Halihó!
ja a börze. Szupi volt. Szeretem az ilyen zsibvásárt.
Néha mondjuk nem, mert besokallok, de most kivételesen jól esett, na de ehez bizti az is közrejátszott, hogy vettünk egy babakocsit!
Ez spec esernyőkocsi, de nekem tetszik és Fannibaba is belakta már még ott a helyszínen.
Szerintem jó vásár volt.
jaja Tinu:
Mi is ott vettük, ahol Ti.
Először azzal szemeztem, illetve a tesójával a kocsitoknak, de ha belegondolok a mi most van, a nagyobb, hát az majdnem olyan, max a tiétek súlya könnyebb.
nekem tényleg egy olyan kocsi kellett, amit a vállamra is csaphatok ha ugy van.
Bár ez sem pehelykönnyű.na mindegy.És nem is vállpöántos, csdak kézbe fogható. De árilag elfogadható volt. Ami olcsóbb volt az gagyibb is volt szerintem....
És szereztem még be pelust, meg satyit, meg hosszú ujju bodyt is.
Ja és fali díszeket.
Mire odamentem, már alig volt.
Na ott kissé én is bepöccentem, mert annyira tettem le egy figurát, hogy a lóvét kivegyem, erre nem rácsapott más, és már a másik eladó pakolta is be nekik? Alig voltam pipa.
meg is szóltam a másik eladónak, aki az én akármimet tette odébb, hogy mondom a kezembe volt
Erre, hja, nem szabad kiengedni a klézből...
Mondom f......a...
Mágival is összefutottunk.
Ja Mági:
Olyasmi satyit vettem, amit kinéztünk. felprósza Fanni buksijára és tök jól állt neki.
Én biza voltam Snoopyék standjánál és váltottunk pár szót is!
Ja és képzeljétek!
fanni felállt magától a járókában, most az imént meg a lábamba csimpaszkodva állt fel. Jajj de imádom!!!!
Aztán meg fogta magát és kimásziott a szobából....
Winnie:
Hát nem semmi amit yírtál ezzel a pénzes dologgal, de a lényeg, hogy ennyiből ennyi mindent sikerült beszerezned, vagyis tuti jó vásárt csináltál.
Csajok!
Szervezzük a köv talit a börzére...hehe.
Úgyis lesz majd októberben, ahogy hallottam, de az a Kismamás...
KNiki:
Oké, majd igényt tartanék a dologra, köszi előre is.
És talin rendezzük az ügyet!
CsNiki:
Keresek én is recepteket, majd ha lelek sikítok és elpasszolom neked, jó?