Új privát üzeneted érkezett!

Nika: nagyon nől Gege, igazi nagyfiú, látom szeret pancsizni, jó kis képeket csináltatok. Milyen fgépet vettetek?

Szana: én is kérdeztem dokibácsit, vigantolról azt mondta továbbra is egy csepp.

Brigó: húúú nem semmi az úszis kép, én víziszonyos vagyok, az én gyerkőcömtől már összeszorult volna a torkom, ti nem féltettétek? Gondolom ott vagytok mellette, de mégis.

Winnie: én már megszoktam az egyedüli éjszakákat, nálunk apának hét éjszakája van egy hónapban. Nekem nem furcsa, nem is félek, panelban a hetediken. A családiház az más, azt sztem én sem bírnám. Jobbulást!

Livi: szuper apával a kép, ezt jól el kaptátok.

Pár friss kép:

Maszatos: Kép

Megszámolom hány lába is van?
Kép

Kockával játszom: Kép
sziszi22
 
 


ja, tényleg Livi, az "ásítós" kép nagyon állat :)

Sziszi, a százlábús is :) nektek apa mit csinál, hogy ennyit éjszakázik?
Mi társasházban vagyunk, de azért kicsit félek. De érdekes, mert ha szállodában voltam egyedül, olyan volt többször, ott egyáltalán nem félek, így Alsópáhoktól sem tartok ezügyben, csak úgy áltlaában 5 nap apa nélkül, mindent egyedül, rázós lesz...

Mági, járóka.... hát őszintén szólva kétkedve vártam, mit fogsz mondani. Én eléggé azt hallottam, hogy korán kell járókához szoktatni, ilyenkor már bolond lesz megszokni a rácsokat, ha eddig ne mvolt :( hát sajnálom, hogy így alakult. Nálunk ugye volt bölcső, majd 3 hónapos kortól járóka, ezért van meg benne szerintem. Úgyhogy szerintem add el, bár nem akarok okoskodni :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!
Ma nem naon fogok ráérni, belehúzok a rendrakásba, holnap keresztelő!! Mára meg bejelentkezett a védőnő, 1 óra múlva jön. Egyrészt semmi haszna neki, másrészt most a hátam közepére sem kívánom! :?

Winnie! Meg sem lepődök,hogy már megint mentek! :D Tök jó lehet a babauszi tábor. Milyen egy ilyen?
Remélem Réka gyorsan gyógyul!!

Mági! Nekünk azt mondta a doknéni,mikor 3 hós volt Petra, hogy következő hónapban a járóka legyen amit beszerzünk. Aztán 4 hós elmúlt amikor meglett, de jól elvolt, csak sokszor oda kellett rakni a szeme elé egy játékot, hogy ne fogja fel,hogy most én bezártam! :D Most már egyre nehezebben viseli,illetve kevés ideig. De pl tegnap itt volt a kórházi szobatársam,egy napon szültünk,ő fiút és jól elvolt a két gyerek. Állt mind a kettő. Lányom meg ráhajtott a pasira, mindig fogdosta, meg lebírkózta! :lol:

Na majd jövök keresztelő után és beszámolok, mi lett a nagy kívánságlistából. Előre tudom,sztem semmi. Kapunk pénzt, én meg jövőhéten rendelek csomó dolgot a Netről.

omr
 
 

 
 

Ja! KNiki! CD úton feléd! Unokatesóm csepeli amúgy. Nem ismized?Geda Krisztián, van egy pici lányuk, Laura.

omr
 
 


Először is: BOLDOG NÉVNAPOT HANGÁNAK! :D

Kezdek nyügi lenni attól, hogy már este 8-kor lefekszem, de reggelig örülök, hogy mégis 8 órát sikerül aludnom. :?

Sziszi: nagyon arik a képek! Nekem a maszatos is tetszik nagyon!

Rena: biztos jó lesz a keresztelő. Tényleg tegyél fel sok-sok képet utána.

Winnie: én annyira nem szoktam a Brendonban vásárolni. Kicsit drága. :?

Kernico: viszont megyünk a hétvégén az Ikeába, majd megkuksizom, hogy is lehet ottan ellenni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kernico: én elmennék Csepelre. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Meg a többi szoptató de este nem jól alvó anyuka! Barátnőm mondta tegnap (aki néha itt olvasgat,de nem írogat... Igaz,Fölkalexa?),hogy neki azt tanácsolták,hogy dél körül igyon citromfű teát, az estére belemegy a tejcsibe,átszopizza a gyerek és jót alszik este. Nekik bejött!! Csak volt,hogy estefelé itta és akkor másnap a délelőttöt aludta végig a manó! :lol:

Elment a védőnő hál Istennek. Na engem meg rúgjatok seggbe,hogy még itt vagyok,mikor ezer dolgom van! :lol:

omr
 
 


Rena:
Képzeld itt pesten sokkal drágább egy névadó, mint nálatok.
minimum 3 szorosa és az még a legolcsóbb fapados verzió.
lehet nekünk nem is lesz. :(
És az édes, hogy nem elég az önkormitól a termet kibérelni, még egy "esküvő"szervező, vagyis rendezvényszervezővel kell utána beszélni, hogy adjon zenét, mert különben csak ott áll az ember csöndben, és miegymás. És ezt ők adják cd-ről, a zenét meg valami köszöntöt és verset.
Őrület.
Szóval még ezt hatszor meg fogom gondolni, mert igazán időpont az van, nem az a lényeg.
Csak az, hogy ez az egész rablás.
Én miért nem vihetek cd-t , hogy szóljon a zene?
Szóval ha nem viszek, akkor csönd van, ha nem szervezek akkor semmi nincsen csak üres terem.
nem tudom van e ennek így értelme akkor....

Gondoltam kidühöngöm magam kicsit.

Betegeskedőknek jobbulást!

Ünneplőknek sok boldogságot!

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok,

Na tegnap elmentek a tesómék, jó hogy itt voltak két hétig, Danit imádták, és ő is őket, viszont most már "szerencsére" minden a régi kerékvégésban halad. Viszonylagos rend van, a fürdőre csak ketten vagyunk illetve Dani.:)

Rena,
Hozzánk a nővéremék indulása előtt egy órával jött a védőnő. (Nálunk bejelentés nélül jön:((() Na mindegy azt a csatateret, amit látott. Nem is izgattam magam, mondtam, hogy a nővéremék egy óra múlva indulnak, meg hogy mest keltek fel, és fürdenek, így a keézt a konyhában tudta megmosni, ahol a reggeli kajálás után minden szanaszét volt, az ágy nem volt bevetve.....a nővéremék cuccai szanaszét. Szerencsére jó fej, meg fiatal, aztán 10 perc múlva el is ment, modnta nem zavar. Inkább babázni jár fel, meg jó vele beszélgetni, mint egy barátnő:))))

A Video Makerhez köszi az infót. Sikerült is, csak szégyenlem magam, hogy informatikusként nem is jut eszembe ilyen egyszerű dolog, ráadásul Microsfotos termék.:oops: Viszont csodálom, hogy semmilyen menüpont nincs hozzá :shock:

Én a semleges helyet jobbnak tartom nagycsoportos talikhoz, mert akkor senkinek sem kell "agyonkészülnie, takarítania" magát, meg ahogyan írtátok, nem biztos hogy mindenki babája, hasonló vérmérsékletű, az ilyen talihelyek, meg gondolom eleve úgy vannak kialakítva, hogy valamennyire bababarátok. Pl egy bölcsi szobája, stb.... Az Almássy tér az hol van?

csernusn
 
 


Lányok!

Én találtam egy kúpot, ha valakit érdekel, nagyon fájt Csanádnak a foga éjszaka nem aludt, ha nagy gáz van, most ezt használom, fájd. csillapítónak. Viburcol kúp. Chamomilla is jó, azt is használjuk, most éjszaka elég volt neki, de nem mindig. Szóval hátha valakinek még jó lesz, a neten is utánna tudtok nézni.
Szép napot mindenkinek!

Zsu: nem semmi az a háromszoros, kicsit el vannak szálva.

Rena takarítás! Na futás.

Kép
sziszi22
 
 


Winnie, remélem Réka lassan jobban lesz. Hát nektek kijut a jóból, hogy sokat utazhattok:)))Bár mi is utazunk sokat, csak mi a nagyikhoz.:))))Az egy kicsit olcsóbb:)))

csernusn
 
 


Zsu,
nekünk is csak azért volt keresztelő, mert a szüleim és anyósék állták az ünnepséget 22 főre, egyébként nem lett volna. Mondjuk nálunk a parti vol,t ami sokba került, mert a pap nem adott köt. árajánlatot, hanem ránk bízta.

Ja Nika, a nővérem babtista eredetileg a férje meg anglikán, mégis megkeresztelték Danit, az igaz hogy a nővérem rk-ként (római katolikusként) van feltüntetve :shock: , és mi ott házasodtunk, a pap adott minket össze az esküvőnkön.

csernusn
 
 


Hát én rájöttem miért nem vagyok képbe annyi mindenkiről. Hát most is már háromszor írtam, meg elvileg végigolvastam az előzőeket, mégis most vagy egy fél oldalt olvastam az apamentes napokról... Én nem értem ennyire figyelmetlen vagyok, hogy nem veszem észre a kimaradt részeket, vagy az egerem szórakozik a kurzorral??????? :twisted:

csernusn
 
 


Sziszi22: Kodak gépet vettünk és igen Gege nagyon szeret fürödni igzi kis vízöntő :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Niki: Köszike de ha minden igaz itt nem messze Szentkúton bárkit megkerseztelnek katolikus pap van csak fizetni kell a templomnak és megkersztelik tőlünk nem kérnek papírt de a gyerek hivatalosan meg lesz keresztelve.

nika70
Salgótarján
 
 


hát igen.. attól tartok , hogy elkéstünk egy kicsit a jűrókával. Asszem túl sokáig gondolkoztam rajta, hogy kell-e... Aztán ugye nem jött a gyed,, nem vot miből megvenni... Azért próbálkozom még, hátha amikor majd felül, akkor jobban értékeli..

Talira én is a semleges helyre szavaznék. Mert aki nem tudja megtenni, hogy meghívja magához a többieket, annak egy idő után kellemetlen lenne a dolog (én biztosan így érezném.)..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Boldog hófordulót,és névnapot az érintetteknek!

Járókát,mi 2 napja vettünk,és eddig nincs gond,Martinka nagyon jól elvan benne.Persze kíváncsi vagyok,meddig tart!

Vasalni esténként szoktam,különben mindíg odamászik a kisgyerek,és megfogja a zsinórt,meg huzogatja a deszkát,a lábánál fogva. :)
Mosogatni én is úgy szoktam,hogy az etetőszékbe ültetem,hogy lásson,és dumálok,vagy énekelek neki.

Hát,nekünk most elég apamentes lesz a hétvégénk,mert mindkét nap túlórázik.Hát ez van,a pénz meg ugye mindíg kell!

Hú,én nem örülnék,ha ilyen váratlanul jönne a védőnő!Szerencsére 1-2 nappal előtte ideszól.

Rékának jobbulást!

Látom ,többen is csináltak új vonalzót,nagyon helyesek!Én is kedvet kaptam hozzá!

Sziszi,jó a lábszámlálós kép,úgy látom van mit számolni! :D
Livi,az az ásítós meg tényleg állat,ahogy Winnie is írta! :D
Vendég
 


Sziasztok!

winnie,
2szer volt, hogy apa altatta este Dalmit, mert anya elment lazulni... :wink: Az első nagyon jól sikerült a 2. kevésbé...1.5 óra volt mire elaludt (amúgy gyorsan megy) Azóta elhatároztam, ha itthon is vagyok többet altat-fürdet apa, hogy megszokja nem csak én vagyok a fektető gép.

ÉS olyan volt valakinél, hogy nem vele aludt a babó??? Én még nem mertem senkire hagyni, apára merném csak, de hát ő meg velem alszik... :wink: :wink:

Ja és holnap nálunk is apamentes iccaka lesz :cry: Kicsit parázok egyedül a házban....Remélem majd Dalmi megvéd :wink: :wink:

alexaa,
csini a vonalzód, na mindjárt megnézem mik is vannak ott... :D

omr,
is csak úgy citromfű teát nem lehet adni neki??

Holnap tesztelek...de nem érzek semmit :? Szoval ha negatív, akkor várunk télig a tesógyártással... Azért gondoljatok rám :wink:
Vendég
 


Alexa: most néztem meg a képeslapot, nagyon köszönöm! :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Olyan már volt nálunk is amikor a vesém begörcsölt még talán kb 3 hónapos volt este mentünk az ügyeletre se apa se anya nem volt mama meg papa fürdette etette este mert persze este görcsölt be azt mentünk az ügyeletre de elég jól viselte .Aludni viszont még nem aludt külön tölünk.De ami késik nem múlik :):):):)

Össznépi babatalira szerintem is a semleges hely jobb lenne.Almási tér nem is olyan rossz ott sokminden van és eléggé baba,gyerekcentrikus müvház legalábbis régebben az volt :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Mágnes! Nekünk kezdetektől volt járókánk, mert a nagyobbik nem rúgta szét, mégsem szeret benne a fiam. Pedig ott ültem előtte és akkor még csak feküdt benne, mégsem jött be neki. El is pakoltuk azóta. A lányom meg fél éves elmúlt mikor megvettük, de ő akkor is elvolt még benne mikor már tudott menni. Vérmérséklet függő is szerintem. Ne aggódj ezen! :D
Apamentességhez meg annyit, hogy én már úgy ismertem meg a férjem, hogy tudtam, sokat van este távol, mégis nehezen viselem a mai napig. Pedig már több, mint 13 éve ismerem. Volt és van is, hogy a hét éjszakából ötöt nincs itthon. És sajna nincs aki itt aludjon. Kb. kétszer kértem meg anyósom, de tiszta hülyének nézett, hogy minek jöjjön. :x Pedig ez most volt, mikor megszületett a kisgyerek. Na, azóta nem is szólok neki. :evil:
Úgyhogy nagyon együttérzek azokkal, akik félnek egyedül a babával. Sajnos, hogy így kell lennie. :(

Altatás. Hát nálunk még a nagyobbat is mindig csak én altattam, kivéve, mikor anyukámék két napra elvitték most januárban. Nem is lennék nyugodt, ha nem így lenne. Én ilyen paraanya vagyok. :shock: :D
Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Sziasztok!

Omr, nem tudom, még ne mvoltam :) de úgy gondolom, hogy minden nap van babauszi óra :) és mivel sok baba-mama páros megy, bízom benne, hogy egyéb progikkal is szórakoztatnak :)

Boldog Hanga-napot!!!

Tinu, tudom, Brendon drága :( mi is igyekszuünk akciókat kifogni, meg kuponokat, akkor nem annyira gát...

Zsuzsu, drága névadó... :evil:

Niki, az meg bennem nem rögződött, hogy Te informatikus :) tökre becsülöm a lány informatikusokat :)


Almássy tér, Dohány utcánál a Kelet és a Blaha vonala között, ha jól tudom.

Bacilivi, hát még nem, még azzal szerintem kicsit várok, anyuékra, meg anyósa fogjuk hagyni, de 1 éves koráig szerintem bizti nem. Aztán majd azért tervezünk apával kettesben hétvégét, vagy vmi ilyesmi...

Körkérdés: nektek, ha bazira nyálzik a babátok, mit csináltok, nem nyálazza össze a ruciját? amíg nyár volt, nem gáz, de ősszel, télen nem akarom, hogy vizes legyen a mellkasa, ettől betegedjen meg... egyfolytában legyen partedliben????

A Valami Amerika megy a Filmmúzeumon, imádom!!!!

Kicsilány javulgat, a ma éjszaka tök jó volt!!! nem is ébredt fel, és negyed8 iga aludt. Utána meg még aludtunk 9-től jó másfél órát...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


már vége :(

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Rena: Megérkezett a cd!!!!!!!! Nagyon-nagyon köszönöm!!!! Még nem hallgattuk végig, de amit ismerek, az nagyon tetszik. Köszi szépen! Szólj, ha valami mese kellene! Megszerzem! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Niki: már elkezdtem összeszedni a recepteket! Küldj priviben egy e-mail címet, és akkor valamikor átküldöm!

Tali: Akkor várjuk az ötleteket helyszínre, nekünk mindegy! Tinu: ha erre jársz, csörögj, és jöhetsz is, várunk szeretettel! :D :D :D :D :D :D :D De ha mindenki erre jár, akkor akár mindenkit is várunk szeretettel! :D :D :D

Keresztelő: nem emlékszem, írta-e valaki, hogy a református keresztelés hogy műkszik! :oops: Oda kell valami extra? Ugye ha tavasszal szeretnénk, akkor még nem kell majd semmire járnia másfél évesen? Költségek? Ha ezt már írtátok, akkor priviben is megismételhetitek, hogy ne untassuk a többieket! :D Mi is itthon fogjuk tartani utánna a bulit, de pont ezért csak tavasszal lehet, mert kicsi a lakás, és nem férne be a sok jó ember se. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsu: és más helyet nem néztél? Ez mindenhol így van? :evil:

Jó éjt!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket!

Az érdekelt már alszik, de holnap átadom. :wink: :D

Pakolni? Tiltani? Járóka?

Mivel az összes 8 hónapos ordít szerintem a rácsok mögött, különösen ha anya kicsit távolabb van, ezért az kilőve. Ennyi tiltástól az én hajam is kihullana, az övé meg nem nőne ki. Így marad a pakol-barikád. Egyelőre nem áll,Utána rend lesz rajta :D

D vitamin. Hanga egész életében már 8-10 cseppet is kapott. Gyerekdokink feladta. Kérdezte, hogy kap-e (még 2 hónapja). Mondtam, hogy "Süt a Nap. Az elég, ugye?"

Roni nagyiról lemaradtam. Mi történt? Sajnálom.

Apamentes napok. Veszettül utálom. Pláne többet egymás után. 3 gyerek között nem bírok mindenkinek a kedvére tenni. Pedig vacsizni és fürdeni együtt szoktak. A fogmosás-pelenkázás és a mesélés-szopi nem kompatibilis.

Megyewk árlistát csinálni.

A múltkori két órai hozzászólás már 1.5 óra alvás után történt :wink:

Holnap mindenkit várunk a 90-es standon. És holnap után is!

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Börze:
én holnap megyek, babóc nélkül, őt itthagyom apára, nem akarom vinni, ne fertőződjön rá... pedig levegőre már mehetnénk, de inkábbb azért nem börzézni...
Én az 1 órás etetés, fejés után, azaz 2 fele fogok menni, ha vki esetleg szintén akkor, akkor csörögjön rám esetleg minitalizni :)
snoopy, 90-es stand, igyekszem, kereslek :)

ja igen, barikád, ezt már mástól is akartam kérdezni, ált miből csináljátok?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: mi is megyünk börzézni, de délelőtt. Úgyhogy akkor valszeg nem találkozunk. :( Ezt a nyálzás dolgot nem tudom, mert Tünci nem nyálzik annyira. De másoktól hallottam már, hogy van valami nyálfogó kendő. Gondolom, az olyan lehet, mint a partedli. Csak nem tudom, hol lehet kapni. Valami Ikea rémlik, de ma megyünk és megnézem neked, oké?
Snoopy, megnézünk titeket a börzén feltétlen! Ott lesznek a gyerekek is?

Kép
Kép
tinu
 
 


Mi is megyünk börzére, hamarosan indulunk is.
Tinu, majd leslek, bár atömegben élehet nemmfogunk talizni. Bár nem tudom mikor mentek konkrétan.

Winnie:
így sajna veled sem, ha te meg délután mész...
Na majd konkrét taln.... :wink:

Snoopy:megleslek én is a standon. :wink:


A nyálkendő nem partedli.
legalábbis nekünk nem az. Inkább játék, amit szorongathat, magához vonhat, alhat vle.
De biztos van valami erre a célra is..

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsu: hát 9-re jönnek apósék és ők visznek kocsival. Szerintem olyan 10 körül fogunk kiérni. Akkor majd én is nézlek. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát ,jó nagy a pangás!Hol vagytok?
Vendég
 


na, börzéztem...
húú, de sík ideg voltam, apa adott egy 10-est, hogy költsem, és majd vegyek ki ott pénzt, ha kevés... erre ez egész nem mondok jelzőt BNV területén 1 nem mondok jelzőt automata van, amiben nincs pénz....
mindegy, azért jól vásároltam, két kabit, két kertésznacit, két kardigánt és két szoknyát :)
Snoopy, kerestelek, de nem voltál, épp plakátoltál, aztán később még visszanéztem, mindig nem, aztán nem vártam tovább, leléptem...
kül nem érdemes ilyen későn menni, már majd mindneki pakolt...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


még kajálni sem maradt pénzem :(

de hazajöttem, apa édesen alszik a kisangyallal :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


na, még idegesebb lettem....
kedvenc koncertemről láttam plakátot a múlt héten, hogy Debrecenben, na mondom, miért pont ott, erre most láttam, hogy MA van Pesten is.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ha ezt tudom, mióta várok erre (Edvin Marton korisokkal lép fel, imádom!!!!!!!)
na, jól kidühöngtem magam....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Hát Winnie,akkor ez nem a Te napod!De biztos szép dolgokat tudtál venni!Edvin meg biztos fellép máskor is!!
Vendég
 


na ja, de az olimpiai bajnok korisok nem jönnek ide minden nap :( :cry: :cry:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Mi is börzéztünk. És nekünk sikerált venni egy babakocsit is. Olyan kafa. Teljesen más érzés, mint a régi nagy batár. Meg vettem néhány rugit, bodyt, sapit is. De a lényeg a babakocsi volt. Úgy örülök neki.

Snoopy: én láttatak a standon, de olyan sokan voltak, hogy nem akartam odamenni. Erre később, mikor arra jártam, már nem voltál ott.

Kép
Kép
tinu
 
 


Winnie: ne legyél mérges, azért vásárolgattál, az engem mindig feldob , ha találok valami jó gyerekrucit. Koncert :( .! Milyen áron vettél kabátot, meg nadrágot? A jobb cuccok is elfogadható áron vannak? Kérdezted apa mit csinál, redszereket felügyelnek, (szgépen,) 24 órában, ő 12-ben dolgozik, nincs szünet, mindennek működni kell. Se ünnepnap, ahogy kijön a szabadnapja, úgy kapja meg. Lehet kiszámolom a karácsonyt, még nem is jutott eszembe, rossz lenne, ha nem lenne itthon.

Alexa: nagyon jó, hogy el van Martinka a járókában! Neked ez nagy segítség, addig biztonságban van, kicsit ott is hagyhatod.
sziszi22
 
 


Ja, és utána mentünk Auchanba is. Vettem a kiscsajnak egy csomó leendő kajcsit. Pl. édesburgonyát is. ÉN még sose ettem, de legalább a lányom világláttot, illetve evett lesz. :D Vettem gyorsfagyis kelbimbót, meg brokkolit. Imádok neki kotyvasztani. Remélem, fincsik lesznek.

Kép
Kép
tinu
 
 


A zellert szerintetek mivel lehet keverni? Husival? Krumplival?
És a patisszon töknek számít? Vagyis ugyanúgy lehet adni 7 hósan, ugye?

Kép
Kép
tinu
 
 


Halihó!

ja a börze. Szupi volt. Szeretem az ilyen zsibvásárt.
Néha mondjuk nem, mert besokallok, de most kivételesen jól esett, na de ehez bizti az is közrejátszott, hogy vettünk egy babakocsit!
Ez spec esernyőkocsi, de nekem tetszik és Fannibaba is belakta már még ott a helyszínen. :D
Szerintem jó vásár volt.

jaja Tinu:
Mi is ott vettük, ahol Ti.
Először azzal szemeztem, illetve a tesójával a kocsitoknak, de ha belegondolok a mi most van, a nagyobb, hát az majdnem olyan, max a tiétek súlya könnyebb.
nekem tényleg egy olyan kocsi kellett, amit a vállamra is csaphatok ha ugy van.
Bár ez sem pehelykönnyű.na mindegy.És nem is vállpöántos, csdak kézbe fogható. De árilag elfogadható volt. Ami olcsóbb volt az gagyibb is volt szerintem....

És szereztem még be pelust, meg satyit, meg hosszú ujju bodyt is.
Ja és fali díszeket.
Mire odamentem, már alig volt.
Na ott kissé én is bepöccentem, mert annyira tettem le egy figurát, hogy a lóvét kivegyem, erre nem rácsapott más, és már a másik eladó pakolta is be nekik? Alig voltam pipa.
meg is szóltam a másik eladónak, aki az én akármimet tette odébb, hogy mondom a kezembe volt
Erre, hja, nem szabad kiengedni a klézből...
Mondom f......a... :evil:


Mágival is összefutottunk.
Ja Mági:
Olyasmi satyit vettem, amit kinéztünk. felprósza Fanni buksijára és tök jól állt neki.

Én biza voltam Snoopyék standjánál és váltottunk pár szót is! :D

Ja és képzeljétek!
fanni felállt magától a járókában, most az imént meg a lábamba csimpaszkodva állt fel. Jajj de imádom!!!!

Aztán meg fogta magát és kimásziott a szobából.... :lol:

Winnie:
Hát nem semmi amit yírtál ezzel a pénzes dologgal, de a lényeg, hogy ennyiből ennyi mindent sikerült beszerezned, vagyis tuti jó vásárt csináltál.

Csajok!
Szervezzük a köv talit a börzére...hehe.
:) Úgyis lesz majd októberben, ahogy hallottam, de az a Kismamás...

KNiki:
Oké, majd igényt tartanék a dologra, köszi előre is.
És talin rendezzük az ügyet!

CsNiki:
Keresek én is recepteket, majd ha lelek sikítok és elpasszolom neked, jó?

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Niki: összeszedtem én is, amim van, kb. 3 hétre való. De ebből már lehet variálni a dolgokat, meg még hozzákeresni. Csak majd kérek e-mail címet.

Irigykedek csak! Én meg itthon ülök, nem mentem börzére, apa a változatosság kedvéért dolgozik. :( Holnap meg délelőtt itthon lesz, de már jön át egy haverja. Így jártam. Holnapra már úgyis kiürítették a jó dolgokat. :cry: :cry:
És még ma meg is jött. Annyira utálom!!!! De legalább jelzi, hogy most rendben van odabent!

Képzeljétek: Fősuliból már csak az államvizsga, a szakdoli megvédése, meg egy komplex szigorlat van hátra. Erre 3 hete hívom az iskolát, mert lenne pár kérdésem (pl. nem találom a komplex szigorlat II-t a felvehető tárgyak között, meg elméletileg be kell küldeni egy igazolást a Gyedről 7.-ig, hogy ne fizessek tandíjat, csakhogy milyen igazolást????) és nem veszik fel a telefont. A 3 hét alatt 1szer vették fel, de mondták, hogy sajnos ők nem tudnak segíteni, és adtak még 2 számot, de azt sem veszik fel. Már email-t is írtam nekik, de már így is lemaradtam az előzetes tárgyválasztásról! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Akkora egy ................................... ez az iskola, hogy csak na. Képtelenség bármit is elintézni. Úgy várom már, hogy vége legyen. Megutáltatták velem a tanulást! :roll: :roll:

Winnie: Az szívás! Akkor ez nem is a te napod! :roll:

Ja, és a csajszimat mi érdekelné a leginkább? Van a konyhaszekrényen egy rész, amin nincs ajtó, (1 ajtó + 1 fiók hiányzik), ott tartom az olajat, ecetet, pár konzervet. Lerakom, és ha játszok vele, ha nem, ha ... ha nem ..., akkor is ahogy földet ért, már pucol is oda. Egész nap cipeltem vissza, de egyből ment. Pedig tudja, hogy nem szabad. Megáll előtte, amikor mondom, hogy nem, rámnéz tök huncutul, aztán már megy is. Mondjuk tudja, hogyha mondom, hogy nem, akkor elveszi a kezét, és morog, meg fesztiválozik, de nem nyúl oda egy darabig, aztán mégis győz a kíváncsiság. Ilyenkor viszem el onnan. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Ezek szerint mindenki a utolsó fél órában akart meglátogatni?

Egyébként alig voltak. Ha holnap is kijönnek az anyukák, akkor egy csomó jó cuccot lehet még összeszedni egyébként. Lehet gyerökkel is jönni...
Hanga is ott volt, csak nagyival, aki szopitimekor kapcsolatba lépett velünk. Mondjuk ilyenkor is leléptem. De aért sokat voltam a standnál.

Gyertek holnap is! Szívesen látok bárkit!

Tényleg! Szeptemberben gyerek-elsősegélynyújtás tanfolyam? Érdekel valakit? :wink:

Vettem a csajszinak névnapi ajándékot. Beleszerettem. Megpróbálom feltenni a képét. Telefonnal fényképeztem, hátha az elég buta képet csinál. Egy folyamatosan mozgó modellt lámpafényben....

Lapi-topin nincsen képszerkesztő.

Tudtok valamilyen ingyér letölthetőt?

No kísérlet indul. :shock:

Épp nagyobb minden paraméterben... :? :(

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok!

Snoopy mi holnap megyünk ki a börzére. Legalább is így tervezzük :-), úgyhogy majd kereslek.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tinu! Én ma zöldséges rizst adtam Martinkának,csirkehusival.A zöldség zeller,zöldborsó,sárgarépa volt.Csinálhatod krumplival is.Ha még van a töltöttpapriból,vehetsz ki hozzá egy kis paradicsomszószt is.Bevallom üveges kaja volt a mai menü,de ez mind benne volt,és meg is ette Martinka.Nekem spec.nem ízlett,de Ő szerencsére befalta.Eddig nagyon nehezen fogadta el a főzelékeket,mostanában meg csak lesek,hogy minden új kaját fintor nélkül megeszik!
Ja,és nagyon szívesen küldtem a képeslapot!
Tök jó,hogy sikerült venni babakocsit(is),tudom,hogy már régóta vágytál rá!

Kernico!Milyen fősulira jársz?
Hát igen,ezek a kis mászó babák márcsak ilyenek.Martinka a bevásárlókosártól van oda meg vissza,mindíg ráhajt!Abba tesszük az üres ásványvizes flakonokat,és azokat imádja gurigatni.

Olyan jó,hogy ennyit tudtok talizni!Ha lenne autónk,biztos én is felmennék néha Pestre!Szerencsések vagytok!

Ma egy kicsit aggódtam,mert 3x volt széklete Martinkának.Igaz,nem sok,de remélem,ez nem vmi betegségnek a kezdete!Mindamellett ugyanolyan jókedvű,és energikus.Lehet,hogy a joghurt meghajtja?
Lányok!A gyerkőcöknél hogy van ez a kaki dolog?Minden nap van,vagy előfordul hosszabb szünet?
Vendég
 


Snoopy, akkor Hangát nagyival láttam, épp ott ült valaki egy babával... :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kaki, hát nálunk megint a második kakimentes nap volt, pedig ma is kapott körtét asztalt sárgabarival...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, és kicsilány gyógyulgat, ma már csak reggel kellett szívni, akkor jött rendesen, meg este is próbáltam ,de semmi, köhögés is javul.
Ő is próbált ma olyat, hogy apára támaszkodva felállt, próbált tovább nyúlni a székhez, de orrabukás lett belőle :( de kanapén anyára támaszkodva a járóka tetejét megfogta, úgy sikerült felállni :)

Snoopy, az a göndör hajú lány, akit én Neked néztelek, az ki volt? :oops: tényleg hasonlít rád, vagy az én arcmemóriám szörnyű, ami különben az :( :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


nálunk sem volt kaki ma.....


Alexa:
Ez melyik kaja volt?
Hippes?
mert Fanni azt a zöldséges csirkehúst anyira nem kedvelte, igaz én nem is kóstoltam meg, nem tudom milyen is az íze... :shock:
Talán majd legközelebb.
Van, hogy egyik nap eszik valamit, a másik nap meg nem.. :roll:

Snoopy:
Én nem a zárás előtt voltam, hanem délelőtt... :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Alexa: Berzsenyi Dániel Főiskola! Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy NE oda menjen, ha tervez valaki még tanulni. Egy katasztrófa! Rendezvényszervezést, meg ilyeneket is tanítanak, de az iskola dolgait nem tudják kézben tartani! :evil: De ez az elejétől így megy, hogy vért izzadunk, mire valamit sikerül elintézni. :roll:

Kaki: Kiarának ált. napi egyszer van, reggelente, de néha délután is jön egy. :lol: :lol: Napi háromnál szoktam elgondolkozni, hogy mit is evett, meg hogy minden okés-e. De ha állagra jó, akkor nem idegesítem magam.

Én meg majd ha kapunk fizut, akkor kimegyek most a piacra, és ami még van fincsi gyümölcs, abból rakok el télire egy kicsit a csajnak. Megpucolom, felkockázom, aztán zacsiba mehet is a fagyóba. Kapjon már télen is egy kis vitamint. :D

Lányok! Már olyan nagyok ezek a gyerkőcök. Kiara már viccelődik, mert huncutkodik is. Akkorát nőttek már. Ma elaludt este cicin (ilyet nem nagyon szokott) és amikor vittem be, bevillant, amikor még pár naposan vittem az ágyába, és olyan nagy lett, olyan gyorsan eltelt már ez az idő is......... teljesen elérzékenyültem. :shock: :shock: :D

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
kernico
 
 


KNiki:
Érzékenyülés... na ma az nekem is volt a felállásnál, meg aztán elaludt az ölemben.... na akkor is.
Olyan lelkis vagyok néha, de hát ez van... :oops:

Minden év és hófordulót "átélek"
Minden olyan hely, ahol jártam életemben emléket idéz.. vagy jót vagy rosszat és akkor is jön az érzékenyülés.
Vén csont vagyok már, hogy mindenen meg tudok hatódni..... :shock:

Fősuli meg......... :twisted: :roll:

Elvileg akkor rendezvényszervező leszel, ha nagy leszel?


Winnie:
Szerinted jutottam valamire is Hp ügyben? ÁÁÁ sehova.
nem i studom hogy fogom azt a sok oldalt a gépnél elolvasni. mert azért nem vihetem ugye a gépet magammal az ágyikóba. Sajna nem lapitapim van.Ha az lenne, no problem... :wink:
úNa de így?
A 30. oldalnál járok. Jó, mi? Szinte a nullával egyenlő.
Na de majd......... :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?