Új privát üzeneted érkezett!

Jo hetveget csajok!
Erlelgessetek a kis embriket ti is Nyulasz, Julika!
katavirag
 
 


Apacs! :D
Köszi a rákszűréses választ, azt hiszem a jövő héten el fogok menni! A Párodnak jobbulást, nagyon rossz lehet, Neked meg jó utat! :)

Nyulasz! :D
Az alkoholos témára visszatérve, én ritkán az elején ittam 1-1 pohár vörösbort, ha fájt a hasam! Sőt tegnap a háziorvosom azt mondta, hogy a legjobb izomlazító hasfájás ellen 2-3 cl konyak, na azt nem tudnám meginni! Pedig az ő felesége amikor terhes volt, és fájt a hasa (elég sűrűn fájhatott) mindig azt ivott, 9 hónap alatt 6 üveggel! :D A felesége is orvos egyébként, és egyáltalán nem alkoholista! Neki anno egy nőgyógyász javasolta ezt a therápiát!

Hanna!
Szépen erősödik a zebrád! :P

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok!

Most értem haza és barnázom csajok, illetve görcsöl a hasam. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

Hanna!
azonnal hívd a dokit! Nekem a barnázásnál rögtön be kellett mennem! még nem kell megíjedni, csak konzultálj!!!
Nagyon drukkolok! :!:
dezsina
 
 


Dezsi!

Köszi! Telefonáltam. Ez lehet menstruáció, de lehet, hogy nem az. Szóval, most várok. Pihenek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!
Nekem mondták hogy az Utro-t nyomassam, lehet hogy a progiszint leesett egy kicsit. Pihenj és nagyon vigyázz magatokra!
dezsina
 
 


Dezsi!
3x2 utrot használok most.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!

Légy erős!Minden okés lesz!Nagyon drukkolok,és nyomás az ágyba!

Kata!

Neked is jó hétvégét!
ja,és növsztgetjük babáinkat.Ugye,Julika?

Donika!
Konyak :shock: egyre jobb...
Vendég
 


Hanna - drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!Pihenj, amennyit csak tudsz!!!!!!! Pocaksimogatás!!!!!!!!!!!!

Nyulasz - én csütörtökön tesztelek az dr .bácsi utasítása szerint. te hogyhogy már szerdán???????????no nem bánom, járjatok csak előttem + példával, csak úgy kérdezem!!!! :lol:

Sokkal jobban vagyok már, kicsit ma fájt a fejem. Sokat simizem én is a pocakomat, apa hatalmasakat alakít az esti altatókkal, meg a kisautózással a pocakomon (egyik este mondtam neki, hogy lehet, hogy lányok vannak a pocakban, erre mondta, hogy a diszpécserek lányok a tűzoltóknál semmi gáz. Ja mert tűzoltóautóval játszik a pocakomon, meg "hegyek-völgyek között.") Lehet, hogy kicsit negatívnak tűnök, de ami gyulladást-fájdalmat kiálltam a napokban, nagyon erős babóknak kell lenni, hogy ott legyenek. Nem haragszom meg, ha mégsem.... :roll: Ha viszont mégis ott vannak, akkor ezek a babók igazán meg fognak születni hozzánk úgy érzem............amit kiálltak velem a napokban!!!!!!!!!!!!!!!No majd csütörtökön kiderül! :lol: :lol:
julika79
 
 


Julika!
Ott vannak,és naná,hogy maradni akarnak.Ilyen jó helyre én is szívesen születnék :wink:

Én csütörtökön megyek vérvételre,de elötte lévő nap tesztelek.Ki kell bírnom addig.De nagyon nehéz,de ki kell.Márcsak a Hcg injekció miat is.

Most megyek,lehet,hogy már csak holnap jövök.Túl sokat ültem ma itt a gép elött.Egy kis séta jót fog tenni.
Vendég
 


Nyulasz! Julika! Édesek vagytok! Nagyon drukkolok nektek!
Pihenek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nyulasz!

Jó sétát. Hát, a hcg szuri tényleg bekavar.

Én nagyon drukkolok!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Köszi Hanna!
Kitartás,és főleg nyugi!!!!!
Tudom ez a legnehezebb.
Vendég
 


De mostmár tényleg nyomás pihenni!
Vendég
 


Csajok!

A boros témára egy kicsit visszatérve:
azért jó, mert sejtképző és vérképző hatása van!

Miért is egészséges?
http://www.medicinfo.hu/vorosbor.shtml
Gyógyít a vörösbor

Régen rájöttek már, hogy a régi népi bölcsességeket nem szabad lebecsülni. A régi öregek ugyanis tudták, hogy egy-egy pohárka jó minőségű vörösbor többféle nyavalyára ajánlatos. Ezzel gyógyították a vérszegénységet, emésztési panaszokat, s azt már csak a mai modern tudomány derítette ki, hogy a szívinfarktus is megelőzhető, napi egy pohár (nem több!) vörösborral. A vörösborban ugyanis a növényi tápanyagok különleges csoportját tartalmazza, amelyek közül több erős antioxidáns hatású.

Orvosok, természetgyógyászok egyaránt megerősítik, hogy mértékkel fogyasztva a vörösbornak számos jó tulajdonsága, áldásos hatása van. Még terhes anyáknak, vagy szoptatós anyáknak is ajánlják , igyon naponta egy deci száraz vörösbort.

A belgyógyászok közül is egyre többen tartják jónak egyes betegségek esetében a vörösbor mértékletes fogyasztását, szakirodalom is ír már arról, hogy jótékony hatása van az érbetegségekre.
-------

• Flavonoidok

A flavonoidok erős antioxidáns hatású vegyületek. Komoly szerepük van az úgynevezett oxidatív stressz kivédésében. Az oxidatív stressz (betegség, műtét, pszichés terhelés stb. következménye lehet ) megnöveli a rosszindulatú daganatok, a szív- és érrendszeri megbetegedések és számos degeneratív kórkép kialakulásának kockázatát.
A kutatók szerint az ún. „francia paradoxon” is a vörösborok nagy flavonoidtartalmának köszönhető, és persze annak, hogy a franciáknál természetes, hogy az étkezésekhez rendszeresen vörösbort fogyasztanak. Francia paradoxonnak azt a rejtélyt nevezik, hogy a franciák között ritka a szív-koszorúér megbetegedés, az agyvérzés és az infarktus okozta halálozás, pedig a kockázati tényezők előfordulása náluk ugyanolyan gyakori, mint a többi európai országban. A szakemberek úgy gondolják, hogy a vörösbor antioxidáns hatású anyagainak köszönhető a védőhatás. Számos vizsgálatban fordított összefüggést találtak a flavonoidbevitel és az érelmeszesedés között.
A flavonoidok nagy mennyiségben vannak jelen a különféle zöldségekben, gyümölcsökben, különösen a szőlőben, a citrusfélékben, az almában, a földieperben, a teában stb.
A zöldségek, gyümölcsök naponta 5 alkalommal 400-800 gramm mennyiségben fogyasztva csökkentik a rákos daganatok kialakulásának a kockázatát. Rendszeres teafogyasztásról is (elsősorban a zöld teáról) kimutatták, hogy szerepe van a gyomorrák megelőzésében. (Mások ezt az eredményt nem tudták megerősíteni.)

Nyulasz,
nekem egy kicsit gyanús, hogy neked egyik üveg bor sem izlik. :wink: :wink: :wink: :D

Lmami,
ennyi pénzért már az anyakönyvezetőhöz is bejelentkezhettek!!
Nekem májusban ennél kevesebbe került.

Dezsi,
ha szeretnél inni, akkor igyál. Aztán vagy 'rászoksz" vagy maradsz józan. :wink: :D


Amúgy szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy nekem Bogi baba 5 hetesen már whiskeyt (remélem jól írtam) és egy fél üveg pezsgőt ivott meg. Pedig nagyon nem bírtam anno a piát. Whiskeyt meg akkor ittam először.!!!
A terhesség alatt is volt, hogy ittam egy kevés vörösbort, de Apa engem is tiltott tőle. Azért néha rábírtam venni, hogy csak egy kortyot hagy igyak. Nem is bírtam volna többet. Már az is fejbevágott kólástul. :lol: :lol: :lol:


Kellemes 7végét mindenkinek.

Ja és a bekukkolók nyugodtan maradjanak. :D Nem kell azért visszamenni, mert nem ebben a cipőben vannak. Mindenkit szivesen látunk. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!

Gyanus?? :lol:
És az is gyanus,hogy a páromnak sem izlett? :lol: :lol: :lol:

Hanna!

Mi újság?
Ugye minden rendben!
Vendég
 


Jó reggelt!

Dobok egy ma reggeli pocakot :D

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Benéztem! :roll: 8) :shock:

Panda

Szép a pocakod!!!! :D

Hannáról van valami hír!? :shock: :roll:
Vendég
 


Ma itt ültem délelött,és nem engedett be a babanet :evil:
Kép

Szép poci!Már látom is:
Kép

Na,jó biztos nem pont ilyen lesz :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Szerintetek ha a choragon injekció 4 nap alatt ürül ki,akkor fél ampulla 2 nap alatt?
Vagy így nem lehet számolni?
Vendég
 


Sziasztok!:)
Micsoda piás bandát találok itt!!!!!:lol: Háááát csajok..nem is tudom.... :) :lol:
A vörösbor valóban jó, vas azaz vérképző, ami nekünk nagyon kell!!! a többi piafajta meg csak úgy kell :) én is sokszor megkívánok egy kis borocskát,de nem tudom rávenni magam,hogy igyak is belőle :) inkább apuci hideg sörét kostólgattam,mikor szépen gyöngyöződött a poharában :) de mivel most ismét távol lesz 2 hétig ez sem jut nekem :)

Hanna!:)
csak pihengess az a lényeg,és ne idegeskedj!!!! :)

Nyulasz!:)
látom vannak még jó kis képeid!:) totál felvidítják az embert! mikor akarsz tesztelni?3 vagy 5 nap múlva??? én nagyon szorítok neked! a gyogyesz ürölése,fogas kérdés...én annak idején,úgy számolgattam, hogy megnéztem a mennyiséget és azt naponta feleztem akkor egy kb értéket kaphattam...de ez is egyénfüggő. De 6-7 nap alatt tutira kiürül!vagyis máshol ezt írták. :)

Pandácska!:)
nagyon csini pocakod van! :) én csak rajtad látom, hogy gyorsan telik az idő.... Gratula a kisnunishoz!!!!Úgy látszik a topikot ellepik a kiscsajok :)

Donika!:)
igen rákszűrést meg kell csinálni,nekem azt mondták a 18.hétig legyen meg.Nem vészes de utána a biztonság érdekében jobb feküdni!

Julika!:)
apuci nagyon jó lehet esténként!biztosan minden rendben lesz! :)

mindenkinek kellemes hétvégét! :)
Vendég
 


Köszi lányok :lol:

Viki,
Mikor megy a párod?
Vendég
 


Szép estét mindenkinek!!

Nem nagyon van időm visszaolvasni, mert nem otthon vagyok, otthon meghalt a netünk :cry: :cry:
Így csak gyorsan összeszedem ami megmaradt a buksimban!

Vikimi: elhiszem, hogy rossz Apuka nélkül, de most is melletted állunk midannyian és átsegítünk ezen az időszakon.

Panda: gyönyörű ez a pocak, és tagadhatatlan :wink:

Hanna: Tessék PIHENni, de egy megnyugtató dolgot hadd írjak le Neked. Nekem az ET+10ik napon jelentkezett barnázás, főként az Utro után, és enyhe mensis görcseim voltak, de meg tudtam különböztetni, mert nem a méhszájnál éreztem.. Tessék sokat, de tényleg sokat pihenni, hisz a Lurkó megtapadása most zajlik éppen! Mennek a pozitív energiák ezerrel!!!!

Kedves Mindenki: bocsi, hogy csak így hamar beszaladtam, remélem hamarosan rendbe jön a net otthon, s akkor külön tudok írni mindenkinek, de mosta akkor még annyit írok, hogy csuriban értetek kezem-lábam.

Magamról: ma nem vettem be a MagneB6ot erre enyre többször rámjött amolyan hányinger féle émelygéses, öklendezős :oops: dolog de sebaj :twisted: :D
Kismamik (Panda és Apacs legfőképp) küldjétek rókakomát bátran, várom sok szeretettel :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Nyulasz,
azt nem hallottad, hogy a kispapik is átérzik és produkálják néha a tüneteket? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandus,
aranyos a pocakod. Szépen kezdesz gömbölyödni. :D :D :D

Vikimi,
mi az a 2 hét az előző hosszabb időszakhoz képest. :wink: :D
Meglásd hamarabb elszáll, mint eddig. :)
Rendes kis pocakot növesztettél!!

Kiscsillag,
azért nem árt, ha szeded a MagneB6ot. Az izmoknak főleg jót tesz.
Ellazítja azokat. Kevesebb az esély bármilyen 'csúnya" dologra. :!:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!:)
remélem én is hogy hamarabb eltelik,de kicsit rosszabb most...ismét átélni hogy elutazott...
Köszike!Igen valóban szépen növögett a pocakom, sokan mondják, hogy nagyobb mint amilyen ilyenkor szokott lenni...de mindenki más és más.Ugye???
Hogy vagytok?Bogibaba hogy van?tudtok szopizni? Apuci kiveszi részét a pelenkázásban?Nagyon szépen kerekedik a kishölgy a képeken elragadó,kis nyugis babónak tűnik!:)

Kis-csillag!:)
a magne b6-ot valóban szedjed, én is ha már nem veszem be a megszokott időben elkezd keményedni a hasam,ami ugye nem jó!!! Vigyázz magatokra! :)
Vendég
 


Viki,
köszönjük jól vagyunk. Ma voltunk a maminál odaát Tahiban. 7 hete nem voltunk ott. Pont szülés elötti 7végén voltunk utoljára. :)
Tudunk szopizni. Egyre ügyesebbek vagyunk. Ma pl. ülve szoptattam a kishölgyet. :D Eddig mindig féloldalt feküdve. Nagyon kis ügyes volt. Hamar be is aludt. Odaát más a levegő és szerintem az is elnyomta. Apuci mindenben kiveszi a részét. Éjjel azért én kelek fel, mert hagyom őt aludni a meló miatt. :? Azért, ha tehetné még a szoptatást is átvállalná :lol:, de az sajnos csak néha oldható meg.
Nyugodt kis lányka, de a hidegfrontot nagyon megszenvedtük mind a ketten a héten. Rendesen kibuktam, hogy szószerint átsétáltunk egyik etetésből a másikba. :( DE már kitaláltam, hogy Enyat hallgatva, dúdolva és a kisfoghagymagerezd :D popsiját paskolva elalszik anya vállán.
Most mikor hazajöttünk fürcsi, evés és alvás volt a napirend. A lényeg, hogy 110et kicicizett aztán bealudt.

Lassan ébred. Addig megyek én is kicsit pihizek. Nekem is hosszú volt ez a mai nap ... és engem is elnyomott. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert az én kicsi párom is elutazott, utjára kellett bocsájtani, ezer rohangálás, ing és nadrágvásárlás, vasalás... Már csücsül a repülőgépen, és haza sem jön egy hétig.
Vikimi, tudom, ez rövid idő, de nekem ilyen még nem volt, mióta ismerjük egymást... :cry:

Kipróbáltam a vasutánpótlás másik módját a barátnőmmel... (a múltkori vérképem ki is mutatta a vashiányt, így már szedek tablettát is, csak meghoztátok a kedvet a vörösborozáshoz :) Legközelebb szárazat veszek azért, az édestől kicsit szédelgek-igaz 3 pohárral is megittunk.

Panda, már vártam naygon a pociképet, nagyon csini... Igazán...

Vikimi, én nem láttam a pocid, tettél máshova fel képet?

Hanna, izgulok érted... Pihizz, és szedd szorgalmasan a mindent :)

Julika, Nyulasz, Nektek is szorítok ám!

Katavirág!
Ügyesen, Te is növeszd szépen azt a babót :)

Kiscsillag! Ez már lehet az a várva várt rókakoma, vagy ez még hivatlan?
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hajnoca!
Ja,akkor azért nála is a pocaknövesztés? :lol: :lol: :lol:

Brummadzag!

Hát,te is egyedül maradtál?
Pedig már látom nincs sok hátra az akcióig.De addigra legalább itthon lesz.

Kis-csillag!

Tessék hallgatni a lányokra,és rendesen szedni a Mb6-ot!

Apacs!

Ikrek,hogy vannak?És az anyukájuk?Gondolom azért legalább hétvégén otthon van?Meddig fog még dolgozni?

Viki!

Kitartás!Tessék addig jönni sűrűbben!

Hanna!
Hogy vagy?
Mész HCG szintet nézetni?Barnázás ugye elmúlt?????????

Julika!
Sokat gondolok rád+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég
 


Brumm,
Viki pocakját az iwiwen láttam mivel ismerősként szerepel nálam. :D

A többieket is meglesném, ha fent vannak az iwiwen.

Oda szoktam feltenni Bogicáról friss képeket.

Sejtem milyen rossz lehet neked és Vikinek, mert nekem csak annyi időre kellett külön lennem a páromtól míg a cukor mérésem volt a kórházban. 1 nap volt, de borzasztó. Igaz, hogy reggel vitt, délután bejött hozzám és másnap 2kor már mehettem is haza, de akkor is nagyon rossz volt. :( Ráadásul egyedül voltam a szobában így nem maradt más csak olvasni és gondolkozni. Aztán reggel kaptam magam mellé valakit.
A szüléskor minden nap bent volt, de akkor sem volt egyszerű megszokni, hogy nem fekszik mellettem. Még jó, hogy van mobiltelefon és ismerjük az smst. :D :D
Akkor annyival volt könnyebb, hogy ott volt nekem Bogi baba - szó szerit - a fal másik oldalán. :D :D

Nyulasz,
igen. A párom is felszedett egy kicsit. :wink: Mondtam is neki, hogy én lefogom adni, de ő?
Így is tetszik. :D :D

Pandus,
kispanda hogy viselkedik? Mesélj valamit?

Viki, Apacs
ez rátok is vonatkozik. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!:)
Bogibaba nagyon jó baba ezek szerint és szépen eszik!Nagyon tündéri kiscsaj.gondolom az egész napotokat kitölti.
mi jól vagyunk Mircsike egyre nagyobbakat rugdos,néha fel is jajdulok,de olyan csodálatos.Már lehet tudni,hogy hajnal 5 óra akkor hamarosan jelentkezik,majd délben és este11kor ... kis aktív.Igaz ma nehezebben ébred,de érzem hogy ott van. :)

Brummm!:)
igen ahogy Hajnoca írta az iwiwen van fent pocakkép.
Kis piás!!!!:) akkor az apucik itthonhagytak minket... asszonysors, szerintem ők könnyebben viselik ezt nem??? vagy csak mi érezzük ilyen nehéznek?:)
ezek a férfiak.....

Nyulaszka!:)
hogy vagy?gondolom izgiben vagy
Vendég
 


Hajnoca!

Ő nem szülte meg,mint te?Olyan édesek,hogy így próbálnak szolidaritásból velünk hízni :lol:

Bogibaba tünemény,tegyél fel nekünk máskor is képeket!

Viki!

Izgulok rendesen,az utolsó napok a legnehezebbek.
Vendég
 


Nemsoká én is régi felhasználó leszek.Persze nem azért írok részletekben,csak pont most néztem.Az mondjuk szomorú,hogy 1000 hozzászólás lett,míg sikerül a babaprojekt :?
Dehát a lényeg,hogy sikerüljön.
Vendég
 


Nyulasz,
jól nyomod!!! :D késöbb jöttél és több hozzászólásod van, mint nekem. 8)
Sajnos ő nem szülte meg, mert nem volt rá idő, hogy beöltözzön.:cry: Így ő a folyosón izgult vagy 2 órát mire megtudott rólunk valamit és bejöhetett hozzám az intenzívre pár percre. :(
Szerettünk volna apás szülést. :).......... Nem baj majd a következőnél.!!!! :D :D :D
Teszek fel majd képeket, de most nincs új. Apa mostanában sokat dolgozott így nem nagyon maradt idő az 'együttlétre". :oops: :(

Viki,
tényleg jó baba, de vannak időszakok amikor anyánál szakad a cérna.!! Gondolom a fáradtság teszi könnyen szakadhatóvá, de hamar túlesek rajta ahogy rápillantok és belegondolok, hogy Ő az én :shock: \mi lányom\lányunk. :D :D :D :D 8)
Gyarapodik rendesen, mert a doktornéni szerint 800got illett volna hízni, de mi ezt megtetéztük, mert közel 1400gmal gyarapodtunk.(2100al született és most 3500 fölött vagyunk.) :)
Ezekszerint 'erős" a tejcsi amit 'főzök" neki. Szép kis hurkás már a combija.

Ahogy így visszagondolok Bogi nekem is mindig 5, napközben délután 5 - 6 és éjjel 10:30 körül kezdett el mocorogni. :)

Lehet, hogy azért ébred nehezebben, mert hiányzik neki is apa!!!
Szerintem a férfiaknak még nehezebb. Ők nem csak tőlünk mennek el\ vannak távol, hanem attól a kis Csöpptől aki ott növekszik bent.!! Amúgyis 'távolabb" vanak tőle és nem érezhetik úgy át, mint mi.
Szóval szerintem nekik mégnehezebb, de ... nekünk sem könnyebb. :( :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Jól nyomom?Akkor nézd meg Pandust! :shock:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Velem most nem történt semmi a hétvégén.
Úgy nézett ki reggel, hogy talán megjött. Még várok egy picit, és ha tényleg, akkor veszem csak első napnak. Ez azt jelenti, hogy mehetek a tüszőnövelő stádiumba!!! :D Annyira várom már! :D

hanna!
Remélem jól vagyo! sokat gondoltam Rád! Küldöm az energiákat: ++++++++++++++++++++++++++
dezsina
 
 


ÁÁÁÁá, szerintem az csak el van írva. :wink: :D :D :D :D
Ennyit nem lehet hozzászólni ennyi idő alatt.
Vagy ez a Pandus más sem csinál egész nap csak hozzászól. :wink: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Én egyszerre 8 topicba írok így érthető hogy több az üzim :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem.
Köszi Mindenkinek a drukkokat!!!!! Babát várunk!!!!!!!! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna,
na meg itt is :lol:

Kép
Vendég
 


Hanna,

Nagy-nagy gratula nektek. Nagyon örülök, hogy összejött a pinduri. Sok boldogságot és egészséget kívánok mindannyiotoknak. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Hanna!

Nagyon örülök! Gratulálok!!! :D
dezsina
 
 


Hanna - nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Úgy örülök neked!!!!! Vérvételen voltál? (figyeljetek, én olyan "buta" vagyok, nekem a múltkor nem volt vérvétel, de most rá van írva a papíromra - azt mikor csinálják? a + teszt után?) Ügyesek voltatok a baba is, te is!!!!!!!!!Most aztán sokat simogatni!!!!!!!!!!!!!Kényeztetni!!!!!!!!!
julika79
 
 


Nyulasz - te már szerdán ugye??????????????nagyon izgulok érted!!! én csak csütörtökön reggel....nálunk apa nagyon szigorú, és szerdánál előbb tesztet sem hoz haza nekem.....vánszorognak a napok...... :roll:
julika79
 
 


Julika!
A vérvétel mindig kell, akármilyen a teszt. A vérvétel a tuti! Nagyon szoritok Nektek csütre! :D
dezsina
 
 


Hááááááááááát, nekem a múltkor pedig nem volt vérvételem. Boga dr nem kért .Most Kőrösi dr "csinálta" velünk végig a programot, ő kér vérvételt is. Ezért csodálkoztam. (a múltkor, mikor nem volt vérvétel, az első uh-ig, vagy 15 tesztet kipróbáltam, hogy biztosan-biztos-e? most már apa azt ígérte készülni fog egy raklappal...)Köszönöm, hogy izgultok értünk!
julika79
 
 


Julika,
Pedig vérvétel mindig kell hogy legyen hiszen a teszt tévedhet a vérvétel nem. Nem is kell hozzá teszt hogy menjél vérvételre!! Drukkolok!!!
Vendég
 


Hanna drága.... Vigyázz nagyon magatokra, és hatalmas GRATULÁCIÓ!
Vendég
 


Hanna írta:
[quote]M írta:egjöttem.
Köszi Mindenkinek a drukkokat!!!!! Babát várunk!!!!!!!!


Mi is várjuk :lol: :lol: :lol: ,de nagyon!

Óriási gratula!Ezt Nektek:
Kép

Mennyi a HCG?????

Julika!
Nekem csak pénteken,vagyis 14 nappal a beülti után kellene tesztelni,de csütörtökön bemehetek vérvételre.Ezért szerdán tesztelek,szeretném tudni előre,mire számíthatok. :wink:
Én is nagyon izgulok értetek!
++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kispanda hogy van?
Kép

Dezsi!
Megjött rendesen?
Vendég
 


Pandácska!
Képzeld, a Forgácsban egyáltalán nincs vérvétel :twisted: Csak tesztelni kell! Még akkor sem volt nekem vérvétel, amikor már halványodott a tesztem...
Julikának azért mondtam biztire a vérvételt, mert akik a Kaáliba járnak, azoknak mindig van!

Julika!
Teszt + vérvétel! Drukkolok! Már nincs olyan messze az a csütörtök!!! :)
dezsina
 
 


Nyulasz!
mondtam már, hogy imádom a nyulaidat :?: :!: :D :D :D
még nem jött meg rendesen. Lehet ezt a napot nem veszem egynek... :evil:
dezsina
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?