Roberta,
a jóga jól hangzik, de attól marad a 8 kiló feleslegem, nem? Ja és itthon kell csinálnom, a Dórika még nagyon anyás...
Szilbee,
bilizéshez gratula! Sajnos mi nem tudunk tanácsot adni alsógatya-pelenka ügyben, mert mi még mindig letagadjuk, hogy egy hatalmas kakát rejtegetünk a pelusban...
Minyu,
mi újság a bölcsiben? Még ott vagy Nándival? Mármint a folyosón?
Mi voltunk játszóházban tegnap. Én olyat kerestem, ahol anyukákkal együtt vagyunk. Ahol most voltunk, ott lehet játszóházazni, de gyermekmegőrzőként is funkcionál. Na hát egy anyuka sem volt, 6-8 gyerkő lepasszolva.
Anyukák csak mi voltunk a barátnőmmel, de mi sem mentünk be a játszó részre, hanem az előtérben ültünk. Nóri rám sem nézett egy órán át. Bartánőm kisfia kijött hozzá, ölébe ült, pedig otthon sosem szokott. Nóri nagyon jól elszórakozott a többi gyerkővel, a vigyázó lány ölébe persze beleült.
Úgyhogy most úgy vagyok vele, hogy pár alkalom után majd otthagyom egy fél órára, órára, ha nem hiányzom neki. Nem lenne rossz, ha lenne egy hely, ahova bármikor bevihetem, ha valamit el kell intézni, vagy pl. a kicsivel dokihoz menni, vagy ilyesmi és Anyukám nem ér rá. Egyébként is nagyon szimpi hely volt, egyből mentünk a fürdőbe, megmutatták hol vannak türcsik, hol moshatunk kezet, minden gyerkő játszi előtt kezet mos. Gyönyörű tisztaság volt. Ha viszünk kaját uzsira, vagy ebédre, akkor azt odaadják nekik. Mondjuk ennyit szűrtem le egy óra alatt, meg a kertben is játszottunk. Elsőre nem is rossz!
Most megyek, mert 6 körül még kelünk szopira...