Új privát üzeneted érkezett!

[quote="edoci"]N írta:edociálunk mától 3 napig bányásznapok lesznek.Már most akkora a rajcsűr,nem is tudom hogy fogom kibírni! :?

Természetesen velünk 8) :wink:

KépKép
lexus

Lexa

Kép

Te mindig meg tudsz nevettetni! :lol: :lol: :lol:
Igen,veletek kibírom!

edoci

dodó itt is szeretnék neked még egy gratulálni.
Nagyon örülök neki.

Remélem jövőhéten én is ilyen jó hírrel szolgálhatok nektek:) Úgy érzem bíztató a helyzet. Remélem a megérzésem most sem fog csalni, Rékánál is megéreztem.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok. Bár azért fogok kukkolni.

Magi az uh után gyere és mesélj!!!

Gabi

Kép
lieglgabi

Lanyok!

Lassan indulok UH-ra.
21 elott nem tudok majd irni mert nagyon keson megyek es messze.

Magi
Vendég

Magika hova jársz dokihoz? és hol fogsz szülni?

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Dodó!

Gratula a + teszthez! :D

Gabi!

Drukk továbbra is! :)

Magika!

Drukk az uh-hoz! Várjuk a jóhíreket, még 21 óra után is! :)

Harivera!

Édes a gyerkőc!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Dodó!
Ez bizony pozitív!!!!

Magi!
Várlak!!!!

Gabi!
Neked megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!
Várlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

MAGIKAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
NEM ÉR STRESSZELNI A TÖBBI KISMAMIT!!!!! GYERE HÍREKKEL ÉS KÉPEKKEL!!!!! VÁÁÁÁÁRUNK!!!!

Dodó!
Gratula az eredményhez. Valamelyik reggel újságoltad, hogy neked elmúlt a rosszulléted. NA úgy tűnik, ez lehet, hogy elhamarkodott kijelentés volt... :wink:

Gabi!
Szerintm nálad is így lesz!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok lanyok!

Most ertem haza, mert varni kellett.
Elso utan hozzatok vezetett.

Koszonom a drukkokat, hasznalt is.

A baba jol van.
Dobog a kicsi szive, latszodott mar a vegtagkezdemeny, a labai is es a kezei is.
25 mm
Hematoma megvan, de mostmar a petezsakhoz kepest picike, mert a hematoma 12 mm a petezsak meg 60mm.

9 hetesnek felelek meg, mert nem kozepidoben volt a pe, hanem a 19-20.napon.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerinte mar nagy gond nem lehet, meg laztol sem.

Megegyszer koszonom a drukkokat, sokat segitett.

Magi
Vendég

Gabi!

Volt MAV-ban fogok szulni, ha minden ok lesz.
Az orvos meg Budan a Horvath utcaban maganrendel, nekem az Harasztrol eleg messze van 1 ora auto.

Magi
Vendég

Magi! Örülök, h ilyen klassz hírekkel jöttél!

Edóci! Hihi, ennek örülök :D Köszi a csacsit, írtó cuki ;)

KépKép
lexus

Lanyok!

Az orvostol hazafele megalltam a mekibe es vettem fagyit, colat, salit es hambucit.

Megettem a fagyit, mert fajt a gyomrom es a hidegre enyhul a fajdalom.
A fagyitol tok jol laktam.
Tudom ha megeszem a hambucit meg a salit, vagy csak az egyikbol egy harit is ujra fajni fog a gyomrom. Igy nem teheetem.
De annyira kivanom, hogy megorulok.

Ezt epp esszel nem lehet kibirni.

Magi
Vendég

Hűű, a mekis fagyiért halni tudok. Pláne csokiöntettel :D

KépKép
lexus

Nézi vki a Barátok köztöt? Én végigbőgtem :cry:

KépKép
lexus

Lexa!

En szoktam, de ma nem lattam!

Mi volt? Toni? Lekacsoltak a geprol?

Magi
Vendég

Jo ejt lanyok!

Megyek aludni, mert nagyon rosszul vagyok es talan eltudok aludni,ugy nem erzem.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Magi tegnap már nem voltam most olvastam hogy minden rendben van, nagyon örülök neki, a lelkem mélyén tudtam én.

Ma nem tudom mennyire tudok jönni, anyuék jönnek.

Az én hőm ma 36,9 volt:)

Gabi

Kép
lieglgabi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lányok!
Köszi a gratulációkat! Én még mindig nem mertem beleélni magam, és olyan hihetetlennek tűnik!

Magika!
Örülök hogy minden rendben van!

Gabi!
Szépen alakul a hőd!

Vera!
Lehet extra peteérés is! :lol: Ugyhogy mindent bele!

Hogy lehet torpkfájáson enyhíteni? Megeg teán és mézen kívül?
Amúgy képzeljétek, tegnap a kedvenc gyöngyvirágos felmosószeremtől lett hányingerem. Ma meg reggel gondolkodtam csinálok egy kávét....még el sem kezdtem csinálni, csak a gondolat volt a fejemben, és öklendeztem, ugyhogy inkább teát csináltam! :)

d.dodó

Ja, ma csak 36,9 volt a hőm, mondjuk nem ugyanakkor mértem mint stoktam, mert fél 8-kor szoktam, ma meg nem keltem fel akkor magamtól, igy csak negyed 9-kor mértem.

d.dodó

Sziasztok!

Gratulálok Dodó!Ez aztán a jó hír! :wink: :wink: :wink:
Torokfájás...:cry: Remélem hamar átvészeled.

Tegnap vásárolni,nézelődni voltam Ausztriában...vettem pár rucit magamnak,Dorkának és drága Ketteskénknek is. :D És ami a nap fénypontja:ma megvesszük a b.kocsit!!!

a rucik

Kép
Kép
Kép

A többi nem érdekes most. :lol: :lol: Próbáltam unisex színekben válogatni,de kb 2 hét múlva végre kiderül ki is lakik valójában a pocimban.:)
Vendég

Sziasztok!

Dodó! Én meg náthás vagyok, ami nekem torokfájásba szokott átmenni :cry: Remélem, az most nem lesz! Pedig még csak ma lett ősz, és máris kezdődnek ezek a nyamvadt bacis időszakok?!

Legokám! Nagyon édesek a rucik!!! És milyen babakocsitok lesz??? Dejó-dejó, mindenképpen kérünk majd képet arról is! Amúgy ezek után, h Patinak és Maginak (Zolinál) még az elején kiderült, h kukis, sztem Dorkának hugija lesz ;)

Magi! Nem, még nem kapcsolták le Tónit, azt majd hétfőn fogják :cry: Tudom, h csak egy sorozat, de olyan borzalmas :( :(

KépKép
lexus

Sziasztok

Lego nagyon arik a ruhák, én is akarok vásárolni:) Majd muti képet a babkocsiról.

dodó a 36,9-es hő is tökéletes, nyugi.

harivera jó ez a babakocsi, bár én majd 4 nagy felfújható kerekűt néztem, unokanővéremnek bergon van, nekem nagyon tetszik, szerintem olyat veszünk mi is.

Lexa, dodó jobbulást nektek. Sok citromos mézes tea, c vitamin,és orrdugulásra lehet használni nasivin orrcseppet.

Gabi

Kép
lieglgabi

Ja és megint bedöglött ez a hülye mosogatógép:( pedig még csak 6 éves AEG nem is volt olcsó, de azt hiszem hogy ma lesz a napja hogy megvállok tőle, és veszsek másikat.

Kép
lieglgabi

Húú lányok! A számítások szerint jövőhéten mindent bele kell adjunk. apait anyait. ráadásul 11-én újhold lesz és ara a napra írják az ovumat. És mivel mi lányt szeretnénk így jövőhéten mindentbele lesz és mikor jön a tojásfehérje akkor stopp.

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi :( :(

Vera! Tudja Pati :P

KépKép
lexus

Sziasztok!
Barátok közt :(

Harivera tudom a kisfiút! Lehet, hogy ebben a topikban nem írtam meg?! :oops: :oops: Mondjuk a 3d alapján még nem lenne biztos, bármennyire is úgty látszik, attól még műtermék is lehetne, ezeknél a képalkotó eljárásoknál gyakori, de a 2d képen rajtacsíptük a fiatalurat! (asszem a 2008-ban szülünk topikba tettem fel múlt hét végén)

Dodó! Nem irigyellek, ha már most émelyegsz meg öklendezel. Nálam is nagyon korán jöttek a tünetek, és 7-10. hét körül majdnem kipurcantam. Mostanra kezd javulni bár még nem az igazi...

Lego! A két részesek mekkora méretűek? Csak azért mert nekem nem volt kisruháknál velük jó a tapasztalatom. Szorította a hasát a kicsinek. Nálatok bevált?

Helyzetjelentés:
Tegnap remek nap volt, Kismanó többször is bejelzett (főleg ha előredőlök, "berreg a hasam" a méhemnél, mintha kocsiba ültem volna). Gordont elvittem a Camponába mozizni, most 350ft/fő a jegy. Utána sokáig nézte a szökőkutat. Annyira édes volt!!!! Adtam neki 3 db pénzérmét, 1-2 ftosokat, mondván, hogy az egyiket adja oda a másik kisfiúnak, akivel együtt nézték meg játszottak, a másik kettőt meg ő dobja be a kútba. Erre egyet bedobott, a másikat odaadta a kisfiúnak, a harmadikat pedig egy másik gyereknek adta oda, aki elég szomorú arccal ült ott a nagypapájával.. Majdnem elolvadtam!!! Olyan jószívű!!! :)
Másik, hogy vettem 2 db kazettát (kocsiba), Gordonnak Gryllus Vilmost, magamnak meg egy régi (első) Szex Action albumot. A gyerek mindenáron meg akarta hallgatni a kocsiban a másikat is, betettem, gondolván, hogy egy perc múlva úgyis kiveteti. Aha!! :roll: Na azóta se szabad kikapcsolni. :shock: Ezazééééégáááz!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjjel iszonyúan semmit se aludtam, mert elszabadult valahonnan egy kutya lánccal a nyakában (ki az a barom aki láncon tartja???!!) és itt grasszált az utcán végig, persze az enyémek meg őrjöngtek. Öt percenként rohantam ki csendet (=KUUUSSS LEGYEN VÉGRE!!!! 8) ) csinálni, természetesen a következő 4 percre ért valamit. Na, kutya el, Gordonra rátört megint az orrfolyás. Mostanában az a szokás, hogy nappal semmi tünet, éjjel felváltva vérzik meg taknyózik az orra. De nem gyengén. Persze akkor "Aaaaaanyaaaaaa!" :evil: Na, fél 5, megjön haza apa (éjszakás). Varázsütés, mindenki elhallgat (ugye, szegény szegény Teremtés Koronája, nehogy ne aludja ki magát :roll: ) , végre!!! 10 perc, elalszik, elkezd HORKOLNI. De nem hiszitek el, úgy, hogy az ötkamrás thermo-ablakok rezegtek(!!!). Isteni! :evil: :evil: 6-kor meg keltem apám építési dolgozóit kihozni Érdre, mert apunak orbáncos lett a lába.
Totál kipurcantam, gondolhatjátok....

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Hát ma nem sokat irogattam, csak olvasgattam inkább, mert fent voltunk barátnőméknél (kiélvezzük a helyzetet, hogy egy emelettel fölénk költöztek:) )!

a torkom még mindig fáj!!! :( Ma ebédnél is hányingerem volt.....

Remélem ti jobban vagytok!

Lexa!
Neked is gyógyulást!!

d.dodó

Pati
Nem semmi éjszakád volt!!! :cry: Remélem ma azért pihentél napközben...
Édes a Kis(nagy)fiad!Ilyenkor az embernek sírni támad kedve...

Nálunk volt egy eset,amikor a párom megelégelte,hogy Dorka köztünk van...szépen megbeszélte vele,hogy attól az estétől a saját szobájában alszik...Dorka persze élvezte...egészen addig,míg mindketten ki nem mentünk(villany maradt,ajtó nyítva).Kb 10 perc után jött és könyörgött,hogy bejöhessen hozzánk.Én bőgtem,apa szigorú volt...reggel együtt keltünk... :lol: :lol: :lol: Na nem mintha bánnám,hogy köztünk van,nem is tudok aludni,ha nincs ott!

Babaruhák:Dorkának is volt 2részese ami elég szoros volt,de ezekben nincs gumirozás,csak az anyag,duplán,visszahajtva.Puha,kellemes.Vastagabb rugik alá vettem,meg nappal,télen bent szuper.56os a body,a gatyó asszem 62es.

Gabi
Sikerült a mosógatógépcsere????Elég bosszantó dolog amikor egy halom edény (mosógépnél ruha) vár elmosásra...Naná,hogy ekkor megy tönkre...

Lexa béjjbíí,hog yvagy Drága???Mikor mész UH-ra???

MAgika?Jobban vagy?

Vera
Drukk,drukk,szorítok!

Többiek?

Egy Legopocak félidősen:
Kép
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

lego!
Ugy látszik csak mi ketten vagyunk gépnél :)

d.dodó

Sziasztok!
Legó!
Most már nem is nagy a pocid az eljén nagyon gyorsan beindult most olyan mintha nem is lettél volna már egyszer terhes.Nagyon csinos vagy!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego béjbb! Nagyon édes pocid van, tényleg csini vagy ;)
Jobban vagyok, köszi, javult a nátha. Úgy tűnik, szerencsére elmúlik! UH-ra 7-én megyek, akkor leszek 12+1. Be vagyok ...va.
Kocsi??

Pati :( :(
Sex Action :lol: :lol: :lol:

Neked is jobbulást, Dodó :)

KépKép
lexus

Sziasztok

Én ma kiborultam apára de lehet hogy csak eltúloztama dolgot, de kicsit kiabáltam. Megbeszéltük hogy megyünk mosogatógépet venni, erre ő úgy gondolta hogy enki áll anyuék házát átrajzolni (egy telken építkezünk) persze mindezt 5 órakkor, este 7-ig és akkor közölte hogy most már mehetünk, persze én kiakadtam hogy minek kellett ezt most rajzolni mikor majd csak 1 év mulva építkeznek, miért volt most ennyire sűrgős. Persze én voltam a rossz amiért kiabáltam. Lehet tényleg túlreagáltam a dolgot.

Végül kinéztünk egy mielet de raktáron nem volt és egyébként is nem tudta megmondani a rendes árát, majd felhív hétfőn és akkor majd megmondja.

Lego nagyon csini vagy:)

Nekem fájnaka melleim, igazából a jobb, de az nagyon.
Reggel már csináltam lh tesztet ami halványka csíkos volt, most már figyelni fogom naponta kiváncsi vagyok változik e.

Kép
lieglgabi

Gabi! Írtad nekem az orrcseppet! Azt szabad???

Igazság szerint én is kiakadtam vna, ha Tibi ezt csinálja, amikor megbeszélünk vmit. Azért próbálj megnyugodni, okés? :)

KépKép
lexus

Lexa, köszi már megnyugodtam:)
Igen nasivin orrcseppet és algopyrint lehet

Kép
lieglgabi

Gabi!
Lehet hogy már ingerlékenyebb vagy! :wink: Ez jó jel is lehet! én is sajna mostanában elég sokat kiabálok "apával" (félve, de már ki merem igy mondani) :lol: (persze ő még nem tud róla)!

Nekem fájdigál a fasam, és a melleim tegnap este óta nagyon. Ja, és ugy néznek ki, mintha épp egy "térkép" rajzolódna ki rajtuk:) Tele van kék erekkel!
Torkom még mindig fáj! De ettem sok mézet, és forró teát! Hát megjött az ősz, megjöttek a betegségek is! Már most félek előre, mert azt mondják, hogy októbertől hó is várható! Útálom a telet! :(

d.dodó

Dodó! Én is apának hívtam apát akkor is, amikor még nem volt biztos a dolog :D
Jobbulást!!!

KépKép
lexus

Szép jó reggelt mindenkinek!
Ma volt eddigi legmagasabb a hőm:)!
eddig ugy volt, hogy a peteérés napján
15.napon (21-én) 36,7
16.napon (22-én) 36,8
17.napon (23-án) 36,9
18.napon (24-én) 36,9
19.naopn (25-én) 36,9
20.napon (26-án) 36,9
21.napon (27-én) 36,9
22.napon (28-án) 37,09
23.napon (29-én) 37,08
24.napon (30-án) 37
25.napon (31-én) 37,02
26.napon (1-jén) 36,9
27.napon (2-án-ma) 37,16

d.dodó

Sziasztok

dodó ez tökéletes hőgörbe:)

Nekem ma 37 volt a hőm. Remélem tényleg baba van, ma megint jönnek anyuék, nem iszem hogy leszek.

Remélem ma mindenki jól van.

Kép
lieglgabi

Na még egy kérdés, ha nincs baba akkor is felmegy a hő ennyire?

Kép
lieglgabi

Kép
lieglgabi

Nekem elvileg holnap kéne megjönnie! Holnap veszek még egy tesztet a patikában, és suli után megcsinálom!
De szerintem ha meg akarna jönni, akkor már ma lejjebb ment volna! És magasan van a méhszáj is!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?