Jó reggelt,
Ágiboldi,
Csütörtökön megyünk 6 hónapos státuszt csináltatni, akkor lesz adatom. Üdv Boldi a Godzi-klubban
!
Lin,
Köszi. Sajna a képek egyik fele (amin Nanicáék is vannak) a párom laptopján maradtak, de a másikból megpróbálok szemezgetni.
Timo,
Köszi a köszöntést, azt hittem holnap lesz
.
A nadrágokat simán ráadom többször, ilyen időben, amikor napközben időjárásváltozás miatt többször át kellett öltöztetni, a felsőknek a nyakát szagolom meg, és ha hányásszagú, akkor nem adom vissza rá (így kb. 2-szer max. 3-szor rövidebb időre), ha egésznap rajta volt, akkor szinte biztos a csere.
Boldog hófordulót Kelének és Laurának!
Leesés,
A szállodában Sebi is leesett az ágyról (ott álltam mellette), szép lassan csinálta, ülve fenékre érkezett, és abból dőlt előre, arcra. Egyet nyiffant, de nem sírt, úgyhogy nem vittük kórházba, de remélem nem „rándult meg” a gerince, a fejének biztos nem lett baja, nem koppant.
Lora,
Látom, túl vagy a műtéten, és megy a szopi, ez nagyon szuper! Köszi a képeket.
Nanica,
Örülök, hogy méltó módon lett felhasználva a vaníliás karika! Mi nem voltunk éhesek, azért vittük, mert úgye egy tali édesség nélkül…
Sebi tegnap megkóstolta a céklát, és simán megette. Linusnak ez nagyon jó lenne majd a vashiányra, nem? Ma teszteljük, hogy milyen fagyasztva, ha működik, akkor lehet, hogy érdemes lenne eltenni neki.
Szia Rita,
Ennyit egyedül lenni a gyerkőccel, nem irigyellek. Rokonok vannak a közelben?
Ria,
Hosszúujjú rugi plusz hálózsák
(nagyon nehéz összeegyeztetnem a fázósságomat, azzal hogy Sebi meg egyáltalán nem az).
Fog,
Az öcsémnek a tejfogai teljesen normálisak voltak (az etetőszékes balhéig), a rendes fogai között viszont fél cm-es rés volt (vonalzóval megmértem), de a fogszabályzás csodákra képes…
Vízhőfok,
Én belevittem Sebit a 23 fokos kinti medencébe (mert az tuti nem bacitenyészet), és egy rossz szava sem volt, bezzeg az apjának…
Etetőszék,
Mi a nyaralós étteremben kettőt teszteltünk. Az egyik a fa, székké és kisasztallá szétszedhető (nekünk régen olyan volt), abba egyáltalán nem tudott még ülni Sebő, a másik egy özönvíz előtti, általam még boltban sosem látott, egyszerűbb típus, abban úgyahogy elvolt, de meg kellett állapítanunk, hogy még nem igazán tud ülni, mert mindig eldől, vagy lecsúszik. Lehet, hogy mi azt a tök egyszerű IKEÁs műanyagot vesszük, azt be lehet tenni a zuhany alá is.
Éjszakai kelés,
Két hete olyan nyugtalanul alszik, hogy már inkább el sem mozdulok mellőle, mert nincs esélyem visszaérni az ágyamba. A tegnapi éjszaka már csúcsnak számít, csak 2-5-ig kellett ott aludnom és rendelkezésre állni.
Másik „aggasztó” jelenség, hogy nappal is szinte csak szopival alszik el (már nem is számolom, hogy hányszor eszik).
Harmadik „érdekesség”: pár perc szopi után (normál etetésnél, nem altatósnál) szabályosan otthagy, elforog és elkúszik, mintha nem lenne ideje ilyesmire.
Tehát saját lelki békém megóvása érdekében úgy döntöttem, hogy nem izgatom magam ezeken, jó kedélyű, szépen fejlődik minden téren, hát nem alussza át az éjszakát és csak távolodunk a napirendtől, ez legyen a legkevesebb.