Új privát üzeneted érkezett!

EGYÉBKÉNT NEKEM IS EGÉSZ DU-N FÁJT A FEJEM ,A DEREKAM MEG SZÉT AKART SZAKADNI , MÁR KEZDTEM IZGULNI :? ,DE ELKEZDETT ESNI AZ ESŐ,ÉS MINTHA EGY VARÁZSÜTÉRE MEGSZÜNT MINDEN PANASZ!!!!!NÓRA MEG EGÉSZ DU-N SZAMBÁZOTT Kép
geosel.klara

Hali!

Jó sokára értem haza a házidokitól, mert szabin van és annyian voltak a helyettesítő dokinál, hogy csak na. Bár mikor meglátta az asszisztens a nagy pocim rögtön behívott.
Megkaptam az uccsó táppénzes papíromat, és a szülési szabihoz a papírokat. Sajna nekem a suli miatt muszáj szülési szabira mennem.

Timi: Tombor János a dokim de Ő margitos eredetileg csak most átment a Jánosba egy olyan szerződéssel, hogy szülést vezethet le ott.
Védőnéni nemcsak a szívhangból hanem tapintással is meg tudja állapítani, hogy fekszik a kismanó. Főleg az enyém imádja ha tapicskolják őt rögtön kidudorodik. Innem tudom én is hogy nem fordult meg, mert érzem, hogy keresztbe fekszik.

Cuki: remélem jobban leszel, tényleg pihenj sokat, remélem holnap azért nem küldesz sms-t :D nem mintha nem szívesen beszélgetnék veled :D

Missi: az a baj, hogy a sör szagától is rosszul vagyok, nem szeretem, de ma még a tejszínes tésztába is tettem petrezselymet.

Bogyó: szeméremcsont nekem már hetek óta nagyon fáj, ég és feszül. Én néha csillagokat látok tőle. Doki azt modta, hogy ez azért van, mert tágulnak a csontok, meg a szövetek. Szóval ne aggódj.

Büngyi: nekem néha fáj a sarkam, de inkább a talpam szokott. Mikor reggel felkelek alig tudok ráállni a lábamra. Bizsereg fáj ég meg ilyenek. Kb 1 percig aztán elmúlik. Gondolom a hirtlen terhelés miatt van.

na holnap reggel megyek a cégemhez papírokat intézni majd valamikor jövök, addig is jó pihit mindenkinek.
Cuki vigyázz magadra!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Cukiii! Nagyon vigyázz magadra! Sokat gondolok rád! Holnap későn érek haza, de várom az infot, vagyis, hogy bejelentkezz!

Kakaóscsiga, bundáskenyér??? Hát mindenki züllik? :shock:

Én megettem a barackomat és iszom nemsokára a zöldteát iszom meg. Nem vagyok éhes, nagyon nagynak érzem magam és feszülök. Most Heléna is mintha mindenfelé feküdne, csak fejfekvésbe nem :(
De amilyen kis huncut holnapra befordul ;) (dokihoz megyünk)

Szép estét nektek és a babáknak!

Holnap délután jelentkezem

büngyike

Húú Cukika, vigyázz magadra!!De az nyugtasson,hogy ha beis fektetnek,ott tuti biztonságban és felügyelet alatt leszel a babyddel együtt!És ez a pár hét már nem olyan nagy idő!!Én is ilyenekkel próbálom nyugtatni magam,akárhányszor felmerül a dokimnál a "befektetem a kórházba meglátja"szöveg!! :? :)

Bogyogyorgyi, neked is jobbulást szeméremcsont ügyben!!Hát ja én is erről olyat olvastam,hogyha FELETTE nyom,és fáj az lehet koraszülés jele!!De csak nem...a lényeg h sokat pihenj!!! :wink: És kitartást!!

Szép estét csajok!!Este House!!! :) :wink: (Valami ilyesmi dokinál kéne szülni mi??Vagy inkább nem?? :D :wink: )

Missfried
Kép
missfried

NA ASSZEM ÉN IS LÉPEK FÜRCSIZNI ,MERT JÖN A BARÁTOK KÖZT LASSAN Kép Kép
JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!
geosel.klara

megpróba képet feltenni

Kép
tidi

csak nem tudom lekicsinyíteni, próbálom

Kép
tidi

nem megy, majd holnap :oops:
jó éjt
:)

Kép
tidi

Halihó mindenkinek!

Timi,
nem vagyok mazohista. nem érzem rosszul magam, az idegeskedést leszámítva – akkor meg miért ne dolgozzak? Zsombi is jól bírja még szerintem. és még 1 hónapom fog maradni a szülésig, ha kiírásra jön. bár igaz, ami igaz, szeretném, ha okt. közepén megszületne.

Büngyi,
én is meg fogom nézni a környezetbarát pelenkát a DM-ben. engem is zavar a hatalmas környezetszennyezés, amit ezzel okozunk. A Spektrumon volt egyszer egy műsor, Angliában játszódott, egy nő ellátogatott családokhoz, és adott tanácsokat, hogyan lehetne környezetkímélőbben élni. egy alkalommal kisgyerekes családnál volt, akik eldobható pelenkát használtak. megpróbálkoztak textilpelenkával, de ekkor az egész lakásban mindenhol száradó pelenkák lógtak. ekkor találták ki, hogy lehet környezetkímélőbben, és az eldobható pelenkánál némileg olcsóbban, de a textilpelenkánál+saját mosásnál drágábban: létezik pelenkatisztító szolgálat.

Sheepy,
drukkolok, hogy találj szülésznőt. én a múlt héten hívtam fel azt, akit a doki első körben ajánlott, és szept. 7-én találkozunk. én is izgulok kicsit, hogy szimpatikus legyen.

Klári,
ezt az almás receptet ki fogom próbálni. nyami.

Szülési szabi: én elsőként kiveszem a maradék szabimat. azután elmegyek táppénzre a szülésig. TGyás-t csak a szülés napjától szeretném igényelni. anyagilag így járunk a legjobban.

Cuki,
annyira drukkolok, hogy ne kelljen befeküdnöd. én „utálom” a kórházakat, bár még nekem se kellett sose befeküdnöm.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

cuki,szoritok neked,
jó éjt
Timi
feichttimi

koszonom a hozzaszolasokat, aranyosak vagytok :):)
azt hiszem ezzel semmit sem lehet csinalni, mert ahogy mondjatok ,meg Missi is tagulnak a szovetek, allitolag a csont is tud elmozdulni ( jajaja)
missi ,neked keskeny a csipod? mert nekem elegge es azt hiszem, hogy ezert "kell" hogy taguljak...
de fene tudja, remelem holnap okosabb leszek....

bungyi sarokra azt szoktak mondani, hogy ilyenkor a vastagabb talpu cipo segithet, szoval ne jarj 3 mm es saruba :) - de azt hiszem ez a tartassal, gerinccel fugghet ossze. talpbetet probaltad ?

cuki, jobbulat !! remelem minden oke lesz

jo ejt mindenkinek,,,annyira orulok, hogy itt a huvosebb,
SZUPER
bogyogyorgyi

saruban - bocs Bungyi, sokszor elirok dolgokat, de "ragzani " meg tudok :)
bogyogyorgyi

Halihóóó!!

Cuki Minden rendben lesz!!! Nyugalom!!! Nagyon drukkolok én is!!!

Voltunk dokinál. Minden rendben. C3100 Tehát a belső méhszáj vagy mi a szösz már tágul egy kicsit! Babóca 2400gramm, szép nagy baba. Azt mondja a doki, hogy ha kihordom, akkor kb 3000gramm lesz és azt még szépen megszüljük. :shock: :D Fejfekvéses, szóval minden okééé! A neve amúgy Dr. Sípos Miklós Imádom! Szerintem nagyon jó doki!! (Ez itt a reklám helye :) )

Mindenki Barátok közt és House függő??? Én is! :D
Ha jól látom van még egy albérlőnk! Egy pók...Kapaszkodik a falon nagyon :x Le fogom porszívózni!! Én tonhal salit csináltam ma. Nagyon fincsi!!!

Na jó éjt!!
Vendég

Amit elfelejtettem, szeptember 12.-én CTG!!!! Bíííízony! Utána pedig doki. :) És 53kg voltam, mázsálás szerint 67kg vagyok. Állítom, hogy a cicim vagy másfél kiló! :shock: :D (na jóóóó, azért nem per darab, de úgy együtt) De jóóóó! Lassan babázunk!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Cuki
Szorítok!

Bogyó
Remélem, hogy nem találnak holnap semmi gondot, nekem is eléggé feszít lent is valami, pénteken meg is említem a dokimnak.

Büngyi
Köszi az infót, jövő szerdán akkor ugye találkozunk az Istvánban? Pénteken remélem kapok én is szülésznőt a dokimtól, de majd írd meg, hogy milyen a tiéd.
Sheepy
Drukk, hogy legyen neked is valaki!

Missi
Nagyon tetszettek a képeid, én rajzolni egyáltalán nem tudok, még a gyereknek sem tudom, hogyan ábrázolok majd egyszerű figurákat :) Biztos jókat fog majd derülni nagyobb korában ezeken :)

Klári
Én is kipróbálom majd a sütidet!

Mindenki mást is üdvözlök, de megyek pihizni, holnap még munkás nap vár rám!

Évi

> Kép
evarga

jó reggelt!
a technika ördöge szívat, naná, hogy nem tudom feltenni a fotót :cry: mondjuk nem a legjobb minőség, de akkor is.. :(
cuki: remélem minden rendben lesz!!
vicsok: neked is fáj a talpad? nekem is..szerintem a papucsom miatt, mert sokszor vagyok sima laposlábujjközédugósba..gondolom csóri kis talpaim már nem birnak el :lol:
ja igen..1,5 hét alatt 3 cm-t nőtt a hasam, jelenleg 114cm. mekkora lesz??? :shock: :shock: :shock: csak a hasam nől, de az nagyon!
kispicúrkánk adatai: 32+5 nap
bpd: 79 mm
ac: 291 mm
fl: 64 mm
hc: 298 mm
ofd: 101 mm
súly: 1961 g.

Kép
tidi

ja igen..csak gratulálni tudok magamnak a sok eszemért..lemaradtunk az első szülésfelkészítőről... :? :? viszont jövőhét hétfőn megyünk.., eltüntettem a beutalómat teljes vérképre.. mi jön mééég???? :P

Kép
tidi

Jó reggelt mindenkinek :)

CUKI! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Remélem, minden oké volt az éjjel.. :shock:

Évi, ne izgulj, én sem tudok rajzolni, max pálcikalábú kutyát meg barit... :roll: viszont egy unokatesóm meg rajztanárnő ..ő kapta a tehetséget a családban e téren...

Esik az eső 8) egyrészt örlük, másrészt meg be kell mennem a céghez, és így nem annyira pálya :?

Hűű, Adri, már CTG.. :roll:

Ági, csak finoman a munkával, igazából az idegeskedés a lényeg, baba mindent érez..ez volt nálam is a fő dolog, fizikailag még birtam volna, de idegileg.. :?
Nekem soha nem volt keskeny csípőm..de nem is érzek (még )feszülést :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

cuki: BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
tidi

Tidi, nem semmi baba lesz :shock: szépen fejlődik, meg a te pocid is :D
Sikerült azért jól látni a "picurt"?

Papucsban és mezitláb járok, lehet ezért fáj a talpam, de csak ahogy Masi is írta, reggel, mikor felkelek, utána "bejáródik" és semmi..

Csinálok egy teát magamnak...

Ja, és éljenek a sorozatok!!! :lol:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sehol senki???
Sógornőm szept 26ra van kiírva, medencevégű a gyermek, és kevés a magzatvize...ebből császár lesz... :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok , jó reggelt !!!

Pocsékul aludtam, egyszerűen sehogy nem kényelmes. Utállok párnán aludni,de a védőnő azt mondta ,hogy úgy rossz a keringés a babának, ezért tegyek magamalá annyit ,amennyit csak bírok :? . Hát egész éjjel csak ide-oda pakolászás megy az ágyban , alvás max. 1-2 óra és reggelre folyton fáj a nyakam meg a derekam .

Lábfájósok: az sem lehet jobb, remélem hamar elmúlik mindenkinél !

Tidi: Szép nagy babád van !
Azért még ne add fel a próbálkozást a fotókkal :wink:

Adri : De jó ,hogy már Te is itt tartasz !!!!!! A méhszájra nekem már 1 hónapja 3100-at írtak , de asszem evvel nincs semmi baj. Jó ,hogy ilyen klassz orvosod van . Az az 5 gyerek gondolom hatott rendesen a lelkére , és a szülésed is biztos szépen fog lezajlani.

Cuki : Ma van a szülinapod ? Isten éltessen sokáig !!!!!!
Kép
Remélem minden OK veletek !!!!

Körkérdés : egy csomó kismami kérdezi tőlem ,hogy veszek -e pólyát a babámnak .
Állítólag az elején nagyon hasznos, praktikus, mert könnyebb megfogni a pici testét, a baba biztonságos kis fészekben érzi benne magát, és oldalra letéve megáll magától, nem kell kitámasztani. + jól jön a kedves rokonok agyonfogdosásos, szeretgetéses időszakában is .
Szóval most ilyenre vadászom, de egyenlőre csak fidres -fodros, vagy vékony angolpólyát találtam.
Nektek mi a véleményetek ?
Esetleg valaki vett ilyet ?

Kép
sheepy

szia sheepy: először is hogy vagy?
nekünk van pólyánk már, mert anyuék vettek. még megvan az a huzat, amiben én voltam annak idején :):)fehér és kis egyszerű :)
hát igen vicsok: őrületes tempóban nől a hasam..Mimi is fejlett szerencsére :) azzal riogatnak, hogy lesz vagy 4 kiló, csak győzzem megszülni! :P
cuki mizu? merre?

Kép
tidi

hol vagytok?

Kép
tidi

Cuki! BOLDOG SZÜLETESNAPOT ES NEKED IS 1000REL MENNEK A + ENERGIAK ES DRUKKOK!

polya:
en tanacsot kertem egy bababoltban ezzel kapcsolatban, mert anyukam ragaszkodott hozza, hogy vegyünk, masok nem tanacsoltak..nos, a szakemerek szerint azert van ertelme, mert tartja a baba gerincet es ha jönnek a rokonok babanezöbe, akkor biztonsagosabb abban körbeadni az ujszülöttet..viszont nekem nem jön be az, ahogyan bele kell fektetni, a kiskarjait melle..en egyebkent is bezartsagerzettel küzdöm soxor, es nem birnam ki Minit igy latni, mint egy kis kötözött sonkat :cry: egyebkent a Brendonban szetneztem azert polya ügyben, de nekem nem tetszettek..ha mar vennek, akkor csak egy szep letisztult feheret, minta nelkül..de en ezt kizartam, megbeszeltem anyucival is, hogy ne haragudjon, de nem akarunk polyat.

csajok, az esö miatt elkestem,mert az, hogy kaosz van az utcakon, az nem kifejezes..ugyhogy el kellene kezdeni melozni :shock:

en jövö7en meg melozom, aztan kiveszem a maradek szabimat es utana tappenzre megyek..a szüles pillanatatol pedig szülesi szabira.nekem ezt igy tanacsoltak..ez jo, nem?

igyekszem majd visszaolvasni is..pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Ma van a szülinapod Cukika? Boldog szülinapot kívánok!

Pólya? Hát nem gondoltam rá, majd kikérdezem a sógornőmet, hogy nekik volt-e?

Sheppy, lehet egy kérdésem? A férjed gyógyszerész és igazából hozzá tenném fel. Képzeld a dokim felírt valamilyen magnézium kutyulmányt nekem, a Csillagvárban a Nadály Gyógyszertárban elkészítették, de ez nem golyó vagy tabletta, hanem por. Kérdeztem, hogy hogyan szedjem, de csak hümmögtek, hogy vízbe ne oldajam fel, hanerm csak öntsem a számba. így elképesztően rossz és nem is tudom lenyelni. Mit csináljak? Vegyek gyógyszertári ostyát? Létezik az, hogy ilyen formában adnak magnéziumot?

Tegnap voltam jógán, egész jól ellazított és akeményedések is abbamaradtak. Állítólag nyitott egy tornastúdió a Csillagvárban és ott lesz kismaamajóga és baba-mama torna is későbbiekre. A Brendonos jógatanár is fog ott órát tartani.

Sziasztok, Csilla
csim

Kép

Kép
tidi

siker!!!!a szeménél az a kis folt a telefonom visszatükröződése, mindkét keze a pofija előtt olyan kis nyusziarc nem ?:):)

Kép
tidi

Sziasztok!

Sheepy: Nekem nem lesz pólya. Áront is plédbe csavarva hoztuk haza. Te is szarul aludtál? Éjjel olyan fájásokra ébredtem, hogy azt hittem meghalok. Menstruációs jellegű fájások voltak, de írtó erősek. Jaj nem tudom meddig fogom bírni.

Cuki: Reméljük nem lesz semmi baj!
Tidi: Szép nagy baba! 4 kg??? Jaj! Képzeld Rita ismerősömet - igaz ő cukros, és köztudottan a cukrosoknak nagy babájuk lesz - 36. hétre meg kellett császározni, és mit gondolsz mekkora lett a baba? 56 cm és 4750 gramm!!! :shock: Mekkora lett volna ha időre születik ?? :shock:

Kép
Kép
Kép
gabi39

Nekem is van egy kérdésem:
Ti kaptatok ilyen magzatmozgást számláló lapot? Du. öttől este kilencig kellene feküdnöm és figyelni hány percen/órán belül mozog tizet. Na de kérem... hogy tudok én két gyerek mellett délután öttől fetrengeni?

Kép
Kép
Kép
gabi39

Jó reggelt!!

Cuki,boldog szülinapot! :)

Tidi, bpd: 79 mm:--->nekünk is pont ennyi volt mult héten(az uh-os papír szerínt akkor 29hetes 5 napos volt a baba,én amugy betöltött 30 hetes voltam épp)) :) ...szóval lehet szép nagy buksija lesz a drágámnak??Bár nem tudom vannak e ilyen "normál"értékek :roll: :?:
Édes a kép!!!

Bogyo,hogy vagy???És a többiek???Szép napot!Délután jövök,pussz!!

Missfried
Kép
missfried

gabi: majdnem 5 kilós te jó ég!! mért kellett 36. héten?
én nem kaptam magzatszámolósat, de amit te írsz, hogy hogy kéne, szinte kivitelezhetetlen még elsőbabaváróknál is nem?
missi: 26+5 naposan volt 64 mm (60-75)
mostani: 79 mm (74-88) a mienk minibuksis :):):):):)
annyira fincsi savanyúalmát eszek! nyaminyami! :lol:

Kép
tidi

Kép
tidi

10 TIPP ÚJDONSÜLT ANYUKÁKNAK
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1782

Kép
tidi

sziasztok !

Tidi : Köszi, jól vagyok :P :P . Nagyon jó a fotó , olyan sejtelmes :P !
Miért mondják ,hogy nagy lesz a babád ?
Ne riogass ! Nekem múlt héten 80-as bpd-t mértek , fejkörfogat ugyanannyi ,mint nálatok ( hc) , lábikója rövid, mint az apjának, és sújra cirka 1,8 kg volt. 3 nappal jártok előttünk, de én nem hiszem ,hogy így megnőnének :shock: a maradék időben . Max. 3kg -ot szeretnék.

Csim : Megkérdeztem a páromat : nem egészen érti miért nem kapszulázták be Neked azt a port :?: :?: . Nem az 50-es években vagyunk ! Így olyan , mintha lisztet próbálnál lenyelni. (10 éve patikus , de ilyet még nem hallott). 500mg-os Magn.citeicumot, v. magn.oxidatumot kaptál ?
A lényeg, hogy szerinte nyugodtan oldjad fel egy kicsi vízben, mert a tablettát és a kapszulát , golyót szóval mindent vízzel kell bevenni , tehát ezt is különben csak beletapad a torkodba. Igazából nem is feloldani kell, csak keverd össze gyorsan ,annyira hogy nyelhető legyen, oldódni majd a gyomorban kell.
Ostyával is megpróbálhatod, de attól a por az por marad , és hacsak nem tudod egyben lenyelni az egészet,akkor nem érdemes kísérletezni.
Ja ! És evés után vegyed be , mert különben fájni fog a hasad tőle.
Remélem tudtunk segíteni :wink:

Gabi : magzatmozgást még nem számolom, de már bennem is felmerült ,hogy a kiskönyvbe kell -e vezetni, mert ott vannak ilyen oldalak .
Majd a védőnőt megkérdezem 1 hét múlva ,hogy mit kell csinálni.
Remélem napközben nincsenek fájásaid!
Jobbulást .

Evu : Már csak 1 héééééét !!! Szuper ! Ez olyan gyorsan elszáll, hogy észre sem veszed és utána jön a pihi :P

Kép
sheepy

büngyi, masi ti merre? mindenki elfoglalt? már csak egy nap!!! jupííí!!jövőhéttől már pihi és nyugalom!
asszem mára ennyi! jók legyetek! bájbáj :):):):)

Kép
tidi

Sheepy: Külön lapot kaptam erre a célra, nem a kiskönyve kell írni.
De vannak, éppen most haldoklom egy sort. Feszít hátul a keresztcsontomnál és a menstruációs jellegű fájás is megvan. Nem valami bíztató.

Tidi: Azért kellett nekik a császár mert a lepénye nagyon megvastagodott és már nem látta el rendesen a feladatát.

A lapot a 34. héten adják legalább is itt nálunk.

Jaj de nagyon nem jól vagyok! Ideges és feszült, és fájok!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztoook!!

Mindenkit elnyomott az eső? :)

Gabi Pihengess egy picit! Doki mit mondott?? Ez nem jó így!! Vigyázz magadra!

Cuki Mi vaaaan Veleeed???? Jelentkezzz!! Jól vagy? Boldog szülinapot!!!

Én sem kaptam ilyen lapot és azt sem mondták, hogy egyáltalán számolnom kéne...
Azt mondta a dokim, hogy ha akarok szülésznőt akkor lehet, de Ő végig ott lesz mellettem, szóval csak a helyet foglalná! :roll: :D
Vendég

Sziasztok!

Sheepy, nagyon köszönöm. Hát nem tudom milyen magnézium készítmény, nem olvastam el a receptet, lényeg, hogy ki kellett keverni. Kis vízbe szórva fogom szedni, mert már 2* szórtam a számba, de majd megfulladtam tőle. Olyan erős keserű citromíze van ennek a vacaknak. Ellenben ma még egyszer sem feszült a hasam, pedig tegnap szinte egész nap kemény volt.

Magzatmozgás mérésre a dokim azt mondta, hogy minden nap ugyanabban az időben számoljam, mondjuk este 7-től 8-ig és írjam fel. Eddig még nem csináltam, a babucim elég sokat mozog mostanában, biztos jól van. Időnként a kis buksiját nyomogatja ki a bordám alatt, az elég fájdfalmas nekem. A férjemnek tetszik, ilyenkor puszit tud adni a picinek.

Naa megyek, a tesóméknak megmutatom a telkünket délután. Még nem látták.

Sziasztok, Csilla
csim

De miééééért nincs itt senki??? Halihóóóóó!! :roll:
Vendég

Tidi, nekünk visszanéztem 6,68cm volt 26 hetes 2 naposan :)

Én itt vagyok,de ma tényleg pangás van... :roll:

Missfried
Kép
missfried

voltam a dokinal, meg nem is :( , mert el kellett szuelsre mennie, vartam tobb mint 2 orat hiaba, aztan eljottem...szoval nem lettem okosabb. demindent elolvastam rola, szoval van ilyen, hogy szemeremcsont fajas, igazabol semmit sem lehet vele csinalni, haskotot erdemes hordani, meg pihenni sokat es nem allni egyhelyben. ennyi

missi koszi az erdeklodest

cuki BOoooldog SzuliiinapooOOOt :):)

polya : mi kaptunk egyet, szerintem fogjuk hsznalni, a gyerekek az elejen szeretnek bebugyolalva lenni allitolag, csak fontos, hogy az elso 2 hetet leszamitva (amikor nem tudjak a hojuket meg szabalyozni,) ne legyenek belegben, mert a bepallas, fulledes rossz nekik

mi bebink allandoan mozog, o is vmi nagy tancos lesz, zt hiszem

bungyi irtam privit, orok halam az okossagodert, mert mar 3 este csak zoldseget ettem es sokkal jobban vagyok, 1 kg fogytam es jobban alszom,,stb. isten vagy ! :) eszem reggelit, uzsira, deu. gyumolcsot es rendes , nagy ebedet

csim, miket csinaltaotk a jogaan? inkabb relax v. meg is mozgatott ?

tidi, adri, gabi,shep, evu , vicsok, tobbiek is HELLO

olyan jo ez az eso, vegre friss a levego es nincs hoseg :)
bogyogyorgyi

nincs pangas , itt vagyunk
itt vagyunk

:):)
bogyogyorgyi

Hát Bogyo, reméljük minden ok!És mikor mész akkor legközelebb dokihoz??

Missfried
Kép
missfried

Ágyneműt mosok!Fujj :D

Missfried
Kép
missfried

cuki, drukkolok, hogy epsegben kibird ezt a par hetet meg , azt hittem,, hogy halalra buliztad :) magad, azert nem irsz :)

missi, azt is kell neha sajnos ( agynemumos.). nem tudom mikor megyek dokihoz, mert kozben kiokositottam magam a netrol es ezzel semmit sem lehet csinalni - de elvileg 2 het mulva ugyis lesz uh-meg vervetel es akkor
meg van az a furi nevu vizsglat, talan az is ( nem jut eszembe a neve )
bogyogyorgyi

NST??

Missfried
Kép
missfried

Én jövő héten ismét vércukor terhelésre megyek?2 vérvétel...!Egyszer már volt ugye,de 32 hetesen ujra ismétlik!Nálatok is??Nekem NST a 34.héttől lesz,hetente!Már várom...bár már ott tartanánk :wink:

Missfried
Kép
missfried

missi, vagy szolitsunk csak Gwen nek ? :) szoval nekem mar nem lesz vercukor meres,
es azt hiszem nem az a neve, amit irtal,, - vmi hosszu szo..
jezus olyan vagyok mint valami hulyegyerek a kozepkorbol :)
bogyogyorgyi

cukika: Kép
NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!!!!
geosel.klara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?