Viki!
Szerintem vedd meg! Ha ez a vágyad... Amúgy sztem megéri. Az hogy mindenben tuti legyen és még óccó is...
Én is gondolkodom rajta.
Nekem ami nem tetszik benne az alsó csöves váz, de végülis egész frankó. Most én is azon vagyok, hogy rábeszéljem az uram, hogy holnap munka után nézzünk el oda...
Szegény Bingii!!!
Ja, Boo, a lázadásom letörtem én magam - a komunikációs tréning jót tett, aztán amúgy is jó lett minden, sőőőt azt hiszem ma meg lesz kérve a kezem
Tegnap megvette a gyűrűket, mondtam is a húgomnak hogy jöjjön segítsen megkeresni (az uram éjszakás volt tegnap), de aztán azt mondta hogy hiába mert a "meglepetés" ott van nála a kocsiba. Aztán kérdeztem, hogy de hát mi van a kocsiba? mire ő - hát gázolaj
Reggel sietett haza is és még kikísért az állomásra. Még azt is megnézte hogy volt e helyem leülni
. Néha olyan édi, néha meg... de hát ilyenek a pasik... És mondta, hogy "olyan szép vagy"
És Boo! Regulázd meg a hormonjaid! mondjuk nem értem miért kell 20 hónapot várnod?
Viki! télleg vedd meg a kocsit! Hordozóval együtt 50nél többet én nem szívesen adnék értük. Mert ami igazán tetszik, az 100. de hát mit képzelnek.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
hát ez lenne az én vágyam. A színe is nagyon bejön és a váza is.
Vörösbegy, Blongyi mi van veletek???