Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!!
HA bárki még nem tette és van ötlete, ossza meg még léccci velem. Bár karakán csaj vagyok, nem szoktam sokat tökölni nagy döntések előtt sem, de most úgy érzem, nem is olyan könnyű lépni. VAgy nem lépni....

SZILVIIIIIIII!!!!! NA VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: TYŰHA HŰDEJÓÓÓÓÓÓ HOGY ITT VAGY. ÍRJÁL ÁM SOKAT NEKÜNK!!!! :D :D :D
Szeretnék itt is gratulálni a babához! Egész ledöbbentem azon, amit meséltél a múltkor, hogy mindenki azt mondta, elsőre tuti nem sikerülhet. Milyen emberek máááááá ezek???????? :shock:

Pandi! NAgy drukk neked mára!!!!!!!!!!!!!!!!! Várunk a beszámolóval és képekkel!!! Gondolunk Rátok!
Tesóddal együtt mész BE?

Lafead! Úgy eltűntél! Hogy van Hunor? Mocorgás, pocibox?

NAgy Vera! A hányinger teljesen elmúlt mostanra? A poci méh) bekeményedését is a baba okozza általában, reflexesen, ahogy belerúg vagy boxol. Nekem Gordonnal rengeteget keményedett, elég idegesítő és kellemetlen érzés, de amíg nem szabályos 10 (5) percenként jön, addig veszélytelen.
Párod is megy veled szülni? Én anyut nem vinném be, bár imádom. (Szilvi ismeri :wink: ugye imádnivaló az anyukám? :D )

Laura! Te is vátottál vagy csak sokáig keresgéltél? A Szent Imrés topikba beköszöntem, döntően pozitívak a tapsztalatok, Szánthó Józsefet (doki) kivéve. Érdekelne az ismerősöddel mi történt pontosan.

Katuci! Ég is a gyomrod? Arra jó a Rennie! Elég vicces, ahogy ébresztgeted a babádat. :lol: :lol: :lol: Elég vizuális vagyok....
De megértem, hogy agódsz és visszajelzést szeretnél.

Anubias! Te mi a fenén idegeskedsz annyit????!!! :shock: Tessék megnyugodni!!! Árt a babának! :shock: Gyere, írjál többet, legalább kiírod a gondjaidat. :wink:

Viki! Egyébként én is ezt hallottam, hogy ha az ember szülésznő választ, az már akkor szinte mindegy, ha az ügyeletesnél szül. A szülésző kézbeveszi az érdekeidet.

Csucsu! BOLDOG NÉVNAPOT SZABINÁNAK!!!!!!!!
A párom ebbe a kérdésbe nem akar beleszólni, ami valahol nagyon jó. Meghallgat, de nekem kell döntenem a szülés körüli dolgokban. Bárhogy döntsek, támogat.

Christell! Fél 3-kor gondolunk Rád és várunk jó hírekkel és képekkel!

Boeske! Na,Neked is úgy lesz lányod mint nekem :roll: :roll: Majd jól kifaggatjuk PAndit, mit kell másképp csinálni legközelebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a legifjabb trónörököshöz!

Csajok! NAgyon kékülnek a cumik! Tessék szülni kiscsajszikat a fiainknak!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Lafi,
Ez egy bulizós baba tisztán látszik :lol: csak így tovább adjon neked rendesen :lol: :lol:

Pati,
Csak holnap megyek :wink: http://imreszul.neologik.hu/ itt az Imre oldala bár lehet már láttad nekem nagyon szimpi :wink:
Vendég
 


Pati,
De lüke vagyok :oops: szóval igen tesómmal én megyek szülni mert a párja nem bírja az ilyen dolgokat én meg örülök ha ott lehetek :D
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

Ma voltam az AFP-ellenanyag-vércsoport beutalókért, majd szeptember 13-án kell mennem, de azon aggódok, hogy akkor már elvileg 17+1 hetes leszek. Nem lesz az tul késő????? Mit gondoltok????
Pandi??????? Te mindent tudsz. Mi a véleményed???? Kicsit parázok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Boeske,

Gratulálok a kis kukishoz. A lényeg, hogy egészséges. :lol:

Chris,

Ebben a topicban is szorítok érted délután. Aztán hozzál képeket. :lol:

Pandi,

Majd beírnád a tábliba, hogy Szeptember 26 UH + nőgyógyi vizsgálat.

Pati,

Igyekszem a kiscsajszival, csak ki ne nőjjön a kukaca. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Hu hát ez érdekes én úgy tudom hogy a betöltött 16. héten kell csinálni akkor mutat pontos eredményt de valahol meg úgy írják hogy 16-18. hét.

AFP-vizsgálat

A terhesség betöltött 16. hetében kerül sor az AFP-vizsgálatra, vérvizsgálat formájában. Az AFP (alfafetoprotein) olyan, a magzat májában termelõdõ fehérje, melynek az anyai vérben levõ magas koncentrációja jelezheti bizonyos eltérések – velõcsõzáródási rendellenesség, nyitott gerinc – meglétét. Az eredményeként kapott magas AFP-érték nemcsak e rendellenességek, de ikerterhesség, vetélés, vagy bizonyos anyai betegségek esetén is elõfordulhat, ezért a tisztázás érdekében további vizsgálatok szükségesek. Alacsony AFP-szint egyéb rendellenességek, pl. Downkór meglétére utalhat.
Szintén félrevezetõ lehet az eredmény, ha a vizsgálat nem pontosan a 16. héten, vagy ha nem a reggeli órákban történik (az anyai vér AFP-szintje napszakonként is változik) – éppen ezek miatt e vizsgálat eredménye nem jelent diagnózist, csupán szûrésértékû, ezért az abnormális szérumAFPérték nem jelent automatikusan magzati eltérést. A vizsgálat eredménye általában 12 héten belül készül el. Ha a normálistól eltérõ AFP-érték okára további ultrahangos vizsgálat sem ad magyarázatot, amniocentézis segítségével a magzatvíz AFP-szintjét is megmérik.


Tehát: az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni

Na ilyenkor legyen okos az ember :roll: de tényleg úgy mondják hogy betöltött 16. héte de pl Katuci is elöbb ment.
Vendég
 


Judy, nem kell aggódnod, mert 16-18 hét között kell megcsinálni de feltétel a betölött 16. hét. Amennyiben később csinálják, akkor is korrigálják a korhoz képest, és ahhoz képest korrigált eredményt fogsz kapni!
Vendég
 


Köszi Pandi,

A beutalóra az van írva, hogy szeptember 13-án menjek, mi van akkor ha én ugy döntök, hogy 16+5 hetesen megyek, szóval 10-én???
Csak nem szólnak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


az én beutalómon az volt, hogy az AFP, ß-HCG és uE3 szintet a 14-18. terhességi hét között nézik, én pl. 15+2 voltam, amikor mentem.

Tehát szerintem kár aggódni, úgyis megnézik, hogy hányadik hétben vagy, hány éves vagy, hány kg. stb.

(megjegyzem én is aggódtam, hogy korai lesz, de a doki megnyugtatott)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Köszi Csajok,

Azt hiszem megvárom azt 13.-át. Most tök mindegy, hogy 10-e vagy 13-a.
Azon már nem fog múlni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ti látjátok a vonalzómat??? Mert én nem.

A többiekét látom, csak a sajátomat nem akaródzik...

Judy!
Szerintem az a 3 nap töki mindegy :-))
Amúgy is megbízhatatlan az AFP, külföldi országokban már rég rájöttek erre.... szóval legyetek pozitívak, minden rendben lesz.

Ma nagyon happy napom van, mert többször éreztem apró kis "pöckölődést" a pocimból!!! :D :D

További szép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Kata,

Én is így gondoltam. :lol: :lol: :lol:

Amugy én sem látom a vonalzódat, lehet valami gáz van a weboldallal ahol a ticker-edet csináltad.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Pandi:Köszi, akkor várom a beszámolódat is, kíváncsi vagyok!!!!Én csak 17.-re kaptam időpontot genetikaira.De ma megkaptam az AFP eredményét, és JÓ lett!!! :lol: Remélem a vonalzó már sikerül!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu,
Grat az Afp-hez :D és látom a vonalzódat :D
Vendég
 


Sziasztok!

Koszonom Mindenkinek a hozzászólást a mocorgásról illetoen.

Szia Pati :wink:
Tényleg felháborító a dokid viselkedése, pláne, hogy fizetsz érte. Ha ilyen hangulatember, inkább válassz mást, mert nem lehet kiszámítani, milyen kedvében lesz, ha éppen szulni fogsz, és egy kellemetlen, rossz hangulatú ember egyáltalán nem fog akkor neked jót tenni.

Én is hánytam tegnap megint. Ma egész nap elég szarul vagyok. Állandóan hányingerem van. Pedig már azt hittem elkoszonhetek vuktól. Van, hogy pár napig egész jól vagyok, aztán kezdodik elolrol. :x

Szili
Gratulálok, hogy mindjárt az elso lombik sikerult! :P

Katuci
Én is észrevettem, hogy Szilivel szinte egy napra vagyunk kiírva. Majd a finisben izgi lesz :wink:

Vikci
Ne torodj a kilókkal. Sajnos én is olyan vagyok, aki a levegotol is hízik. Tegnapelott reggel ráálltam a mérlegre, és 2 kg +ot mutatott. Másnap reggel már 1 kg-val tobb voltam. Nagyon bepánikoltam, hogy ez így fog menni, de ma reggelre -0,5 kg. Nem nagyon értem. Pedig én is nagyon odafigyelek. Szinte csak ásványvizet iszom, néha teát, de azt cukor nélkul. Sajnos már szemmel láthatóan nagyobb lett a popsim, és a combjaim is vastagodtak :cry:

Nagy Vera, Anubias
Most vettem észre, hogy veletek is egyidos vagyok. :lol: Ma már tobbszor éreztem buborékokat :P , remélem már a bubuci az. Én a kemémyedést a hasam alján szoktam érezni.

Pandi
Drukk holnapra. Ha szépen megkérlek, beraknál engem is a táblázatba??????? Szeptember 24-én uh+ nogyógy. vizsgálat. Koszi
Vendég
 


Carpediem,
Adatok? Korod hol szülsz baba neve stb?
Vendég
 


Mpatr
Ismerős... választott orvos, választott szülésznője volt...
Lombikos kismami... a 30. hét környékén a májenzim-értékei az egekbe ugrottak... baba nyomta a máját... orvos csak széttárta a kezét... saját pénzen, saját indíttatásból jártak magánintézetbe, ahol ellenőriztették ezeket az értékeket... aztán valamilyen javulás mutatkozott... 35. hét táján anyukának a vérnyomása emelkedett... gyógyszeres kezelést indítottak... UH alapján baba nagy... 38. héten magasvérnyomás miatt pár nap befekvés, belgyógyászaton gyógyszert adnak még... :roll: :roll: :roll: :roll:
Burokrepedés után kerül be anyuka a kórházba este... választott orvos, szülésznő majd csak másnap délelőtt megy be hozzá... :evil:
Anyukát hagyják szenvedni, a fájások spontán megindulására várnak majd 24 órán keresztül... a szülésnél úgy kell a doktornak "kikönyökölnie" a babát...
Hazaengedéskor anyuka súlyosan vérszegény... ( a hemoglobinja a normálisnak alig a fele)... anyuka szinte fel sem tud kelni, ájuldozik állandóan...
Otthon ismét magánlaborban kötnek ki...életveszélyesen vérszegény... azonnali kórház!!!
Vért kell kapnia... kb. fél nap kell ehhez...

Ezek után csoda, hogy nincs jó véleményem erről a kórházról?
Vendég
 


Bocs, ez kicsit hosszú lett....

Még annyit, hogy anyukának HELLP-szindrómája volt... ez a terhességi toxémia igen súlyos, életveszélyes formája...


Vizsgálatokhoz mindenkinek drukk.... én még csak 2 hét múlva megyek AFP-re...
Vendég
 


Most csináltam egy új vonalzót, remélem ez már látszik.

Majdnem sikerült ma frászt kapnom, jött egy levél a kórházból, ahol az AFP-t elemzik, teljesen betojtam, hogy nem lett jó, mert azt mondták, hogy csak akkor küldik ki, ha rossz lett; erre kiderült, hogy csak a számla volt benne a befizetett összegről..... kösssz :? :x

Én a hasam alján szoktam érezni keményedést, a köldökem körül meg ilyen kis rugdosás félét, meg bugyogást. De amikor odateszem a kezem, akkor nem lehet érezni, csak a hasamban érzem. Szóval gondolom még erőtlen a rugdosása a picurnak, de remélem hamar megerősődik, és jól oldalba rúg néhányszor!:-)

Elég szomorú, hogy ilyen esetek vannak, amit Poppilau leírt. Én olyat is hallottam itt felénk, hogy bent hagyták a méhlepényt az anyukában, majdnem meghalt, vérmérgezést kapott, egy hónapig lábadozott a kórházban, a babája meg a másikban. Nagyon jó kezdet, mindez a figyelmetlenség és a nemtörődömség miatt.
Remélem, hogy jól választottam dokit, eddig csak jót hallottam róla. Azt mondják, hogy nagyon lelkiismeretes, szüléskor is, meg utána is rendszeresen látogatja a kismamákat, még munkaidőn kívül is! A kórház is elég jó, ahhoz képest, amik vidéki kisvárosokban vannak, meg hát elég sok pesti kórházról is hallottam rémhíreket....

Most én is elkezdtem egy kicsit hízni, eddig a saját mérésem szerint 1,5 kg-nál tartok, legalábbis remélem:-) Erre az időre a lányommal 5 kg-nál tartottam. Szóval reménykedem, hogy most megúszom egy 10-15 kg-val, nem pedig 22-vel....

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Pati: én már azon megsértődtem a dokimra az elején, hogy nem akart megismerni, a folyosón elforditotta a fejét amikor mellém ért...előző alkalommal a rendelőjében is úgy éreztem, h. éppen a háta közepére kíván engem.. és akkor úgy döntöttem az a fontos, hogy én hogyan érzem magam, hiszen rajta kívül azért még vannak jó szakemberek!Nehogymár tűrni kelljen!!Szép lenne...A honlap alapján a Szt.Imre nagyon jónak tűnik, szépek ezek a szobák, és vihetsz magaddal dúlát is!Ha ez a vágyad, hiszen igaza van annak,aki azt mondja, hogy minden inkább a szülésznőn múlik...Ha dúlát viszel magaddal, akkor ő végig melletted lesz és segít mindenben titeket, biztosan egész más élményben lesz részed mint az első szülésednél! :D Úgyhogy az én véleményem: csak a doki miatt ne mondj le erről!!!Nem érné meg!
Húúú, de hoszzú lett... :lol:

Mennyi fiúcska!!!! :D Nnna, 17--én már nálam is ki kell hogy derüljön!!! Nekem lány érzésem van, dehááát....

A fiúkhoz is, meg a jó eredményekhez is mindenkinek nagyon örülök, és gratulálok!! :D :D

A pocim nekem is szokott feszülni, vagyis a bőr rajta... elég fura érzés! De nekem nem alul,hanem az egész hasam.És egyre feljebb nyomul a kis édes, úgyhogy már nagyon szépen látszik!!!! :D Imádom!

Kép
timicsiga
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a drukkokat! Rám fért. Ugyanis elég sokat kellett várni, és már majdnem megfutamodtam. :wink:
Minden a legnagyobb rendben. Zárt méhszájam van, és van egy dobogó szívű, 10mm-es Pocaklakónk! 7 hetesek vagyunk, javítottam is a vonalzómat, mert a hosszú ciklusom miatt valószínűleg 1 héttel később fogant. 4 hét múlva kell mennem újra UH-ra, addig pedig a védőnőhöz a kiskönyvemért. Doki bácsi nagyon aranyos volt, elmagyarázta, hogy hol látjuk az UH-n a baba szívét, kezét, lábát. :lol: De nehezen bírom én ki azt a 4 hetet! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris,
Gratulálok mondtam hogy minden rendben lesz :lol: :lol: Kép?
Vendég
 


Sziasztok!
Ismételten köszönöm a szíves fogadtatást! Azért vagyunk egy páran lombikosok...

Pati! Szerintem már rég döntöttél. Nem olyannak ismerlek, aki tűri az ilyen viselkedést. Tegnap velem is bunkó volt a nődoki, de én legalább nem fizetek neki ("SZTK"-ba járok), de így is otthagyom, megyek a másikhoz. Ő egy szolgáltatást nyújt, ami nem megfelelő..

Csucsu!
Boldog névnapot Szabinának. Igazad volt: teljesen mindegy, fiú lesz vagy lány (főleg 8 év után..). Bár én lányt érzek, ki tudja?

Az AFP-vel kapcsolatban: én pénteken, aug. 31-én megyek, amikor 16 hét 5 napos leszek. A papíromon 16. hét van. Ha már nekem sem (lombikra gondolván) tudják pontosan meghatározni, akkor mit szóljanak a többiek?

Sziasztok!

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi
 
 


Szili,
Lombiknál pontosan meg lehet határozni hiszen punkció-14 nap és az a tuti szülés időpont. Amúgy te teljesen jó időpontban mész a 16+5 tökéletes hiszen betöltött 16.hét.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, Ti tudtok jól aludni? Nekem legalább 4x ki kell mennem pisilni, és aztán meg olyan nehezem alszom vissza.

Tegnap elég rosszul voltam, de estefelé egy melegszedvics helyredobta a gyomromat :oops: , bár a kilóknak nem tett éppen jót.

Pandi
Bocsi, tegnap nem tudtam leírni az adatokat, mert valami hiba volt az internetkapcsolatban.
Most írom:
Név: Carpediem
Hetek: 16+3
Kor: 25
Babák: Ádám
Hol szul: Dunaszerdahely
Mikor: 2008 február 11
Aktuális: szept. 24 - UH+ vizsg.
Baba neve: Dóra/nem tudom
KOSZI

Anno 4 évvel ezelott is Dórára készultunk a 8. hónapig, de aztán "kinott" :wink: a kis kukija :lol: . Már akkor is nehezen találtunk fiúnevet, remélem most már maradhatunk a Dóránál.
Vendég
 


Jó reggelt,

Chris,

Itt is gratulálok a dobogó szívecskéhez. :lol:

Carpediem,

Én is többször kijárok pisilni éjszaka, pedig előtte soha nem kellett kimennem. Persze napközben is legalább fél - egy óránként megyek.

Nagyon szorítok, hogy Dóra legyen a kicsike. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Lányok!

Köszi a gratulációt! :lol:

Pandus!
Bocsi. A képet elfelejtettem feltenni! :oops:
Most pótolom!
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Pandus??????
Vendég
 


Tényleg Pandi hányra ment ma uh-ra?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk még voltunk kismama nacit venni meg ebédelni :D

Szóval egészséges gyönyörű Dóránk van már nem kell kukacra számítani :lol: olyan édes volt jól elbújt elöször de végül még integetett is nekünk :lol: Köszönöm a drukkokat!!

Caprediem,
Én is rosszul alszom a sok pisi miatt egyszerübb lenne a wc mellett aludni :wink:

Chris,
Már most nagyon aranyos kis maszat :lol:
Vendég
 


Pandi,

Nagy-nagy gratula Dóra babához. De jó neketek már bizti puncis. (irigy-irigy)

Képek????????4D volt vagy sima uh???????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Volt 4D is meg sima uh is. Majd a dvd-ből ki kell vágnom képet ha sikerül de a pofiját nem mutogatta sokat :D viszont a lábát szétdobta elsőre :lol:
Vendég
 


Pandi,

A kis huncut.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És ezért külön fizetni kellett, vagy ott nálatok 4D-s a kötelező 18 hetes uh????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Az Istenhegyin voltam most megint mert itt van egy doktornő akit rengetegen dícsérnek tényleg nagyon profi és kedves. 14 ezer volt de megérte alaposan megnézte a babát.

Lafead,
Most nekem mennem kell kórházi genetikai uh-ra is vagy ezt elfogadják???
Vendég
 


Pandi,

Értem. Szerinted ha én is 4D-s 18. heti uh-ra megyek el, nem fog megsértődni a dokikám????

És engem is érdekel, hogy ezt elfogadják hivatalos 18. heti vizsgálatnak???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!Panda:Gratulálok a kislányhoz!!! :lol: Tök jó nektek hogy tudjátok már mi lesz!!!Én még várhatok egy ideig!!!Akkor nem is voltál sima genetikai uh.-on??Pedig kíváncsi lettem volna ott meg-e tudják mondani mi lesz!!!Na, mindegy.Mi 4 D-re csak a 28-30.-dik héten megyünk...Puszi, és gratulálok!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu,
De ez sima genetikai uh volt. Csak megnéztük 4D-n is. De a nemét pl sima uh-on láttuk nem 4D-n.
Vendég
 


Zsu,
Annyi volt hogy mindent megnézte krajta alaposan sima uh-on szóvall a lábait kezeit szívét veséjét gyomrát füleit nozi stb stb. És picit nézhettük utána 4D-n de nem akarta magát hagyni bedugta a fejét méglepénybe :lol:
Vendég
 


Pandus!
Köszi a bókot! A Picúr nevében is! :lol:
Gratulálok Dóra babához!
Hétfőn 9-re megyek a védőnénihez, megkapom a kiskönyvemet! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Pandi!

Gratulálok Dóra babához! Nameg, hogy minden rendben van! :D

4d: nálunk ha maszekba megyek elfogadják azt is, de csak akkor, ha olyan doki csinálja, akinek nemtommilyen vizsgája is van, tehát aki a klinikán is csinálhatja ezeket a vizsgálatokat!

Judy5!

És ha megsértődik, akkor mi van? Én is így tervezem, tudod majd ha a klinikán én is látok valamit a babámból, nem csak a doki, és 3 percnél több idő jut rám, és a 9 órásidőponttal nem fél 11-kor hívnak be, na akkor majd megsértődhet, addig asszem semmi oka rá! (nemtom nálatok hogy megy az uh, de itt katasztrófa :evil: )A 12 hetesből semmit nem láttam, és a doki angolul magyarázott egy másik dokinak, miközben engem uh-zott, majd szóltak, hogy kész, minden rendben, na köszi, legalább egészséges a baba, ha már látni semmit nem láttam belőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Értem, akkor tök jó lehetett nektek!!!Már én is alig várom... :lol: De főleg tudni szeretném hogy jól van-e, és hogy mi is lesz...A párom kisfiút szeretne, nekem mindegy...De lehet inkább én is egy kis kukisra vágyom jobban... :D Olyan messze van még 17.-e... :cry: Köszi a beszámolót!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok ma, alig győztem visszaolvasni.

Pandus!
Gratula Dóri babádhoz!

Boeske!
Neked meg a kiskukishoz! A lényeg, hogy egészséges legyen és hogy jobban vagy már!

Valaki írta (talán Kata?), hogy fizetett vagy csekket kapott az AFP-ről a kórházban. Tényleg fizetni kell ezért a vizsgálatért? Ha igen mennyit? Én szept 5-én megyek, csakhogy tudjam mennyit vigyek plusszban magammal.


Eszter!
A párom nem fog bejönni. Egyszer végignézett egy filmet a szülésről (én mondtam neki, hogy ne nézze meg, de nem lehetett elvonszolni a képernyő elől. )Ezután közölte, hogy le a kalappal a nők előtt, de Ő ezt nem tudná mégegyszer végignézni.
Anyukám meg segíteni is tud ha baj van, mert végzett ápolónő/ főnővér, és amikor fiatal volt dolgozott a csecsemő osztályon is. Legalább 1 ember legyen benn, aki az ember derekát maszírozza, meg borogatást hoz ha kell...

Pati!
Haskeményedést azóta nem éreztem, viszont ma dél körül épp kocsit vezettem a Dózsa György úton a Hősök terénél és piros lámpát kaptam, amikor határozottan éreztem hogy mocorgott: olyan érzés volt mintha egy kis izomgörcs/izom rángás lett volna belül a méhben, de nem görcs volt mert 2 perc múlva már 5 cm-el arrébb mocorgott/ görcsölt.....
Oyan csodálatos élmény volt (csoda, hogy nem mentem neki az előttem lévő kocsinak, annyira belefeledkeztem az élménybe).

Chris!
Akkor te is hamarosan hivatalosan is kismamivá válsz... Emlékszem én amikor megkaptam a kiskönyvem olyan büszke voltam...
És gratula a kismanódhoz....


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Ma már többször nekiindultam, hogy írok, de mindig mire elolvastam, arra csörgött a telefon a cégnél...... most írok:-)

Pandi!
Gratula a kislányhoz! Őszintén megmondom, én a szívem mélyén megint kislányt szeretnék, de persze nagyon boldog leszek, ha kiderül, hogy kiskukis lakik odabent.... :D
Valószínű nehezen tudom elképzelni, hogy mit is lehet úgymond "kezdeni" egy fiúbabával. de ha az lesz, biztos rájövök majd.... :lol: :lol:

N. Vera!
igen én írtam, hogy fizetni kell, nekem a védőben adtak egy csekket, mert az AFP maga nem fizetős, de a ß-HCG, meg az uE3 meghatározása az már igen!
Szerintem kérdezd meg a védőnődet, mert nekem már a befizetett csekkel kellett mennem!!!

Amúgy én is pisilni járok éjjel, kb. 4-szer.
Persze a védőnő szerint ez nem normális, biztos hólyaghurutom van...úgy látszik itt mindenkinek az van.... lehet, hogy terjesztem virtuálisan! :D :D

Ma megint éreztem sok-sok mocorgást, én is ilyen rángatózás félét érzek a köldököm táján, meg néha alul keményedést, ami gombóccá alakul, majd szép lassan kienged. Nem kellemetlen, csak furcsa érzés, de nagyon jó!!!!:-)


Hariveráról tudtok valamit??? Lesz babója???

És a többi eltűnt kismama??
Mondjuk néhányan látom, hogy más topikokban is írnak, lehet, hogy most ide nem marad idejük.

Ma ráálltam a mérlegre, igaz délután, amikor már bennem volt a napi kajaadag, 63 kg-ot mutatott, ami azt jelenti, hogy 2,5 kg!!! Mondjuk fogyással kezdtem az elején, tehát az alapsúlyomhoz képest csak 1 kg-t híztam. De ugyebár azt nem nézik....
Bár gondolom reggel megint kevesebb lesz.
A védőben pl. mindig rekord kevés súlyt mutat a mérleg, igaz oda kora reggel megyek, egy joghurt után. LEhet, hogy ha ebéd után mennék, ott is többet mutatna... :)

A 4D-vel kapcsolatban:
én nem is biztos, hogy megmondanám a dokinak ,hogy voltam, bár nem hiszem, hogy szólna, mert ő pl. csak akkor hívja vissza a kismamákat, ha muszáj, tehát gondolom, hogy nem zavarja, ha magánúton elmegy az ember ide-oda. Főleg, hogy az utolsó napokban is meggondolhatod magad, hogy kinél szülj....
Én még szeretnék ezenkívül legalább egyszer elmenni 4D-re, mikor majd nagyobb lesz a babuci.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Sziasztok,

Pandi,

Gratulálok Dórihoz : )

Ma mi is voltumk 4D uh-n, de sajna nem tudták teljes biztonsággal megmondani a 4d geneses-ben, hogy fiú vagy lány - bár nagyobb az esélye hogy fiú, volt valami a lábai között : ) majd próbálok képet felrakni -hátha ti meg tudtok erősíteni ( esetleg megcáfolni )
Amúgy integetett, mutatott törökülést, kereszte tett lábakat, mutogatott össze-vissza.... szóval nagyon aranyos volt, jó volt újra látni
Mindene megvan, arányos és szépen fejlődik, kb 16-18 cm. a talpa 2,6 cm-es :))
Amúgy én is felkelek éjjelente, de csak 1x.

Andi

Kép
danidaniel
 
 


Andi,
És hogy tetszett a hely?? Képet!!!

Katuci,
Akkor neked is kívánok 3 vonalkát :lol:
Vendég
 


Pandus, elfogadják ezt is, nem kell aggódni, ez is leletnek minősül !!!Milyen volt Hajdu drnő????tök profi,ugye?
Pisi-ügy: szörnyű,nem is iszok ennyit, van hogy óránkémnt :shock: járok!!!!
Vendég
 


Lafi,
Igen nagyon kedves és tényleg látszik rajta hogy pofi :wink: amúgy a védőnőd egy... nem is írok semmit ilyet butaságot hogy 2 kiló sok ilyenkor??? Hát ez hol él Rubint Rékánál? :lol: :lol:
Vendég
 


Na ja, és nem csoda, hogy ezek után az én kis 100/60-as vérnyomásom felkúszott 144/94-re, a pulzus 115-re....Na ezét is kaptam...nem is szóltam, csak hogy hidegfront van , meg fáradt vagyok stb....
Vendég
 


Sziasztok!

Két témában lenne körkérdésem!:-)
alkalmankénti kádfürdő és masszázs - szerintetek árthat a babának??
Mert ilyenről sehol nem találok semmit, de úgy vágyom mindkettőre...... :oops: :)

Várom a véleményeket!!!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Katuci,
Én szoktam kádba pancsizni mivel tudom hogy tiszta ezért nem félek persze nem 50 fokban de néha csak ez esik jól főleg most hogy jön a hideg. 12.hétig csak zuhi volt. Masszirozni meg sokat szokott a párom mert nagyon szeret én meg szeretem ha csinálják :lol: Persze figyel hogy pl a lábamon a méh pontjait ne nyomja meg. Van egy könyvünk abból tanulta mit hogy kell. Szóval szerintem óvatosan mértékkel mindent lehet :wink:

Kép
Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?