Új privát üzeneted érkezett!

na,megyek,megpróbálom Kristófot ágyba dugni,reggel időben oda kellene érnünk a védőnőhöz.
Áfi te meg a gondozóba mész reggel...akkor te is kelhetsz időben. Szorítok,hogy rendben legyen minden a cukroddal. Szerintem nem lesz a Kun,csak a Tornócky,legalábbis a Kun ma is szabin volt,csak pár anyukát ment be uh-zni...
Azt mondta,egész héten szabin van.
De nagyon jó fej az apósa,legalábbis nekem nagyon szimpatikus volt.
Vendég

Szépjóestét!
Áfiii, basszus... nade msn-en kifejtettem.
Idézek a klasszikusoktól:
Ja,Áfi,elhiszem hogy bánod,hogy kimarad a sima szülés az [i]életedből,de inkább legyen egészséges az a csöppség,és nem utolsósorban te is maradj egészséges...
Jó dolog,mikor kibújik,de nagyon nehéz ám. És ugye,az ritkán van,mint a mesében,hogy hasra rakják,meg rögtön szoptathatsz...
[/i]
Tökegyetértek. Meg hiába is papolunk itt mi, hogy gyerek, anya, sötöbö, persze, hogy szeretnél "természetes" úton szülni. Ez sztem elemi igény, csak a Viktoria Bekkkemféléknek nem az. De tényleg, próbáld most ennek eléhelyezni szempontként Barnus és a te egészségedet... Mit ér egy olyan szülés, amelyik természetes ugyan, de nincs eredménye? Bízzál a dokidban. Én meg továbbra is fenntartom, hogy a császáros szülés éppolyan értékű, mint a hüvelyi. Az meg menjen a sunyiba, aki azt mondja, hogy a császárosok nem szenvednek meg a babájukért...
:evil:
Timesz, szegénykém... De biztos, hogy hamarosan csak rossz álom lesz az egész... Holnap találkozik a kisfiával! Aztán meg majd jól meggyógyítják. Soksoksok ++++++++++++++++++ Timeszéknek!
Cseriani, miket tudsz! A Tornóczky a Kun apósa? :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj, nincs is családi oka, hogy a Kun van a cukorgondozóban... Na, nem leszek rosszmájú. Szegény áginéni eszembe jutott, ezek szerint Kun anyósa... tanított középiskolában belgyógyászatból. Nemsemmi nő volt... :twisted:
Erről jut eszembe: ma írt az egyik középiskolai osztálytársam. Négy babáját veszítette el, 3 fiút és 1 lányt, köbö 15-16 hetesen. Nem zárt rendesen a méhszája, és mikor elég nagyra nőttek a babák, mind megszülettek... Elment Pécsre, ott bevarrták a méhszájat, most, 14.-én pedig megszületett a tök egészséges kisfia. Ezt a szdiak mért nem tudták megcsinálni :?: :?: :?: :!: Na, látjátok, ezek a tragédiák. (Azért mertem leírni, mert itt még a legkisebb pocakosok is túl vannak ezen az időszakon... Edieddel meg nem fog előfordulni.) :wink: Tényleg, Edina, minden OK? Remélem, jövőre érted izgulhatunk itt a finisben! :D
Vendég

Cseriani, Emma,
Édesek vagytok! Köszönöm!!!
Kép
Vendég

Sziasztok
Voltam védőnőnél,minden ok,vérnyomás,vizelet,stb...ismét híztam egy kilót. Már hétnél tartok,összesen,a leadottakkal együtt,amik ugye visszajöttek. Most 3-mal vagyok több,mint ahogy kezdtem a terhességet..A védőnő szerint ez nagyon jó :lol:
Áfi,mi volt a gondozóban? Drukkoltam ám...
Emma hallod,nem irigylem az ismerősöd. Ilyent még nem is hallottam...De tényleg,nincs szd.on tű meg cérna? Vagy a fejekben van kevesebb,mint Pécsen? :shock:
Vendég

Cseriani, örülök,hogy minden OK!
Hajnali 5kor fent voltunk Á.val, és eszembe jutott Timesz... :cry: Azóta is gyakran jár a fejemben. Remélem, minden OK lesz ma. Lehet, már meg is született a babája?
Én se értem, miért kellett ilyen banális ok miatt meghalnia 4 egészséges babának... Borzasztó.
Na, megy a drukk Áfinak.
(Iszonyúan fáj a fejem... de legalább nem fúlok. Jó volt az eső... Felétek is esett? Jó nektek is, hogy nincs már az a nagy meleg... Sztem én megvesztem volna, ha még pocakom is lenne) :shock:
Vendég

Emma itt is szakadt rendesen,de legalább jó a levegő. A fejem nekem is majd szétmegy,de most megpróbálkozom egy kis koffeinbombával,egy cappuccinoval-cukormentes :D ,majd kicsit késöbb egy pohár kólával-szintén cukormentes :D
Tegnap is vettem be algopirint,ma nem akarok megint. Viszont ez a fejfájás sem okés.
Azt igérte Timi,amint tud,ír. De gondolom nem mi leszünk az elsők neki. Izgulok érte,nagyon...
Meg Áfiért is,legyen már legalább a cukorgondozóban minden rendben...
Merre lehetnek a mi kis elkóborolt báránykáink? most nem sorolok fel mindenkit...
Vendég

Nem olvasta valaki véletlenül a mai blikket? Anyuka abortuszon volt-már van kettő gyereke...,megcsinálták az abortuszt,hazaengedték,hogy minden ok,pár nap múlva begörcsölt,majd a kádban kipottyant belőle 6 cm-es halott babája. Betette egy pohárba és visszament a kórházba,ahol közölték,hogy ők mondták,hogy maradhatnak bennt szövetdarabok,esetleg a baba is...a nő most feljelentette a dokit.
Kicsit durva,nem? Teljesen el voltam képedve mikor olvastam,hogy mik vannak...
Én ott helyben elájultam volna,az tuti..nem hogy pohárba pakoljam a ...hú,még a hideg is kiráz.
Igaz,én abortuszra sem mentem volna el...
De ez nagyon durva. Meg az a nyers szöveg is,ahogy leírták. :evil:
Vendég

Cseriani,
ez nagyon gáz! Én tegnap hallottam a hírekben, hogy az iker egyik fele bent maradt... de ez a poharas sztori... :shock: Hát, volt lelkiereje a csajnak, az biztos. Aztán meg rohan a sajtóhoz... Hááát, így kell ezt csinálni, kéremszépen. Sajnálom a babákat... Fura egy nő lehet az "anyjuk" De a perrel egyetértek. Megint mese: anyukám (biztos nem haragszik meg, hogy leírom) 40 éves volt, mikor teherbe esett. Öcsém fél éves volt akkor... Előtte 11 évig próbálkoztak, hogy nekem tesóm lehessen, minden kezelésen keresztülment, amin akkor lehetett, már majdnem örökbe is fogadtak babát, mikor megtörtént a csoda. (3 éves voltam, mikor lett volna egy öcsém, de sajnos kb 18 hetes terhes volt anyu, mikor itthagyott minket...) Naszóval, számok: 14 éves voltam, mikor az öcsém megszületett. Utána fél évre lett tehát újra terhes anyu, de idős volt már, ott volt a pici gyerek, mindketten császárral születtünk - elment, hogy elvetesse... Doki (Tóth, valaki írt róla, hogy a dokija) megcsinálta a műtétet. Aztán rá pár hétre elvitte a mentő anyut, és kiderült, hogy méhen kívüli terhes volt... Azóta se értjük, hogy lehet. Volt már UH, de kikaparták a töküres méhet, anyu meg majdnem meghalt... Ez a fordítottja annak, hogy Cserianinak meg méhen kívülinek nézték a méhen belülit. Eszméletlen. Én ugyan abszolút nem értek ezekhez, de mikor ilyen fejlett az UH technika, hogy fordulhat ez utóbbi elő???
Na, tragédiákból mára ennyi tőlem...
Vendég

Ja, még fejfájás, Cseriani:
én is nagyon fejfájós voltam a terhességem alatt is, és kérdeztem Vargát, mivan, merhogy nekem csak a Quarelin használ (migrén, nemlátás, nemhallás, hányás, ájulás). Azt mondta, azt szabad, mert Algopyrin, No-spa és koffein van benne; gondot az Algopyrintartalma okozhat, mert csontvelőkárosító hatása van, de csak nagy mennyiségben. Úgyhogy, nem akarlak a rosszra bíztatni, de, ha nagyon szarul vagy, nyugodtan vegyél be egy Algopyrint, ha egyébként is azt szeded... Nem lesz tőle semmi bajotok.
(De mondjuk a koffeinbomba nekem is szokott használni, ha még időben elcsípem a fejfájásomat...) :wink:
Vendég

Na,akkor tragédiák után egy igazán jó hír-én már kibőgtem magam,így le bírom írni...Reggel 8.57-kor 50cm-rel,3090g-mal,szőkés hajjal megszületett Olivér,Timi kisfia. Jól vannak mind a ketten... :lol: :lol:
Szerintem jobban izgultam értük,mint a saját szülésem miatt :oops:
Vendég

Jajdejó, végre egy örömhír!
Küldöm is az esemest Timeszünknek...
Vendég

Timesznek gratula a kis Olivérhez!!! :lol:

Kép
Kép
josi

Timi írt, valszínú 2 hét múlva Pécsre kell mennie 9-10 napra, a baba nélkül...
Ott fogják meggyógyítani.
Vendég

Én is megkaptam Timitől az SMSt, szívből gratulálok nekik itt is!!!
Kép

Én megjöttem a cukorgondozóból, a cukrom (reggeli 1 zsemle tej nélkül) 6,0 volt. Sokat kellett várni mert tényleg nincs Kun, egy idősebb nagyon kedves pacák volt, közölte hogy nem tetszik a színem, mért nem szedek vasat merthogy sápadt vagyok. Írt fel Ferro folgammát, szedjem. Szedem. Én csak örülök a vas áldásos hatásának ami az emésztőrendszert illeti. 2 hét múlva kell visszamennem. Meg el kell mennem laborba vérképre. Aggódik az öreg a színem miatt :P de aranyos volt :)
Vendég

Dobok táblát:
Kép

Emma,
mi volt a védőnőnél?
Vendég

Áfi,én most pénteken is randizom az NST géppel :(
Örülök a cukrodnak...de minek kell menned 2 hét múlva megint?
Egyébként bírod a diétát?
Vendég

Jövő héten meg ugye hétfő-szerda-péntek NST,hétfőn még flowmetria is,szerdán meg még pluszban védőnéni. Lassan már nem tudom,mikor hova kell mennem... :cry:
Vendég

Emma nem mérette le Ármint... (Egyáltalán: megcsinálok én bármit is az utóbbi időben, amit betervezek? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...):twisted:
Hétfőn tanácsadás, kiszámoltam... Ha másfél hónapig nem mérettem, ezt a néhány napot már kibírjuk...l
Örülök a czukkornak, Áfi!
Vendég

Cseriani, azé van a táblázat! :lol: :lol:
Vendég

Javítottam a táblát!
Cseriani,
hogy minek kell mennem 2 hét múlva? Nem tudom. A cukorgondozóba járni kell, nem? Vagy nem tudom másnál hogy megy... a dokibácsi azt mondta látni akarja a laboromat ami addigra elkészül, meg gondolom megint cukrot mérnek...
A diétát remekül bírom :wink: de ugyanazt a diétát csinálom amit te :D
Vendég

Gratulálok Timesznek a kis Olivérhez! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kismokus

Gratulálok én is Timinek és a babának.

Áfi mikor Evelinnel terhes voltam, én is kéthetente jártam a cukorgondozóba.

Most egy kicsit szomorkodom, mert Réka nem úgy hízott ahogy illett volna. Sajna. Bár a védőnéni azt mondja, hogy minden rendben vele.

Kép Nagylány

Kép Vagánycsajszi
Vendég

Csak azért lepődtem meg a két héten,mert nekem havonta kellett. Igaz,Áfi,te már annyira a vége felé jársz,hogy lehet azért van a két hét.
Rékababa nagyon aranyosan a lánykáid. Nem kellene nekik egy öcsike? :D
Szerintem ne izgulj a hízás miatt,nincs olyan,hogy kellene...Egyszer többet híznak,egyszer kevesebbet. Meleg volt,szerintem ő sem evett annyira melegben,ahogy mi sem tudunk,nem? :wink:
Vendég

Talán lehetne nekik egy öcsike, de biztos, hogy nem mostanában. Ha Réka már legalább 6-7 éves lesz talán.
Kössz a biztatást én sajnos mindig azon aggódom, hogy az én lányom pici v. vékony. Pedig Ő nagyon kiegyensúlyozott, jó baba. De az is igaz, hogy mostanában jött ki az első foga és a második is útban van.

És Cseriani te, hogy birod még? Most talán egy kicsit könnyebb, hogy nincs olyan nagy meleg.
Vendég

Rékababa, üüüüdv! :lol:
Ne aggódj, hogy "soványka" a babó -amúgy a képeken nem látszik annak. :wink: Lehet alkati dolog is. Meg ez a meleg is megviselhette, hát minket is megvisel! (Én pölö fogytam 6 kilót, aminek igencsak örvendeni bírtam...) :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma voltunk Bakó dokinál. Minden a legnagyobb rendben, és van egy dobogó szívű 10mm-es Pocaklakónk! :lol: Nagyon aranyos volt a doki! Elmagyarázta, hogy hol látjuk a baba szívét, kezét, lábát, az UH-n, és még képet is adott. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell, gratulálooook! :D :D
Akkor most hány hetes vagy? És mikorra vagy kiírva?
Jajdejóóóóó!
(Gyere gyakrabban...) :P
Vendég

Christell,
gratulálok!!! Kép

Dobok táblát:
Kép

Képzeljétek, ma nem kell mennem sehova! :D Sőt ahogy látom senki nem megy sehova! :P
Vendég

Emmamami!
Köszi a gartulációt! Most 7 hetes vagyok. Április 16-ra vagyok kiírva. Igyekszem sűrűbben jönni hozzátok!

Áfonya!
Köszi a gartulációt! Látom neked már nem sok van hátra a szülésig. Hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Gratulálok Timesznek Olivérhez!!! És drukkolok, hogy vele is minden rendben legyen!

Hú jó rég jártam erre, de nagyon nem volt időm rá. Meg még mindig tiszta zombi vagyok, Dominik alig alszik éjjel, bár most éjszaka még istenes volt az eddigiekhez képest (lehet, hogy használt a homeós kúp?).
Bár a napom egy szörnyű sms-el kezdődött, barátnőm kislánya (7 hós lesz) Pesten van a Heim Pálban, valami gond van a gégéjében, és ha a szekszárdi gyerekkórházra bízzák a kicsit, már nem élne. Tudtátok, hogy Szekszárdon a gyerekosztályon nincs lélegeztető gép???? Ballonnal lélegeztették a kislányt!!!! Egy megyei kórházban, a 21.században, felháborító!!!!! :evil: :evil: :evil:

Áfi!
Ha gondolod a táblázatodhoz: szept. 19-én viszem Dominikot a pulmonológiára (bár a barátnőmék esete mostmár teljesen porig rombolta a nagyon-nagyon- nagyon -nagyon csöppnyike bizalmamat az itteni orvosokkal, meg a kórházzal szemben). Elviszem Domit a Nemes drnőhöz, de csak mert ott a papíron, hogy visszahívtak kontrollra, meg megvan az időpontunk is, de egyáltalán nem bízom benne. Múltkor pl megkérdezte tőlem, hogy miért tortyog a kicsi orra? Erre én mondtam neki, hogy nem én vagyok az orvos, nem tudom, de ezért vagyunk itt. Nem tetszett neki, valahogy úgy vettem észre, hogy kölcsönös az unszimpátia!

Na szép vagyok, napokig "eltűnök", aztán meg ilyen hírekkel jövök.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Christell, tök jó, akkor a vonalzó Ok ezek szerint.
Hű, lehet nagy a boldogság!!! :lol: :lol:
Dolgozol még?
Áfi, akkor ez egy ünnepnap: senki nem megy sehá... Jól vagytok?
Vendég

Christell!

Gratula a pocilakóhoz!!! :D :D :D :D

dadomi

Juj, Dadomi... Ez nagyon szörnyű.
Vendég

Valahogy nem számol tökéletesen a vonalzó. Dominik holnap lesz 8 hónapos, a vonalzó szerint meg csak kedden! :shock: Furfangos ez a vonalzó ám, de nagyon. :) A szülinapját is későbbre hozza majd ki?

dadomi

Emmamami!

Egyéni vállalkozó vagyok, így a saját tempómban dolgozgatok. Nem viszem nagyon túlzásba. :wink: Tényleg nagy a boldogság. Férjem is bent volt az UH-n és olyan boldogan nézte a babát a monitoron. Nagyon megható volt. :lol:

Dadomi!
Köszi a gratulációt! Én szerencsére nem ismerem a szekszárdi pulmonológiát, de sok jót nem hallottam róluk. Tizenéves koromban elég erős allergiával szenvedtem, de egy ismerős révén Pécsre jártunk a gyerekkórházba. Ők nagyon jók.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell!
Én is nagyon gondolkodom rajta, hogy el kéne vinnem valami "normális" pulmonológushoz, aki ért is hozzá, meg a felszereltség is olyan, amilyet alapból elvárna az ember. Asztma-gyanús Dominik, és hát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kezek közé kerül!

dadomi

sziasztok

Christell,gratulálunk...gondolom most repdesel te is :D
A pulmonológiáról én szerencsére még nem sokat hallottam,így nem nyilatkozom...
Viszont tudtommal van a gyerekkórházban lélegeztető,sajnos egyik ismerősöm kislányának kellett,de hiába :cry:
Tudjátok milyen hiányérzetem van,hogy nem kellett ma sehova mennem? :)
De holnap már mehetek megint,meg a jövő hét...nem mintha unatkoznék itthon.
Jesszus,most látom,a vonalzóm már csak 17 napot mutat :o
Nekem sem pontos,mert szombaton van a fordulónapom,a vonalzó szerint viszont vasárnap(vagy hétfőn??).De egy-két nap már nem jelent semmit,nem?
Vendég

Ja,Cristell,majd akkor nézd meg apuka arcát,mikor kibújik a csöppség :D
Megmondom őszintén,én még kicsit mérges is voltam,mert én szenvedtem a szülésnél,viszont párom elöbb látta,mint én :oops:
Vendég

Sziasztok! Christell gratulálok a pocaklakódhoz!! :D Dadomi, Kedden a lányom befulladt 2x2 fújás a ventolinból 1 órán belül mert nem akarta abbahagyni de mondtam a férjemnek hogy nem viszem le ügyeletre mert ott hozzá se nyúlnak azonnal leküldenek Szekszárdra de ott is csak kap inhalálást ami nem is jó mert a fele mellémegy mert rossz a gép. Azóta jól van,én is most gondoltam rá hogy elviszem Pestre ott ismerős tud nagyon jó dokit.

Kép
Kép
josi

Christell én is gratulálok a bébihez.

Dadomi Nemes dr-hez én az életbe nem vinném a lányomat. Velünk sem foglalkozott amikor kellett volna és elég undok is. Baján van egy szakorvosnő akinek magánrendelése van. Őt sokan szeretik és nagyon jó orvos, ha gondolod megérdeklődhetem a telefonszámát és a nevét. Én úgy tudom, hogy 3000 Ft egy vizsgálat nála. Ismerősöm asztmás kisfiát is Ő hozta rendbe. Azóta jól van.
Vendég

Josi!
Nekünk van itthon hidegpárásító, a gyerekdokival írttam fel Atrovent cseppet, vettem Salvus gyógyvizet, és így tudunk valami inhalálás félét csinálni, annyit ér ez is, mint a kórházi. Több megy pazarba, mert a hidegpárásítóhoz sokkal több víz kell, mint az inhaláló géphez, de nem számít. A Salvushoz sima ioncserélt vizet raktam, két cseppet az Antrovent-ből, és nagyon jó volt Dominiknak. Sőt, mikor Daninak volt hörghurutja, neki is használtuk, és sokat segített.

Cseriani!
Barátnőméknek azt mondták, hogy nincs használható lélegeztető gép (ha rossz, az olyan mintha nem is lenne, nem?), lehet, hogy régebben működött még, és mostanra már elromlott. :evil: Innen Pécsre vitték a kicsit, ott újra kellett éleszteni, aztán Pestre vitte a mentőhelikopter.
Basszus, nem tudok magamhoz térni már egész délelőtt, nem az én gyerekem, de még így is megvisel a dolog. Csak egy hónappal fiatalabb Dominiknál, és most ott fekszik szegényke altatásban a lélegeztető gépen. Nem tudom barátnőmék hogy bírják ezt idegileg, telefonon beszéltünk, még ő mondogatta, hogy erősnek kell lenniük, mert a kicsinek szüksége van rájuk. Ja a 3 éves kisfiúk meg itthon van a nagymamával. Szegény biztos el sem tudja képzelni, hogy mi történik.

dadomi

Én kérdeztem a doktornőt hogy szerinte mennyire jók ezek a párásítók de azt mondta hogy nem sok mindent ér,így nem is vettünk,de szerencsére az elmúlt 1 évbe most fulladt másodjára. Ha azt nézem hogy szezon kellős közepén vagyunk nem is rossz a helyzet.

Kép
Kép
josi

Dadomi,
Nem elég az embernek a saját baja, akkor még azt is vadászhatja hogy melyik orvosban bízhat és melyikben nem :evil: jobbulást nektek és persze beraktalak a táblába.
Emma,
jól vagyunk köszi, nincs semmi különös velünk... lehűlt a levegő, érzed? :wink:
Vendég

Rékababa!
Elküldöd priviben a bajai doki nevét, telszámát, meg tudod szerezni? Előre is köszi!

dadomi

Dadomi, elhiszem, hogy megvisel ez a dolog.. Én még csak nem is ismerem őket, és mégis. Az ember mindig saját magára, meg a gyerekeire vonatkoztat... ÁÁÁ... És ilyenkor nagyon örülök, hogy itt idétlenkedik a lányom. (Az előbb hisztizett eszement módon; mondtam neki, ha nem hagyja abba. leöntöm egy pohár vízzel (Áfiiii :lol: ). Erre ő abbahagyta az üvöltést és közölte. "A pojáj vízzej vijágot jocsojunk, anyuci!" Úgyhogy erről ennyit...:lol: :lol: :lol: :lol: )
És végülis tulajdonképpen mi baja a kisbabának? Mi lett a gégéjével?:cry:
Vendég

Áfi! Köszi! És ugye a "legjobb" az egészben, hogy mostmár nem válogathatsz úgy az orvosok között, mert ahova kormány bácsi beosztott oda kell menned, csak ha onnan továbbküldenek (amit csak akkor tesznek meg, ha rájuk borítod az asztalt), akkor mehetsz olyanhoz, aki talán tényleg SZAKorvos!

Josi!
Nekünk bevált a párásító, bár nálunk télen a fűtés miatt nagyon száraz a levegő (gázkonvektorok vannak).
Szezon közepe van? Allergiára gondolsz? Mert nekünk azt mondta a gyerekdoki, hogy Dominik azért van most jól, mert nyár van, nincs annyi betegség, de ez ősszel, télen rosszabbodhat, főleg ha a tesó hazahozza a betegségeket az oviból. Hát remélem nem így lesz, szörnyű érzés, mikor azt látom, hogy úgy köhög a gyerekem, hogy majd megfullad.

dadomi

Áfi, érzem... de én is fulladok. :cry:
Vendég

Emma!
Szemölcsszerű kinövések vannak a gégéjében, akkorák, hogy elzárják a légutakat, ezért nem kap rendesen levegőt. Eddig ennyire nem volt súlyos a helyzet (meg nem is tudták konkrétan, hogy ez a baja a kislánynak), gondolom mostanra nőttek meg ezek a valamik akkorára, hogy ilyen nagy bajt okoznak. Egyenlőre annyit tudnak a barátnőmék, hogy lézeres műtéttel akarják ezeket eltüntetni.

Mennem kell, Dani "neveli" a tesót (rossz vagy Dominik, ezt neked nem szabad!), a játékait is elszedte már (mondjuk azokat állandóan eldugja a kicsi elől). Hihetetlen egy kiskrapek :)
Majd később még jövök, ha a fiúk engedik. :roll:

dadomi

Jaj, Dadomi, ez szörnyű. De legalább lehet gyógyítani! Remélem, a kislány teljesen felépül majd.
Én gyerekeim is hasonlóképp viszonyulnak egymáshoz... Á. imádja H.-t, és viszont, (mint bizonyára nálatok is) de Hanna szereti irányítgatni a kisöccsét. Ugyanakkor játékbabaként kezeli... A múltkor, fél perc leforgása alatt, míg én kezet mostam, ráült a hátára... Ármin csak röhögött, de én őrjöngtem. Eszméletlen... :twisted:
Vendég

Lehet már rossz a gép,akkor bocsi. Jó fl éve volt,mikor használták ismerősöm kislányánál...
Szemölcs a torokban? Atya világ? Ez mitől alakulhat ki? Nem hallotta még ilyent... :cry:
Annyira jó levegő van kinnt,végre kapok rendesen levegőt :)
Emma,bocsi,látom írtál,de nem voltam gép közelében...
A ti gyermekeitek nem frontosak? Kristóf ma nagyon :evil:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?