Szépjóestét!
Áfiii, basszus... nade msn-en kifejtettem.
Idézek a klasszikusoktól:
Ja,Áfi,elhiszem hogy bánod,hogy kimarad a sima szülés az [i]életedből,de inkább legyen egészséges az a csöppség,és nem utolsósorban te is maradj egészséges...
Jó dolog,mikor kibújik,de nagyon nehéz ám. És ugye,az ritkán van,mint a mesében,hogy hasra rakják,meg rögtön szoptathatsz...[/i]
Tökegyetértek. Meg hiába is papolunk itt mi, hogy gyerek, anya, sötöbö, persze, hogy szeretnél "természetes" úton szülni. Ez sztem elemi igény, csak a Viktoria Bekkkemféléknek nem az. De tényleg, próbáld most ennek eléhelyezni szempontként Barnus és a te egészségedet... Mit ér egy olyan szülés, amelyik természetes ugyan, de nincs eredménye? Bízzál a dokidban. Én meg továbbra is fenntartom, hogy a császáros szülés éppolyan értékű, mint a hüvelyi. Az meg menjen a sunyiba, aki azt mondja, hogy a császárosok nem szenvednek meg a babájukért...
Timesz, szegénykém... De biztos, hogy hamarosan csak rossz álom lesz az egész... Holnap találkozik a kisfiával! Aztán meg majd jól meggyógyítják. Soksoksok ++++++++++++++++++ Timeszéknek!
Cseriani, miket tudsz! A Tornóczky a Kun apósa?
Jajj, nincs is családi oka, hogy a Kun van a cukorgondozóban... Na, nem leszek rosszmájú. Szegény áginéni eszembe jutott, ezek szerint Kun anyósa... tanított középiskolában belgyógyászatból. Nemsemmi nő volt...
Erről jut eszembe: ma írt az egyik középiskolai osztálytársam. Négy babáját veszítette el, 3 fiút és 1 lányt, köbö 15-16 hetesen. Nem zárt rendesen a méhszája, és mikor elég nagyra nőttek a babák, mind megszülettek... Elment Pécsre, ott bevarrták a méhszájat, most, 14.-én pedig megszületett a tök egészséges kisfia. Ezt a szdiak mért nem tudták megcsinálni
Na, látjátok, ezek a tragédiák. (Azért mertem leírni, mert itt még a legkisebb pocakosok is túl vannak ezen az időszakon... Edieddel meg nem fog előfordulni.)
Tényleg, Edina, minden OK? Remélem, jövőre érted izgulhatunk itt a finisben!