Új privát üzeneted érkezett!

Katuci, én végig, vagyis a kezdetektől kádban fürdök langyos vízben, masszíroztatni minden héten járok egy nőhöz, a lábamat masszírozza azt is már kezdetektől!!!!
Vendég
 


Kép Kép

Kép
danidaniel
 
 


Sziasztok,

szerintetek fiú vagy lány a kis drága ???

(4D-n nem akartak nyilatkozni )

Köszönöm

Kép
danidaniel
 
 

 
 

PANDI!!! ÉLJEN DÓRI! ÉLJEN DÓRI! GRATULÁLUNK!!!!! :D :D :D
Képet kérünk, aki még nem rakott fel. Főleg a kislányokét, mert a fiaim szeretnének gyönyörködni a felhozatalban. :P :wink:

Pandi: Rubint Réka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Danidániel: ez még bármi lehet, köldökzsinór is. CSalóka kép. De ha jól emlékszem ti kukit szeretnétek, azért elég sanszos. :wink:
Viszont álomszép a pofija!!!

Katuci, én is a kezdetektől fürdöm, de a hasam sosincs a vízben csak a derekam+ hátam. Én nagyon szeretem a forró vizet de féltem a kicsit. VIszont így kompromisszumos a dolog..

Gratulálok a jó eredményekhez mindenkinek aki vizsgálaton volt!!!!
KÉÉÉÉÉPEKET KÉÉÉÉRÜNK!!!!

Nagy Vera! De édes lehetett a kis mocorgó!!!! :D Azóta?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Andi,
Hát... lehet az ott kuki de akár más is szóval még kérdéses marad :wink: nem mondtak semmit ott? Hogy melyikre van nagyobb esély? Nem nézték alulról? Amúgy hogy tetszett a hely?nagyon édes baba :lol:

Pati,
:lol: Majd igyekszem képet varázsolni a dvd-ből kell kivágni elöbb.
Vendég
 


Szia Pandi,

A rendelőt nagyon szépen megcsinálták, a gond az volt hogy csak a végén nézte a lábacskáit, pedig mondtuk, hogy szeretnénk többet tudni róla. Akkorra pedig már nagyon elege lehetett a kicsinek, takarta magát, volt ott törökülés, maga alá húzta a lábait, és a végén az egyértelműség kedvéért hátat is fordított...
Alig tudta elkapni 1-1 pillanatra, a képek alapján pedig nem merte azt mondani, hogy fiú, de szerinte is sanszos hogy kukis...
Amúgy nagyon sokáig voltunk bennt, épp fejet cseréltek a gépen, felvétel kikapcs, csere, bekapcs, de mivel az új fej nem volt jól beállítva, visszacserélték : (( nagyon besokallt a kicsi közben
No semmi gond, a lényeg, hogy minden rendben van vele
Andi

Kép
danidaniel
 
 


Köszönöm szépen, szerintem is nagyon szépséges :D

Kép
danidaniel
 
 


Jó reggelt.

Andi,

Gyönyörű kis babókád van, nagyon szépen látszik a képeken. Egy ideje stirülgetem a kis lába közét, de megmondom őszintén, hogy nem jutok dűlőre. Lehet kukinak is, meg puncinak is nézni. :lol: :lol:

Pandi,

Dóra babát mikor láthatjuk?????? :lol: :lol:

Katuci,

Szerintem egy-egy nem forró fürdőt nyugodtan lehet venni, én is sokat fürcsiztem a fiukkal. Semmi gond nem lesz belőle.
Masszázs témában nem igen tudok mit mondani, én még sosem voltam masszőrnél. De szerintem az is csak jót tehet. Ártani bizti nem árt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Pandi
Gratula Dórihoz! Koszi, hogy beraktál a tábliba.

Katuci
A furdéshez nem tudok hozzászólni, mert én zuhanyozni szoktam. De a masszás mértékkel és odafigyeléssel nem árt. Az én férjem masszor /bár engem maszíroz a legkevesebbet :cry: , mert mire hazaér, már elege van :roll: / Az elso terhességem alatt pl. hetente 1x maszírozott /láb, derék, hát, karok/ és semmi baj nem lett belole, sot.

Nagy Vera
Már két napja én is hasonlókat érzek. Beindultak a babucik :wink:
Vendég
 


Lányok,

Ez ne igazság, már mindenki érzi a mozgásokat, csak én nem.
Lassan már kellene nem?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Lányok!
Megy valaki holnap a bababörzére? Vagy voltatok már? Milyen?

Judy,
Szerintem meg nem kell de lehet biztos fogod hamarosan érezni hiszen harmadik baba :wink: meg a lányok állítólag mozgékonyabbak :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!Pandi:Köszi hogy betettél a táblába.Kimaradt pár adat:Kor:21 éves vagyok, első baba lesz, Sztem Kistarcsán fogok szülni, szeptember 17.-én megyek genetikai uh.-ra.Na, asszem ennyi...Hol van bababörze???Mikor???Holnap?Én még nem voltam, de állítólag nagyon jó, és olcsó minden...Idén én is szeretnék elmenni!!!Egyébként még én sem érzek semmiféle mocorgást, vagy ilyesmit...Az nem baj????Már kezdek aggódni!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


A bababörzén én még nem voltam de a barátnőm ott szokott árulni. Azt mondja jó dolgok vannak de sokan vannak ezért a gyerköcöt ne vigyem. Na mivel nem tudom kire hagyni igy kimarad. De azt mondta sok minden van jobb áron mint a boltban.
Üdv: Era

Kép
csucsu05
 
 


Helloka mindenkinek!

Danidaniel: éééédes!! Nagyon édi a babád :D Háát, hogy milye van?!Ebből még lehet bármi... :lol: Pedig nem szégyenlős a kis drága! :D

Pandi: örülök,hogy veletek is minden OK!!!!! :D
Bababörzén bár még sosem voltam, jókat hallottam róla!Barátnőm jó kis cuccokat fogott ki, nagyon olcsóér' :lol: Jó lenne menni... Igazából mi még nem vettünk semmit és úgy tervezzük, hogy októberig nem is fogunk... aztán majd meglátjuk, mert ha kiderül a neme, nem állítom 100%-ra, hogy meg fogom állni... :oops: :D
Jaa, és beírnád a táblába,hogy 09.17. du 4D-Uh??!!Annyira várom már!
T.

Kép
timicsiga
 
 


Sziasztok Lányok! Nagyon sokat írtatok. Megpróbálok mindenre reagállni. Nektek derék fájás? Nincs? Mert nekem nagyon. Szerintem jövőhéten elmegyek maszíroztatni.


Pandi,

Gartulálok a babuci egészségéhez! Ezek szerint most is lesz bababörze. Mert én csak az októberiről tudok ami 28-án vasárnap lesza Várközpontban.


Carpediem,


én is sokat járok ki éjjel, de képzeld el , hogy nem volt itthon a férjem és így nem tudtam aludni. Tegnap hazajött hát egyszer sem mentem ki. Olyan jó volt végig aludni az éjszakát. De ma már bizti visszatérek a régi kerékvágásba. :)

Danidániel,

nagyon szép a babód. De sajna én sem tudom megállapítani, hogy az ott a kis gerécskéje vagy micsoda. Nekünk 16 hetesen és sima Uh -val mondta meg a doki, hogy kisfiú lesz. Majd rakok fel képet. De egyébbként úgy is forgatta, hogy látszódjon. Több szögből megnéztük, hogy biztos-e.

Chris,

gratulálok neked is.

Katuci,

egyik baba magazinban olvastam a masszázsról és ott úgy illusztálták, hogy mikor már nagyobb a pocak akkor fit-ball labdán ült a nőci és úgy maszírozták. Ez kifejezetten ajánlott. A fürdés sincs kizárva, de ahogy mások is írják. Olyan 37 fokos vízben maximum. Ja és azt is írta, hogy vízben eltudsz lazulni és a pocakmozgásokat is jobban lehet látni vizesen.


Hali,

Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Danidaniel!

Nagyon édes a gyerkőc, de én sem tudom megállapítani, hogy mi van a lábai között! :) Egyelőre titokban tartja! :)


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat, kb. én is így gondoltam a dolgot, legalább kaptam egy kis megerősítést!

Danidaniel!
Nagyon édes a picike! Én is nézegettem, hát én kukisnak látom, de akár köldökzsinór is odalóghat. Szerintem még ne éld bele magad, bár gondolom úgy is az a lényeg, hogy egészséges és nagyon aranyos!!!:-)))
Most úgy irigyellek, már úgy várom a 4D UH-t, alig bírom ki, még két hét!!! :( Talán észre sem veszem, úgy elszalad majd ez a 14 nap..... most úgy is mozgalmasak a napjaim a munkahelyemen, észre sem veszem és már megint hétvége lesz.

Ti is fáradékonyak vagytok még?? Azt mondják erre már el kéne múlnia, de én sokszor alig élek. Munka, gyerkőc, háztartás, apa, stb. stb. Szóval mire este van úgy ájulok be az ágyba. Sokszor délután is le kell dőlnöm egy órácskára, mert különben nem bírnám.

Vikci!
Nekem állandóan fáj a derekam, főleg a keresztcsontom a bal oldalon. Néha még a lábamba is kisugárzik. Szabályosan érzem, ahogy mennek szét a csontjaim. Párom szokott masszírozni, olyan jól esik, de állandóan őt sem nyaggathatom munka után késő este. Ezért gondoltam, hogy elmegyek masszőrhöz, de valami gyengéd masszázsra. Azelőtt jártam rendszeresen, hátam szokott sokat fájni, és most úgy hiányzik a dolog. Majd utána járok, hogy mi a helyzet ilyenkor pontosan.

Azt hiszem elkezdődött az éhes időszakom.... lányommal is a 15-20. hét között kezdtem el rendesen enni, meg persze hízni is. Remélem most azért nem fog olyan rohamosan szaladni rám a súly..!! :D

Hasam is nőtt sokat. Egyébként nekem is szokott a bőr feszülni, néha úgy érzem olyan vagyok, mint egy lufi, ami mindjárt szétrobban. Aztán reggel általában lenyugszik, ilyenkor egy picit lejjebb van és más formájú, de délutánra elkezd "hordósodni", estére már nagyon méretes. Gondolom a kaja is nyom rajta. Most már többen megkérdezték a városban, boltban, hogy kisbabám lesz-e. És ilyenkor olyan büszke vagyok, hogy látszik a kis pocaklakóm..! :D :D

Judy!
Ne aggódj a mozgások miatt! Én sem érzem mindig, tegnap meg tegnapelőtt nagyon aktív volt, ma kb. egyszer éreztem úgy 10 mp-re, meg most egy kicsit keményedik a hasam alja. Talán helyezkedik ide-oda :-) :-)

Gondolom attól is függ, hogy az ember milyen lelkiállapotban van, és mennyit mozog. Mert a bébi csak akkor fog, ha nyugi van.... ezt már észrevettem.

Jó nagy táblánk van már Pandi! Szaporodunk rendesen!! :D

Csaó,

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Zsu,
Hungexpo B pavilon 8-16 ig. Nem baj ha nem érzel mozgást első babánál 20. hét körül érzi az ember.

Timi,
Beírtam :D

Vikci,
Igen az októberit a Kismama magazin szervezi majd arra is elmegyünk igazán a babakocsikat akarom megnézni és szopispárnát keresni az alváshoz.

Na lassan indulunk majd mesélek hogy mit láttam :D
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Nagyon szépek a babafotók :lol:
És én irigy vagyok... :oops: .... nem valószínű, hogy eljutunk ilyen szuper UH-ra...
Elmaradott Kelet-Magyarország :evil:

Judy
Még én se érzem...

Katuci
Az úszást is szokták ajánlani a kismamiknak... akkor a fürdőkád sem lehet ártalmas... a nem túl forró és a nem túl hideg víz még kellemesen lazít is...
Vendég
 


Dobok egy reggeli pocakot:

Kép

Ti is csináljatok képet légyszi légyszi!!! Most már tuti mindenkinek van pocija :lol:
Vendég
 


Itthon is vagyunk. Nem volt valami nagy szám de legalább vettem szopispárnát 5 ezerért. Rózsaszín, macik vannak rajta este már azzal alszom :D
Vendég
 


Pandi,

nagyon szép a pocakod. De jó neked, hogy ilyen vékonyka vagy. Ú de jó, hogy írtad ezt a szopis párnát. Volt kinnt többféle is? Mert nekem eszembe sem jutott pedig az kellenne nekem is. Ez gondolom csak ma volt. És volt belépő? Ja helyileg hol is volt ez?
Előre is köszönöm.


Nekem is van már pocikám, át is szokták már adni a helyet. :-)

Katuci,

nekem is. Képzeld a múltkor a párom szedett fel a kanapéról, mert különben nem bírtam volna felállni.

Lányok senki nem akar velem kijönni a Sláger rádió :cry: megapartira. :cry: :cry: Páromat nem érdekli. A barátaim nem érnek rá, pedig itt lakunk tőle nagyon közel.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vikci,
Igen volt nagyon sok fajta színben meg töltetben stb. Holnap is lesz a börze 800 ft a belépő azt hiszem(mi kaptunk ingyenes jegyet anyóstól) Azért jó mert a Brendonba 13 ezer forint ez a párna :shock: Hungexpo területén van a B pavilonban. Ja a Kikában is van ott meg azt hiszem 7 ezer körül mozog. A lényeg hogy bárhol is veszel mikrogólyos legyen az a legjobb.

Amúgy lehet ilyen párnát rendelni is ezen az oldalon találtam:
http://www.szopiparna.hu/szovetmintak.html
Vendég
 



Sziasztok!Októberben mikor lesz bababörze, nem tudjátok?Mert mi akkor akarunk menni!!!Tegnap már vettünk 1-2 ruhácskát, nem birtuk otthagyni!!! :oops: Annyira édesek!!!Úgy várom már hogy meglegyen!!
Pandi:De jó neked, hogy ilyen vékony vagy!!!IRIGYELLEK!!!Mennyit híztál eddig?Hány kiló vagy?Már nekem is van pocim, és egyre többen veszik észre!!! :D

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu,
Ti is voltatok akkor? Szóval október 28-án vasárnap 8-15-ig lesz az ,,A" pavilonban. Állítólag az 3szor ekkora. Belépő 900 ft. Mi is megyünk :wink: Köszi :D 50-ről indultam most 51 kg vagyok. Milyen ruhácskákat vettél? Én is szeretnék de még nem mertem :roll:
Vendég
 


Pandi,
Nagyon aranyos a pocid : ) ( Nekem is van már)

Nagyon csábító az októberi bababörze, bár elvileg mi csak november/decemberre tervezzük a vásárlásokat. Néhány rugdalózót, pólót már vettem korábban fiús és lányos színekben még mielőtt terhes lettem, nem tudtam ellenállni : )

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban érzem magam, sokkal több az energiám, az utóbbi hónapok után kész felüdülés. Csak néhányszor hánytam, és voltam igazán rosszul, inkább az volt a bajom, hogy borzalmasan fáradtnak éreztem magam, amikor csak lehetett pihentem, aludtam, de ez sem sokat segített, csak egyre fáradtabb lettem.... no de most már úgy tűnik ez a szakasz a végéhez közelít : )) Mostanában mániákusan a lakást takarítom, szekrényeket pakolgatok, rendezgetek...

Szép napot, jó pihenést
Andi

Kép
danidaniel
 
 


Andi,
Ezzel én is így vagyok hogy energikusabb lettem :wink: rakjál fel te is pocis képet meg a többiek is!!


Bmo, Anubias, Little, Vera, Pati, Jim, Szili, Chris,Hol vagytok? Hogy vagytok? Pocaklakó?
Vendég
 


Sziasztok!

Pandácska!

Köszönöm a hiányolást,sajnos nem a legjobban,ezért is írok ilyen ritkán ide. :oops: De olvasni mindíg olvaslak benneteket.Sajnos az emésztési problémáim nem javulnak,a súlyom sem nő,sőt még mindíg kevesebb mint amikor teherbe estem és parlagfű allergiám van,ami néha elviselhetetlen tünetekkel jár.Tegnap voltam a börzén és szuperül éreztem magam,vásároltam egy zsák ruhát,pedig nem is akartam még,de nem bírtam otthagyni.Ma meg ki sem lépetm a lakásból és máris kétszeresére dagadtak a szemeim,és már 5* voltam WC-n.Amúgy igyekszem optimista maradni és nagyon bízom benne,hogy a babám a körülmények ellenére is megfelelően fejlődik,tömöm magam vitaminnal és nagyon egészséges és kímélő ételekkel.Azért nem írok gyakrabban,mert sajna én egyáltalán nem vagyok energikus és jó olvasni az örömeiteket,de nem szívesen rondítok ide a folytonos nyavajgásaimmel.De ha jobb passzban vagyok mindíg hozzászólok azért,bár tudom,hogy ez így nem az igazi. :roll:

Puszi

Eszter

Ui! 10-én megyek végre UH-ra.Iszonyatosan várom már! :roll: :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
Nyugodtan gyere panaszkodni ha úgy érzed magad ez is ide tartozik!! Sajnálom hogy nem javul az állapotod! Mocorog a baba?
Vendég
 


sziasztok!
én nemrég találtam rá erre a lapra, mikor megtudtam,h babát várok.vagyis babákat,m ikrek :D
azt szeretném megtudni,h ti hol voltatok 4D-s ultrahangon és menyibe került?majd ha nagyobbak lesznek a porontykák én is szeretnék róluk 4D-s uh-t.

szanet
 
 


Nem, sajnos nem börzén voltunk.Inkább csak semleges ruhákat vettünk, ami jó fiúra is, meg lányra is!! :D Annyira édesek!!!Még csak 1 kilót híztál?Én 3 kg körül... :oops: Remélem nem fogok túlságosan elhízni.Egyébként nem vagy kívánós?Este szoktál enni?Nekem az is a baj, hogy egész nap alig eszek, és este meg bepótolom... :oops: Sajnos!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu,
Persze este is eszem tegnap még 11-kor is csináltam egy pótvacsit :D Kívánós is vagyok ami éppen kell azt megeszem. Szerintem egyáltalán nem sok az a 3 kg!!!

Szanet,
Én itt voltam árakat meg minden infot megtalálsz az oldalon:
http://www.4dgenesis.hu/
Gratulálok :lol: Spontán sikerültek?
Vendég
 


Sziasztok!

Pandi!

Aranyos a pociképed. Végre sikerült nekem is lefényképeztetnem az enyém:

Kép

Kép

Megvettük az első babás holminkat, a kiságyat.
A Kikában lehet kapni, az elülső rács később leszerelhető ( ezt a képet csatoltam hozzá) ha nagyobb a gyerek, így kb. 3 éves korig lehet használni.
Nem ezt akartuk venni, egy kicsit olcsóbbat, de ez sem volt annyira drága:
Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Eszter!
Szerintem is gyere ide gyakrabban panaszkodni, elvileg ezért vagyunk itt, hogy egymás nyűgét-baját meghallgassuk és ha tudunk segítsünk egymásnak!! Szorítok a 10.-i UHU-hoz.

Zsu!
Én is 3 kg-ot híztam eddig, ami jó, de most lement rólam 0.5 kg!
Szerintem ha megnézed a képeim azt gondolod, hogy 6 hónapos terhes vagyok. Engem nem érdekel a pocim nagysága, legyünk rá büszkék, a kilók meg úgyis leszaladnak majd ha a gyerek után szaladgálunk.

Vikci!
Te Budapesten közlekedsz amikor átadják neked a helyet?
Szerintem az én pocim is látszik már, a múltkor a metrón 2 nő is elfordult tőlem csakhogy ne kelljen átadni a helyet, pedig mindkettő arcán látszott, hogy feszengett ezért, csakhát nehéz volt nekik állni biztos...

Judy!
Én sem érzem mindig a mocorgást, sőt eddig mégcsak 2-3-szor éreztem valami hasonlót. Azt mondják valaki csak a 20.hét után érzi meg...Ettől a te babád mozog még eleget, ne aggódj emiatt...

Kata!
Nekem is szokott fájni a derekam, főleg akkor amikor sokat dolgozok / hajolgatok. Ilyenkor másnap alig tudok kikelni az ágyból.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Pandácska,
köszi az infót, ez egy ezressel drágább, mint amit én találtam, de jobb a szolgáltatás.
Igen, spontán sikerültek :D Én is meglepődtem, mikor megtudtam :shock: Remélem egyformák lesznek :lol:

szanet
 
 


Hello Lányok!

Én is csináltam pocis-képeket, felteszem. REmélem többen is kedvet kaptok még! :-)

Szanet!
Üdv a csapatban, gratula a két kis babóhoz! A párom odáig lett volna, ha ikreink lesznek, de "csak" egy bébi lett. Igaz már van egy 5 éves lányzónk, de mindenáron kettőt akart egyszerre.:-))

Pandi!
Nagyon aranyos pocid van, tényleg elég kis vékonyka vagy! :-)) De ez nem baj, hamarabb lecsúsznak a kilóid!

Én is mostanában túlhajtom magam, úgy érzem mindenre képes lennék, aztán utána itt fáj, ott fáj, fáradt vagyok, stb. stb. :-)
Szóval utána meg nem győzöm magam kipihenni....

egy kis "kényes" téma:
a szerelmeskedéssel hogy álltok??? Nekem kezd visszajönni a kedvem... :oops: :oops: :D Nálatok mizújs??

Csatolom a fotókat!

Kata [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188751598.49.jpg[/img] állós poci

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Kép Ülős Poci

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Vera,
Te sem tagadhatod már le a 2in1 állapotot :lol: Szép a kiságy a helyére is rakjátok vagy azzal még vártok?

Katuci,
Hűha ez már igazán nagy poci :lol: mi jól állunk huncut téren :wink: :oops: :lol: Viki várja a kistesót?

Szanet,
Hát akkor nagyon ügyesek voltatok hogy spontán rögtön kettő lett :lol: nem bíztátok a véletlenre :wink: család mit szólt hogy ilyen ütemben bővültök?
Vendég
 


Szépek a pocijaitok!!!!

Metrózás:na nekem sem engedik át, ne is.... :twisted: 1x volt egy jó, ültem a merón, beszállt egy kismami, erre mivel neki nagyobb volt a hasa, átadtam a helyem....sztm ez a durva, ha már babás babásnak átadja....ciki.......nem akart leülni, de mondtam neki, hogy neki nagyobb a pocakja.
Vendég
 


Kismamák : Nagyon szép a pocitok! :lol:

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!!!

Vagyok én is , de csak olvasgatok!!!! :oops:
AZ hogy nem adják át a helyet nem meglepő :evil: , ha kint lesznek a bébik akkor sem készségesebbek az emberek :shock: , az egyik ikres barátnőm a másfél éves lánykáival a múltkor elbékávézott hozzánk egyik kiscsaj a hátihordozóban a másiknak a kezét fogta, vagy felvette, és az égvilágon SENKI nem adta át neki a helyet!!!!!Se metrón se villamoson sehol!!!!! :shock:

Szépek a pocik, majd én is készíttetek a párommal, a héten itthon lesz ovi kezdés van!!!! :lol:
Kistesó már egyre gyakrabban ficánkol most már napközben is szoktam érezni!!!! :lol:

Vera:ügyesek vagytok az ágyvásárlással :lol: , a babónak nem lesz semmi baja attól, hogy nagy szeretetben és izgalommal várjátok és időben elkezdtek vásárolni neki!!!! :wink:

Anubias:jobbulást, sajnálom, hogy még mindíg ilyen vacakul vagy!!!!!Aloés cuccot nem sikerült beszerezni?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Valaki vett már tönkölypejvás(jól írtam? :oops: ) szopispárnát?Azt hallottam róla,hogy az megnyugtatja a babát... :?:
Vendég
 


Hát nekem akkor nagy szerencsém van mindig átadják a helyet valamikor többen is de én meg soha nem ülök le mert úgy érzem még nincs okom rá de késöbb pofátlanul beülök más ölébe ha nem adják át :lol:
Vendég
 


Anonimus,
Igen ezt én is olvastam róla nekem mondjuk nem ilyen van.
- tönkölypelyva

A tönkölybúza egyedülálló a gabonák családjában. Ideális beltartalmi értéke, könnyen emészthetősége, egyfajta gyógytáplálékká tette. Már évszázadokkal ezelőtt felismerték a tönköly gyógyító, fájdalomcsillapító hatását, és különböző fájdalmakat (pl. nyakizomfájdalom, migrén), alvászavarokat gyógyítottak vele. Szent Hildegard a XIII. században élő nagy tudású szerzetes apáca egész könyvre való jótanáccsal szolgált az utókornak: "Hogyan gyógyuljak tönkölybúzával?"
Fájdalomcsökkentő, gyógyító, nyugtató hatását, a magas kovasav tartalmának köszönheti. Ezenkívül -ezt szakemberek is megerősítik- a tönkölyvéd a káros sugárzásoktól, ugyanakkor jótékony hatású kisugárzása van.
A tönkölyszemeket szívós pelyva védi meg a betegségekkel szemben. Ez a pelyva cséplés után is a szemen marad, ezért külön hántológéppel kell kiszabadítani ebből a védőcsomagolásból.
"Ha a búzaszemet megvédi, talán megvéd minket is" , gondolhatták azok, akik először töltötték párnáikba a tönkölypelyvát. A párna rendszeres használata nagymértékben csökkenti, vagy megszünteti az izületi fájdalmakat. Segíti a nyugodt, mély alvást. Gyengéden masszírozza a testet. A párnában lévő pelyva kisugárzása nyugtatja a csecsemőket.
A tönköly nem vált ki allergiát, nem telepedik meg benne atka (ha nem éri nedvesség). Tönkölypelyvánk beszállítója, a Natur Gold Farms Kft , sterilizálva, laboratórium által csíramentesnek nyílvánítva szállítja nekünk az I. osztályú ökológiai tönköly pelyva töltetet (70 fokos levegővel fújják 15 percen keresztül, egy nagy, direkt erre a célra kifejlesztett dobban). A pelyva egyszerű szellőztetéssel felfrissíthető, és a napra kihelyezve visszanyeri minden energiáját.
Persze az sem utolsó dolog, hogy jó fekvés essen rajta. E párna hívei, használói tudják hogy ez így van. A magok és héjak - nagyon jó területi és szóródási tulajdonságuknak köszönhetően - mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. Optimálisan támasztják meg a testet, felveszik a fej és test vonalát, így ellazítják az izomzatot ülés, fekvés, vagy bármely testhelyzetben. A magok - könnyű elmozdulásuk következményeként - optimális fészket biztosítanak a test minden porcikája számára.
Vendég
 


Pandi!
Hát elég nagyra nőtt mostanában a pocim, sokan mondták, hogy "túlméretes", de 2. babánál ez természetes.
De a tied sem kicsi, a testi adottságaidhoz viszonyítva!
Viki nagyon várja a kistesót, amikor valaki megkérdezi a boltban pl., hogy kisbaba lesz? - akkor olyan büszkén simogatja a hasam, és ő válaszol, hogy igen, kistesóm lesz, karácsony után! :-)
Már eltervezte, hogy miben fog segíteni és mire tanítja meg a tesót. Nagyon édes. Féltem pedig, hogy nehezen viseli majd a terhességemet, de nagyon sokat szeretget, meg "kímél" is, főleg mióta látható a kistesó-lak, azóta még jobban vigyázz rám.
Ha néha összekapunk a párommal, akkor azt szokta mondani: "apa, ne légy dühös, nem szabad anyával veszekedni, tudod hogy kisbabát vár" :lol: :lol:

Vera!
Nagyon aranyos a pocid!
Amúgy szerintem mindenki nyugodtan vásárolgasson, legalább a bébi is érzi, hogy tényleg nagyon várják idekint! Van olyan ismerősöm, aki úgy ment haza a kórházból, hogy még fele cuccuk meg sem volt, mert babonából nem vettek meg semmit előbb, aztán utána meg nem győzött a férje kapkodni...! Szóval jobb előbb, mint később!

TÖnkölypelyva:
nekem ilyen töltetű kispárnám van, csak azon tudok aludni, mindenhová viszem magammal, és tudom használni a pocim alá is, van belőle kettő :-), mert ez nagyon jól tud formálódni, és rendkívül kényelmes! Nekem rendszeres nyak és hátfájásom volt régen, amióta ilyen párnám van, azóta soha nem fájt semmim. Az első terhességemnél még nem volt ilyen, meg is éreztem a dolgot.
Tudom ajánlani mindenkinek! Azt hiszem szopipárnából is ilyet fogok venni.


Anubias!
Nyugodtan panaszkodjál, itt mindig van valakinek nyűgje!:-))
Vigyázz magadra/magatokra!

Várjuk a pocis képeket! Meg az UH fotókat!
Én már alig bírom, hogy még két hetet kell az UH-ig várnom!!! :-)
Már számolom a napokat!

Szép estét mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Köszi a megértő és bátorító szavakat. :wink: Annak meg külön örülök,hogy ilyen sokan tettetek fel pocakfotót.Nagyon szépek vagytok mind pocakosan,mindenkinek csak gartulálhatok.Én is megmutatom az enyémet. :wink: Kép Kép

Jövök majd gyakran! :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
Csini poci :lol: és tessék jönni akkor is ha rossz napod van nem lehet mindig jó kedve az embernek :wink:

Katuci,
Nagyon édes lehet a lányod :lol: nálunk most a tesómnak lesz babája már 38 hetes neki is van egy kislánya kivi vagyok hogy hogyan fogja fogadni eddig nagyon várta :D és ma kezdi az ovit is szóval lesznek náluk változások rendesen. Viki kislányt vagy kisfiút szeretne?
Vendég
 


Sziasztok!

Kata/ Eszter!

Aranyos a pocókép!

Panda!
Még nem szerelte össze a párom. Igazából én azonnal összeraktam volna, de nem olyan nagy a két félszoba a lakásban, a nagyszobába meg nem akarjuk berakni. Majd pár hónap múlva összerakja....

Jó hogy írtátok ezt a tönkölypelyvás szopipárnát. Én is veszek egyet...

Kata!
Nálunk a doki megtiltotta a keksz dolgot, és olyan kellemetlen megkérdezni, hogy most már lehet? Igazából időnként én is szívesen ráugranék a páromra :oops: , de szerintem Ő jobban szenved nálam...


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Jó reggelt!

Jajj olyan édes dolgokat vettem a börzén,pedig tényleg nem akartam ilyen korán.De ennek ellenére vettem bodykat,rugikat,kiskabátot és egy bundazsákot. :oops: Nem vagyok semmi.De volt egy két hely,ahol annyira gyönyörű cuccok voltak és fillérekbe kerültek.De a párom is örült neki.Holnap hozom el a hordozót és a pelusostáskát,azt is használtan vadásztam a vaterán.Remélem nem csalódok,ha meglátom őket.Jó áron voltak.Azért megnyugtat,hogy ti is veszegettek már dolgokat szép lassan.

Vera!

Mi megbeszéltük a férjemmel,hogy no sex és erősen tartjuk is.Mondjuk én annyira ramatyul is szoktam lenni,hogy nem is jut eszünkbe próbálkozni.Ha jobban vagyok azért nagyon tud hiányozni,de majd bepótoljuk.Az minden esetre jó,hogy megöleljük megpusziljuk egymást,így azért érzi az ember,hogy nem hidegültünk el,csak nem merünk rizikózni.Nekünk is tilalmat mondott a doki,de akkor még rossz helyen tapadt a lepény,ami már szerencsére helyre került,szóval szerintem lehetne,de kivárjuk a 35. hetet,aztán hajrá. :D

Puszi

mindenkinek

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?