Új privát üzeneted érkezett!

Konkri,

ne izgulj! Biztos csak csicsikál vagy épen úgy van, hogy nem kifelé tombol:)

Gratulálok!!!! Hogy történt a lánykérés??? Kérünk részleteket! :)

bingii
 
 


jaj csajok! én most nagyon kétségbe vagyok esve! már egy órája olvasgatok minden féle hülyeségeket a neten, és totál padlón vagyok. afp: 0,66 alacsony
hcg:3,1 magas! papp-a 0,51 alacsony! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Baba, a papp-a-m nekem 0,4 volt, afpm meg 0,7, bhcg meg 2,5

és azt mondták, teljesen jó!!!nyugi
Vendég
 

 
 

Helloka!
Baba: ne izgulj, látod mindenkinek egészséges babái vannak! Neked is!

Konkri : gratulálok :D nekem kb 2 hétig nem mozgott a baba, vagyis nem éreztem. Kb 1 hete érzem megint, szóval nem lehet gond.

Bingii: klassz nagy pocód van... :lol:

Sleepin: én is 18.ker vagyok.

Én most per-pillanat egy kis csokis piskótára vágyom :lol:
Főztem 2 napja főzeléket, mindenki bepuszilta. Jó lenne most valami nem húsos kaja. Valamilyen tésztát csinálok, aszem.
Vendég
 


Blongyi: hát igen, növésnek indultunk:) Kb 2hét alatt duplájára nőtt.

Naaaa csajok!!! Hol vannak a ti hasas fotóitok?:)

bingii
 
 


Hahó!

Baba! A 0,66 nem túl jó, de nem a legrosszabb. Sztem kérj a dokidtól genetikai UH-ra beutalót . Nekem 0,7 lett az AFP (a többit nem is nézték) és elmentem és tök megnyugtattak, hogy nem érdemes szúrni mert a nyaki redő is jó volt anno és most is minden rendben. Szóval a lényeg, hogy kérj beutalót. A Szabolcs utcában (remélem bp-i vagy) nem kell várni, reggel 8-ra jövő héten kedden odamész a beutalóddal és megnézik. A 10-es épület alagsorában van az UH.

Én kőbányai vagyok, de Botival nem túl egyszerű vhová is mennem, igy sztem én nem tudok talira menni. Hacsak nem játszótérnél lesz a tali :).

Olyan boldog vagyok mert Botinak nagyon bejön a játszóház. Heti kétszer fogunk menni délelőtt. Plusz heti 1x zenebona délután. Jó ennyiből, hogy vége a nyárnak, végre vannak bébiprogramok.

Én a 21. héten csinálok majd képet és majd feteszem Botit meg kistöki II-t is egymás mellé. Megvan az első névjelölt, Bulcsú. Sárosi Bulcsú. Szerintetek? Még a Brúnó és a Baltazár is tetszik, de az elsőről kutyára asszociálok, a Baltazár meg kicsit kemény. szeretnék B betűst, hogy mindenki B-s legyen (én Brigi vagyok, apa Balázs).

Nekem elég soka tmozog az albérlőm. Biztosan nem lesz annyira nyugis baba, mint Boti, majd fog engem még meglepi érni :P

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Norma,

majdnem azt kérdeztem, hogy a Sárosi Botond nem tetszik-e?:D
Nekem amúgy a Brúnó kedves név:) De B betűsből teszik a Barnabás, Benedek, Bence is :)

bingii
 
 


Sziasztok!

Konkrika:
Úúúúúúúúúúgy örülök és gratulálok!!Tényleg írd meg,hogy hogyan zajlott a nagy lánykérés!Irtóó kíváncsiak vagyunk!!! :D :D

Bingi:
Meghozták a fonendoszkópot,azóta egyfolytában hallgatózunk :D Ici-pici csobogások.....jajj,de jó! :D Szívhangot még nem sikerült megtalálni!

Lafead,Vörösbegy:
Ti is hallgatóztok még?

mazsolasyl
 
 


Konkri gratulálok.
Maj dén is teszek fel pocakfotót, de még nincs, majd szólok apának, fényképezzen le.
Lányok, nézzétek meg ezt: www.lilimode.hu Jó cuccok vannak rajta, és nem is olyan drágán.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Hallgatózom rendesen....hogyne!!!Bár már mozog, mire odaérek a fonendoszkóppal, már eltűnik!És érdekes, erős mozgások vannak, olyan hasberemegtető!!!!Amikor háton vgyok, mozog a háj a hasamon! :lol: Szívhangot én sem találom, bár mást se nagyon hallok, de nem baj, majd ha nagyobb lesz!
Vendég
 


Jajj Csajok már jönni akartam, csak egyfolytában rágták valamiért a fülem...

Megvettem a PC babakocsit! Úgy döntöttem nem fogok jobbat találni... Max. 100E-ért, de annyit nem vagyok hajlandó kiadni rá...

LAFI!!! Szóltam az érdekedben! Mondtam a csajnak, hogy tegyen már el egyet... Mondta, hogy csak a barackból tud, mert a pirosból az utolsót vittük el! :) Szóval mondta a csaj, hogy nem nagyon mer eltenni, mert egyszer félretett már, és véletlenül eladta a nagy forgatagban... És már nem tudott rendelni. Mondta, hogy nagyon ciki volt. Naszóval adott egy papírt, hogy írjam le milyen névre tegyék el... Hát mondom ciki de nem tudom (azt mégsem mondhatom, hogy Lafi... :lol: ) Szal az én nevemen van, rám hivatkozz, de hívd fel! (Kováts Viktória) Mondd, hogy az utolsó pirosat aki elvitte! :) Ja és kiderült, nem 2006-os, hanem legújabb modell! Valamit félreérthettem. De ha annyira beleszerettél mint én szaladás!!!!!!!!!!!!!! :) Mondta a csaj, hogy jelenleg az összes kocsija közül csak ezt viszik...
És egyébként mi az, hogy nem újságolod itt nekünk, hogy már mozog, ráadásul ilyen intenzíven??? :twisted:

Konkri Gratulálok és mesélj majd!!!!!!!!!! :) Milyen a gyűrű??? Fotot kérhetünk? Persze poci előtt legyen a kezed... És ne aggódj az épp nem mozgáson, a babáink a nap 90%át átalusszák...

Blongyi, jól emlékeztem a másik lőrincire! Na csak nem hagy cserben jó öreg memóriám... :lol:

BABA!!!!!!!!!!! Légyszíves ne aggódj az AFP-n tudod, hogy semennyire sem megbízható!!! Nekem 1 nappal később vették le a kórházban, mint az Istenhegyin, és duplája lett a kórházi... Ennyit az AFP-ről... Szart sem ér! Ha a tarkóredő jó volt, ne félj! És szaladj UH-ra!

Na azt hiszem most megyek is... Jó hétvégét csajok!!!

Ja Hungexpon bababörze lesz szombat vasárnap, akit érdekel... Nekem párom beteg még így lehet nem megyünk... Lesz még januárig... :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, annyira aranyos vagy!!!!!!!!!!!A barack is szép, ugye?Nekem bejött az is, érdekes, a piros nem....akkor pont jó!
Na akkor elmegyek holnap bkv-val!!!!Megnézem magamnak és viszek pízt is!
Jaja, intenzív kezd lenni ez a kölök, valahogy a finom mozgás kimaradt az életemből, ez olyan odaba...ok egyet neked hülye anyám, ha mán itten aggódtál-típusú :lol:
Sleepin, mégegyszer, köszi!!!Te egy
Kép
vagy!
Vendég
 


:oops:

Szerintem csak akkor menj ki, ha el tudjátok hozni. Elég ha odetelózol, hogy Te lennél az, akinek elrakatták, és hogy kb. mikor mész érte!!!

Én utolsó pillanatig vaciláltam, melyik szín legyen... Mindkettő nagyon nagyon szép!!! Az a barack szín nagyon különleges barack... Szép! A csaj is azt mondta, Ő sem tudna dönteni a 2 között...

Ja jut eszembe piros még 1 db van, ami ki van állítva. A pirosból el lehet vinni, de a barack már koszosabb a kint lévő, mert azt fogdossák, a piroson rajta van az esőizébizé (elfelejtettem a nevét :oops: ) Visszaolvastam az előző mondatom és totál értelmetlen, de szerintem nagyjából érthető...

Amúgy holnap 2-ig nyitva vannak, ha esetleg ki tudtok szaladni... De beszéld meg a csajjal... Tényleg rendes! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja és van színben hozzá illő PC pelustatyó is 5500.-ért... Azt még nem vettem meg, szerintem az lesz később is és máshol is... Remélem... :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, kimegyek holnap, nem tudjuk elhozni, de személyesen akarom a csajjal megbeszélni a dolgokat, a férjem áldását adta így 200 km távolból....mármint hogy neki mindegy milyen, hát nekem a barack jön be....lehet fizetni bankkártyával???
Vendég
 


Szerintem nem lehet, bár nem kérdeztem. Inkább legyen Nálad kp. Amúgy mondd meg a csajnak, hogy nagy piros betűkkel írja rá, hogy eladva! És akkor talán nem adja el! :) Tetszeni fog neki a barack... :) De még 1 piros is van... :) Most összeszenvedtük párommal, bár nem akartam, de látni akartam, hogy minden megvan, ott van stb. Hát egy buznyák leírás nincs hozzá, úgyhogy majd elmagyarázok mindent! :) Az összecsukás sem volt egy egyszerű mozzanat leírás nélkül... :? De meg van, egyben van, összecsukva! :) Majd mesélj, mi volt! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Mazsi! Jujj de jó lehet:)) Kár, hogy hangot nem lehet felvenni,pedig olyan kiváncsi vagyok milyen lehet :)


Sleepin: én ma elmentem a Petőfi utcai Elefániba. Ott is kapható ez a PC babakocsi+hordó csak külön árulják. A babakocsi 29900.-, a hordozó pedig ha jól emlékszem 15900.-. Szóval ugyan annyi mint a Nagykörin. Itt lehet rendelni mindenféle színben (piros-szürke, barack-szürke, kék-zöld és világos szürke-sárga-kék) ha netán nincs éppen raktáron. Nagyon szép a világos szürke, sárga, világoskék (mindegyik pasztal szín) kompozíciójú, nekem az tetszett a legjobban! Olyan nagyon szép:) Apát majd elrángatom oda, hogy azért ő is megnézze,de szerintem mi is ennél maradunk.
Jah, ez nyitva van vasárnap is és lehet kártyával is fizetni.

Vettem itt szopis párnát, az is csak 4990.- :)

bingii
 
 


http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8

Aki szereti a Graco tipusú babkocsit, annak ez6t ajánlom, ez nagyon jó.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Lányok! A babaülést sztem nem érdemes újonnan megvenni a kocsiba. A teszveszen is meg a vaterán is alig használtan ugyanazt meg tudjátok venni fele meg negyed annyiért. Nem érdemes 16eFt-ot adni érte csak azért mert vadi új, sztem.

Én ilyet vettem ma délelőtt, 30eFt volt (használt).
Kép Kép Kép

Van hozzá mózes és lábzsák is, az ülés mindkét irányból felrakható 1 mozdulattal (igy tolható két irányba tulképpen). A kupola rész az teljesen leborítható a bébire és elöl műanyag ablakon át tud kinézni ilyenkor. Ahol a háló van oda van egy felzippzározható izéke is. Teljesen vízszintbe tehető. És állati könnyen lehte tolni és bazi nagyok a kerekei. Az egész bazi nagy, alig tudtuk elhozni szétszedve is :P

Ez már a 3. ilyen típusú babakocsink, remélem ezzel kihúzzuk végig.

Most át kell rendezzem az előszobát mert nem férek be vele rendesen 8)

Baba! Hogy döntöttél? beszéltél a dokiddal?

Konkri: gratula az eljegyzéshez! Élménybeszámolót nem kapunk? Esküvő várható dátuma?

Norma[/img]

Kép
Kép
normajeane
 
 


Kép

Kép

Nos, megvettük!!!mármint kifizettük, tem, pontosabban....és szmbaton megyünk érte, megbeszéltem velük, félretették, meg vettem hozzá ugyanolyan színű táskát is!!!
Jaj,de hogy milyen iszonyat messze van az a bót !Ne de megérte bkvzni!És próbáltam megjegyezni az utat, hogy szombaton odataláljunk.Amúgy meg iszonyat jó hely, minden ócsó, tetszik!!!Sleepin kösz még1x mindent!
Vendég
 


Lafi,

szép ez a kocsi:) Én is ilyet veszek majd csak máshol és más színben:

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=18372

itt külön (29900.-) van hozzá a hordozó, de azon nagyon filózok, hogy kell-e.....vagy majd később vegyünk egyet ami már nem újszülött babának van.

Norma, jó a te kocsid is. :) Biztos jól irányíthatóak ezek a 3kerekűek.

bingii
 
 


Bingii, az általad kinézett kocsik is jók, onnan is a barack tetszik...!!!

Norma, nagyon szép kocsi!
Vendég
 


Szuper!!! :) Igen, elég messze van a bolt bkv-val. Kocsival rámentek a Nagykőrösire (figyelni kell, hogy ahol a busz lemegy, ott Nektek is le kell, különben rámentek az M5-re) de ha véletlenül fent maradtok, sincs gond, gyertek le az Auchan felé, az első kijáratnál gyertek ki, és akkor vissza tudtok jönni. A Nagykőrösin pedig figyelni kell a lámpás kereszteződést (jobb oldalt Joe bácsi étterem/pizzéria) és utána ott a bolt a köv. sarkon.

Mondtad a csajnak a nevemet vagy amúgy is volt még belőle?

Ja, én is láttam Elefániban a PC-t, csak láttam, hogy nincs hozzá hordozó, így nem is figyeltem tovább... Na mind1... :) Itt is ott is ugyanannyi...

Na, szépen lassan mindenki megveszi a kocsit... :) Még jó, hogy októberig senki sem vásárol... hihi... :lol: De tényleg csajok egyben minket spec. földhöz vágna ez a kiadás... Mármint h babakocsi+ágy+ruhák+felszerelések... Még van az ágy nagyobb kiadás, aztán a sok mütyür... árban az sem kevés... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gratulálok a kocsikhoz csajok, nagyon szépek :lol:

KONKRI MI VAN VELETEK??????????????? UGYE MINDEN RENDBEN???????????

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok!

Írtam egyet,közben visszaaltattam Dorkát és kiléptetett! :? Most írhatom újra....

Vörösbegy!
Még nem késő:boldog névnapot kívánok!!!!
Zalai vagyok,de sokat járok Vas megyében.Mikor jöttök errefelé????

Konkri
Gratulálooook!!!Tyűűűamindenit!!!Igen!Kérjük a képet,képeket!

Íme a Legopocak majdnem félidősen (holnap):
Kép


Aki még adós,hajrá!!! :wink: :wink: :wink:

Tegnap vásároltam Ausztiában...pár rucit vettem KEtteskémnek is,ha minden igaz ma a kocsi is sikerül megvennünk!!!Csak érjen haza a párom... :roll:

Nagyon szép babakocsikat vettetek!!!Mindenkinek a szerelme. :lol: :lol: Én a ruhákkal vagyok így...ami egyszer megtetszik (mármint babaruha) nem bírom otthagyni!!Kocsiban sokat válogattam...eredetileg egy teljesen másfajta kocsit akartam,más színben is.Végül döntöttem...majd felteszem ha sikerül végre megvenni!

LEgo
Vendég
 


félidős pocak...
Kép

Lego: köszönöm szépen a köszöntést :lol:
ha megyünk Velembe szólok majd, ha tudunk talizunk ok? :lol:
Konkriért aggódom, mert írta, hogy bemegy a kórházba és azóta semmi hír...remélem minden rendben...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sleepin, mondtam is a neved, de volt is még!!!!Igen, figyeltem, hol kanyarodott le a busz, na de azt, hogy fogom az uramnak elmondani, hogy még az ecseri előtti suzuki bolt előtt kanyarodjon le....na majdan meglássuk szombaton....
Én is így vagyok vele, hogy egyszerrre sok lenne....így apránként jobb, az ágyat is abban a boltban vesszük, 13ezerért volt egy egyszerűbb baldchinos ágy, pelenkázó szekrényt nem veszünk, nem is tudnánk hova tenni, nem férnénk el, meg hülyeségnek tartom. Engem ágyon pelusozott anyu oszt felnőttem.... :wink: remélem legalábbi, bár uram szerint most már 2 gyereke lesz :lol:
Vendég
 


Rendben Vörösbegy! Remélem összejön. :wink:

Konkri...tegnap délben írt. :roll: Vajon mi lehet vele??? :(
Hahó Konkri,adj vmi jelet!!! :roll: Aggódunk!
Vendég
 


Lego...szerintem pont ugyanolyan a pocakunk :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Lafead, vegyetek pelenkázó feltétet, az tök olcsó, rárakod a kiságy tetejére és kész. Az ágyon pelenkázni nem éppen derék és gerinckímélő, ezt tapasztalatból mondom. Mondjuk a pelenkázós szekrény azért jó, mert abban elférnek a pelenkák, meg a pici cuccai is.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!!


Szia Zituska28!!!
Igen,a Klinikán szülök(prog.csász.-t tervezünk).
Nálunk minden oké,nagyon tutira mondtáka kislányt,de teljesen mindegy,csak szépen megnőjön egészségesen:).Nem megy nekem a priviküldés.Nem baj.Halfesztiválon voltatok?
puszi
ildi10
 
 


Kép

Én ezt látom, ha lenézek. Bár még messze a félidő.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


[quote="ildi10"]S írta:ildi10ziasztok!!


Szia Zituska28!!!
Igen,a Klinikán szülök(prog.csász.-t tervezünk).
Nálunk minden oké,nagyon tutira mondtáka kislányt,de teljesen mindegy,csak szépen megnőjön egészségesen:).Nem megy nekem a priviküldés.Nem baj.Halfesztiválon voltatok?
puszi


Miért császároznak?

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


[quote="csibe76"][ írta:csibe76img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/070901/terhes2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

Én ezt látom, ha lenézek. Bár még messze a félidő.


Sajnos a másik fotót nem tudtam feltenni a gépre. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Helloka!
Nem sikerült egyedül megcsinálnom a pocakfotót :evil: Visszaolvasok.
Vendég
 


Na, már csak Konkrira várunk!!! Biztosan nincsen semmi baj!
Vendég
 


Csibe, jó a pocak!!!
Olyant veszünk, persze, csak a pelenkázós szekrény nem fér be....ezért azt nem veszünk!

Konkri??????????
Vendég
 


Konkri!!!!
Remélem,hogy valami romantikus dolgot csinálsz a vőlegényeddel!! :D
Vendég
 


Sziasztok! :)

Nagyon szép babakocsikat választottatok! :wink:
Majdnem kedvet kaptam!! :lol: Ha nem lennék annyira megelégedve a mostani kocsinkkal, mint amennyire megvagyok, én is újat vennék! :lol:

Ma zenét halgattunk a Pocaklakómmal! Babazenét, a fülhallgatót a pocakomra tettem! :D Fantasztikus élmény volt!! Elkezdett rá mocorogni, majd teljesen odasímult a hasamnak ahhoz a részéhez, ahová a fülhallgatót tettem - szinte ki tudtam tapintani, hogy hol van - majd abbahagyta a mocorgást, szerintem beszunyált! :D Nagyon jó volt, próbáljátok ki! :D :D

Konkri :)
Én is gratulálok!! :D :D
Remélem minden ok Veletek!!

Nagyon szépek a pocakok is, majd ha betöltöm a 20. hetet, én is teszek fel képet! :D

Ildi10 :)
Írtam privit!!

Kép
Kép
zituska28
 
 


Hahó!

Remélem elégedettek lesztek a PC kocsikkal! Szépnek szép volt a miénk is de vhogy nekem sem jött be és Boti is utálta (orditott benne, alapvetően emiatt cseréltük le).

Konkrival biztos okés minden csak hétvégén van jobb dóga is mint velünk foglalkozni :D :D :D

No megyek répafőzit csinálni Botosnak ebédre.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Helloka!
Megpróbálom feltenni a pocakképet :roll: Kép
Vendég
 


Blongyi aztaaaa mekkora pocid van már!!!!Olyan édes!És ki az a jóképű kiscsákó???? :wink: Olyan büszkén áll anyukája mellett!
Vendég
 


Szia Lafi!
Köszi :lol: igazából én is eléggé nagynak találom, persze én sem kezdtem kis súllyal, szóval...... :oops:
No, az a kis vérszívó ott a Vini :D
Nagyon be vagyok gazolva,hogy mekkora lesz ez a pocak :roll:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Köszi az aggódást. Pénteken hamar eljöttem a munkából és gyorsan benéztünk a dokihoz. Minden rendben. Aztán a sok mocorgást tegnap be is pótolta. Én nagyon aggódok ha nem mozog! Főleg, hogy sokan ezzel riogatnak.
Most már azt is tudom, hogy a feje 53mm, és 19.3cm... :) Az Fl-ja a múltkori 29-ről, már 36-ra nőtt. Ez a doki azt mondta, hogy 1 héttel nagyobbnak látja...

Babakocsik: jók a kocsiaitok. az a 3 kerekű tetszik nekem is. Bennem egyre több szempont fogalmazódik meg. Első naptól tudjam használni, tehát teljesen fektethető legyen. A kormány vagy mi a fene ne kétszarvú, hanem egybe legyen. A váza minél kevesebb rúdból álljon és leginkább ne is rúd legyen, hanem az a lapított vas. Az első kerekei ne álljanak ki idétlenül. Legyen hozzá babahordó. Könnyen csukható legyen. Tudjam innen onnan tolni. A kerekei masszívak legyenek... De van még pár kitételem... :)

A lánykérés: hát mint tudjátok, sejtettem... Haza értünk, én már pakolásztam, őt jött utánam, hogy segít. Aztán egyszer kiment, és mikor bejött láttam a fogas tükörbe hogy van nála egy vörös rózsa, mire én átöleltem és miegymás... :) Aztán ő mondta, hogy nagyon zavarban van, és ehhez a rózsához jár még valami, és ideadta egy piros szivecskés dobozba a gyűrűt és megkjérdezte hogy leszek e a felesége. Én mondtam, hogy igen. (ki gondolta volna) Aztán mondta hogy úgy tervezte hogy letérdel, meg ilyenek... :) meg később akarta ideadni, de már nem bírt várni :) olyan édi :)

Vörösbegy olvasgattam a blogodat :) hát tudnám még olvasgatni. Nagyon jó!

Babával mi van?

A vőlegényem :) sajna dolgozik egész hétvégén és én meg egész jövőhéten iratkozáson leszek, így hétfő, kedden nem is találkozok majd az urammal... biztos olvashatok vissza rendesen itt is.
Na további szép vasárnapot!
Én nagyon lusta vagyok ma!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok! :D

Blongyika,Vörösbegy,Lego,Csibe:
Aaaaaaaaaaaazta,de szép pocitok van! :D

Lafi:
Te nem raksz fel pociképet? :lol:

FÖLD HÍVJA KONKRIT!KONKRI,JELENTKEZZ!!! :lol:

mazsolasyl
 
 


Szia Konkri! :D
Lemaradtam,előbb jelentkeztél! :lol: :D

mazsolasyl
 
 


Na majd teszek fel képet, de bálna....
Konkri, de jó, hogy minden rendben. Épp most olvastam egy babakönyvet, hogy ha nem mocorog, azért is lehet , mert elfárad!!!!Na most az én kölköm is fáradt!
Vendég
 


Lafi! Nem bálna,és különben is az enyémnél bálnább? :lol: Majd a szopizás után lefogyunk és kész. :D
Vendég
 


Senki se bálna!

Néha mikor mennek előttem csini csajok falatka szűk farmerban, eldöntöm, hogy hmmm én is veszek. Aztán meg - ja nem veszek... :)

Én már olyan nehezen mozgok az ágyban. Ja meg a kocsiba ki-beszállás... Pedig mg nem is vagyok olyan nagy.

Jaj, csajok, kemény jövő hetem lesz. Ráadásul én szívok legtöbbet, mert nekem muszáj egész nap ott lennem az iratkozáson, a többiek csak fél napokat vannak. :( megint ki csúszik el a munkájával - hát Kriszti :(

Holnap fél 5kor kelek :(

Pihenjetek csajok, amíg lehet!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Na, ez az. Én is nagyon nehezen mozgom az ágyban :lol: Az autó is gondot okoz.Mi lesz így később? Abban reménykedem,hogy majd ahogyan növünk, úgy szokunk hozzá az új testünkhöz, majd tudjuk kezelni :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?