Hello Lányzók!
Lafi!
Én is szerelmes vagyok abba a babakocsiba!!! Egyszerűen nem találok olyat ami ennyire tetszene és ennyire jó árban lenne. Amit belinkeltél ott már voltam egyszer nemrég. Oda fogok még kinézni mielőtt döntök!
Vagyis ma!
Ez egy nagyobb bolt, nagyobb választékkal. Vannak hibás termékek, amik le vannak árazva (de apró hibák és fel vannak tűntetve, nem Neked kell kigubiznod!) és vannak vadi újak. Szerintem az babaholmiolcsón olcsóbb. Na ma még ez előttem áll! Lafi! FOGLALD LE, VAGY HÍVD FEL ŐKET! ISZONYÚ RENDES A CSAJ, TUTI ELTESZI!!!
Hajdu dr.nő egy tündér! Nagyon szimpi, nagyon aranyos, kedves és jó fej volt! Kérdezte, tudjuk a nemét? Mondom legutóbb azt mondták kisfiú. Erre Ő: " Határozottan az!"
Szegénykémnek végig kapkodnia kellett az UH-t, tényleg alíg lehetett követni. Míg nyomtatott egy képet, visszanyomta az UH képet, baba már sehol...
Vissza 2D-ben, megkerestük, vissza 4D-be.
Nem beszéltem meg Pandival talit, bár nagyon jó lett volna, de Ő délelőtt volt, én meg 15:20-ra mentem...
Pedig jó lett volna. Amúgy szó szerint egy köpésre lakunk egymástól, így tervezünk egy talit épp... Csatlakozók???
Erre nagyon figyeljetek, hogy vízszintesig dönthető legyen a babakocsi!!! Ha hason szeret aludni NEM tudjátok beletenni a 170 fok alá nem dönthető babakocsiba!!! Meg az autósülés is fontos, hogy minnél vízszintesebb legyen. Persze az nem tud teljesen az lenni...
Na már megint szófosásom van... Bocsi!
Konkri........
Csajok én telóval csináltam egy kitülemkedős képet a hasamról, megpróbálom felbiggyeszteni... Baromi vicces...
Na meg kicsinyítem a tegnapi fotokat!!!
(Ja 5 képet kaptam...
)