Sziasztok!
Köszi a válaszokat, kb. én is így gondoltam a dolgot, legalább kaptam egy kis megerősítést!
Danidaniel!
Nagyon édes a picike! Én is nézegettem, hát én kukisnak látom, de akár köldökzsinór is odalóghat. Szerintem még ne éld bele magad, bár gondolom úgy is az a lényeg, hogy egészséges és nagyon aranyos!!!:-)))
Most úgy irigyellek, már úgy várom a 4D UH-t, alig bírom ki, még két hét!!!
Talán észre sem veszem, úgy elszalad majd ez a 14 nap..... most úgy is mozgalmasak a napjaim a munkahelyemen, észre sem veszem és már megint hétvége lesz.
Ti is fáradékonyak vagytok még?? Azt mondják erre már el kéne múlnia, de én sokszor alig élek. Munka, gyerkőc, háztartás, apa, stb. stb. Szóval mire este van úgy ájulok be az ágyba. Sokszor délután is le kell dőlnöm egy órácskára, mert különben nem bírnám.
Vikci!
Nekem állandóan fáj a derekam, főleg a keresztcsontom a bal oldalon. Néha még a lábamba is kisugárzik. Szabályosan érzem, ahogy mennek szét a csontjaim. Párom szokott masszírozni, olyan jól esik, de állandóan őt sem nyaggathatom munka után késő este. Ezért gondoltam, hogy elmegyek masszőrhöz, de valami gyengéd masszázsra. Azelőtt jártam rendszeresen, hátam szokott sokat fájni, és most úgy hiányzik a dolog. Majd utána járok, hogy mi a helyzet ilyenkor pontosan.
Azt hiszem elkezdődött az éhes időszakom.... lányommal is a 15-20. hét között kezdtem el rendesen enni, meg persze hízni is. Remélem most azért nem fog olyan rohamosan szaladni rám a súly..!!
Hasam is nőtt sokat. Egyébként nekem is szokott a bőr feszülni, néha úgy érzem olyan vagyok, mint egy lufi, ami mindjárt szétrobban. Aztán reggel általában lenyugszik, ilyenkor egy picit lejjebb van és más formájú, de délutánra elkezd "hordósodni", estére már nagyon méretes. Gondolom a kaja is nyom rajta. Most már többen megkérdezték a városban, boltban, hogy kisbabám lesz-e. És ilyenkor olyan büszke vagyok, hogy látszik a kis pocaklakóm..!
Judy!
Ne aggódj a mozgások miatt! Én sem érzem mindig, tegnap meg tegnapelőtt nagyon aktív volt, ma kb. egyszer éreztem úgy 10 mp-re, meg most egy kicsit keményedik a hasam alja. Talán helyezkedik ide-oda
Gondolom attól is függ, hogy az ember milyen lelkiállapotban van, és mennyit mozog. Mert a bébi csak akkor fog, ha nyugi van.... ezt már észrevettem.
Jó nagy táblánk van már Pandi! Szaporodunk rendesen!!
Csaó,
Kata