sziasztok !
Tidi : Köszi, jól vagyok
. Nagyon jó a fotó , olyan sejtelmes
!
Miért mondják ,hogy nagy lesz a babád ?
Ne riogass ! Nekem múlt héten 80-as bpd-t mértek , fejkörfogat ugyanannyi ,mint nálatok ( hc) , lábikója rövid, mint az apjának, és sújra cirka 1,8 kg volt. 3 nappal jártok előttünk, de én nem hiszem ,hogy így megnőnének
a maradék időben . Max. 3kg -ot szeretnék.
Csim : Megkérdeztem a páromat : nem egészen érti miért nem kapszulázták be Neked azt a port
. Nem az 50-es években vagyunk ! Így olyan , mintha lisztet próbálnál lenyelni. (10 éve patikus , de ilyet még nem hallott). 500mg-os Magn.citeicumot, v. magn.oxidatumot kaptál ?
A lényeg, hogy szerinte nyugodtan oldjad fel egy kicsi vízben, mert a tablettát és a kapszulát , golyót szóval mindent vízzel kell bevenni , tehát ezt is különben csak beletapad a torkodba. Igazából nem is feloldani kell, csak keverd össze gyorsan ,annyira hogy nyelhető legyen, oldódni majd a gyomorban kell.
Ostyával is megpróbálhatod, de attól a por az por marad , és hacsak nem tudod egyben lenyelni az egészet,akkor nem érdemes kísérletezni.
Ja ! És evés után vegyed be , mert különben fájni fog a hasad tőle.
Remélem tudtunk segíteni
Gabi : magzatmozgást még nem számolom, de már bennem is felmerült ,hogy a kiskönyvbe kell -e vezetni, mert ott vannak ilyen oldalak .
Majd a védőnőt megkérdezem 1 hét múlva ,hogy mit kell csinálni.
Remélem napközben nincsenek fájásaid!
Jobbulást .
Evu : Már csak 1 héééééét !!! Szuper ! Ez olyan gyorsan elszáll, hogy észre sem veszed és utána jön a pihi