Sziasztok!
Ma már többször nekiindultam, hogy írok, de mindig mire elolvastam, arra csörgött a telefon a cégnél...... most írok:-)
Pandi!
Gratula a kislányhoz! Őszintén megmondom, én a szívem mélyén megint kislányt szeretnék, de persze nagyon boldog leszek, ha kiderül, hogy kiskukis lakik odabent....
Valószínű nehezen tudom elképzelni, hogy mit is lehet úgymond "kezdeni" egy fiúbabával. de ha az lesz, biztos rájövök majd....
N. Vera!
igen én írtam, hogy fizetni kell, nekem a védőben adtak egy csekket, mert az AFP maga nem fizetős, de a ß-HCG, meg az uE3 meghatározása az már igen!
Szerintem kérdezd meg a védőnődet, mert nekem már a befizetett csekkel kellett mennem!!!
Amúgy én is pisilni járok éjjel, kb. 4-szer.
Persze a védőnő szerint ez nem normális, biztos hólyaghurutom van...úgy látszik itt mindenkinek az van.... lehet, hogy terjesztem virtuálisan!
Ma megint éreztem sok-sok mocorgást, én is ilyen rángatózás félét érzek a köldököm táján, meg néha alul keményedést, ami gombóccá alakul, majd szép lassan kienged. Nem kellemetlen, csak furcsa érzés, de nagyon jó!!!!:-)
Hariveráról tudtok valamit??? Lesz babója???
És a többi eltűnt kismama??
Mondjuk néhányan látom, hogy más topikokban is írnak, lehet, hogy most ide nem marad idejük.
Ma ráálltam a mérlegre, igaz délután, amikor már bennem volt a napi kajaadag, 63 kg-ot mutatott, ami azt jelenti, hogy 2,5 kg!!! Mondjuk fogyással kezdtem az elején, tehát az alapsúlyomhoz képest csak 1 kg-t híztam. De ugyebár azt nem nézik....
Bár gondolom reggel megint kevesebb lesz.
A védőben pl. mindig rekord kevés súlyt mutat a mérleg, igaz oda kora reggel megyek, egy joghurt után. LEhet, hogy ha ebéd után mennék, ott is többet mutatna...
A 4D-vel kapcsolatban:
én nem is biztos, hogy megmondanám a dokinak ,hogy voltam, bár nem hiszem, hogy szólna, mert ő pl. csak akkor hívja vissza a kismamákat, ha muszáj, tehát gondolom, hogy nem zavarja, ha magánúton elmegy az ember ide-oda. Főleg, hogy az utolsó napokban is meggondolhatod magad, hogy kinél szülj....
Én még szeretnék ezenkívül legalább egyszer elmenni 4D-re, mikor majd nagyobb lesz a babuci.
Kata