Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt még meg akartam írni, hogy Gergő tök vicceset csinál: szopizza az államat. :lol: Most ez a villámgyors nyugtatója, ajakbeszívás helyett. :shock:

:?: Sno? :?:
Vendég

Ma is 6 után kelt! :D Az északa legalább 4x emlékszem, hogy helyet cseréltünk, úgyhogy biztos jó sokszor fennvoltunk, de ha már nem kelünk 5kor, én már mindenben kiegyezek. Na jó, a sírásban nem, de az nem szokott lenni. :lol:

Timocska,
Annyira azért nem vígasztal, de akkor nem csak nálunk van pihenőszék-sztrájk. :? Pedig milyen jó is volt az! Csak beletettem és szépen elvolt magában. Régi szép idők! :)

Nanica,
Lepedőnek a kifogó fürdőlepedőt is remekül lehet használni. Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakulnak a dolgok. :( Van hasmenése, hányással?

Orvos:
Én is úgy tudom, mint Pann. Meg azt, hogy az ellenőrzött helyeken kötelező, mert az ÁNTSZ előírja.

Kép KépKép
lorca

ágiboldi
nincs előbbi időpont, ez az első. ezért bízom benne, h nem lesz csúszás. de ink menjünk külön, h ha gáz van, a ti időtöket ne bénázzuk el! viszont leírnád nekem (tudod, úgyh h én is megértsem :lol: ) az útvonalat?

pann
annyira cuki gergő képe a vonalzón (mondjuk a hasalós képek egyébként is a gyengéim, de tényleg n édi) - ezeket a szavakat tényleg én írom le?! cuki, édi :shock: pár hónapja el sem bírtam volna képzelni :lol:

lorca
kele totál autonóm. nem lehet ébren tartani. tegnap pl a du-i sétában a háztól 20 m-re aludt be, pedig mindent bevetettem, h ne tegye, bírja ki a kiságyig. igaz, tegnap a du-i alvást sikerült egy kicsit elhúzni, így fél kilencig fennvolt! hurrá! bár még csak félsiker, mert reggel uúgy felkelt. de biztos bele kell rázódni :wink:
egyébként én is röhögtem már azon, h kele mennyire be van táblázva, bmasszázs, bmamatorna, talik, és most az úszás is, nem semmi. még jó, h én nem akarom "fejleszteni"

jut eszembe, még a múltkor angoltanulásos témához. olvasok egy blogot, és abban is volt szó erről, ill. általánosságban a direkt fejlesztésről. akinek van egy kis ideje/kedve olvasson bele. előre mondom, nem vitaindítónak szánom, van, amivel én sem értek egyet, de sok dolgon elgondolkodtam (http://kisember.freeblog.hu/ - augusztus 23-28.)

ria
basszus, szívzörej, vesemedencegyulladás?? mondjuk a szívzörej sztm is olyan dolog, h szinte mindenkinél lehet találni, csak "jókor" kell hallgatni :? n n bízom benne és drukkolok, h a kinövős fajta legyen!!!
vesemedencegyulladás már tuti? nem lehet "csak" egy sima fertőzés?

nanica
úgy látszik, ez úgy van, mint a terhességnél. nem is kismama, akit legalább egyszer nem rémisztenek halálra a terhesség alatt, itt meg nem is anyuka, akinek nincs legalább egy (eeeegy?!) igazán sz.r éjszakája

drusza
sztm is ki fog tartani a tej, főleg, ha sörözni is hajlandó vagy :) viccet félretéve, ha eddig ment, most már nem lehet baj!

róki
de jó, h adtál hírt magatokról! n érdekel az éjszakai szopiról való leszoktatás. írj majd, ha tudsz!

majus3

Sziasztok!

Csatlakozom az éjszakai nem alvókhoz. Gergő éjfél óta szinte folyamatosan fent volt :twisted: . Nem sírt, csak nyügizett, vagy játszott, mintha kialudta volna magát, pedig tegnap napközben sem aludt semmit. Most meg bezzeg 3/4 10 óta alszik.

Ria,
Ez a vesemedencegyulladás nagyon rosszul hangzik :cry: , de biztosan nagyon gyorsan meg fog gyógyulni. A szívzörej meg tényleg kinőhető, bár nekem a mai napig megvan, de semmi panaszt nem okoz, csak évente meg kell nézetnem azért a kardiológián.

Timi,
Szerintem is, ha tejcsi eddig kitartott mostmár nem lehet baj, na meg úgyis elkezded a hozzátápit és akkor folyamatosan el is hagysz majd egy-egy szopit.

Nanica,
Pont úgy vagyok, mint te, nagyon álmos vagyok , és most mivel Gergő alszik aludhatnék is, de nem bírtam elaludni :twisted:

Na hamár aludni úgysem tudok, akkor kivasalok.
Ja holnap jön hozzám a nagynéném, aki gyermekorvos, mejd jól kifaggatom hozzátápi úgyben, aztán leírom mit mondott.

Móni

Kép
móni23

Lillus szolidál az idővel. Sír. Egész nap még csak szinte bőgött... :( 40 percet sikerült aludnia! :evil:

Mindenki sz.r éjszakáját sajnálom. Nekünk sem volt egyszerű. Gondolom az időjárás változás is megzavarja őket!

Orsi hol vagy???

Móni!
Majd írj, hogy miket mondott a dokit. Az enyém semmit nem mond. :(

Május!
Miért jó, ha később fekszik le Kele? Gondolod, később is fog kelni? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Túl vagyunk a mai barackadagon. EGy nagy bari negyedét becummantotta! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Csatlakozok a sz@r éjszakákhoz és a szívzörejhez is! :(
Most megyek aludni... hátha...

Ria, szegény, ne aggódj, hamar rendbejön!!!

Most képtelen vagyok visszaemlékezni, h mit akartam még írni, pedig valamit akartam...

Pann, sztem se kell a gatyi alá úszópelus, többiek?

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Nekünk az éjszakánk tűrhető volt, viszont az este az katasztrófális. Csak bőgött egész este, alig akart elaludni, két ciciből szopizott, de éhesnek tűnt, akkor olvasztottunk ki tejet, na abból megivott kemény 20 milit. Na arra már én is kiborultam és együtt bőgtünk. Aztán valamikor elaludt és fél 1-kor kajált majd aludt 7-ig, kajált és aludt fél 9-ig. Ettől függetlenül ma is 2 óránként eszik és sokat sír. Na ölben azért elhallgat. Ennyit a klassz kis napirendünkről.
Na megyek mert természetesen most is folyamatosan nyomja!

Rokica,
SZIA!!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a vérvételről! Képzeljétek nem sírt egyáltalán!!! A nő mondta hogy nem lenne rossz ha sírna mert jobban jönne a vér!!! De Beni tojt rájuk és csak azt mondta őőőőőőőő. Na ezt kapjátok ki hogy negatív a vizelete :shock: Na akkor mi a baja???? Még mindig lázas! Ja és észre vettem hogy a koponyáján hátúl 2 bórsószemnyi duzzanat van gondolom nyirok csomó! de nem ott ahol Pannéknak volt hanem a nyak vonalában! :roll: Hát a vérvételtől sokat várok!

Timi! De hízogatott mostanában olyan heti 50 grammot és tényleg volt egy extra hét amikor 300-at! De az tényleg fura hogy 3 hósan volt 5500 gr és 6 hósan meg 6600 körül! Bár mindenki mást mond! Még véletlenül sem mond senki ugyan azt!!! :evil: :evil: :evil:

Sajnálom mindenki szar éjtszakáját!!! :(

KépKép
csongria

Ria!
Megnéztem, Lillus 3 hónaposan 5840 gramm volt, most meg 6800 gr. :shock: :shock:
Azért örülök, hogy negatív a vizelete és nincs baj a veséjével. Mióta is tart a láz? Mert emlékszem, Sági Petijének is ilyen volt. A negyedik nap jönnek a kiütések!

Sági!
:( :( :(
Lillus is sokszor éhesnek tűnik szopi után, pedig estére már én is 2 ciciből szoptatok. :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

4 napja tart a láz és mostmár hasmenése is van és nagyon sokat bukik! Gondolom hogy a láztól van ez is!!!

KépKép
csongria

Ria,
Nagyon hasonló amiket írsz. Peti 4 napig volt lázas, igaz a 4.-en már csak hőemelkedése volt és a kiütések azok az 5.-6. napon jöttek elő és egy nap alatt el is múltak. Hasmenése is volt Petinek a sok lázcsillapítótól! Remélehetőleg Beninek is ez van és holnapra már be is pöttyöződik!!! Puszika neki!
Vendég

Ria!
A gyógypuszikat továbbra is küldjük Lillussal együtt! :) Neked meg kitartás!

Timi
Kép Kép
timocska

Köszönjük! remélem csak tényleg annyi a baja mint Petyának volt! De hát állandóan rám hozzák a frászt!!!! Mondjuk egy paramamira nem is nehéz! :oops:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Sehogyse akar felszabadulni az a sok idő, amikor majd ráérek netezni! :D

Éjszakai kelések-elég katasztrófa nálunk is, pláne, amikor már olyan ideges vagy, hogy amikor alhatnál, akkor is tágra nyílt szemmel várod, hogy kezdődjön a műsor.

Tegnap mi viszonylag jól aludtunk- képzeljétek a már használt hálóingemet beraktam mellé a kiságyba :D -legközelebb egy kócanyát kap maga mellé. Hogy ezért-e , de egész nyugodtan aludt.
Róki várom én is a tapasztalatokat, hogy lehet leszoktatni az éjjeli szopiról, de szerintem csak a szopi teljes elhagyása lesz a megváltás.

Tápszer-esténként szopi után befér neki 50-60 ml, biztos ez nélkül is meglenne, de én speciel örülök, hogy van ez a támaszom, ha végképp kidőlök. Illetve én 5-6 hónapig akartam kizárólag szopit, aztán egy évig vegyesen, 1 év után meg inkább tápit mint bolt tejet. Persze ez az én elgondolásom, na meg a Lucánál is így volt.

Ria-
Jól értem, hogy új dokinál voltál? Ez most jól megijesztett azért Téged!
Jobbulást Beninek!!!!!!
Tavaly a Lucának is hallottak szívzörejt, doki néni azt mondta, hogy ha a Soten született (ahogy a tiéd is) ott biztos észrevették volna, ha születési rendellenesség, mert ott nagyon alaposak, meg azt is kérdezték tőlem, hogy nem volt-e valami más betegsége, mert annak a hatása is lehet, végül voltunk Bethesdában és kardiológus mondta, hogy ártalmatlan, majd kinövi. Ti is mentek?

Május-Én is szoktam olvasni azt a blogot! Érdekelt a waldorf kiváncsiságból, de többnyire azzal értek egyet, amit elutasítanak a hagyományos suliban, amit helyette nyújtanak az már nem nekem való!

Timi- nálatok van már pisieredmény?

Csajok-van akinek már abbamaradt a hajhullása? Vagy erre ne is várjak a közeljövőben?

Kacsa, Panka-Sziasztok!

Orsi nyaral, nem?
Kata tényleg rég nem volt!

Megint csak egy oldalra reagáltam, bocs, és arra is csak felületesen, indulunk nemsoká az oviba ismerkedő délutánra, remélem a Berci nem lesz ünneprontó bőgőmasina!

Bella

Kép

Kép
bella2

Sági,
Sajnálom az estét :( Én már a kezdetektől fogva 2 mellből szoptatok és kb 1 hete van, hogy nem elég Gergőnek estére a tejcsi. Eleinte én is a fagyasztóból vettem elő neki, pár napja meg minden szopi után fejek és estére összegyűlik neki annyi, ami elég.

Ria,
Sajnálom Benit :( Megkérdezhetem, hogy mi alapján mondták a vesemedencegyulladást, ha még nem is volt vizelet eredmény?

Kép
móni23

sziasztok!

hm én meg sem szólalok... :oops: Lea egész éjjel aludt n9-6ig :oops: :lol:

megjártuk az ortopédiát minden rendben majd akkor kell menni ha elindul a kisasszony :lol:

vettünk végül egy kengurut is (Fillikid...12kg ig hordható)mert úgy néz ki mégis megyünk az USA-ba és ami még jobb h végül apástól!!!!!!a hosszú út alatt másban nem nagyon tudnám cipelni---persze apa pocakját nem éri be :shock: :oops: :lol: a kengu úh anya cipekedik :lol: ill apa majd a kofferokat :lol: úh most intézzük a vízumokat.útleveleink most készültek el Leáé nagggyon édes (de ezt már lehet h írtam :shock: :oops: )

timo
csak este 2 ciciztek? ha igen szerintem próbáld meg délután is...hátha...

bella
nálunk Leáé kezdett most el hullani :lol: :lol: az enyém nem is hullott (mondjuk nekem rövid hajam van lehet h ez az oka :shock: )

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

sági
hát már peti is? nálam az a mélypont, amikor már én is bőgök. nem sokszor volt, de n élesen él bennem mindegyik :(

ria
próbálj elrugaszkodni a paramamiságtól, amikor baj van, akkor csak a józan ész segít, meg a pozitív hozzáállás (tudom, könnyű mondani)

timo
igen, bízom benne, h odébb tudjuk tolni az esti alvásszakaszt fél-egy órával. persze, ha csak annyit érünk el, h este később alszik el, akkor nem fogom erőltetni
én kb háromhónapos növekedési ugrástól :lol: legtöbbször kétmellből etetek. de van, h nem kell neki csak egy. én nem izgatom magam, sztm ez már kitart a hozzátápiig
tegyél fel képet barackevő lillusról!!!

bella
a waldorffal vlh én is így vagyok. n sok dolog szimpatikus benne, de sok másik túlzás lenne nekem, nem tudnám teljes odaadással képviselni az eszmeiségét. anélkül meg nem sokat ér.

ágiboldi
szívzörej az neked van v boldinak?
úszópelus
én lehet, h adok rá, ha szabad, mert van majdnem egy teljes csomag és jövő nyáron tuti már biztos kicsi lesz.

majus3

Húú, aludtam vagy másfél órát, de nagyon szükségem volt rá! :D

Tényleg mi alapján mondták, h vesemedence gyulladás?

Sági, együttérzek, nálunk majdhogynem ez a normális :?

Mazsi, de jó, h utaztok!

Haj: nekem se hullott, gondolom mert rövid. Csak Boldi próbálja kitépni, ez a legfőbb mulatsága..

Lillusnak ezek szerint ízlett a barack! :D Boldi ma paradicsomos krumplit ebédelt, és ízlett neki, de a száját ki nem nyitná..
Csak sose tudom, h utána még szopi, és hogy aztán adjak-e még tápit? Délelőtt az alma és szopi után nem adtam, most viszont 60 ml-t igen, megitta..

És, (finnyásak ne olvassák! :) megjelent az első igazi kaki (south park nézőknek kulabá') :lol:
Nem túl guszta, de legalább a pelusból nem tud kijönni :wink: vagy majd meglátjuk...

Kép
Kép
agiboldi

Kép anya!!!! 30%-os akció a Lidl-ben :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nekem volt szívzörej kiskoromban, egy ideig nézegették, aztán már azt se..

Ria, sztem nem is vagy paramami, eddig mindig indokolt volt ha orvoshoz vitted sajna, nem? (fül, most meg ez)

Kép
Kép
agiboldi

Május:
http://www.bebiuszas.hu/elerhet.html
de majd még priviben leírom, h hogy mentünk..

Kép
Kép
agiboldi

Szasztok!

Ja a vesegyullt azt ránézésre mondták! Hogy olyan szürkés sápadt a gyerek és ez tipikus..... Mondjuk az hogy most negatív a vizelet az jó de sokat nem mond mert a baktérium tenyésztés az 1 hét múlva lesz meg!!! Minjárt megyek a vér eredményért! Majd megírom mit olvastam ki belőle. De lehet hogy az lenne a legjobb hogy ha meg se nézném én mint parajolán :lol: :lol: :lol: .

Jó nektek hogy mentek uszni ezek után meg pláne nem viszem Benit medencébe! Inkább elmegyek az A1 Materiálba stepre! Gyermekfelügyeletet is válalnak. Még meg is etetik a lurkót ha kell. Állítólag képzett ovónők vigyáznak rájuk! :roll: Na majd meglátjuk!!!

KépKép
csongria

Ria,
Húúú, A1!!! Oda én is járnék szívesen, tök közel van hozzánk. Mikor mennél, délelőtt és melyik órákat nézted ki?
Vendég

Mi az az A1 Matrial? Egy hely, ahol izmot lehet gyártani? Na mindjárt rákeresek.

Gergő ma eddig fél órát aludt. :shock: Azóta hangot ad. Elég nehezen viselem már. :x

Ria! Egy hét múlva lesz eredmény? :shock: Az azért egy kicsit sok egy napok óta lázas baba esetében. :evil:

Ági! Nálunk is ma volt a nagy áttörés kaki fronton: egy kis hurka lapult a pelusban! :D Mi ma tököt eszünk almával, de még meg kell néznem, hogy be lehet-e már vezetni a tököt. A paradicsomot nekem is mondták, hogy mehet, de az nem számít "aprómagvasnak" vagy minek?

Május! Nekünk is van itthon néhány promó úszópelusunk, de szerintem nem fogom ráadni. Bár még sosem használtuk, de az a kényszerképzetem, hogy befolyik a víz, jól megduzzad, aztán csak húzza szegényt a + súly. :roll:

Mazsi! De jó nektek, hogy utaztok!!! :D
Vendég

Csajok!
Új tudományunk van ám. :D Egy kicsit elmosodottak a képek, de közben előre- hátra hintázik Peti!
Régi tudomány:
Kép
Továbbfejlesztett változata:
Kép
Vendég

Sági!
Ez igen! Le a kalappal Peti előtt! :)
Mi a fasorban sem vagyunk ehhez képest! :lol:

Mazsi!
Hmm, utazás? Mikor, mennyi időre?

Lillus már negyedjére alszik ma. Igaz, csak 40 perceket, vagyis most kábé 1 órája szundít! Egész jó ez a hideg! :lol: :lol: Csak kár, hogy a fenn lévő időben nyüszi van! :(
De nem panaszkodom.

Szegény Pann!
Hozd át Gergőt! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Pann,
Igen az A1 egy klassz wellness hely, és amit a Ria írt az a Róbert K. körúton a Material tetején van!
Ehetnek tök félét a babók. Peti tegnap éppen cukkinit nyomázott krumplival és almával. Ajánlom mindenkinek, nagyon fini!!! Ma meg annak a bővitett változatát egy kis üveges vegyes főzivel. :D
Megjöttek a rendelt biocuccok. Uzsi 5-kor, rizspép-gyümivel! :D
Vendég

Csajok!
akkor ti úgy csináljátok, hogy szopi előtt kapja a kaját a gyermek vagy két szopi között? :oops: :oops:
Vagy szopi után?

Timi
Kép Kép
timocska

Hehe, Pann, tényleg nagyon együtt haladunk kaja-kakiilag :lol:

És a tököt vagy cukkinit micsinálok vele? felvágom kis darabokra, vízben főzöm, hozzárakom a krumplit (vagy előbb azt?) jaaaj, segítsetek, most jön ki, h nem tudok főzni...

Húúú, Peti nagyon ügyi, nemhogy Boldi nem csinál ilyet, de a második képen mutatott feladat nekem is nehezen megy...

Timi, Boldi is egész nap alszik! :lol: :lol: hurrá, hurrá, hurrá! persze mikor nem akkor nyafi, de az mindig van..

Kép
Kép
agiboldi

Kicsit szétszórt vagyok. :?
Pann,
Peti sem 20 perccel aludt többet Gergőnél, de lekopogjam már nyugi van. Szétpakolta már az agyát a nappaliban!

Mazsi,
USA!!! Irigy-irigy!!! :D Nagyon szupi lesz nektek. Mostanában mentek, nem?

Ági, Pann
Igazi kulabá? Nem mondom. Peti csak emberes sötétet csinál. :lol:

Jaj, nekem még vennem kell úszósapit. Jesszusom, dejól fogok mutatni. :roll:
Vendég

Timi, nekem szopi előtt, mert semmi jele, h így nem kérne szopit, viszont nyitottabban fogadja a kaját amíg éhes (ez a szájára nem vonatkozik, az csukva van..)
Ha két szopi közt adtam, akkor meg mindig felmerült, h "inna" egy kis tejcsit utána, de akkor meg már nem két szopi közt voltunk, hanem illegálisan beillesztett etetés lett belőle...

Kép
Kép
agiboldi

Ági,
1 krumli kockára vágva, hozzá egy kicsit több cukkini kockázva és egy fél almát raktam még hozzá mint ízfokozó. Kevés vízben megfőztem, turmixoltam.
Vendég

Úszósapi még nekem is kell, a klórszag mellett a másik rémálom, ez utóbbi esztétikailag, de sebaj, csak ti látjátok :wink:

Igen, igen, igazi kulabá!!! :lol:

Gondolom már többen kitalálták, h ismét fordítási munkám van... ilyenkor 2 percenként babanetezek :shock: (mondatonként...)

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi!
Köszi! :)

Sági!
Én is gondoltam rá, hogy huh de jól fogok mutatni a kis röcögős hájammal! :) De ha vki ki mer utána cikizni, akkor megsértődöm! :lol: :lol: :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Sági, köszi! Tehát mindhárom zöldség-gyümölcs egybenfőzve. Kipróbálom!

Kép
Kép
agiboldi

timi
a hugom kint él az USA-ban és meghívott bennünket (először Leát és engem ) 2 hétre november tájékán még pontosan nincs meg a dátum :lol:
először úgy volt h mivel apa nem jöhet barátnőm jön velünk de azután tesóm megszánt úh apa útját is kifizeti :lol: :oops: így csak a költőpénzt visszük :lol: ja Vegasba megyünk úh ha nem jönnénk vissza :lol: :lol: :lol: akkor aztán kereshet az APEH a nagy lakáshitel,ill illetéktartozás miatt :lol: :oops:
á nem ez vicc ,nem hiszem h kint élnék bár a dplomás ápolókat nagyon jól megfizetik!!! Sági jöttök? :lol: :wink:

Cerazettes csajok
ugye a bogyókban mindegyikben ugyanannyi hatóanyag van és a jelzés h mikor melyiket vedd be csak a gyengébbek kedvéért van mert én összekevertem kedd este... :shock: :oops: és egy csütörtököt vettem be :lol: :lol:

gabi
én meglestelek benneteket a másik topikban :lol: :wink: Eszter hihetetlen épp kérdezni akartam h magától ül :shock: :shock: :shock: de ezek szerint igen :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

paradicsom nem csak 9 hó környékén jöhet? :shock: :shock: :?:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Szasztok!

Köszi a bíztató szavakat, jólesik. Napközben sem sikerült nagyon elaltani Linust. Reggeli alvását, a kuka kitolása az utcára félbeszakította (nem én toltam...) és utánna csak ebéd után aludt egy fél órát séta közben, aztán kettőtől négyig, míg a Párom haza nem jött együtt aludtunk. Ő a cicin lógott folyamatosan és hol evett kicsit, hol aludt, de egy másodpercre sem engedte el!!

Orsi nyaral, holnap érkeznek Bajára, ha nem szakad az eső, akkor talizunk egyet!

Ria: mit olvastál ki a vérképből? Úgyi volt Beni, hogy meg sem nyikkant, bezzeg a Linus anno visított, mint egy kismalac.

Bella: pont ezt akartam én is kérdezni a csajoktól.
Nekem Linus 3 hós korában kezdett hullani, és most tetőpontján van (vagy lesz ennél még rosszabb???) Nem tudom meddig tarthat...

megyek kicsit rámolni, mert apjukom elvitte Linus sétálni, hogy legyen szusszanatnyi időm... :?

nanica

nanica (ja és lorca)
hogy milyen rendes apud van.... :shock: az enyémet hét lóval sem lehet elcsalogatni sétálni még úgysem h én ott vagyok ...na jó a sarki boltig már volt rá példa h eltolta Leát :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

loráról tudunk valamit? túlélte? :lol: szegény tuti sz..rul van ma legalábbis én nagyon kész voltam a laparoszkópia után

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi, igen, Cerazette-s bogyók mindegy, én is csináltam már ilyet...

A paradicsomos krumpli üveges babakaja, 4 hótól adható, gondolom kimazsolázták a magvakat..

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi,
Ha neked bejön a meló akkor szólj légyszi és indulunk is. Ja és járj utána, hogy az aneszteseket is jól megfizetik- e?! :lol: Tréfát félretéve, én szivesen dolgoznék külföldön, ott legalább nézik valamibe az eü dolgozókat és még a ranglétra is meg van az ápolói szinten is.

Timo,
Én a tízórait és az uzsit mindig a szopi után adom, csak az ebédet kapja szopi előtt. Elsőre egy szopiról szokjon csak le. Igaz azt is megtanulja, hogy a szopi után jön egy kis nasi és akkor kevesebbet fog majd szopizni egy idő után. Asszongyákazokosok!
Kicikizni??? Na majd ha meglátsz engem!!! Na akkor lesz majd nagy vigadalom! :lol:
Vendég

Mazsi!
paradicsom 6 hó környékén már lehet! :)

Nanica!
Tényleg nagyon rendi párod van, már többször írtad, hogy viszi sétálni Linust. Az enyém apu csak egyszer vitte el, akkor is csak azért, mert jól megaszondtam neki, hogy szeretnék egy gyerekmentes félórát! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, és még azt is szeretném tudni, hogy mikor lehet az, hogy egy nap nem csak egyszer kap szilárd kajcsit. Mennyi idő elteltével?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Passzolom a kérdést!
Nálunk először a tej- ill. kölespép volt csak kb 2 hétig, utána napközben kapott gyümit és a maradékot kevertem az esti köleshez. Az ebédet pedig ezen a héten kezdtem. Na és ezt az egész balhét július végén kezdtem.
Vendég

Van valakinek Fisher- Price pihenőszéke?
Használható az újszülöttkortól? Ajándékba vennénk, de nincs ám rendesen leírva egyikhez sem, hogy mit tud és mikortól.
Na most aztán tényleg velem van tele az oldal. :oops:
Vendég

na látszik h mennyit értek a hozzátápihoz :shock: :oops: de mintha olvastam volna vhol... :shock: na mindegy olvasnom kell még :oops: :lol: :lol:

ez a hozzátápi mindig is a gyengém volt ...már a gyerekgyógyászat órákon is :lol:

most megyek mert egy kis grillparty lesz nálunk incsi-fincsi grillkolbikkal :lol: bár az idő nem túl kellemes de a garázsban leszünk :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi, én gyorsabban eljutottam a napi 3 kajához. Néhány napig volt csak egy-egy, aztán 2, aztán az utóbbi napokban 3, ez kb 2 hét alatt, úgyse eszik sokat..

Sági, igen, nekünk olyan, és sztem igen, használható. (az autósülés analógiájára, ez sem ülteti jobban)

Kép
Kép
agiboldi

Lillus eszik... látszik rajta az élvezet :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?