ágiboldi
nincs előbbi időpont, ez az első. ezért bízom benne, h nem lesz csúszás. de ink menjünk külön, h ha gáz van, a ti időtöket ne bénázzuk el! viszont leírnád nekem (tudod, úgyh h én is megértsem
) az útvonalat?
pann
annyira cuki gergő képe a vonalzón (mondjuk a hasalós képek egyébként is a gyengéim, de tényleg n édi) - ezeket a szavakat tényleg én írom le?! cuki, édi
pár hónapja el sem bírtam volna képzelni
lorca
kele totál autonóm. nem lehet ébren tartani. tegnap pl a du-i sétában a háztól 20 m-re aludt be, pedig mindent bevetettem, h ne tegye, bírja ki a kiságyig. igaz, tegnap a du-i alvást sikerült egy kicsit elhúzni, így fél kilencig fennvolt! hurrá! bár még csak félsiker, mert reggel uúgy felkelt. de biztos bele kell rázódni
egyébként én is röhögtem már azon, h kele mennyire be van táblázva, bmasszázs, bmamatorna, talik, és most az úszás is, nem semmi. még jó, h én nem akarom "fejleszteni"
jut eszembe, még a múltkor angoltanulásos témához. olvasok egy blogot, és abban is volt szó erről, ill. általánosságban a direkt fejlesztésről. akinek van egy kis ideje/kedve olvasson bele. előre mondom, nem vitaindítónak szánom, van, amivel én sem értek egyet, de sok dolgon elgondolkodtam (
http://kisember.freeblog.hu/ - augusztus 23-28.)
ria
basszus, szívzörej, vesemedencegyulladás?? mondjuk a szívzörej sztm is olyan dolog, h szinte mindenkinél lehet találni, csak "jókor" kell hallgatni
n n bízom benne és drukkolok, h a kinövős fajta legyen!!!
vesemedencegyulladás már tuti? nem lehet "csak" egy sima fertőzés?
nanica
úgy látszik, ez úgy van, mint a terhességnél. nem is kismama, akit legalább egyszer nem rémisztenek halálra a terhesség alatt, itt meg nem is anyuka, akinek nincs legalább egy (eeeegy?!) igazán sz.r éjszakája
drusza
sztm is ki fog tartani a tej, főleg, ha sörözni is hajlandó vagy
viccet félretéve, ha eddig ment, most már nem lehet baj!
róki
de jó, h adtál hírt magatokról! n érdekel az éjszakai szopiról való leszoktatás. írj majd, ha tudsz!