Sziasztok!
Ismét ilyen késő éjjel jelentkezem, mert sütöttem egész este, mivel holnap lesz az utolsó napom és meg akarom lepni a lányokat a munkahelyemen egy kis hazaival! Egy kicsit el is szomorít, hogy nem fogok már dolgozni, de persze a pihenés miatt már nagyon rámfér. Főleg a BKV fárasztott nagyon az utóbbi két hétben, pedig rendesen átadják a helyet!
Gerika
Jó lehet az új házat csinosítgatni! Jó tanévkezdést a nagyoknak!
Gabi
Csak kíméletesen, húzd még ki egy picit!
Tidi
Szerintem nem nagy a babád, a mérés is tévedhet akár 400 gr-ot is a dokim szerint!
Adri/Masi
Gergő még facér
Ha bejönnek a fiatalabb fiúk
Masi
Én is igénylem a TGYást 4 héttel a szülés előtt, ugye kell kérni a dokitól ehhez egy igazolást, meg a munkáltató igazol valamit, ezen kívül mi kell még hozzá? Mikor kell beadni, ha én okt 1-től kérem ezt? Az én munkahelyemen is ma folytak a tárgyalások a szerződésemről, végül kiegyeztünk egy meghosszabbított határozott idejűvel, kicsit kiakaszt, hogy a magánvállalkozások költségvetésébe nem fér bele a kismamával járó többletköltség!De hát ez van, nem én szabom a feltételeket!
Evu
Jó, hogy végig táppénzt tudsz kivenni, nekem ez csak 1 hónap lehet, mivel a cégnek ez költség....miközben én nem termelek profitot!
Cuki
Boldog szülinapot! Kitartás, nem lesz baj!
Ani
Hasonló szerkót láttam én is a C und A-ban, de kkor még nem mertem megvenni, de nagyon édes! Hétvégén én is benézek oda!
Bogyó
Örülök, hogy jól érzed magad és fő a pozitív hozzáállás a dolgokhoz! Én holnap megyek dokihoz, nekem is előfordul hasonló fájdalom, de csak ritkán.
Büngyi
Szülésfelkészítőt bejegyeztem a naptáramba!
Missi
A én párom is elmegy egy hétre Ausztriába vasárnaptól, megbeszéltük Gergővel, hogy még ne jöjjön...különben sincs még meg a kiságya sem! Én jól betábláztam magam programokkal, hogy ne legyek sokat egyedül otthon!
Csim
Elfelejtettem Neked válaszolni: valószínűleg interneten intézem majd a köldökzsinór-vér ügyet, egyszer már jártunk az irodában is, szerintem elég lesz ezt így megkötni!Futár kihozza a készletet, majd utalni kell a szülésig.
Annyi babahírt kaptam az utóbbi időben, felétek is ennyi babvárós pár lett hirtelen? Főleg egy barátnőnknek örülök nagyon, akinek korábban elment a babája és nem is nagyon mertük tőle kérdezni, hogy 2 év után ismét tervbe vették-e és nem is szólt, csak most a 20. hetében! Ma ügyfeleknél voltam és ott is mindenki megosztotta velem, hogy mennyien várnak náluk is babát és köztük büszke apukák is! Jó dolog a babavárás
Holnap utolsó munkanap, (a búcsú könnyes lesz...ajajjj), utána megyünk dokihoz, megkukkolom a fiamat!
Szép álmokat!
Évi