Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cuki, Sok boldogságot, jó egészséget kívánok neked szülinapod alkalmából! :) Azért az jó, hogy jó lett a véreredményed! :)

Gabi, hű, lehet Te leszel tényleg az első!? Azért még jó lenne néhány hét! Feltétlen jelentkezz, hogy mi újság veled!

Büngyi, gyönyörűséges a lánykád! :) Köszi, hogy feltetted ezeket a szép képeket a tavirózsáról.

Masi, ne félj, a Te lányodat is körülzsongják majd a fiúk! :) Pár hét különben sem számít! :D

Csilla, de jó, hogy ennyi mindent kapsz!

Vicsok, nagyon szép ruhát vettél!

Bogyo, video kizárva! :D

Vaku, 6 hétig ayurveda szerint nagyon vigyázni kell az érzékszervekre, persze utána is...

Vettem ma 3 karnist, a többit megrendeltem egész jó áron. Már csak az a kérdés, mikor érkezik meg...
Holnap a nagyoknak évnyitó... nagyon gyorsan eltelt ez a nyár!
Azért az tök jó, hogy nincs már az a nagy meleg!

Mindenkinek fájásoktól és egyéb kellemetlenségektől mentes jó éjszakát!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Adri, szia, én még itt! :)
Itt olyan szép anyukák vannak, hogy minden kislány gyönyörűséges lesz, fiúk majd pisloghatnak..., ez tuti! :D :D

Mindjárt megnézem, ki az a szeptemberi anyuka, aki megszült. :?:

E.

gerika

Sziaa Gerika!!! Azt hiszem lemaradtam rólad... :( Próbáltam aludni, de nem megy. Férjem még sehol, így visszatértem. De megint egyedül maradtam... Sebaj. Visszaolvasgatok. Pontosítok!!! :lol:
Szép álmokat!
Vendég

Sziasztok!

Ismét ilyen késő éjjel jelentkezem, mert sütöttem egész este, mivel holnap lesz az utolsó napom és meg akarom lepni a lányokat a munkahelyemen egy kis hazaival! Egy kicsit el is szomorít, hogy nem fogok már dolgozni, de persze a pihenés miatt már nagyon rámfér. Főleg a BKV fárasztott nagyon az utóbbi két hétben, pedig rendesen átadják a helyet!

Gerika
Jó lehet az új házat csinosítgatni! Jó tanévkezdést a nagyoknak!

Gabi
Csak kíméletesen, húzd még ki egy picit!

Tidi
Szerintem nem nagy a babád, a mérés is tévedhet akár 400 gr-ot is a dokim szerint!

Adri/Masi
Gergő még facér :) Ha bejönnek a fiatalabb fiúk :)

Masi
Én is igénylem a TGYást 4 héttel a szülés előtt, ugye kell kérni a dokitól ehhez egy igazolást, meg a munkáltató igazol valamit, ezen kívül mi kell még hozzá? Mikor kell beadni, ha én okt 1-től kérem ezt? Az én munkahelyemen is ma folytak a tárgyalások a szerződésemről, végül kiegyeztünk egy meghosszabbított határozott idejűvel, kicsit kiakaszt, hogy a magánvállalkozások költségvetésébe nem fér bele a kismamával járó többletköltség!De hát ez van, nem én szabom a feltételeket!

Evu
Jó, hogy végig táppénzt tudsz kivenni, nekem ez csak 1 hónap lehet, mivel a cégnek ez költség....miközben én nem termelek profitot!

Cuki
Boldog szülinapot! Kitartás, nem lesz baj!

Ani
Hasonló szerkót láttam én is a C und A-ban, de kkor még nem mertem megvenni, de nagyon édes! Hétvégén én is benézek oda!

Bogyó
Örülök, hogy jól érzed magad és fő a pozitív hozzáállás a dolgokhoz! Én holnap megyek dokihoz, nekem is előfordul hasonló fájdalom, de csak ritkán.

Büngyi
Szülésfelkészítőt bejegyeztem a naptáramba!

Missi
A én párom is elmegy egy hétre Ausztriába vasárnaptól, megbeszéltük Gergővel, hogy még ne jöjjön...különben sincs még meg a kiságya sem! Én jól betábláztam magam programokkal, hogy ne legyek sokat egyedül otthon!

Csim
Elfelejtettem Neked válaszolni: valószínűleg interneten intézem majd a köldökzsinór-vér ügyet, egyszer már jártunk az irodában is, szerintem elég lesz ezt így megkötni!Futár kihozza a készletet, majd utalni kell a szülésig.

Annyi babahírt kaptam az utóbbi időben, felétek is ennyi babvárós pár lett hirtelen? Főleg egy barátnőnknek örülök nagyon, akinek korábban elment a babája és nem is nagyon mertük tőle kérdezni, hogy 2 év után ismét tervbe vették-e és nem is szólt, csak most a 20. hetében! Ma ügyfeleknél voltam és ott is mindenki megosztotta velem, hogy mennyien várnak náluk is babát és köztük büszke apukák is! Jó dolog a babavárás :)

Holnap utolsó munkanap, (a búcsú könnyes lesz...ajajjj), utána megyünk dokihoz, megkukkolom a fiamat!

Szép álmokat!

Évi

> Kép
evarga

Jó reggelt-jó reggelt!!

Jéé én vagyok a mai legfrisebb :lol:
Felébredtem ma apával,aztán fennt is maradtam,miután megittam egy pohár csipkebogyo szörpöt,ami egyből annyi savat csinált,h már reggel 6kor szétégett a gyomrom :? :? !Aztán hírtelen megkívántam a pizzás fornettit(miota terhes vagyok nem is ettem)...és hozattam drágámmal!Persze azt nem kapott,de jött helyette írtó friss májas kocka!Azt is imádom :D Szóval jol bereggeliztem,most jobb picit!!
Időben fel tudom tenni ma legalább az ebédet:bableves,lekváros bukta!Aztán holnaptól 3 napos diéta!!Muszáj keddig formába lendülnöm!! :shock: :wink:

Büngyi,ok átadom apának :lol:

Csim,igen az a csuklás!Ez nálunk ujabban mindennapos jelenség!

Gabi,hűű 2-3 hét??Ez izgi...!Bár már én is ott tartanék...

Na szép napot csajok,meg puszi a többieknek is!!!!

Missfried
Kép
missfried

Jó reggelt!

Missi, én is korán ébredtem Apa kelt 6 kor aztán mikor elment én is felkelltem, mert éhes lettem. Megettem 2 tojásból rántottát só nélkül :( , de most már legalább babuka visszaludt.

nem is baj, hogy korán kelltem, nekem is főznöm kell gulyásleves lesz és tejberizs vagy rizskoch még nem tudom. Plussz takarítanom kell meg vasalni és befejezem a kórházi csomagomat is, már csak pár dolog hiányzik belőle.

Tényleg: Sheepy, Csim, Évu! ti vettetek már Tena betétet, mert én megvettem egy csomaggal, és az szerintem nagyon sok lesz, szívesen adok át belőle és akkor nem kell megvennetek egy egész csomagot.

Jaj olyan jó ez a hűvös, nem dagad végre a lábam, bár a takarítás után kíváncsi leszek milyen lesz :?

Evi: gratula az utolsó naphoz.
A Tgyáshoz kell egy foglalkoztatói igazolás a munkáltatótól, és egy papír a háziorvostól, hogy október 1-től Tgyás állományba vett.
Ezzel elballagsz az OEPhez (okt 1 után), kell hozzá TB kártya, személyi, meg a kiskönyved. Asszem más nem, majd utólag kell pótolni a baba születési anyakönyvi kivonatát és TB kártyáját.

Ma befejezem a babaszoba rendberakását is, még mindíg van néhány dolog szanaszét :(
Na jó ébredezést mindenkinek :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

jó reggelt!
gabi hatott a konyak?
pólya: csak otthoni használatra, hogy a családtagok biztonságosan megfoghassák a picit :)
tegnap esti program: baleseti sebészet-férjem leesett a lépcsőn, szerencsére nem tört el a lába, csak 5 helyen zúzódott a lábfeje :(:(:( a lényeg szegénynek nagyon fáj, feküdnie kell :(borogatás, jegelés, fásli..hétfőn mennünk kéne szülésfelkészítőre..neki is :?
a hasam egyre többet keményedik, és tegnap este combig görcsölt, de csak 1-2 percig szerencsére. gondolom ennyi belefér :o
vicsok nagyon szép a ruci!
szept. 3-tól táppénzre vesznek :)mai az utolsó munkanapom!!!evarga neked is! szerintem nagyon jó lesz már otthon, és csak úgy repül majd az idő!
missi: szökést én addig láttam, míg a zakkant leesett a toronyból..
jövőhéten: megveszem a kórházi cuccokat és Mimi hiányzó dolgait még :) meg tisztítószereket és csapok egy nagytakarítást :shock:

Kép
tidi

Jó reggelt a koránkelőknek !

1/2 5 -ig egész jól aludtam, aztán szokás szerint akkorra sikerült visszaaludni, mikor Apa kelt és matatni kezdett a lakásban :lol:
Ma hosszú napom lesz , este osztálytalálkozóra megy úgyhogy én is pakolászok , hogy teljen az idő éjfélig.

Missi: Danival lemondtunk Heléna kezéről , mert látom van más leányzó is ,aki még kelendő :wink: Ráadásul Masi -babáért nem kell majd messzire menni :P :P :P

Masi: Tena szupert vettünk, ez volt bontva a patikában , így nem kellet egy egész csomagot elhozni, de azért köszi, Csilláéknak biztos jó lesz .

Találtam egy kórházi csomagos oldalt :http://kisskapu.homelinux.org/babas/korhaz.htm#Tena%20bet%E9t
tudom ,hogy sokan már bepakoltatok, de hátha valami új is van a listán+ van hozzá némi magyarázat is .

Gabi : Nagyon vigyázz Magatokra, pihenj amennyit csak tudsz, és akkor valahogy még ki lehet húzni pár hetet . Mekkora most a babád ? Azt nem mondta az orvos ,hogy kis súlyal születne -e meg, vagy 2-3 hét alatt már 2,5 kg felett lenne? Remélem nem vagy nagyon megijedve ,hogy így alakulnak a dolgok. Uncsitesómnál a többes szülés miatt bírta kevésbé a méhszáj tartani magát. ( 4. gyereknél ) .

Erika : NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK !!!

Megyek reggelizni, szép napot !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Masi, aranyos vagy, de én már megvettem a Tena betétet, szerintem is sok lesz, bár majd még otthon is kell betét, mert ha jól tudom még hetekig vérezni fogunk, csak nem olyan erősen...

A kórházi csomagot már én is kezdem összeállítani, de remélhetőleg még nem lesz rá szükség. Masi Te a Jánosos papír alapján rakod össze a csomagot? Vagy teszel be mást is?

Tgyás: nekem a HR-es egy csomó formanyomtatványt adott, amit majd ki kell tölteni és be kell jutattni hozzá és ő intéz mindent. Nálatok hogy-hogy nem ez van? A HR-es mondta, hogy majd mindig jelzi, hogy melyik papír kell.

Ma fodrászhoz megyek, jó sokat vágatok majd, mert ki tudja mikor tudok újra menni.

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok!

Nagyon jó volt a konyak, a baba rendesen bealudt tőle. Tényleg nem volt egy darabig kemény a hasam. Éjszaka viszont ébredtem többször is arra, hogy keményedik, de menstruácis jellegű fűjűst csak egyszer egy picit éreztem.
A doki is azt mondta tegnap, nagyon feszes és kemény a hasam, ez elég baj, mert az izmok könnyebben görcsölnek be.
Mától 3x1-el szedem a Béres MagneB6-ot, amíg a 36. hetet be nem töltjük.
A doki szerint ezt a bűvös határt kellene elérni. Mert akkor már nem kellene kapnia azt a tüdőérlelő injekciót.

Sheepy: Nem mondta mekkora lenne, csak a szívhangot nézte, meg a fejét, hogy nagyon lent van már, egészen be van ékelődve.
Ezért fáj amikor keményedik a hasam és ezért görcsöl is, mert a feje nyomja az idegvégződéseket. Ez pedig olyan görcsöket csinál, mint a szülési fájdalmak.
Igyekszem majd ma is feküdni, de hát főzni muszáj, a gyerekek is itt vannak... nem egyszerű.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Erika: Azért jó lenne, ha nem én lennék az első! Naptár szerint Te is előrébb jársz, Masikáról nem is beszélve!!! Neked nincsenek ilyen fájdogálásaid? A méhszájad teljesen zárt? Azért kérdezem, mert többedszer szülőnél hamarabb nyílik ki.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Boldog névnapot Gerika!! :D

Kép
tidi

Jó reggelt mindenkinek!

Először is boldog névnapot Erikáknak :D

Húú, Gabi, nem semmi :shock: Azért próbálj meg pihengetni...tarts ki még egy pár hétig, beszéld meg Abigéllel is :)

A vakus dolgot én sem tudtam, köszi az infot!
Csuklás - egyre többször... :? úgy sajnálom ilyenkor szegénykét, biztos megerőltető neki...

Büngyi - első időkben csak fekete - fehér szineket lát, utána jöhetnek a szinek :)

Adri - ihihihihih, mintha anyukámat hallanám a réklivel :lol:
Gerika - annyira csodállak, hogy birod a többi gyerekkel :wink: , mennyi mindent kell nekik is intézni ilyenkor...

Évi - CundA ban vettem rucit :)

Tidi - férjed nem semmi - nem tudom, ő hogy viseli, de ha az én párom beteg, hát akkor az tuti halálos... :D

Csilla, majd dobj egy képet magadról fodrász után...Nekem majdnem mindig hosszú volt a hajam, én is gondolkoztam vágáson, de párom mondta, hogy ne...és majd ő segit megmosni.. 8)

Sheepy- jó szórakozást az oszt.talira :) csak finoman a bulizással..

Utolsó naposok - jajjj, én is pityeregtem... :oops:

Ma páromnak 5re kellett menni, bérlőváltás van a b.kúton, és ma egész napos leltár, átadás-átvétel...ráadául havi zárás, és a rendszert csak este 10 után lehet zárni. Szóval csak hazaugrik este vacsizni, tusolni, és utána vissza... :?

Vacsira rántott gomba, karfiol, sajt lesz... :wink:
Tegnap a melegszenyón a sajt felégette a szájpadlásom, hát nem birok rágni, annyira fáj.. :cry: hrhrhrhr

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Erika: Nagyon boldog névnapot kívánok én is neked!!! :D

Cukika: Mi a helyzet veled? Jól vagy?

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hali csajok!

Asszem eltört a lábújjam, véletlenül rácsaptam az ajtót, akkor mint egy cipó és kék zöld. Várom apát, hogy hazajöjjön és menjünk a sebésztre.Még mindíg csillagokat látok.

Csilla: a cég nem TB kifizető hely, így ezért is bonyolultabb, meg gyorsabb ha én intézem, mert kell a sulinak az OEP igazolása.
Én a jánosos papír alapján pakolok, de abból sem mindent!

Erika: BOLDOG NÉVNAPOT!

Na majd jövök, most inkább beborogaton a lábújjam :(

Kép
masika

Jessszus, Masi! Nagyon tud fájni... :?

Mondd majd, mit csináltak a lábujjaddal...be nem gipszelik, tudtommal..

Cuki, hol és hogy vagy ???

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sehol senki??

Nekiálltam pakolni...még mindig nincsenek felfúrva a dvd-s polcaink, össze-vissza mindenhol cd, dvd és videó, most összepakoltam ki a teraszra. Szétpakoltam még 2 szekrényt, csináltam helyet a beépitettben babás cuccoknak, kiselejteztem megint pár dolgot.. :wink:
Még jó pár háziasszonyi teendő vár, porszívó szörny csata, majd felmosó-mopp ütközet, és még a mosógépet is megrakom... :)
Most vettem észre, hogy magnéziumom is kevés van, így gyógyszertásrba is le kell mennem...és lassan kezdhetek is a vacsinak...
Hjjajjj, mennyi dolga van egy kismamának...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Ma nincsen meló, grátisz szabadnap, hurrrrá! :D

Masi :shock: Jelentést kérünk lábujj ügyben!!! Sszzzzzzzzzzz!!!

ERIKA BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! :D :D

Borzasztó Vicsok, nem?? RÉKLI!! Fffffffff! És sehogy nem tudom lebeszélni róla.... :cry:

Gabi Jól van, ez jó hír, hogy még nem jön a baba, egy ici-picit még vendégeskedjen, nem kell úgy sietni!! :wink:

Már megint süt a nap és jó idő van, mikor én hideget rendeltem mára is! :evil: Kettőre megyek körmöshöz(pletyidélután.. :) )
Vendég

Haho!

Erika boldog névnapot!!

Na elkészült a bableves,írtó jó lett! :) A buktával megszenvedtem,mint mindig.. :? Sose tudom gond nélkül összehajtani őket h ki ne jöjjön a lekvár!De azért finom lett!!Már nem sok van!!Jó,küldtem Anyuéknak is :wink:

Miközben töltöttem a buktát,3 darázs egyszerre beszökött az ablakon!A pofátlanok,jöttek a lekvárra!Alig tudtam elhessegetni őket...Ráadásul mosogatás közben vmi elvágta az ujjam!De nem is éreztem csak arra lettem figyelmes,h tiszta vér a konyharuha :shock: És ugy vérzett h alig akart elállni,én nem tudom mi vághatta el...de remélem begyógyul hamar!Én már egy ilyenen is tudok parázni!! :D :shock:

Puszi mindenkinek!Megyek is,mert még maradt kevés mosogatni valóm,felkell söpörni,felmosni..kikell majd teregetnem!!És nem is érzem 100asan magam!! :?

Missfried
Kép
missfried

Na megérkeztem.

A lábújjam még mindíg nagyon fáj és be van dagadva.
Dokibácsi azt mondta, hogy meg kellene röntgenezni de a babó miatt nem akartam. Egyébként is azt mondta, hogy nem tudja begipszelni, de valószínű, hogy eltört vagy megrepedt. Pihentessem ne álljak rajta sokáig, és jegeljem. Ezek az utasítások. Ha nagyon fáj algopirin.

Velem mindíg történik valami ezt nem hiszem el.
:(

na megyek ledőlök egy kicsit, mert kivagyok, még jó, hogy legalább a takarításal készen lettem.
majd jövök később.

Kép
masika

Sziasztok !

Húúú Masi , te jó ég , nem volt elélg a múltkori kéz dolog ?!!!!!! Remélem nem törött el , mert az nagyon "zar tud lenni, és sokáig fáj :cry: :cry: :cry: Jobbulást és vigyázz Magadra .

Vicsok: aranyos vagy , de sajna csak Apa megy az oszt. talira, én meg itthon várhatom :( .
Imádom a rántott dolgokat, lehet,hogy én is csinálok egy kis sajtot, meg brokkolit, bár az olajszagtól mostanában rosszul vagyok és sütögetni is csak hajmosásos napon szeretek . ( azért ne nézzetek tök hülyének ,csak utállom a kajaszagot a hajamon ) .

Képzeljétek úgy néz ki ,hogy kipipálhatom a szülésznő -dolgot !!!!!!!! :D :D :D
Azt mondták, hogy aki a szülésfelkészítőt is tartja el tud vállalni engem is !! Nagyon örültem a jóhírnek, mert egy nagyon szinpatikus , kedves és tapasztalt hölgy az illető !
Majd kedden megkérdezem a részleteket is .

Adri : Tök jó, hogy ma nincs melód, legalább lesz egy hosszú hétvége !

Hétvégén én is nekiállok a kórházi csomagnak, mert kiváncsi vagyok, mekkora táskába kell bepakolni.
A pelusok eleve lefoglalnak egy fél csomagnyi helyet, úgyhogy érdekes lesz .

Képzeljétek délelőtt kitaláltam ,hogy szétvágok 1 textilpelust 4-be, és az majd jó lesz a kórházba a kismaszatnak büfiztetni , a nagyok meg mennek a feje alá.
Hát majdnem kidobtam a varrógépet az ablakon, mire beszegtem a széleket. Olyan vacak anyagot én még nem láttam , mint ezek a pelenkák. Foszlik, lukad, és olyan mint a gézlap. Tovább tartott a művelet, mint a függönyvarrás. Nem tudom ,hogy a mosást hogy fogják bírni, mert szerintem régen nem így néztek ki .
Mindenesetre nem javaslom senkinek ,hogy neki álljon pelust varrni, ha csak nem vesz be előtte nyugtatót.

Kép
sheepy

Missi, anyukám nagy népi bölcsessége, hogy ami veled történik (külsérelmi jeygek) az meglátszik majd a gyereken is... 8)

Tehát Masi-baba görbe lábbujjakkal fog születni, Missi - baba kezén lesz egy vágás alakú "jegy", Vicsok-baba csuklóján szintén valami jegy (tegnapi melegszenyó sütés eredménye, megégettem egy kicsit a ráccsal...)... :wink:
Csak nehogy tényleg bejöjjön, szegény Sheepy-babára gondolva... :wink:

Ez a megjegyzés még múltkor jött a rékli mellé...azt hittem, lehidalok.. :shock:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vicsok : Korábban már írtam , hogy egy barátnőm szerint ott lesz a gyereken anyajegy ,ahol mi megütöttük magunkat.
Szerintem ez hülyeség, lassan olyanok lennének ezek a babák , mint réten a boci :
Kép

Főleg az enyém :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sheepy

:lol: igazad van, enyém is kezdene dalmatához hasonlitani...valahol mindig van valami folt, seb, vágás, égés...

Apropó, anyajegy! Tud valaki valamit anyajegy-öröklődésekről? Páromnak van egy tűzfolt anyajegye, remélem, a picire ez nem megy át.. :cry:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

hali kismamak, vagyok, elek..csak havi zarast csinalok es betanitok egyszerre...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

de nem gaz, minden jol halad 8)

masi, ursiten, szegenyke, pihizz sokat a labujjadra küldök egy kis jegelö energyt :lol:

csajok, nem vagyok kepben, nagyon felületesen tudtalak csak atolvasni benneteket, idöhiany................de igyekszem majd behozni :wink:

tablazatok, jelenletik...aaaa

puszzancs
Vendég

masi=Masi
ursiten= Uristen
Vendég

puszzancs=pusszancs na igen... :roll:
Vendég

Masi Az tényleg sok idő mire rendbe jön!! Hülye lábujj!!!

Anyajegy Azt nem tudom, hogy öröklődik-e, de nekem van egy a hátamon olyan kis pici, de valamelyik nap úgy beleakadtam, hogy az csak na. Akkor szereztem tudomást a létezéséről. Azt most le lehet szedetni szerintetek vagy nem? Én még régebben kettőt levetettem a dokimmal, mert félek tőlük :D :D
Vendég

Adri, szerintem hagyd egy kicsit későbbre..húú, most látom, te 40 napba léptél.. :shock:

Evu, értjük az elírásokat :lol: kitartás a mai naphoz!!

Missi, a lekváros buktát én is imádom... :oops: te csinálod a tésztáját is? Az eléggé macerás, nem?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Tényleeeg! :shock: :lol:
Én is szeretnék lekváros buktát enni!! Talán a menzán ettem utoljára...Hmmmmmmmmm! Mennék már körmöshöz is, de fél órát csúszik :x Délután meg a párom elvisz masszázsra. Kimamamasszázs! Juj, de fincsi!
Vendég

Cuki!!! Hol vagy??? Nem ér így eltünni, tudod jól, hogy az én vérnyomim sem az igazi! :wink:
Vendég

adri, szerintem anyajegyet majd csak szoptatas utan, mert akkor injekciot adnak es az nem hiszem, hogy jo most neked

masi,,jajaja. Jobbulaast. segitett a borogatas

gabi, drukkolok, hogy ne jojjon a 36 nal hamarabb a baba. ha nekem a szemeremcsontom faj, huzodik ,az is azt jelenti hogy mar kozel a szules ?

mindenkinek udv, meg irok

shep en is 5 kor keltem ma !!! :) most megyek szunyokalni
bogyogyorgyi

http://videa.hu/main.php?page=play&v=6TF80Fi5Pfr91u0Q

A szeptemberiben volt, de én már ismertem előtte... :lol:
Készitsétek apát :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Na elvégeztem mára...

Igen én csinálom a bukta tésztáját!Maga a tészta nem macerás(amugy én imádok kelteket sütni :wink: )..csak a hülye lekvár hülye beletétele...meg ilyenek :D !!

Pár napja a bal lapockámnál becsipődhetett vmi ideg,mert egyfolytában fáj!!Tegnap apa 20 percen át maszírozta kb,de ma is ugyanugy fáj :? :? !!Ja meg én akárhányszor lepihenek,majd felkelek,annyira megfájdulnak a csipő izületeim vagy mi!Nektek is??Tudom..a tágulás vagy mi,ugye??

Missfried
Kép
missfried

Ez a video nagyon gáz!! :lol: :lol:

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Lábújj még mindíg nagyon fáj, és még fog is egy darabig szerintem. Nem tudtam pihenni, így inkább odaraktam a gulyást, mindjárt kész lesz. Bár apa 44 papucsába tudtam csak lábam belerakni, és leginkább a másik lábamra próbáltam súlyomat helyezni.

Jaj! tegnap apa azt mondta nekem, hogy anya én szerelmes vagyok egy másik nőbe is, először levert a víz, aztán közölte, miután látta a fejemet, hogy a lányára gondolt. :D
Olyan édes volt, de mondtam neki, hogyha nem akarja, hogy időelőtt megszüljek, akkor legközelebb ne ijesztgessen!

Remélem a babók tényleg nem öröklik ezt a sok sebet, bár anyukám megégette a hasát még a hugommal és neki pont a keze volt ott a pociban. Születésétől van ott egy hatalmas anyajegy.
Bár anyu állítja, hogy ez ezért van, de szerintem nem. Én nem hiszek ebben.

Vasalnom kellene, de nem bírom rászánni magam, főleg így bibis lábbal. Na majd meglátjuk. pedig mára annyi mindent terveztem :(

Kép
masika

Lilicsek az ajtó lábracsapódása óta nagyon aktív, egész nap mocorog a kis drága.

Vicsok: én is láttam már ezt a videót, tényleg tudnak lyat produkálni a babók, hogy csak nézel.
Emlékszem mikor a hugom meg az öcsém kicsi volt és tisztába kellett őket tenni, néha én is öklendeztem :D

Kép
masika

[quote="masika"]H írta:masikaali!

Jaj! tegnap apa azt mondta nekem, hogy anya én szerelmes vagyok egy másik nőbe is, először levert a víz, aztán közölte, miután látta a fejemet, hogy a lányára gondolt. :D

:(

Masi ez jó :D :D :D Bár a víz engem is levert volna... :?

Missfried
Kép
missfried

Húúúú, Masi, ez az anyajegy érdekes... :shock:
Férjed jó fej :D

Missi, csak a miénk ezt ne mondja, mert akkor gáz van... :shock:

Húú, lányok, nem telik ez a nap!!! Bepaniroztam a cuccost (karfiol,gomba,sajt), várom apát mikor jön...Csak utána meg megy is vissza :cry: és így én sem tudok elaludni..

Ablakunk alatt iskola van, ma van évnyitó. Nyáron megcsináltak egy nagyon szupi focipályát, nem tudom mivel, de zöld (műfű ???) és a gyerekek nyomják a focit! Kb 200 meg szurkol nekik... :? Szóval gyerekzsivaly ezerrel...
És ez mostmár állandó lesz...hajjajj

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Eszembe jutott, hogy tavaly ilyenkor Máltán voltunk nyaralni.. 8) de jó lenne most is.. :wink: el bírnám viselni a szállodát, medencéket, tengert...és főleg, hogy kiszolgálnak... :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

NA HALIHÓ!
MEGINT CSAK MOST TUDTAM JÖNNI , MERT EGÉSZ NAP SÜRÖGTEM-FOROGTAM.PRÓBÁLTAM VISSZAOLVASNI ,MERT NAGYON BELEHÚZTATOK!!!
GERIKA:
Kép BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
MASI:EZEKUTÁN MÁR JOBBAN VIGYÁZZ MAGADRA!
KÉPZELJÉTEK MINKOR A LÁNYOM MEGSZÜLETETT,A NŐVÉR SZÓLT ,HOGY NE ILYEDJEK MEG HA TISZTÁBA TEZEM A LÁNYT,MERT A KIS NUNIJÁNÁL,OTT LEGALUL VAN EGY KIS PIROS PIGMENT VALAMI,AMI BÁR NEM DUDORODIK KI A BŐRBŐL,DE VALSZEG MEGMARAD NEKI.ÉS IGAZA LETT,EZ PERSZE A BŐRREL EGGYÜTT NYÚLIK,MEG SZERINTEM HALVÁNYODOTT IS.NA ÉS OLYAN HELYEN VAN,AMIT IGAZÁN MAJD CSAK AZ TUDHAT,AKI KOMOLYABB KAPCS.-BA KERÜL VELE :lol:
geosel.klara

TUD VALAKI CUKIKÁRÓL???????
geosel.klara

Sziasztok!

Erikának először is nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

büngyike

A régi laptopomon vagyok, ott még vannak ilyen kis GIF hülyeségek :)

Egész nap csavarogtam, most aludtam egy jót, aztán később mennék a füvészkertbe, meg is nézem az oldalt, hogy mehetünk-e....

Missi! Te milyeneket sütsz! :shock: Én tuti nem bírnám megállni, hogy ne faljak belőle, így inkább nem sütök. Le a kalappal előtted!

Masika! Ilyet már nekem is mondtak ;) Igaz, nem így, hanem azt mondta, hogy ugye nem leszek féltékeny, ha szerelmes lesz a lányába :)
Vigyázz magadta a sérülésekkel!

Vicsok! Most én is ellennék Máltán egy kicsit, persze -10 kilóval és Heléna már lubickolna velünk vidáman :wink:

Adri! Még ne vetesd le az anyajegyet. Ha eddig megoltál vele, akkor ezután is megleszel egy darabig...

büngyike

Hali!

délután aludtam egy kicsit, de még mindíg sajog a lábam, és egyre kékebb.
A vasalást holnapra hagytam, nem bírok túl sokat egyhelyben állni.

Most lett kész a tejberizs,nyami legalább valami jó is lesz a mai napban.

Cukikának írtam sms-t, hogy aggódunk érte, és legyen szíves vmi életjelet adni magáról.

Na asszem beülők a kádba, aztán lefekszem.
Jók legyetek és jó hétvégét mindenkinek.
És mindenki vigyázzon magára!!!!

Kép
masika

Jaj, Cukika! Remélem csak csavarog ő is :roll:

büngyike

Sziasztok lányok! :)

Jaj de aranyosak vagytok!!! :) Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést! :) :)

Masika, szegény. :( Jobbulást a lábadnak!
SMS jó ötlet volt, biztos reagál rá valamit Cuki. Nyami tejberizs. Én is imádom.

Ani, jó lesz a mai vacsitok! :)
Málta, hm...de jó is lenne! :)

Missi, ügyes vagy ezzel a buktával!

Sheepy, de jó, hogy sikerül a szülésznő fogadás! :)

Csilla, ma én is voltam fodrásznál, de csak elől vágott egy kicsit. Majd még két hét múlva visszamegyek egy nagyobb vágatásra.

Gabi, örülök, hogy jobb volt az éjszakád!
Én nem tudom, nyitva van-e a méhszájam, legutóbb még nem volt. De fájásaim vannak, több, mint kellene...

Jó éjszakát mindenkinek! És szép hétvégét! Holnap megyünk csillárokat venni! :)

Büngyi, voltál végül is a Füvészkertben?

Erika

gerika

Hali!

Most írt Cukika!!!
Sajnos befektették a kórházba mert már 160 volt a vérnyomása, saját felelősségére ma hazamehetett este, de holnap korán reggel vissza kell mennie. Azt írta, hogy nagyon sok gyógyszert kapott.
:( :( :( :( :( :(
megírtam neki, hogy mindannyian aggódunk értük.
Jó éjt mindenkinek

Kép
masika

Jobbulást Cukikának!!!!!

Jó éjt!!

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Cuki üzent reggel, hogy már a kórházban van és valószínűleg keddig marad is :(

Én meg mindjárt felrobbanok, mert a hülye baldachinvasra nem tudom felrakni a baldachint :x

Kép
masika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?