Sabine: köszönöm a kinevezést!!! Büszkeségtől dagad a keblem... ja, meg a tejcsitől, mert a kisasszony kezd egy zabagép lenni!
Betsy: az uccsó kép a kedvencem!!!! A második meg azért teccik nagggggyon, mert ugyanolyan kis ráncos térdű, mint az én Emesém...
Imádnivaló!!!! De a legalsó fotó... na az valami király!!!!
Huni: mi a baj? Bealszik a cicin és azért nem eszik? Ha lerakod meg ordít? Nálunk is ez volt Encsinél is, és most Mesike is bepróbálkozott... próbáld meg, hogy levetkőzteted egy szál pelenkára és vetkőzz félmeztelenre Te is. A bőrkontaktus és a hőmérsékletváltozás ált. felébreszti a babákat és szépen szopiznak! Ne gondold, hogy kevés a tejed! NEEEEEM!!! Én is azt hittem, emlékszel tán, azért voltam kiborulva vagy három napig!!!! Hidd el, hogy nem kevés! Annyi a kínálat, amennyi a kereslet! Szóval ha babó belendül, akkor több lesz a tejcsi is! Ne hagyd egész nap a cicin, valószínű h. ezért is fáj a bal cickód, mert rosszul tartja a szájában a bébi és felsebesedik!
Keress meg egy lll tanácsadónőt! Nem hülyeség, hidd el sokat tudnak segíteni! Nekem Encsinél Nekik köszönhetem, hogy anyatejes baba lett! Gergő már csak szopott és most Mesi is csak anyatejet kap, és már 2,60 felett van!!!
Jucu: nem azt mondtam, hogy nem lehet adni babónak a kenőcsöt... csak azt, hogy sztem feleslegesen nem kell!!! Ha van rá humánusabb megoldás, akkor miért ne inkább azt?
Én azt vallom, hogy lórúgást (legyen az antibiotikum v. szteroid) csak a legvégső esetben!!
Sztem amíg szopizik, ne gondolkodj tápszeren! Akinek annyi tejcsije van, mint Neked (irigy vagyok.... ), nehogy tápszert adjon a babájának! Nem szopnak minden nap egyformán! Nálunk volt olyan, hogy egész nap két deci tejet bírt magába nyomni! Tegnap meg 5 deci felett pumpált a pocakjába! Ma megint alszik! Szóval nem minden nap egyforma! Ne aggódj! Éhen nem hal!
Most ezt mondom, de lécci ha kiborulok kopizd vissza nekem e sorokat!
Szóval a tejcsi nem két szoptatás között termelődik!!!! Hanem szopi közben!!!! Ez a fontos! Közte csak 10% termelődik, szopi közben meg 90%! Akkor a leghatékonyabb a dolog, ha a baba szopizik az egyik cicidből, Te meg közben fejed a másikat. Mintha ikrek szopiznának! Na, én megpróbáltam... de nem elektromos a szívóm, és így elég érdekesen alakult a dolog... pumpálni és közben még fogni a babát.... hát de az okosok azt mondják az a tuti....