Jajj Csajok már jönni akartam, csak egyfolytában rágták valamiért a fülem...
Megvettem a PC babakocsit! Úgy döntöttem nem fogok jobbat találni... Max. 100E-ért, de annyit nem vagyok hajlandó kiadni rá...
LAFI!!! Szóltam az érdekedben! Mondtam a csajnak, hogy tegyen már el egyet... Mondta, hogy csak a barackból tud, mert a pirosból az utolsót vittük el!
Szóval mondta a csaj, hogy nem nagyon mer eltenni, mert egyszer félretett már, és véletlenül eladta a nagy forgatagban... És már nem tudott rendelni. Mondta, hogy nagyon ciki volt. Naszóval adott egy papírt, hogy írjam le milyen névre tegyék el... Hát mondom ciki de nem tudom (azt mégsem mondhatom, hogy Lafi...
) Szal az én nevemen van, rám hivatkozz, de hívd fel! (Kováts Viktória) Mondd, hogy az utolsó pirosat aki elvitte!
Ja és kiderült, nem 2006-os, hanem legújabb modell! Valamit félreérthettem. De ha annyira beleszerettél mint én szaladás!!!!!!!!!!!!!!
Mondta a csaj, hogy jelenleg az összes kocsija közül csak ezt viszik...
És egyébként mi az, hogy nem újságolod itt nekünk, hogy már mozog, ráadásul ilyen intenzíven???
Konkri Gratulálok és mesélj majd!!!!!!!!!!
Milyen a gyűrű??? Fotot kérhetünk? Persze poci előtt legyen a kezed... És ne aggódj az épp nem mozgáson, a babáink a nap 90%át átalusszák...
Blongyi, jól emlékeztem a másik lőrincire! Na csak nem hagy cserben jó öreg memóriám...
BABA!!!!!!!!!!! Légyszíves ne aggódj az AFP-n tudod, hogy semennyire sem megbízható!!! Nekem 1 nappal később vették le a kórházban, mint az Istenhegyin, és duplája lett a kórházi... Ennyit az AFP-ről... Szart sem ér! Ha a tarkóredő jó volt, ne félj! És szaladj UH-ra!
Na azt hiszem most megyek is... Jó hétvégét csajok!!!
Ja Hungexpon bababörze lesz szombat vasárnap, akit érdekel... Nekem párom beteg még így lehet nem megyünk... Lesz még januárig...