Sziasztok!
Végigolvastam a lemaradásomat, de ha most mindenre és mindenkinek válaszolnék, akkor egyrészt holnapig itt ülnék, másrészt marhára rámunnátok.
Először is köszönöm az sok érdeklődést (telefonosat is), drukkot. Kicsit (nagyon) be voltam rezelve tényleg, de szerencsére ezt most megúsztuk. A dokinénik is megjegyezte hétfőn, hogy örül, hogy sikerüt egy betegséget tüdőgyulladás nélkül átvészelnünk.
A netünk a vihar miatt halódott be a múlt héten, de meg kell hogy védjem a szolgáltatót, mert nem a vonallal volt a gond, hanem tönkre ment a routerünk. Szóval azt kellett újat beszereznicsakegy kicsit lassan ment.
A hajmosás témára még emlékszem: nálunk rémálom kategória. Azt az üvöltést még elképzelni is nehéz. Kb. mintha nyúznák őket. Egyébként Flóra azt hiszem, hogy végig bírná csinálni üvöltés nélkül, csak mindig kedvet kap a Marcitól. Ő szerintem még 20 év múlva is utálni fogja, mint ahogy úgy általában a vizet. Bár a kádban meg nagyon bír pancsolni. Meg vizes vödörbe, WC-be, stb. nyúlkálni.
Márti gyerekdalos CD-iről jut eszembe!
Letölthető gyerekdalok (regisztrálni kell)
Egy-két kép tegnapról, aztán majd megpróbálok inkább bekapcsolódni.
Természetesen az IKEA nem maradhatott ki - főleg, mert ott ebédeltünk. Mindenki ragaszkodott a saját új cuccához:
Marci elaludt a kocsiban, útban a Campona felé, és nem is ébredt fel addig, amíg ki nem értünk a Tropicariumból. Így az ő kedvéért mégegyszer végigmentünk, de megérte, mert nagyon élvezte, mindennek kiabált, sikongatott.
Az első kör ennyire kötötte le:
Flórának is nagyon tetszett minden:
Bár a rájasimogató érdekelte nagyon, persze a víz miatt. Sikerült is az egyik lábát belelógatni egy óvatlan pillanatban.
Pénznyelős automata izében:
Ja, és a Tropicarium boltjában is láttam poncsós törölközőt, természetesen cápa mintájút. Az ára 2990 Ft volt.Csak ha esetleg vkit érdekel, bár úgy emlékszem a múlkori linken egy ezressel olcsóbb volt.