Sziasztok! Míg olvastam visszafelé, észrevettem, hogy nagyon nagy a csönd. Egy idő után úgy voltam vele, csa kfelállok már hogy mi ez a csönd, hát a KAta fogta magát, meg a babáját, és a csicsijét, és befeküdt az ágyába
Ott fekszik még mindig, szerintem el fog aludni...
Szóval, jó volt az egyetem, de végülis a szombati óürára már nem mentem be, azt egyébként utána se vettem fel. Valahogy idén nincs kedvem EU-s ismereteket tanulni....
Szombaton elég későn értünk haza, vasárnap pedig odavoltunk Budafokon a borfesztiválon
Hajóval mentünk (ingyen hajójárat volt), hajóval jöttünk, közben pedig nagyon jól szórakoztunk... Tamásék boroztak, én üdítőztem (na jó egy fél deci jégbor lecsúszott....
) a Bence pedig egész végig egy gyerekeknek való partvisért nyavajgott, amit a kirakodóvásárban látott.... Na a végén megvettük neki, de ez a takarítási mánia, kezd egy kicsit aggasztani....
MA reggel pedig elmentünk az oviba, nálunk nincs beszoktatás, ill. csak ha a gyerek igényli.... Megnéztünk mindent, a wc, és a mosdó tetszett neki leginkább, majd bepakoltunk a szekrénybe, átöltözött, és bement.... remélem jól fogja érezni magát
Katával utána elmentünk a védőnőhöz, így mostmár van KISKÖNYVEM is
Holnap megyek vérvételre, meg belgyógyászhoz....
Na pusz, megyek megpróbálom helyrehozni a lakást.....
Zsu