Sziasztok!
Barátok közt
Harivera tudom a kisfiút! Lehet, hogy ebben a topikban nem írtam meg?!
Mondjuk a 3d alapján még nem lenne biztos, bármennyire is úgty látszik, attól még műtermék is lehetne, ezeknél a képalkotó eljárásoknál gyakori, de a 2d képen rajtacsíptük a fiatalurat! (asszem a 2008-ban szülünk topikba tettem fel múlt hét végén)
Dodó! Nem irigyellek, ha már most émelyegsz meg öklendezel. Nálam is nagyon korán jöttek a tünetek, és 7-10. hét körül majdnem kipurcantam. Mostanra kezd javulni bár még nem az igazi...
Lego! A két részesek mekkora méretűek? Csak azért mert nekem nem volt kisruháknál velük jó a tapasztalatom. Szorította a hasát a kicsinek. Nálatok bevált?
Helyzetjelentés:
Tegnap remek nap volt, Kismanó többször is bejelzett (főleg ha előredőlök, "berreg a hasam" a méhemnél, mintha kocsiba ültem volna). Gordont elvittem a Camponába mozizni, most 350ft/fő a jegy. Utána sokáig nézte a szökőkutat. Annyira édes volt!!!! Adtam neki 3 db pénzérmét, 1-2 ftosokat, mondván, hogy az egyiket adja oda a másik kisfiúnak, akivel együtt nézték meg játszottak, a másik kettőt meg ő dobja be a kútba. Erre egyet bedobott, a másikat odaadta a kisfiúnak, a harmadikat pedig egy másik gyereknek adta oda, aki elég szomorú arccal ült ott a nagypapájával.. Majdnem elolvadtam!!! Olyan jószívű!!!
Másik, hogy vettem 2 db kazettát (kocsiba), Gordonnak Gryllus Vilmost, magamnak meg egy régi (első) Szex Action albumot. A gyerek mindenáron meg akarta hallgatni a kocsiban a másikat is, betettem, gondolván, hogy egy perc múlva úgyis kiveteti. Aha!!
Na azóta se szabad kikapcsolni.
Ezazééééégáááz!!!
Éjjel iszonyúan semmit se aludtam, mert elszabadult valahonnan egy kutya lánccal a nyakában (ki az a barom aki láncon tartja???!!) és itt grasszált az utcán végig, persze az enyémek meg őrjöngtek. Öt percenként rohantam ki csendet (=KUUUSSS LEGYEN VÉGRE!!!!
) csinálni, természetesen a következő 4 percre ért valamit. Na, kutya el, Gordonra rátört megint az orrfolyás. Mostanában az a szokás, hogy nappal semmi tünet, éjjel felváltva vérzik meg taknyózik az orra. De nem gyengén. Persze akkor "Aaaaaanyaaaaaa!"
Na, fél 5, megjön haza apa (éjszakás). Varázsütés, mindenki elhallgat (ugye, szegény szegény Teremtés Koronája, nehogy ne aludja ki magát
) , végre!!! 10 perc, elalszik, elkezd HORKOLNI. De nem hiszitek el, úgy, hogy az ötkamrás thermo-ablakok rezegtek(!!!). Isteni!
6-kor meg keltem apám építési dolgozóit kihozni Érdre, mert apunak orbáncos lett a lába.
Totál kipurcantam, gondolhatjátok....