Sziasztok lányok!
Jó régen voltam, de olvastalak benneteket.
Már 2napja nem beszélünk apával
, úgyanis kiborúltam, és megmondtam neki, hogy sokkal jobb ha nincs itthon, jobban elboldogúlok. Reggel elrendezem a Danit, aztán csináljak neki reggelit, mikor én is nekiugornék enni, kenjek neki mégegy kenyeret, közben én fejem a tejet, mikor ő befejezte, gyors kicsit összepakolok, elmosogatok, mert csak ilyenkor tudom ezt megcsinálni, mikor a Dani is alszik. Erre jön, hogy csináljak az üvegesnek, és neki is kávét, ekkor én még nemvoltam a fürdőbe, és nem reggeliztem
, aztán Dani felébredt, és csináljam az ebédet, mert persze meginvitálta az üvegest is, nehogymá hazamenjen ebédelni. Délután elküldtem vásárolni, azt mondja nemsokára már én is mehetek a babóval, hát jó célzás volt
Mondtam neki, hogy bezárok, mert amíg odavan lepihenek. Háát 20perc múlva telefonál, persze már aludtam, hogy vigyem ki a kapuba a pénztárcáját, mert itthon hagyta.
Végre este van, már élő halottnak érzem magam, és mire elaludnék, nagyon elkezd horkolni, eddig is csinálta de azóta zavar csak mióta nem vagyok kipihenve, szóltam neki, és felháborodva azt vágta hozzám, hogy ő egészhéten dolgozik, hagyjam hogy kipihenje magát
De hozzá kell tennem, hogy olyan mélyen alszik, hogy a Dani akárhányszor, akármilyen hangosan sírhat, akkor sem ébred fel
/vagy nem akar/
Na és én ekkor kiakadtam kegyetlenül, és megmondtam neki, hogy azzal ki foglalkozik, hogy én is kilegyek pihenve, hogy sokkal jobb ha nincs itthon, és hogy én is reggeltől estig dolgozom, bár itthon, de tuti jobban elfáradok mint ő.És persze ez nem tetszett neki, és nem beszélünk
Danit rendezzem, teregessek, főzzek, takarítsak, vasaljak, és a nap 24órájában még szolgáljam ki őt, jaaa, és jővőhéten felakarunk költözni, de gondolom eltudjátok képzelni milyen kosz van, a festő, asztalos, ablakos, parkettás után, és azt mondta mindennap megtudok egy helyiséget csinálni
Bocsi, de olyan jól esett
Ma reggel meg jön a parkettás, mert múltkor nemfejezte be a lakkozást, és most itt a szoba mellett csinálja, ezért a Danival megyünk le anyuékhoz, és ott is alszunk.