon jól viselkedett, úgyhogy tudtunk tőle/vele fürdeni, napozni, olvasni, szóval pihenni.

Most a nyaralás alatt nem adtam neki semmit a tej mellé, és megszűnt a kakiprobléma, visszatért a napi kettő anyatejes. Jövőhéten a Bajáról hozott céklával fogunk ismerkedni, remek lesz :P .

Találkoztunk Nanicáékkal! Mégegyszer köszönjük a vendéglátást, megint jó volt látni benneteket! A képeket majd felteszem a minitalikba.

És most amíg a fiúk alszanak belekezdek a 7 oldalnyi lemaradásba -> ősrégi dolgokra fogok reagálni :oops: .

Orsi
Kép Kép
sno

Csatlakozunk a renitens víz le nem hűtős bandához :oops: Mi se... :wink:
Illetve a 39 fokról amin alapból fürdött lehűtöttük 35-36 fokra, ennél tovább nem megyünk. Továbbá nem volt zuhanyozás (még este talán..., és nem volt nagykád, nagyvíz)

Jó, legyen tampon. Most próbálom ki épp, abszolút kezdő vagyok, rettegek, h nem tudom majd kihúzni, rajta marad a fólia valamelyik darabja, stb... :oops: (Timi, nekem is volt, már épp nőgyógyhoz akartam menni, de normalizálódott, ill most a mensi rendbehozza)

Orsi, irigylem a nyaralást, jól hangzik! :) Milyen nehéz Sebi?? Mert már majdnem mindenkit leköröztünk (8550), kivéve Gabi Eszterét?

Május, a harisnya jó ötlet! Én is ezen filóztam, h mit húzzk rá itthonra ha hűvösebb van, mert a zokni olyan kényelmetlenül vágja a hurkáit, a rugit meg én se csípem már, és nincs is ilyen nagy. Mondjuk a harisnyaár meglepő.

Timi, fél 1 kor indulunk a Blaháról, szóval 1/4 2-t célzunk, de nem tudom hogy fog sikerülni..

Kép
Kép
agiboldi

Megjött az ősz, mint látható, mostantól hétvégén is itthon leszünk. És várom a tavaszt!!! Na jó, csak legyünk már Szabi születésnapjánál :D

Május,
Harisnyát olyan 600ért szoktam venni, kínaiban. Van egy kedvenc zoknisom az Ázsia centerben, de sztem máshol is ennyi. Ha usziba megyünk, onnan már nincs is messze. Vannak drágább harisnyáink is, de szerintem a célnak mindkettő megfelel. A rugik szerintem jobban használhatók még ilyen korban, mert elég nehéz a harisnyát felráncigálni és ha pelust ellenörzöl, akkor az kész tortúra. Az őszi öltözetünk nekünk body-rugdalódzó-kertésznadrág szokott lenni. Nagyon bevált. Most Szabin fityeg Nati 80as kertésze. Teljesen elérzékenyültem, amikor ráadtam. :roll: A harisnyakorszak onnantól kényelmes, hogy már jár.

Timocska,
Nati ilyen gyakorisággal kelt, vagy inkább gyakrabban születésétől. Azt hiszem, érthető, hogy miért költözött be az ágyamba. :wink: De kitartás! Már fél éves, olyan sokáig már nem tart ez a sok kelés.
Az usziban megpróbálok olyan fél órával hamarabb ott lenni. Venni kell pelust. Azért viszek egy úszópelust, hátha csak az utolsó pillanatban esek be. :oops: Már nagyon izgulok. :D
Nem tudom, mitől lehet...

Ágiboldi,
Nekem már volt olyan, hogy elfelejtettem levenni a fóliát, csak a madzagot bontottam ki. :oops: Nem lett tőle semmi bajom. Ha bajlódsz vele, lehet kapni olyant, amin van egy kis csövecske, ami segíti a felhelyezést. De 2004 nyara óta volt össz 2,5 menstruációm, úgyhogy már a nevét is elfelejtettem. :roll: Szép nagy világoskék dobozban volt. :D
Zokniból jobb a térdzokni. Az kevésbé vág és nem csúszik le. Vagy egyszerű cérnazokni, szintén kínaiból. Nem tartanak sokáig, nem olyan szépek, de jól használhatók nagyon.

Kép KépKép
lorca

Ja, súlyilag nem cél ám, h mindenkit lekörözzünk, épp az ellenkezője miatt kérdezem, mert már azon kezdek lassan aggódni, h nem lassul a gyarapodás... :D

Timi, a hajnali cserépleverős akciódhoz: nálunk tegnap hajnalban apuka volt kómás, és úgy ahogy volt elvágódott mert valamin elcsúszott.. Boldi a kezében, úgyhogy irtó ügyes volt, Boldit magasra tartotta, és viszonylag nyugodtan lehelyezte a mellette levő ágyra, miközben ő maga totálisan seggreült (kéz nélkül ugye nem lehet korrigálni) csodáltam a lélekjelenlétét, h nem engedte el a gyereket!

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
Boldiapu nagyon ügyes volt! Dokinéni pont a múlkor mondta, hogy az egyik apuka ledobta a gyereket, mert így reagált a méhcsípésre. Ilyenkor nem lehet okolni, mert nem tudatosan csinálta, de biztos üvöltöztem volna vele egy jó adagot.
Látom, ami Boldi súlyát illeti, nem tud szegényke semmi jót csinálni. :twisted: Kb 2 éves korában kell visszafogni, ha túlságosan hízik. De akkor is elég lassítani. Addig van elég idő hagyni, hogy azt csinájon, ami neki tetszik.
Tegnap én egy kisautóra léptem rá és estem majdnem hanyatt. Úgyhogy ez sem fog javulni az évekkel. :lol:

Kép KépKép
lorca

Lorca, pont a minap mondta egy ismerősöm, h kisgyermekes családokban a gurulós kisautóra való rálépés a vezető baleseti okok között előkelő helyen szerepel :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi,
Lehet benne valami. :D Robit is szoktam néha hallani a másik szobából, amikor nem épp a bajsza alatt szid mindenkit, aki széthagyja a játékokat és alapból aki gurulós dolgokat vesz :D

Csak nem forítasz, hogy ilyen gyakran erre jársz? :twisted:

Szabi felébredt. Most már szinte teljesen ráált a délelőtt 10es 1,5 órás alvásra. :D

Kép KépKép
lorca

jó reggelt!

megnéztem a táblit, és a köv. adatok még hiányoznak,
ha valaki még csak most megy méretni, vagy már írtátok ide, csak én nem vettem észre, attól előre is bocs :oops:

Beni és Roland 6 hós adatai.
Lilla, Brigi, Zsófi, Gréta 5 hós adatai.

Most megyek takarítani, apjukom elvitte Linus sétálni/altatni, és megkaptam feladatnak, hogy mire hazaérnek takarítsak ki :shock: :lol: ehelyett itt netezek...

nanica

Hehehe, Lorca, ilyen átlátszó vagyok? Tényleg fordítok :lol: :lol: mint látjuk..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Beteg voltam :? Elkaptam Benitől! Hasmenés stb.... :cry:

Benus 6. hós adatai 6700 gr és 68 cm

KépKép
csongria

Lora:
Tényleg naem kell szerintem se minden féle képpen antibiotikumot adni. Nem is kapott, mert az mondta a doktórnő, hogy ha vasárnap lázas csak akkor kapja. De ma még nem voltunk lázasak, sőt egyre jobb kedvünk van. Igen a 37,5 az levont érték, szerencsére ennél több nem is volt, de így is olyan bágyadt, nyűgi volt, hogy rossz volt nézni. Az én lányom, aki még igazán sírni se nagyon sírt.
De tényleg valószínű már rendbe jövünk.

Üdv itthon Orsi!!!!!
Nagyon várjuk a képeket.

Nanica: Még nem mondta az 5 hós adatokat, mert akkor épp nyaraltunk amikor betöltötte, most meg, hogy beteg volt nem akartam vinni tanácsadásra, majd jövőhéten.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Megvolt az első igazi rémületünk: Lillus apóséknál álmában lehenteredett a franciaágyról! :cry: :cry: :cry: Csak a nagy sírásra rohantunk be, szegénykém hason feküdt a földön! Persze, rögtön autóba pattantunk és meg sem álltunk a Madarász u-i kórházig. Addig végig sírt az autóban. Mihelyt beértünk a kórházba, mintha elvágták volna a sírást, mosolygott a doktorbácsira, az asszisztensre stb. Csináltak röntgent és koponya-hasi uh-t is. Semmi baja! :) Nagyon megijedtünk, remegett kezem-lábam, ahogy felvettem a földről szegény párát! :oops: :oops: Tanulság: idegen helyen már csak a földön lehet altatni! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Holnap anyósomat elcsaltam uszira, legalább lesz, aki fényképez! :)

Orsi!
Üdv újra közöttünk, várjuk a képeket! :)

Nanica!
Lillus 5 hós adata: 6800 gr és 64 cm.

A betegeskedőknek (Ria és Gréti) jobbulást!

Ágiboldi!
Kiváncsi vagoyk már Boldi kis hurkájira! :)
Ja, holnap viszem a cuccost, ami a múltkor nálam maradt!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nanica
Már írtam, de nem baj. :) 5 hós: 6710g és 68cm.

Ria :( Remélem már túl juttok ezen a betegség szérián!

Látom, nem csak az én lányom romlott el! Brigi is képes 4-5ször kelni. Persze nem éhes, max egyszer. Csak simi kell neki! :shock: Persze most, hogy kórházban voltam, azon az éjszakán csak egyszer kelt, 5-kor. Fél 9-től!! :shock: Úgy látszik csak engem tisztel meg! :evil: Persze az is lehet, hogy a párom nem ébredt fel és Brigi visszaaludt! :lol:

Ja valaki kérdezte: laparoszkópos műtétem volt. VAn egy nagy vágás és két kicsi. (Ill. 3 kicsi, ott egy cső lógott ki, de ez az epehólyag és nem a laparoszkóp miatt volt.)

Lin: Lorcát akartál írni azt hiszem! :)

Ja és mi még csak holnaptól kezdjük a hozzátápit, úh. biztos fogok olyat kérdezni amin már tól vagytok. Bocsi!!!! :oops: Bár igyekeztem jegyzetelni! :)
lora7

És most képek!
Először a temitali képek: (Tudom már rég volt, de azért remélem még szívesen megnézitek! :))

Kép Kép
Kép
lora7

Kép Kép Kép
lora7

Kép Kép Kép Kép
lora7

Kép Kép Kép Kép
lora7

Kép Kép
lora7

Fú, jó sokat kiválogattam. :oops: :) Asszem majd a nyaralósakat holnap rakom fel! :) (Bár az már kevesebb és kissebb kivitel)

Timi, most olvastam mi történt! :( Hát akkor Lillus is kipróbálta! Még jó, hogy nem esett az ilyedtségen kívül nagyobb baja! Tudom, sovány vígasz, de nekem is azt mondtátok annak idején, hogy minden gyerekkel előfordul ez egyszer! Legalább túl vagytok rajta, mert ezután már tuti jobban vigyáztok!

Lin
Grétinek is jobbulást, majd írd meg hogy mi van!

Róki remélem Szilvi is jól van és nincs torokgyuszija!

Ja és még nem írtam, a szopival minden rendben! A mennyiséggel és Brigivel is. Bíztam az én cicifüggő lányocskámban, hogy nem felejti el azt olyan hamar! :) Viszont majdnem sírtam már, mert kb. két liter tejet kellett kiöntenem a műtét miatt. Teljesen elképedtem, hogy ennyit tudok fejni! :shock:
Velem is minden rendben. Ahhoz képest, hogy egy emésztő szervemet kivették egész jól vagyok. Csak Brigit nem tudom még magamhoz ölelni! Félek, hogy megrúg vagy üt. Most veszem csak igazán hasznát a szopispárnának is!
lora7

Lora :D örülök, hogy minden rendben van veled és Brigivel is!

Timo: Én előre félek, mikor jön el nálunk is ez a nap!

A szomszéd bácsi épp mesélte séta közben, hogy képzeljem el milyen rugalmasak ezek a mai gyerekek - ő nem is érti - de az unokája, aki most 14 hónapos, 2,5 méter magasról esett le egy létráról a hátára és semmi baja :shock: :shock:
Még hallgatni is rossz volt!

SNO: Igen udvariatlan voltam, amikor itt voltatok! Nem is bontottuk meg amit hoztatok! Ma viszont az életemet mentette meg, mert a hangulatom a béka segge alatt volt/van... majdnem egymagam megettem mind! (még jó, hogy a szénhidrát kicsit feldobaj az embert, igaz?)
Sebi hogy aludt otthon?

Nekünk a tegnapi éjszakánk is vacak volt, 4szer biztod..

nanica

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Május 2-án 19:09 perckor született Regina 3380 grammal és 51 cm-rel.

Én 27 éves leszek novemberben. Első baba. Párom sokat dolgozik külföldön, építkezünk. Tehát egész nap én vagyok a babával. Ő minden második hétvégén jön haza hozzánk. Már megszoktam. Vannak nyügibb napjai is, de általában jól elvagyunk, és nem fáraszt le nagyon.

Rakok képet Kép Regi baba Kép Kicsi Palántám Kép Kicsi Hiszti Palánta

Rita

Kép
ritta

Jóreggelt!

Lillus alvókája egyértelműen elromlott. Éjszaka éjfél előtt csak 3-szor kelt! :twisted: Éjfél után 2-kor meg úgy döntött, hogy elég volt az alvásból és tele szájjal vigyorgott, beszélgetett 3-ig! :twisted: :twisted: A végén már otthagytam, kikapcsoltam a bébiőrt is, hogy ne halljak minden susmust. Ja, és a baldachint is magára tekerte! :roll:

Lora!
Mi még csak barackot kóstoltunk, ma akarok almát is adni Lillusnak. Úgyhogy én is sokat kérdezek még. :) Ja, és köszi a képeket, tényleg jó volt nézni őket! :)

Rita!
Szia! :D

Boldog felediket Sebinek! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!!!

Lora: Köszi, igen Lorcat akartam írni.

Roki: Hogy vagytok???? Remélem tényleg nem beteg Szilvi, nagyon rossz nézni egy ilyen pici baba szenvedését.

Nekünk ma jó éjszakánk volt, csak 5-kor keltünk, ettünk egy kicsit aztán alvás. f7-kor elkezdtünk dumálni, aztán elkezdett nyűglődni, lementem kajcsit csinálni mire visszajöttem aludt. Ez van, anyát fölkeltem n meg alszom még egy kicsit.
Sajnos úgy néz ki már éjszakára sem lesz elég a tejcsi, valószínű vége teljesen a szoptatásnak. Azért még próbálkozunk egy kicsit.

Timi: Sajnálom nagyon Lillust. Szerencsére nem lett semmi gond, erős kislány ő. Én amióta elkezdett forgolódni és esetleg máshol vagyunk, vagy itthon elalszunk együtt a franciaágyon és ott hagyom akkor körbebarikádozom a szélét párnákkal, takarókkal. Ami lassan megint nem lesz jó, mert olyan errő van benne, hogy szerintem lassan lerugdossa azokat.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Üdv Rita!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Már megint lemaradtam Boldog hófordulót Kelének, Laurának és Gergőnek!!!!

Most meg Szabinak!!!!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin!
De jó, hogy csak így visszaalszik Gréti!
Lillus 5:50-kor ébredt és hiába szopizott, hiába visszaszundi próba, sehogy sem aludt el! :( :(

Lányok!
Ti hányszor adjátok rá ugyanazt a rucit mosás nélkül a bébire? Persze, ha nem lett balesetes (pisi, kaki, büfi, kaja stb.)

Timi
Kép Kép
timocska

Szasztok!

Boldog hófordulót a kis Kelének, Laurának és Sebinek! :D

Na jól vagyunk hálistennek! Még egy kicsit vacakol a gyomrom de nem vészes! Beni vissza nyerte régi formáját! :D

Voltam a turiba vettem vékony pulcsikat és 3 hosszú nacit. Szupi jó mindegyik. Szept 5.-én lesz teljes árúcsere, jön az őszi téli kollekció, szerintem érdemes elmenni. Doktor bácsi azt mondta hogy elmehetünk Hévízre úgyhogy holnap indulunk! Jó időnk az nem lesz de a dagonyához talán nem is kell.

Timi! Én is nagyon izgulok hogy mikor lesz ez nállunk is. Bár olyan volt már hogy éppen a lábát eltudtam kapni és visszahúzni. :oops: De hát ezek a babák tényleg gumiból vannak meg se kottyan nekik semmi.

Rita üdv köztünk! :)

KépKép
csongria

Nállunk az éjtszakai hosszú body marad nappal is. A nacit és a pulcsit többször adom rá!

Csajok! Ti most hogy öltöztetitek a bébiket ilyen hűvősbe? Azt hiszem én egy kicsit túlzásba esem. Éjtszakára már vastag hálózsák és alatta hosszú body. Zoknit nem enged a férjem ráadni :oops:

KépKép
csongria

Jó reggelt,

Ágiboldi,
Csütörtökön megyünk 6 hónapos státuszt csináltatni, akkor lesz adatom. Üdv Boldi a Godzi-klubban :P !

Lin,
Köszi. Sajna a képek egyik fele (amin Nanicáék is vannak) a párom laptopján maradtak, de a másikból megpróbálok szemezgetni.

Timo,
Köszi a köszöntést, azt hittem holnap lesz :oops: .
A nadrágokat simán ráadom többször, ilyen időben, amikor napközben időjárásváltozás miatt többször át kellett öltöztetni, a felsőknek a nyakát szagolom meg, és ha hányásszagú, akkor nem adom vissza rá (így kb. 2-szer max. 3-szor rövidebb időre), ha egésznap rajta volt, akkor szinte biztos a csere.

Boldog hófordulót Kelének és Laurának!

Leesés,
A szállodában Sebi is leesett az ágyról (ott álltam mellette), szép lassan csinálta, ülve fenékre érkezett, és abból dőlt előre, arcra. Egyet nyiffant, de nem sírt, úgyhogy nem vittük kórházba, de remélem nem „rándult meg” a gerince, a fejének biztos nem lett baja, nem koppant.

Lora,
Látom, túl vagy a műtéten, és megy a szopi, ez nagyon szuper! Köszi a képeket.

Nanica,
Örülök, hogy méltó módon lett felhasználva a vaníliás karika! Mi nem voltunk éhesek, azért vittük, mert úgye egy tali édesség nélkül…
Sebi tegnap megkóstolta a céklát, és simán megette. Linusnak ez nagyon jó lenne majd a vashiányra, nem? Ma teszteljük, hogy milyen fagyasztva, ha működik, akkor lehet, hogy érdemes lenne eltenni neki.

Szia Rita,
Ennyit egyedül lenni a gyerkőccel, nem irigyellek. Rokonok vannak a közelben?

Ria,
Hosszúujjú rugi plusz hálózsák :oops: (nagyon nehéz összeegyeztetnem a fázósságomat, azzal hogy Sebi meg egyáltalán nem az).

Fog,
Az öcsémnek a tejfogai teljesen normálisak voltak (az etetőszékes balhéig), a rendes fogai között viszont fél cm-es rés volt (vonalzóval megmértem), de a fogszabályzás csodákra képes…

Vízhőfok,
Én belevittem Sebit a 23 fokos kinti medencébe (mert az tuti nem bacitenyészet), és egy rossz szava sem volt, bezzeg az apjának…

Etetőszék,
Mi a nyaralós étteremben kettőt teszteltünk. Az egyik a fa, székké és kisasztallá szétszedhető (nekünk régen olyan volt), abba egyáltalán nem tudott még ülni Sebő, a másik egy özönvíz előtti, általam még boltban sosem látott, egyszerűbb típus, abban úgyahogy elvolt, de meg kellett állapítanunk, hogy még nem igazán tud ülni, mert mindig eldől, vagy lecsúszik. Lehet, hogy mi azt a tök egyszerű IKEÁs műanyagot vesszük, azt be lehet tenni a zuhany alá is.

Éjszakai kelés,
Két hete olyan nyugtalanul alszik, hogy már inkább el sem mozdulok mellőle, mert nincs esélyem visszaérni az ágyamba. A tegnapi éjszaka már csúcsnak számít, csak 2-5-ig kellett ott aludnom és rendelkezésre állni.
Másik „aggasztó” jelenség, hogy nappal is szinte csak szopival alszik el (már nem is számolom, hogy hányszor eszik).
Harmadik „érdekesség”: pár perc szopi után (normál etetésnél, nem altatósnál) szabályosan otthagy, elforog és elkúszik, mintha nem lenne ideje ilyesmire.
Tehát saját lelki békém megóvása érdekében úgy döntöttem, hogy nem izgatom magam ezeken, jó kedélyű, szépen fejlődik minden téren, hát nem alussza át az éjszakát és csak távolodunk a napirendtől, ez legyen a legkevesebb.

Orsi
Kép Kép
sno

Ria!
Én hosszu ujju rugiban altatom. Alá nem adok semmit. Még nem reklamált, hogy fázna! :)

Mi is távolodunk a napirendtől, ma már 3-szor evett! :)
És most kezdem sajnálni, hogy szopi közben nem hajlandó elaludni!
:x Csak hason a kiságyban, popóütlegelés közben! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

A hálózsákba nem csavarodik bele, ha forog alvás közben? :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

drusza
lillus leesés :cry:
vlmelyik csak csajokban (értsd. hiteles forrás :)) hallottam, h általában 1m-es esésig nincs baja a babáknak

hálózsáktól én is ódzkodom, úgyh nálunk ezért kell majd a harisnya az alváshoz a body alá. jelenleg hosszúujjú body+pamutnaci+zokni az alvószerkó

tiszta ruhát fürdés után kap, és abban van, amíg le nem bukja annyira, h fenyegessen a megfázás veszélye. akkor csere, v legkésőbb a köv. fürdésnél.

ma éjszaka mi is beálltunk a sorba (csak remélni tudom, h ez csak az időváltozás), másfél óránként felkelt. mit mondjak, nem vagyok vlmi friss

ria
jó pihit hévízen. mi egyszer januárban voltunk, csúcsszupi volt!

snorsi
éljen a 6. hónapos sebi! mivel ünnepeltek?

majus3

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?