Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, ne magyarázkodj, a te állapotodban érthető a gyengébb tűrőképesség, csak vigyázz, hogy ez nehogy elhatalmasodjon rajtad. Mindenkinek vannak rosszabb pillanatai. :roll: :(
Azért csodálkozom, hogy Kata még tud 2x2 órát aludni, nálunk ez már nem férne be a nappali ébrenlétbe. Igaz, inkább szeretem, ha korábban fekszik, mint ha közel éjfélig kukorékol! :lol: :lol:

Sajnos István nemrég hazaugrott kajálni és néhány cuccot bepakolni: kiszállásra utazott, és nagy valószínűséggel csak pénteken jön haza. :( Akkor meg családostól + anyósom utazunk el. Anyósnak lesz a 40 éves érettségi találkozója szombaton, és megkért, hoyg vigyük el. Különben nem tudna elmenni, mert apósnak (mivel pap) másnap szolgálata van, tele programmal (konfirmálás, kortárstalálkozó), így előtte való éjszaka nem vezethet.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Muszáj volt visszalépnem az előző oldalra, hoyg tudjam, miről írjak még! :roll: :oops:

Szóval (én is):
Nagyon boldog születésnapot kívánok Enikőnek!!!!! Isten éltessen, nagylány, egészségben, boldogságban! Sok-sok szerencsét az életben! :)

Márti, megértem az energiahiányodat, te duplán vagy leamortizálva; eddig én is csak halogattam, húztam az időt, most ezért, most azért nem megyek. :roll: De ez nekem kitűnő kikapcsolódás, felnőttek között vagyok, néhány ismerőssel is találkoztam (iskolatársak), és nem utolsó sorban István is lehet egy kcsit kettesben Krisztával. Igaz, hoyg egy picit aludt is azalatt a kiscsaj, de fel kellett ébreszteni, mert indultak értem. És olyan jó, annyi kismama között lenni! :) meg persze, a torna is segít. Krisztával én ott rengeteg mndent tanultam, amit később hasznosítottam is, légzésektől elkezdve, a kórházi csomagon át, a procedúráig, meg minden. :)

Még azt akartam kérdezni, hogy mocorog-e már Manó? Hisz "benne vagy már a korban"! :wink: Vagy írtál már róla és nem vettem észre? Akkor bocs'. :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi, remélem, tényleg csak a foga miatt ilyen Szandi! Sajnálom a rossz éjszakát, hátha a következők mégis jobbak lesznek. Melyik fogacskákkal küszködik a drága?

Krisztának kibújt (már elég régen) 16 foga, úgyhogy remélem, az utolsó 4 még várat magára egy kicsit, és lesz alkalmunk addig kipihenni az éjszakázásokat. Azóta igazából nincs gond éjjel, ritkán ébred.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Boldog szülinapot Enikőnek!!!!!

Edith:mocorog :lol: , nem mindíg érzem meg még most csak olyan kis finoman, de amikor este ledőlök a hátamra, akkor szoktam érezni.Érdekes, ha a kezemet ráteszem akkor nem moccan csak amikor elveszem!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, teljesen bepirosítottam az oldalt, most megyek és végignyúlok én is egy kicsit, amíg Kriszta még alszik.

Puszi:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, mégis provokálsz! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gratula a mocorgáshoz!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Az én gyerekeim pont fordítva csinálják/ták: ha simogatom a pocakomat, akkor mocorog leginkább.

Képzeld, ebben a pillanatban kezdett rugdosni Mütyürke "fenn", vagyis a gyomrom fele. eddig mindig az alhasamat vagy oldalt bökdösött. Valüszínű, most fejreállt, és ezért érzem így. Jaj, már alig várom, ghogy ismét láthassam! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam a lemaradásomat, de ha most mindenre és mindenkinek válaszolnék, akkor egyrészt holnapig itt ülnék, másrészt marhára rámunnátok. :wink:

Először is köszönöm az sok érdeklődést (telefonosat is), drukkot. Kicsit (nagyon) be voltam rezelve tényleg, de szerencsére ezt most megúsztuk. A dokinénik is megjegyezte hétfőn, hogy örül, hogy sikerüt egy betegséget tüdőgyulladás nélkül átvészelnünk.

A netünk a vihar miatt halódott be a múlt héten, de meg kell hogy védjem a szolgáltatót, mert nem a vonallal volt a gond, hanem tönkre ment a routerünk. Szóval azt kellett újat beszereznicsakegy kicsit lassan ment. :roll:

A hajmosás témára még emlékszem: nálunk rémálom kategória. Azt az üvöltést még elképzelni is nehéz. Kb. mintha nyúznák őket. Egyébként Flóra azt hiszem, hogy végig bírná csinálni üvöltés nélkül, csak mindig kedvet kap a Marcitól. Ő szerintem még 20 év múlva is utálni fogja, mint ahogy úgy általában a vizet. Bár a kádban meg nagyon bír pancsolni. Meg vizes vödörbe, WC-be, stb. nyúlkálni.

Márti gyerekdalos CD-iről jut eszembe! Letölthető gyerekdalok (regisztrálni kell)

Egy-két kép tegnapról, aztán majd megpróbálok inkább bekapcsolódni.

Természetesen az IKEA nem maradhatott ki - főleg, mert ott ebédeltünk. Mindenki ragaszkodott a saját új cuccához:
Kép

Marci elaludt a kocsiban, útban a Campona felé, és nem is ébredt fel addig, amíg ki nem értünk a Tropicariumból. Így az ő kedvéért mégegyszer végigmentünk, de megérte, mert nagyon élvezte, mindennek kiabált, sikongatott.
Az első kör ennyire kötötte le:
Kép

Flórának is nagyon tetszett minden:
Kép

Bár a rájasimogató érdekelte nagyon, persze a víz miatt. Sikerült is az egyik lábát belelógatni egy óvatlan pillanatban. :oops:
Kép

Pénznyelős automata izében:
Kép

Ja, és a Tropicarium boltjában is láttam poncsós törölközőt, természetesen cápa mintájút. Az ára 2990 Ft volt.Csak ha esetleg vkit érdekel, bár úgy emlékszem a múlkori linken egy ezressel olcsóbb volt.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ibolya!

Enikődnek nagyon boldog 9. szülinapot kívánok! (Milyen nagy már!)

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ismét itt.

Teljesen odavagyok. :) :cry: A babaszobán, ahol Krisztának a naplóját írom, egy családnak az éjszaka született meg a második ikerpárja, azaz a 4. és 5. gyereke, 3 lány után 2 fiú. Az apuka folytatta a naplót, amióta az anyuka kórházban, és olyan meghatóan írt ő is, hoyg nem tudtam megállni bőgés nélkül.
Hááát, abban a házban lehet gyerekzsivaj, káosz, de biztos annál több szeretet is van.

HA van kedvetek, nézzetek be, itt a link. Csodálatos, ahogyan annyian drukkoltak értük, nézve a hozzászólások számát! :)
http://ikres.blog.babaszoba.hu

Pussz

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Nagy csend van ma itt... Úgy látszik, csak én érek rá. Ilyenkor, persze, senki más... :roll: :( :( :(

Márti, mi volt a szülői értekezleten? Mesélj, ha hazaérkeztél! :)

Én ma - mondhatom - semmit sem csináltam. Miután Kriszta felkelt, ebédeltünk, majd elmentünk sétálni. Nem sokkal 7 előtt jöttünk haza, vacsorázott, kicsit "rajzoltunk", de nem sok kedve volt hozzá, most inkább olvas :wink: . Olvassa Nucitatát (nyuszitata), akinek van pálátája, azaz lapátja. :roll: :lol: Még kb. félórát, aztán lefektetem, mert nagyon álmos. De legalább 8-ig muszáj húzzuk!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


NA voltam a szülőin, kosár a drágám jele, nem volt túl sok választási lehetőség :? !!!!
Elmondták a napirendet, meg mit kell vinni mit nem, úgyhogy hétfőtől kezdődik a beszoktatás, azt még nem tudom ki megy a kiscsajjal, mert eddig apával akart menni most meg velem :lol: , majd kiderül!!!!
Már csak abban reménykedem , hogy a Roland eltud jönni kedden szabira, mert megint megy egy csapat tűzoltó Görögországba, és ha kevesen lesznek nem bizti, hogy jöhet szabira :? !!!

Zsombi is már kidőlt...nem tudom mi van mosatnában, de tiszta hiszti estére...lehet, hogy nem elég neki a 1.5 óra alvás ebéd után csak erre még nem jött rá!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :shock:

Zsandi:jók a képek!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!!!

Ibolya, Enikőnek én is boldog születésnapot kívánok, akartam írni de kimaradt, remélem megbocsáátasz érte....

Szóval Enikő, Boldog szülinapot???

Edith, hát szerencsére nincs sűrűn ilyen napom még most sem... Szerintem a front tett hülyévé mindannyiunkat....

Kata úgy alszik 2*2 órát, hogy mióta nincs rács, korán kijön olyan 6-7 körül, ezért korán fárad, 11 körül már alszik 1,5-2 órát.

Viszont amiért korán elalszik ,ezért nem bírja estig. De este kilenckor már alszik :)
Tudod hogy ő mindig is sokat aludt :)

Megyek, mert még be kell csomagolnom, holnapután kezdődik az EGYETEM :):):):) :!: :!: :!: :!:
De már holnap lemegyünk. Szombaton jövök este, addig legyetek jók :)

MÁRTI!!! Grat a mocorgáshoz!!! Most meg ez maradt ki majdnem.... :oops: :oops: :oops:

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nem tudom hogy került oda a kérdőjel..... Bocsi!!!!!!!!!!!!!!!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Andi, jó hogy újra vagy! A képek tényleg jók lettek, alvós Marci sztori aranyos :) És jó hogy mutattad az ikeás fotókat - hamarosan nekem is be kell szereznem egy fellépőt.

Edith, annyira ügyes Kriszta a szavakkal! Nagyon-nagyon gyorsan halad!

Márti, Samunak is elég béna jele lett a bölcsiben: karika :) Itt sem nagyon volt választási lehetőség. Ja, de, még a kocka...
Egyébként mi is a jövő hétfőn kezdjük a beszoktatást. Kicsi csoportba került Samu, 14 hó és másfél év közötti gyerekek között lesz, és egyelőre 8-an vannak a csoportban. Szóval Samu a legidősebbek egyike - ennek egyelőre nem annyira örülök, a magánbölcsiben az nagyon jó volt, hogy voltak idősebbek is. De végülis nem óriási a korkülönbség... Ja, és három gondozónő lesz velük (mivel kicsik). Egyébként elsőre elég szimpik mind a hárman, van köztük két 40-es nőci, és egy fiatalabb csaj. Jövő kedden jönnek családlátogatni.
És persze az állami bölcsi sem ingyenes, havi 6-7ezer huf az étkezési hozzájárulás és 500 huf a csoportpénz (pl. WC papírra, szalvétára, zsírkrétára) - persze ez töredéke a csanának.
Hát, egyelőre ennyi.
Jó éjt!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi nálunk 8400 a kaja, + 400 a csoportpénz, + vinni kell 2 cs. popsitörlőt, wc-papírt, papírzsepit, szalvétát....

Bence ebédje 5900 Ft volt.
Neki se csúcs a jele, boríték.... hát, ez van. Katáét még nem tudom...ő csak október 1-el kezd.

Na lépek aludni,
Sziasztok!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jah és még a mi ovink-bölcsink jó, mert nem kell se tisztasági csomag, se ágynemű, se oviszsák, stb....
Nagyon sok helyen mélg ezt is kérnek...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Ma annyira nincs kedvem irogatni :oops: .

Azért az összes felköszöntést átadtam a lánykámnak.

Délelött felporszívoztam mindenhol,a nappaliban megpucoltam az ablakokat,függönyt mostam,ebédet föztem, du.elmentünk az Encsivel a tankönyvekért a suliba,majd elvittem a barátnőjéhez-igy én is 2 óra lélegzethez jutottam/Gergő otthon aludt,az anyósom vigyázott rá/,jólesett egy kicsit beszélgetni felnöttes dolgokról.Ezek után még bekötöttem az összes könyvet és füzetet,rendet raktam az Encsi iróasztalában -szóval nem unatkoztam.
Befizettem a napközit,kifizettem a tankönyvek árát-mindez potom 16 ezerért,megvettem a füzeteket és a hozzá való "apróságokat" még 6500 ft-ért,iskolatáskát nem vettem /2 év alatt 3-at vettem/,viszont egy iróasztalhoz való széket még kéne nagyon,mert az 2 év alatt tönkrement.

Márti,azt még nem próbáltad,hogy másfélóra után még visszafekteted aludni?Gergő is általában ennyi idő után ébred,de visszaadom a cumiját és még sokszor ráhúz még ennyit.

Nálunk meg nem a hiszti megy,hanem a nemevés.Főzeléket már nem is tudom mikor evett utoljára,mert fött kajába csak azt eszi meg amit a villára rá tud szurni.A kanalat fordítva / fejjel lefele / használja és az istenért sem engedi ,hogy segítsek neki,igy marad a villa.Reggelizni mostanában nem akar-vagy csak nagyon ritkán-kenyeret nem akar enni,pedig ez volt a kedvence.Vajazva nem kell,felvágott nem kell,lekvárt még meg sem kostolta soha.A sajtot megeszi-de csak este.Egyedül a gabonapehely az amit eddig még mindig megevett.Na nem panaszkodom tovább,nektek is van elég bajotok.

Edith,most este elolvastam a blogot-fantasztikus az az összetartás,szeretet és szerelem abban a családban.5 gyerek-hát rengeteg szeretet és kitartás kell hozzá,de ott náluk ezekből tuti nincs hiány.

nem tudom mit akartam még irni,igy inkább elküldöm :oops:
bibolya
 
 


Sziasztok!

Bibolya,köszönöm szépen a meghívást erre a topikra.
Szépek a gyermekeid!Nekem is kettő van,hasonló helyzetben vagyok,mint ahogy te írod.Így telnek a mi napjaink is körülbelül.

Röviden ennyi,a drágám nem viseli el,ha nem csak vele foglalkozom!

Szép napot mindenkinek! :D
regina74
 
 


Ibolya:sajna nem egy visszaalvós típus a drágám :? , végülis legalább éjjel alszik, ma 6kor kelt, de ezt 8 tól nyomta azért ez nagyon jó!!!! :lol:

Évi, Zsu:én nem is tudom a kajapénzt :oops: , nem kérdezett rá senki, 5-én kell befizetni.
Nálunk is lesz csoport pénz 500 FT, most majd kell vinni zsepit, szalvétát , wc papírt, szappant, fogkrémet aztán év közben ki lesz írva, hogy mi fogyott el.Ágyneműt nekünk sem kell vinni, majd csak mosni kell haza hozni.
Elég nagy a csoport létszám:26 :shock: , de ez vegyes csoport, 16 középsős és 10 kicsi.
Az ovónéni nagyon szimpi, már az ismerkedős napon is ő tűnt a legaranyosabbnak!!!!És hozzákerült a drága!!!!
Most még velem akar beszokni, de én annyira nem lelkesedem az oviért, apja biztos jobban élvezné, na majd látjuk!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya, kicsit mosolyogtam a tegnapi ablakpucoláson. Felétek is SZAKAD az eső? Mert akkor miattad, merthogy ablakot pucoltál. Tudod, Murphy bácsi is megmondta. :lol: :lol: :lol:
ENIKŐNEK, PEDIG SOK-SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVNÁNUNK!!!!!

Márti, ficergő manó gyomron rúgott. Hihetetlen hogy az ember egy hasbarúgásnak is hogy tud örülni, igaz? :lol: :lol: Szoninak izgi lesz a jövő7.
szerinted két hét múlva is lyien remek időnk lesz?

Andi, végre jó a net! A képek nagyon jó, a Marci első körös tropic... jót nevettem. Amúgy aznap mi is voltunk Ikea-ba csak mi este mentünk.

Zsu, vigyázzatok magatokra szombatig. Amúgy a büntiről nekem az a véleményem, illetve egy műsorban láttam, ahol vagy viselkedésproblémás gyerekek... illetve ez nem is jó szó, mer olyan gyerekekről szólt akik vagy NAGYON anyásak vagy nem aludtak egyedül vagy nem ettek semmit csak egyfélét... Szóval olyan csemetékről szólt akiknek valamilyen hisztije vagy ilyesmije volt. Mármint a gyerekeknek. Különböző életkoruak voltak. Egy pszihológus segített a szülőknek megoldani a gondot, úgy hogy megmondta egy adott szituban hogyan reagáljanak. Ott volt büntetés, ha csúnyán viselkedett a gyerek(igaz az ilyen gyerek nagyon agresszív volt) bezavarták a szobájába. Viszont kihangsúlyozta, hogy mindig az életkorának megfelelő percszámig lehet bezárva. Így a 4 éves gyerek maximum 4 percig.
Nálunk a "bünti" úgy működik, hogy ha ok nélkül hiszitznek (na ilyen nincs habár az okot persze ők se mindig tudják), akkor mondom nekik, hogy menjenek a szobájukba és ott hisztizzenek, mert én erre nem vagyok kíváncsi. Erre persze mondják, hogy nem én meg ultimátumként, hogy akkor hagyják abba. Ez beválik mert csönd lesz... kb. fél percig. Bevetettem még a "ha nem hagyod abba a hisztit megmosom az arcod hideg vízzel" (a víz sosem vadhideg, mert nálunk igazán nem is folyik hideg víz, legalábbis nem túl hideg...) Na ez egy ideig bevált, de újjabban a Livi bólogat és visz í csaphoz. De legalább elhallgat. Lehet, hogy valóban lehűti kicsit és ez neki jó? Mert ő hajlamos túlpörögni. De ennyire okos lenne, hogy ezt ő is tudja? Érdekes.

Évi, KARIKA. Mi minden féle jelek vannak!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, valóban jó a blog. Nekem is átjött a szeretet.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Szia Regina-üdv.közöttünk.Ha van kedved-időd-kicsit irj magatokról,hogy megismerhessünk titeket.

Julcsi,persze,hogy ezért esik az eső,de már olyan mocskos volt az ablak/a Gergő a kanapéról feléri és állandóan tapizza/,hogy már a sok ujjnyomtól ki sem lehetett látni.
Hát az időjárásról sok jót már nem lehet mondani csak reménykedjük,hogy mikor mentek Keszthelyre jó időtők lesz.
Azért ez hihetetlen az időjárásnak ez a pálfordulása.A múlthéten még meg lehetett dögleni a melegtől-mi még szombaton a balcsin voltunk-ma meg már csak 20 fok van ,esik az eső és a jövő hétre még hidegebbet hallottam.Hol az átmenet????A Lajos reggel azzal humorizált,hogy még jó,hogy tegnap itt volt nálunk a kéményseprő,mert 1-2 hét és indul a fütési szezon :twisted: .Csak ebben az a szar,hogy ha igy folytatja az idő,még a végén igaza lesz.

Márti,Zsu,ovi kaja pénznél említsétek meg,hogy lassan 3 gyerek lesz a családban-nálunk a nagycsaládosok csak a felét fizetik.
Ha jól tudom,nektek adókedvezmény is fog járni betöltött 90 nap után.

Edit,hogy van apukád???Ha olvasol minket legalább egy pár sort irjál ,hogy mi van veletek.
bibolya
 
 


Ibolya:igen adtak ilyen nyomtatványt, hogy ki jogosult az 50 vagy 100 %-ra, de ez még nem aktuális!!!!Az adókedvezményt meg már elintéztük!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Most jöttünk fel, fél órás sár tapicskolás meg saras motocross után :mrgreen: , gatya csere, meg zokni csere, de legalább levegőztünk, azért jöttünk fel , mert nagyon rákezdett, pedig olyan jól esett nekem is ez a kis eső!!!!
Ja és Zsombinak még nem vettünk esőkabátot, Szoninak szerencsére 2 van, jól nézett ki a fiam rózsaszínben!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti,a kertben ugysem látja senki ,hogy miben van :lol: .
Mi is nemrég jöttünk meg a boltból-mikor elindultunk még sütött a nap,mire kijöttünk már zuhogott az eső :evil: ./ 5 percre van a bolt/.Jól néztünk ki,egyik kezemben -félig a hónom alatt,mikor hogy és mennyire ugrabugrált- a gyerek,másikban a megpakolt kosár,rohanás hazáig-remélem fogytam vagy 2 kg-t ettől a mutatványtól :lol: .
bibolya
 
 


Julcsi:engem nem hat meg milyen idő lesz, csak már menjünk!!!! :lol: Addig beszerzünk Zsombinak is esőkabátot, aztán szakadhat az eső!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ibolya, köszi a hiányolást. Olvaslak minden nap Titeket, de nem igazán bírom a tempót. Virág szó szerint 1 percig sincs el nélkülem, időnként már a tűrőképességem határán állok emiatt. Folyamatosan húzza a kezem, mászik rám, ugrál rajtam, dajkáljam, stb. A géphez ülés akkor se megy, ha Laci itthon van, mert nem hagyhatom magára szinte egy pecre sem a lányt. Nem tudom, mi van vele, milyen szorongás ez nála, de már terhes a 24 órás együttlét. Nem tudom senkire hagyni, kivéve az Apját, mert ordít nélkülem mindenhol. Hogy Laci ráérjen, az elég ritka esemény. Szóval az írás se megy.

Apu hol így, hol úgy van. A kórház óta egyszer fulladt, de elmúlt viszonylag gyorsan. Jön-megy, kedve jobb. Újra elkezdett galambozni, ezt kb. 10 éve abbahagyta. Örülök neki, talán leköti magát ezzel is. Étvágya jó, hízott isegy kicsit vissza, de én gyengének látom.

Rólunk: Jól vagyunk, napok óta őszi ruhákat vásároltam, mert nadrágja a gyerekeknek mind bokáig ért, cipő szinte egy sem volt jó.
Ma megyek megint a sebészhez rendbe tetetni (kivágatni) már harmadszorra a benőtt lábujjkörmeimet. Frankó, mindkét lábamon egy-egy.
Holnap rendeljük meg Kecskeméten Barnus gyerekszoba bútorát, kb. 5 hét múlva lesz meg.
Itt az óvoda, Barnus várja nagyon. Kicsit félek, egy új óvónő lesz, állítólag 55 év körüli. Eddig 28 éves volt és nagyon szerettük.

Virág bőre teljesen meggyógyult, szerencsére a betegségek is elkerülnek mostanában. (kopp-kopp)
Jönnek az utolsó rágófogai, így az alvás megint horror.
Jövő péntektől játszóház indul, annyira várom már. Egy hete álltunk át az egyszeri alvásra, hát igen nyűgösek a délelőttjeink.

Elnézést, hogy nem reagálok senkinek, mennem kell a sebészhez.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

NA, én is előkerültem. :roll: Tegnap séta közben egy ismerős anyuka mutatta, hoyg milyen jó kis őszi cuccokat vett a kislányának mondhatni aprópénzért, ma pedig mi is elmentünk Krisztával, és valóban, felszereltem a csajomat néhány darabbal. Vadiúj, nagyon jó minőségű ruhákat vettem, szinte aprópénzért darabonként. Pl. nadrág, hosszúujjú vékony blúz, body mind 100%-os pamut - kb. 300 ft. darabja, és egy téli kezeslábas pizsma, na ez 600 körül volt. Úgy örülök, itt olyan ritkán lehet ilyen olcsón jó cuccokat venni!

Edit, elhiszem, hoyg teljesen le vagy kötve a kiscsaj által, és azt is megértem, hogy ez eléggé terhes lehet egy idő után. Mostanában Kriszta is nagyon anyás lett, éppen ezért akarom az apjával is hagyni néha 1-2 órára. Biztos jót tesz majd a játszóház Virágnak, kissé megtanul elszakadni is tőled, és amúgy legalább változatosság lesz a hétköznapokban. Drukkolok, hogy fájdalom nélkül megúszd a dokit! :)

Márti, én is múltkor, mikor beszéltünk a ruhákról, egy zsák alján (még anno sógornőmtől kaptam) találtam két dzsekit, ami most pont jó Krisztának. Mindkettő vízhatlan és kapucnis, így jó lesz esőkabát helyett is. Szerintem is otthon az udvaron mindegy, hoyg miben van. Persze, nyilvános helyen már eléggé ciki lenne, ha rózsaszínben feszítene! :lol:

Ibolya, akkor te is sportoltál ma! Mi is mire jöttünk, Kriszat elálmosodott, ölben volt, +még két szatyrot is hoztam magam után. :roll: Azt hittem, nem érünk haza. Végül csak letettem, remélve, hoyg nem a pocsolyák kellős közepén fog megállni! :roll:
Itt nincs hideg, bár olyan áprlilisi idő van. Reggel 9-kor még majdnem sötét volt és zuhogott az eső, aztán kisütött a nap, még égetett is, aztán meg hol elbújt, hol előjött. :roll: Az átmenet már kezd eltűnni a mérsékelt égövön is! Szinte ott tartunk, hoyg van nyár és van tél. :roll:

NA, megyek, pihenek, amíg a csajom alszik!
Puszi:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok valami nagy formában, engem annyira elnyom ez az idő. Ti hogy vagytok ezzel? Én egész nap képes lennék aludni.

Edit: örülök neki, hogy jobban van az apukád. Biztos jót fog tenni neki, a galambozás.
A Szandi is olyan mint Virág, elég nehéz tőle bármit is csinálni. Folyton rángat, hogy menjek vele. Én csak kis diktátornak hívom. :lol:

Ibolya: evés téren nálunk is ez a helyzet. Főzelék, leves szinte semmi. Most a sült krumpli és a téliszalámi a menő (tudom nem éppen a legegészségesebb kaják, de legalább ebből eszik valamennyit :oops: ).

Andi: nagyon jók fotók, szerintem lassan mi is elnézünk a tropicáriumba. A Szandi imádja a halakat.

bünti: kb. nálunk is úgy van, mint Julcsiéknál, csak én azt szoktam neki mondani, nyugodtan dobja le magát a földre, akkor se engedem meg pl. hogy a TV-t csapkodja. Ez általában használ. Nálunk a szobába, kiságyba betevés nem büntetés, mert egyszerűen imádja az ágyát.

Nem tudom, mit akartam még írni. Tiszta szita az agyam.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


JAj, úgy nézzetek rám, hoyg beszámíthatatlan vagyok. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Ledőltem, de szerencsére nem szundítottam még el, amikor éreztem, hoyg valami bűzlik. Hát, a káposztám jól odaégett. :oops: :oops: :oops: :oops: Megenni nem lehet semmiképp, kíváncsi vagyok, az edényt is dobhatom ki? :roll:
Tiszta hülye vagyok.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Beszámíthatatlan Edith. Mi lett a lábosoddal?

Edit, örülök, hogy írtál. Dorka egy az egyben úgy viselkedik mint Virág és a többiek. Annyira anyás lett hogy ha a nagyszülők megjönnek akkor is utánam sír. Ilyet már régen nem csinált, azt hittem elromlott. De aztán rájöttem, hogy ha kimegyek a szobából akkor is sírva jön utánam. A Márti írt egyszer erről szeparációs szorongásnak hívják. Azt nem tudom, hogy a legtöbb gyereken átmegy-e, de gondolom majd kinövik. Nekem az az érdekes, hogy a lányok közül az egyik ilyen anyás lett, a másik szerencsére elvan nélkülem is ha elérhető közelben vagyok. Tegnap előtt az Ikea tőlünk zengett, mert ha 2 lépést arrébb léptem a Dorkától aki kocsiban ült akkor visított. Szóval örültem neki...
Apukádról jó hír, hogy hízott picit, de törődj bele, hogy a régi ereje nem lesz meg. Legalábbis ahogy az én apukámat elnézem... Sajnos öregszenek. De a lényeg, hogy le tudja magát kötni a galambokkal. Sokat számít.

Képzeljétek el. A Livit ugye kicsi kora óta úgy hívjuk, hogy LIVI. Neki nem is szoktam használni a Líviát csak ha a nevét kérdezik. Dorka úgy is hívta hugát, hogy VIVI. Viszont egyszercsak elkezdte mondogatni, hogy VIVIA. Na azóta így is hívja és rájöttünk, hogy megjegyezte az idegeneknek mondott nevekből, ami ugye Lívia és Dorina. Olyan érdekes, hogy a gyerekek ilyen jó megfigyelők és ennyi idősen már ízlésük is van, mert gondolom neki így jobban tetszik a huga neve.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Az idő tényleg elég pocsék, ma még nem is voltunk kint Samuval. Ilyen sem tudom mikor volt utoljára.

Edit, jó hogy jelentkeztél! Tök jó, h Virág bőre szépen rendbejött, bár ha jól emlékszem, végülis nem derült ki egyértelműen az oka. Virágbaba anyássága biztos alább fog hagyni idővel, de ahogy a többiek írták, ez valószínűleg kortünet. Samu is anyásabb lett, de azért elvan nélkülem is simán.
Ma itt volt a szomszéd kislány néhány órát (3 éves), és tök jót játszottak együtt. (Mostanában lettük velük jóban, de sajnos egy hónap múlva elköltöznek, eladták a lakásukat és építkeznek)

Julcsi, Vivia :) Tényleg hihetetlenek, h mi mindent megfigyelnek, megjegyeznek ezek a gyerkők.

Edith, én is elkezdtem beszerezni őszi ruhákat Samunak, de csak mértékkel, mivel most hétvégén a barátnőm ígért egy adagot a fiai által kinőtt rucikból. No, majd utána nézek szét, h mire is van valóban szükség...
megyek, Samu most ébredt, mivel később feküdt a vendégünk miatt...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Beszámíthatatlan Edithnek szerencsére megmenthető a lábosa. Eléggé beleégett, d evan nekem egy csodaszerem, amivel bekenem, és biztos, hogy le fogja marni róla. A végén pedig Ciffel megsúrolom és nem lesz gond. :roll: :roll: :roll:

Julcsi, nagyon ügyes Dorka, bár én már semmin sem csodálkozom. Olyasmiket tudnak vagy megjegyeznek ezek a manók, hogy mi csak tátogunk-hápogunk! Gratulálok neki! :)
Amúgy érdekes ez a szeparációs szorongás, tudtam róla, de úgy tudtam, hoyg kb. 8-10 hónapos korban jelentkezik. Na, nálunk ilyen nem volt akkor, de mostanában Kriszta is többször kiszalad a szobájából vagy ahonnan éppen van, és engem keres: anucika, anucika. Ha szólok, hoyg itt van anyuci, mondja nevetve, hoyg itta, itta, odajön, megpuszil, megölelem és megy tovább. :)

Kajálásról is szó volt. Érdekes, amíg kirándulgattunk, velünk is megesett, hoyg volt olyan nap, amikor nem volt leves vagy főzelék. És annyira rászokott Kriszta is a harapnivalókra (sült krumpli, fasírt, csirkeszárny), hogy kb. most tartunk ott, hoyg elmondhatom, visszaszokott a normál étrendre. Vívunk harcot a kanálért, de azért engedi, hoyg etessem. Persze, ő is kap egyet. :roll:
Képzeljétek, tegnap rámjöttaz ötperc: kíváncsi voltam, megenné-e még azokat a kajákat, amiket egyéves kora előtt kapott? és főztem neki krumplit, májat, egy picike hagymát és sütőtököt. Félig le is turmixoltam. :P :lol: A csajom úgy nyomta befele, mintha sosem evett volna finomabbat! igaz, ma is szerette a káposztás tésztát, pedig még sosem kapott! (Még volt káposztám, és újra odatettem, de úgy hogy nem mentem el mellőle több, mint 2 percre. :oops: )

Évi, 1 pizsit, 3 nadrágot, 3 bodyt és 2 blúzt vettem neki. Ennyi új, úgy gondoltam, kell egész őszre. Persze, vannak még mások is, és sógornőm is eszi a fejemet már egy ideje, hoyg csináljunk időt egy ruhaválogatásra. Amik túl fiúsak (mert neki két fia van) azt a másik sógornőjének adná, a keresztfiúnknak. de én úgy örülök ezeknek a ma vásárolt dolgoknak! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edit:de jó, hogy rendbe jöttek a dolgok, na jó nem teljesen, de nagyon jó hírekkel jöttél!!!!
A lábadat sajnálom :? , remélem hamar meggyógyul!!!!

Edith:még szerencse, hogy nem aludtál el :shock: , én régen csináltam ezt mikor a Zsombi kis répáit meg zöldségeit pároltam kevés vízzel, simán odaégettem!!!!! :roll:
A rucik jó vételek voltak!!!!Most én is vettem a Zsombinak használtan a Tesz-veszről, 1 polár együttest ami nagyon meleg meg egy kordnacit felsővel, postaköltséggel együtt 2083 Ft volt, én ennek örültem nagyon!!!! :lol:

Na én most este teljesen kiborultam :cry: , apa még sehol nem volt, lementünk a gyerekekkel a fél óra csak fegyelmezésből állt, az nem is hatott meg, hogy nyakig sarasak lettek, feljöttünk, mondtam Szoninak , hogy nem mehet le a mamáékhoz, nagyon mérges voltam.
Erre, hogy akkor ő leköltözik :shock: :cry: (persze ezt én régen mondogattam neki viccesen, ha annyira szeret a mamánál lenni akkor cuccoljon oda)szóval kiborultam sírtam, mint 1 kisgyerek, hogy a lányom nem szeret velem lenni :cry: , (Zsombi közben nem győzőtt puszilgatni)mikor már tudtam beszélni kérdeztem, hogy ennyire jó a mamánál, mondta hogy nem és nem gondolta komolyan csak viccelt :shock: :shock: :roll: és hogy nem akar leköltözni!!!!!Úúúúúúúúúúúúgy megkönnyebbültem, tudom, hogy nem vagyok tökéletes, és néha elfogy a türelmem, nade mégse akarjon elmenni ez a kiscsaj tőlünk!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj, Márti, ne butáskodj! Már miért akarna elmenni egy hároméves kiscsaj a szerető szüleitől? Bosszúból esetleg, vagy ha kecsegtetik, csalogatják. Ez utóbbi nem hiszem, hoyg fennáll, úgyhogy a lánykád csak éppen próbára akar néha tenni téged, te pedig a még mindig ingatag lelkiállapotoddal most teljesen másképp élted meg. Fel a fejjel, nyugodj meg, a lánykátok és a fiad szeret titeket, ti imádjátok őket, és ez minden apróbb tökéletlenséget elfedez! :)
Nyugodj meg, és nézz előre! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ja, még annyit, hoyg holnap úgy néz ki, délben utazunk, remélem, reggel még be tudok nézni, de ha mégsem, akkor mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Most megyek még pakolásszak egy kicsit, hoyg holnapra kevesebb maradjon. Kriszta már alszik.
Jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Nem tudok aludni... :)

Edith, jó utat nektek! Örülök, h a lábosod túlélte az akciót!

Márti, a szíved mélyén tudod, h nem akar sehova sem elköltözni a kicsilányod! Miért is akarna? És ha valóban vicceskedtetek már a lecuccoláson, akkor meg persze hogy mond ilyeneket - szerintem nem is jutott eszébe, hogy ezzel most ennyire szíven talál...

Büntitéma: nálunk egyelőre nem nagyon vannak "eszközök" erre. Valahogy nem volt eddig szükség büntetésre. A párom már mosta meg hideg vízzel samu arcát, de csak jobban elkeseredett. Szóval megkértem, h ezt hagyjuk. Egy dolog van, a mi most működik: ha valamit nagyon makacs módon akar csinálni, amit már többedszerre tiltunk le (pl. nyomogatni a laptopon a gombokat, vagy csavargatni a mosogatógép gombját miközben müxik, stb), akkor a kezeit lefogom (nem erősen, nem rázva, hanem igyekszem minél finomabban, nyugodtabban), magam felé fordítom, leguggolok hozzá, és újra elmondom, hogy mit és miért nem szabad. Ez eddig hatott - abbahagyta. Persze nem tudom, meddig lesz így, tuti jönnek majd a nagyobb rosszcsontságok is. Egyelőre én úgy gondolom, hogy nem akarok majd rácsapni fenekére, kezére később sem (én gyerekként iszonyúan gyűlöltem ezt a fegyelmezési módot, szerintem nagyon megalázó és bizalomölő) - de persze ezt a gyakorlat hozza majd.
Jó éjt, megpróbálkozom én is az alvással most már.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Márti: elhiszem, hogy nagyon rossz érzés volt, hogy Szonó ilyet mondott, de az biztos, hogy nagyon szeret titeket és nem akar ő sehova se menni. Remélem, már megnyugodtál, biztos, a hormonoknak is nagy szerepe van abban, hogy ennyire a szívedre vetted.

Edith: jó hétvégét nektek is!
Lábossal mi lett?

Julcsi: nagyon ügyes Dorka, tényleg érdekes, mi mindent megjegyeznek, megfigyelnek, már ilyen kis korban is.

Már én is vettem egy csomó őszi ruhát a Szandinak. Van közte egy pár szép új ruha, de a többséget én is használtan vettem. Majd még egy kabátot akarok neki, de egyenlőre sehol nem láttam olyat ami igazán tetszene. Most azon gondolkozom, hozatok az Ada szüleivel valamit Angliából. Ott nagyon jó áron vannak az új gyerekruhák is.

Tegnap megmértük, 10 és fél kiló és 79 cm. Nem sokat hízott, de nőt 3 cm-t. Még jó, hogy a legtöbb ruhából már a 86-ost vettem.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ha-hó, hova tűnt mindenki????????
Kép

KépKép
zsuzsi78
 
 


Oviba, bölcsibe készülő manók szülei!

Megrendelhető öntapadós, vasalható ovisjelek

Sajna nincs semmi időm, a gyerekek nagyon igényelnek, főleg, hogy kimenni sem nagyon tudunk annyit, mint a jó időben.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Mi történt,kihalt a topic?

Rajtam csütörtök du.kitört valami nátha/előszőr csak azt hittem allergia/de olyan szinten,hogy kb 50 zsepit fujtam el estig.Éjjel nem tudtam aludni csak ülve,mert bedugult az orrom.
Tegnap meg az Encsi szülinapját tartottuk délután ,muszáj volt összekapnom magam,ezért Cataflam+Saridon párosítással kezdtem a napot,hogy egyáltalán az ágyból ki tudjak kelni.Még most sem vagyok az igazi,de már valamivel jobb.

Edit,elhiszem,hogy feszült vagy a 24 órás együttléttől-nálunk alapból ilyenek a gyerekeim.Az Enikőnél ez akkor kezdett megváltozni,mikor bekerült az oviba-igaz,az első 4 hónapban állandóan beteg volt 1 hét ovi 2 hét otthonlét,és ebben nagyon sok volt szerintem az kényszerbetegség,hogy nem akart elszakadni tőlem-de nagyon sokáig még ha mentünk valahova állandóan a hátam mögé bujt vagy nem volt hajlandó elengedni a kezem,ha vendégségbe mentünk ott is mennem kellett/volna/ játszani vele.
Vegyük a tegnapot:ismeri a Gergő az anyuékat,a tesomékat,mégis az első fél órában nem volt hajlandó még csak az ölemből sem kimenni.Ha leraktam ordított utánam,ha kimentem a konyhába futott utánam.Szerintem ezek azért vannak,mert ugye mi vagyunk velük egész nap.Vannak gyerekek akik könnyebben oldódnak,minden gond nélkül ismerkednek vadidegenekkel is,és vannak a mieink.Én is probálok keresni valami napközbeni elfoglaltságot ahol gyerekek között lehet,igy talán oldódik a félelme valamennyire./persze ebben a porfészekben nem tudom,hogy találok-e valamit.Juniusig jártunk egy párszor Cini-cini muzsikára-énekeket,mondókákat tanulnak,táncolnak vele egyidősekkel,vagy max.1 évvel idősebbekkel,de ez csak fél óra 600 ft-ért. :cry: .Most hallottam valami családi napköziről 1 éves kortól lehet menni,majd megnézem azt is,hogy mit takar.
Az idősebb ovónénitől meg ne féljetek azok általában sokkal jobban anyáskodnak felettük.

lépek,mert a fiam naaagyon bűzös már megint.
bibolya
 
 


ja,tudom már mit akartam még:
én textil filcet vettem anno,és azzal rajzoltam bele a ruhákba a gyerek jelét.De ez kb.csak fél évig kellett csak,utána már a lányom azt is tudta,hogy melyik ruha kié-ő monda meg az ovónéniknek,hogy melyik ruha,cipő stb. kié :lol: .
bibolya
 
 


Madárcsicsergős jóreggelt!

Nekünk tegnap kimenőnk volt, Mártiékat fárasztottuk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény Dorina annyira kapaszkodott a nardágomban amikor elmentem. Pedig addig semmi baja sem volt még elköszönős puszit is adott. Gondolom akkor fogta fel igazán amikor felvettem a cipőmet. Úgyhogy még egy kicsit az előtérben a lift előtt hallgatóztam, de szerencsére nem sírt sokáig.
Nekem ma is olyan mehetnékem van. Igaz, hogy alig látok ki a fejemből, de akkor is...

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsikám:látom nagyon egyedül maradtál tegnap!!!! :roll:

Nálunk tegnap volt a hétvége: a Roland nem dolgozott, így délelőtt bevásároltunk, délután a 2 tortát csináltuk, amire a kollegái megrendelést adtak le neki :lol: , így épp csak beestünk kicsit későn a Julcsiékkal való talira moziba mentünk, a moziünnep miatt!!!!! :lol:
Én tegnap nagyon elfáradtam, pihizni sem volt időm semmit, aztán még a Julcsiékkal sétáltunk(Feneketlen tó,Citadella) így mire hazaértünk a lábamat nem éreztem 8) de most reggel már hét előtt ébren voltam(gyerkők lent aludtak a mamáéknál) vettem egy finom fürdőt, manikűr-pedikűr , összerámoltam, a tegnapi tortakészítés romjait elmosogattam és mindjárt megyek a drágáimhoz!!!!
Szóval én most nagyon jól vagyok!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bocsi, a bepofátlankodásért... :oops: Márti, ezért ez hallatlan, hogy detektívest kell játszanom, hogy megtudjam, minden rendben veled, jól vagy! :lol: Aggódtam ám!!!!!!!!!!!!! Na. De látom, minden oké, apa téged is mindig kihoz a mélyből. :D Na jó hétvégét! Pusza.

meri
 
 


Meri:BOCSI!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Most meg mindenki másnak van hétvége ugye??????????????? :wink:
Na megyek én is ejtőzni, míg a kismanó alszik!!!!
Kellemes 7végét mindenkinek!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Én meg megyek Szegedre a barátnőmmel csavarogni, Cora-zni, mert már idegileg padlón vagyok. Az ötlet Tőletek jött Márti. Nem akarok nyálat törölgetni, cumit pakolgatni, pelenkázni és egyáltalán gyereknyekergést hallgatni. Besokkaltam és egész délutánra és éjszakára kimenőt kaptam. Párom látta, hogy valamelyik este már az őrjöngés határán álltam, jobbnak látta, ha ma átveszi a dolgokat. Jajj, úgy várom már, hgy induljunk (17 óra).

Márti! Mi ez a tortarendelés dolog? Komolyan belefog Roland a sütésbe mellékállásba? Ez tök jó dolog, főleg ha szereti csinálni.

Julcsi! És hogy telt a csajok estéje nélküled? Dorina bírta a távollétedet?

Klassz, hogy kikapcsolódtatok!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:dejódejódejó!!!!! :wink: Ügyes vagy!!!!Rám is rám fért már :roll: , kivagyok mióta Roland sokat melózik :? kikészítenek a kiskorúak!!!! 8)
Tortarendelés:először szívességből csinált néhányszor és nagyon ízlett a tűzoltóknak, így megegyeztek 1 árban aztán rendelgetnek!!!! 8) De eddig csak túrótortát csinált, majd ki kell találni mást is.
Mellékállásban pék lesz, ha minden igaz!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:már csak 2 óra és indulhatsz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tegnap nagyon meglepődtem, ilyenre nem is emlékszem, hogy egész nap szinte senki nem ír. Nekem meg nem volt kedvem magammal beszélgetni, ezért nem is jelentkeztem többet.

Julcsi, Márti: örülök neki, hogy jól telt a tegnapi estétek. Mi jót láttatok a moziba?

Márti az meg külön jó, hogy reggel még jutott magadra is időd. Én a múlt héten voltam, kozmetikusnál, fodrásznál és pedikűrösnél, komolyan új embernek éreztem magamat.

Edit: jó szórakozást mára, remélem egy kicsit feltöltődsz.
Én teljesen megértelek, pedig nekem sokszor elviszik a Szandit, de még így is néha úgy érzem bekattanok.

Ibolya: jobbulást! A Béres csepp + C vitamint nem próbáltad még? Engem anyukám mindig azzal gyógyított meg amikor megfáztam.

Szeparációs szorongás: hál istennek, nálunk nincs ilyen. A Szandi mindenkivel jól elvan, semmi gondot nem okoz, ha idegenek jönnek v. mi megyünk valahova. Bárhol ott lehet hagyni, szinte észre se veszi, hogy elmentünk.
Itthon viszont nem lehet levakarni magunkról. És ha valamelyikünk elmegy valahova, akkor hatalmas üvöltést rendez.

Azt olvastam valahol, hogy ilyen korban még nincs időérzékük. Ezért, amikor nem a szülővel vannak, a fél napot ugyanolyan hosszúnak érzik, mintha 2-3 napra bíznánk őket másra.

Találtam egy magánbölcsit itt a közelben, de csak 2 éves kortól lehet járni. :shock: Ezek után már semmibe se reménykedem, talán majd jövőre sikerül valahova beíratni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?