Új privát üzeneted érkezett!

Szia Boo,
sajnálom, hogy így alakult........ :cry:
de hidd el, olyan szép kiscsajotok lesz, hogy a Hunorom majd felkeresi.....!!!!! :wink:
Vendég
 


Drága Boo!

nagyon sajnálom én is, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy igazán lelkiismeretes orvosod van, akinek első a Te és a születendő babátok egészsége...elhiszem, hogy soknak tűnik az a 20 hónap, de bízzál továbbra is az orvosodban...és mi is nagyon fogjuk várni a babátokat... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Boo:
Tarts ki,ne add fel!

Bingi:
A fene egy e meg,még mindíg semmi :twisted: Már írtam e-mailt is,válasz nuku :evil: Ááááááááááááááááááá

mazsolasyl
 
 

 
 

egye :D Így már jobb! :D

mazsolasyl
 
 


Boo, addigra lehet, hogy valamelyikünk megint babát fog várni, és újra találkozhatunk itt. Ne szomorkodj, igaza van Vörösbegynek, első az egészséged, és a baba egészsége. Hamar elröppenik az a 20 hónap meglátod.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Bingi:
Fejlemény:pénteken hozzák a bébilehallgató készülékemet! :D

mazsolasyl
 
 


Na Hölgyeményeim!

A helyzet a következő! A hely szuper! Csakhogy! Akció addig van míg a készlet engedi. A készlet viszont szűkös. Most pl. 1 féle babakocsi volt ami mindkét irányból tolható + hordozós. Pierre cardin és 45.500.- és a csaj azt mondta, hogy a legjobb amit kapni lehet. A 2007-es modell kevesebbet tud, mint ez. Úgyhogy én megyek és megveszem. 3 színben van (1ik szerintem csúnya) másik kettő sötét grafit alapszínű, egyikben pasztell narancs és drapp csík van, másikban drapp és piros.
Ezt: http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=298
Szerintetek? Engem nagyon meggyőzött!
Szóval itt nincs óriási választék, de ami van, az baromi olcsó és igényes! Ruhákat abszolút érdemes itt megvenni! Kismampárna 5500.-ért volt. Szóval menjetek ki, nézzétek meg, úgysem jöttök ki üres kézzel! :)
Házhozszállítás, postázás nincs. :(
Segítsetek dönteni a babakocsiban!!!!!!!!!!

Boo!!!!!!!! Bízz a dokidban!!!! És hidd el hamar itt lesz a Ti időtök!!! Tudom!!! Fel a fejjel és gyere ám hozzánk dumálni, ha időd engedi!!! Sok ölelés!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


én is ezt néztem ki.............
bakker mi leghamarabb is csak jövő héten tudunk menni.........
Vendég
 


Megpróbálom megbeszélni a csajjal, ha gondolod... Hátha van esély félrerakásban... A pirosasból 3 db van a narancsosból kb. 10-15 db... Jövőhéten melyik nap tudnátok kijönni érte? Ha más nem (és tuti megveszitek) hagyok ott foglalót...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, de aranyos vagy!!!!!Mindenféleképp megvenném, mert olcsó és olyan amit én akarok, ami újszülött kortól jó, merrt mélykocvsis fílingje van, van hozzá autós hordozó és sportkocsi lesz belőle...csak látnom kell a színét....el sem tudom képzelni milyen lehet, a képről semmit sem látok.....de azért köszi!
max megérdeklődöd, hogy mikor szokott kb áru érkezni ha esetleg elfgoy vagy valami???
Vendég
 


Ja most látom, hogy úgy meg lehet rendelni, hogy érte mész...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Há azt mondta erre a modellre a csaj, hogy november óta most kaptak először. De szerintem ha ezt kitöltöd (a honlapon lévő megrendelőt), akkor elteszik... De szólok is az érdekedben! :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


köszike, akkor megrendelem, szted melyik szín a jobb????Neked melyik jön be????az a baj, hogy nem merem megrendelni a szín miatt, bakker csak el kéne csábítani a férjem.....na majd éjszaka :oops: rábeszélem....
Vendég
 


Booooooooooooo drága!

Igazuk van a lányoknak! Első a te egészséged és utána jöhet majd a mikk-makk egészséges babuka:) Elröppen az idő hamar és remélem, hogy nem veszítjukmajd el egymást és hallunk felőled 20hónap múlva is, meg az után mikor már pocakos leszel:)


Sleepin: én is ezt néztem ki:) Nekem így kép alapján amúgy a narancssárgás jön be, de tényleg látni kéne élőben is:)

Mazsiiiiiii: hűű de jó! Majd mesélj ám, hogy milyen és milyen volt hallgatózni:)))

bingii
 
 


Bingii
Gratulálok a kislányhoz!!

Konkri
Leestem már megint a székről a röhögéstől. Nagyon kemény a terror amit tartasz otthon. Én s evagyok egy pitty-putty a barátnőim szerint, de jelszót megváltoztatni az kemény!
Én a telefon földhözvágásán vagy eltaposásán gondolkodtam már soxor :D
Aztán persze tűrtem.

Nagyon édik vagytok, hogy szurkoltok. Maradok, és olvsalak Titeket, mert roppant jól szórakozom. A kolleganőm meg sajna szeptembertől már nem jön, mert október végén szül. Már gyönyörű pocija van, csak mindig lemaradok a rugdalásról, mert a kislánya érzi, ha más ér a pocijához és abbahagyja a mocorgást.
boo
 
 


Boo: köszönöm szépen!:) Remélem, hogy tényleg és nem nőtt ki időközben a kukaca, de majd jövő héten a genetikai uh-on csakk kiiderül már fixre:)


Csajok!
Most nem azért, de ez nem ugyanazt tudja mint a másik pierre cardin, amit sleepin meg mindannyian kinéztünk elsőre??

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=200

és gyanús, hogy ez is olyan

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=193

bingii
 
 


szóval remélem, hogy tényleg lány...nah:)

bingii
 
 


Hali!

Bingi :) Egyik sem az. Az első nem átfordíthatós és szerintem nem 180 fokig dönthető, a másodikat mutatta a csaj, az asszem vmi Greco márka, amit abszolút nem ajánlott. 1. nehéz a kocsi és a hordozó is. 2. NEM újszülött kortól van, de ezt a bababoltokban csak a fizetés után jelentik ki! 3. Szerintem ronda is...

Szín: A kék az szerintem csúnya! A pirosas és a barackos-narancsos is nagyon nagyon jó szín!!! Szerintem egyiket sem bánjátok meg! Szuper kis kocsi és kellemes a színük. Még én is filózok a színen... Kicsit a piros felé húzok... De nekem is el kéne rángatnom párom, aki éjszakás... Hát elég nehéz lesz valahogy holnap beütmezni ezt is az UH MELLÉ!!!!!!!!!!!! :D Jajj de várom már..................

Na jó éccakát mindenkinek!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Bingi :) Ha meg tényleg lány, inkább a barack... :) Bár mind2 unisex...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Mi anno PC-t vettünk és én nagyon elégedetlen voltam vele. Dög nehéz és nehezen lehetett irányítani és húzott is jobbra, én el is adtam végül.
Én a 173-ast néztem ki , az egyik kerék nagy a másik kicsi, azt. Aztán rájöttem, hogy szétnézek a vaterán/teszveszen és találtam is 23ezerért szimpit. Ami van az nagyon jó Botinak aki imádja, de a picinek nem lenne jó mert nem bolygós elöl és elég macerás irányítani, plusz csak vagy tök fekszik vagy tök ül , tehát félállás nincsen az átmeneti 1-2 hónapra amig nem tud ülni de már nem hajlandó feküdni majd.
A felfújhatós kerék nagyon jó ha Bp-en laksz , viszont gáz ha üvegbe mész v. rajzszögbe , mert ugye kilyukad :(. A tömör kerekes viszont nem annyira rugózós.
Arra is figyeljetek, hogy a két irányból tolás jól hangzik , viszont valójában csak abból az irányból lehet jól tolni ahol a fix kerék van mert ha berögzíted a bolygósíthatód akkor 4 fix kerékkel máris nem olyan egyszerű ha sokat kell kavarognod (nekem nagyon, tiszta flikk-flakk a ház is meg az utca is). Főként a dupla kerék nehezen irányítható. Szóval annyira nem szuper ez a két irányból tolás mint elsőre tűnik, nekem az a tapasztalatom.
Most olyat találtam a vaterán, hogy nem a tolókar iránya fordítható hanem az ülés részt tehetem be igy v. úgy. Mondjuk most kérdeztem rá az eladónál, hogy jól értem -e, remélem igen.

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Fú Norma ne nehezítsd a dolgomat... :? Az mondjuk tuti, hogy könnyű. Könnyebb, mint a többi! Ez 100%. De ez a megfordíthatóság ez érdekes, bár inkább legyen, mint ne, úgy vagyok vele. Én tuti nem akarok felfújható kereket, szerintem ennyi rázkódást ki lehet bírni... Én valahogy még mindig efelé húzok... Szerintem azért csak javulnak ezek a modellek. Bár a csaj azt mondta jobb a 2006-os mint a 2007-es...

Na most mitévő legyek...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Ma extra szarul voltam,vagyok,csak olvasgattalak benneteket!

Boo
Egyetértek mindenkivel. :wink: A TE egészséged most mindennél fontosabb!Kívánom,hogy az első lehetséges alkalommal csodás,édes kis bébi költözzön a pocidba. :D

Csajok!Babakocsi téma...Norma nagyon jól írja,nem mindig az a jó kocsi amit oda-vissza lehet tolni!Pláne,ha vmelyik kerék bolygósítható...A PC kocsikról hallottam jót is,rosszat is.Szerintem az ára elfogadható.Amit még javaslok,hogy egy textilmózest télre érdemes beszerezni hozzá,sokat segít.A hordozót a gyerkőc az első hónapokban úgysem szereti majd (tapasztalat:Graco Ultima kocsink volt).
Én a keménymózeses,hordozós(autóba kizárólag),sportrészes kocsikat részesítem előnyben.Az első,téli hónapokban sokat jelent,ha mózesban van és ha elalszik csak kikapom a mózessel együtt.

Amúgy nekem a zöldes szín jött be. :lol: :lol: Biztos az az a bizonyos harmadik borzalmas szín. :lol: :lol:
Vendég
 


Nálam jelenleg ez a favorit....csak az ára nem tetszik...talán kint sikerül olcsóbban hozzájutnom:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=45
Vendég
 


Sleepin: úgy látom nem lesz könnyű dönteni:) Én is vacilálok ezerrel.
Igazából ez nagyon tetszik
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
és párom szerint jobb ha külön veszünk mellé autósülést. Nekem sokkal szimpatikusabb ez a nagyobb kerekű kocsi. Úgy gondolom, hogy ezeket a pesti utcákat jobban át tudja vészelni és talán a baba sem kap benne agyrázkódást mire elérek vele majd közértbe :D Én tuti sokat sétálok majd vele, úgyhogy nekem a kerék egy fontos szempont. Ma egyik kollágám akinek 4gyerek van is ezt a nagyobb, pumpálható kereket javasolta.
Persze aki majd inkább autóval közlekedik annak ez nem biztos, hogy fontos szempont.

AMúgy én kivagyok kicsit! Ma átázott a pólóm. Bár szerintem csak én vettem észre, hogy apró pöttyök vannak rajta, de ma elmentem beszereztem ilyen melltartóbetétet vagy mi a szöszt. Kipróbáltam és olyan bénaságos:(

bingii
 
 


Hát most több helyről is azt hallottam, hogy jó ez a kocsi, amit kinéztünk, de azért bennem van a para... Autósülést én azért nem szeretnék külön, mert jobb ha rá tudod dobni a babakocsira biztonságosan...

SEGÍTSETEK!!!! Nem tudom mit csináljak... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Viki!

Ha tetszik Neked a kocsi ne habozz.Futás és vedd meg! :wink:
Ez egy jó lehetőség.Unokatesómnak is ilyen kocsija van,volt,ő nagyon elégedet volt vele.
(az pedig,hogy nekem vagy másnak más típus,modell,forma tetszik egyéni szoc. probl. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Pussszancs Nektek!

Vörösbegy!
Veled álmodtam!Elfelejtettem írni,hogy nálunk "csak simán" BARNA a kiválasztott név. :D Barnabás van a családban.:)
Vendég
 


Sziasztok csajok !

Tegnap jöttünk vissza Balatonról, azóta ! olvasgatlak titeket

Konkri!
Mazsola!
Ha még nem találtatok gyűrűket az én kedves Uram jó áron olyat készít Nektek, amilyet akartok gyönyörű minőségben, de tényleg. Kép alapján vagy együttesen kitalálva vagy az ottani katalógusokból is választhattok. Lefényképezem a mi gyűrűjeinket, ezek fehéraranyból vannak, sajnos a fotón sárgák.

Kép
boci1234
 
 


Viki!

Szerintem vedd meg! Ha ez a vágyad... Amúgy sztem megéri. Az hogy mindenben tuti legyen és még óccó is...
Én is gondolkodom rajta.
Nekem ami nem tetszik benne az alsó csöves váz, de végülis egész frankó. Most én is azon vagyok, hogy rábeszéljem az uram, hogy holnap munka után nézzünk el oda... :)

Szegény Bingii!!! :)

Ja, Boo, a lázadásom letörtem én magam - a komunikációs tréning jót tett, aztán amúgy is jó lett minden, sőőőt azt hiszem ma meg lesz kérve a kezem :) Tegnap megvette a gyűrűket, mondtam is a húgomnak hogy jöjjön segítsen megkeresni (az uram éjszakás volt tegnap), de aztán azt mondta hogy hiába mert a "meglepetés" ott van nála a kocsiba. Aztán kérdeztem, hogy de hát mi van a kocsiba? mire ő - hát gázolaj :)
Reggel sietett haza is és még kikísért az állomásra. Még azt is megnézte hogy volt e helyem leülni :). Néha olyan édi, néha meg... de hát ilyenek a pasik... És mondta, hogy "olyan szép vagy" :oops:


És Boo! Regulázd meg a hormonjaid! mondjuk nem értem miért kell 20 hónapot várnod?

Viki! télleg vedd meg a kocsit! Hordozóval együtt 50nél többet én nem szívesen adnék értük. Mert ami igazán tetszik, az 100. de hát mit képzelnek.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
hát ez lenne az én vágyam. A színe is nagyon bejön és a váza is.

Vörösbegy, Blongyi mi van veletek???

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


vmiért az előbb nem engedte, megpróbálom újra feltenni Kép

Kép
boci1234
 
 


nekem a nagyokkal is Graco kocsim volt és most is ebbe szerettem bele, de imádom...az igaz, hogy 1-2 kg-val nehezebb mint esetleg más típus, de majd hamarabb visszaizmosodom :lol:
Lego! mit álmodtál velem? :lol:
A Barna is szerepelt a listánkon, csak a rövid és "ritka" Tóth-hoz jobban megy a Barnabás :lol:
Bingii! nyugi, ez természetes, a melltartóbetét valóban nem egy kényelmes dolog, de legalább megszokod...a szoptatásnál úgyis kell...mást nem tudok mondani, tejcsorgásom nem volt...csak úgy rászáradva a bimbóra...
Boci! majd jövőre lehet, hogy mi is rendelünk :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


na még 1x ! még a vonalzóm is eltűnt ! Kép

Kép
boci1234
 
 


Úristen Boci! Ezek gyönyörűek!!!! Minden elismerésem! Tehetséges a Zurad!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Kép
már mutattam, mi ennél maradtunk...egyedül nem tolható két irányból, bár amit írtatok erről, lehet, hogy nem is baj...
használtan fogtuk ki...majdnem használatlanul... :lol:

remélem holnap ha a vonalzóm átvált 21 hétre, már nem néger gyerek lesz rajta :twisted: Barnabás már két hete néger...nem vagyok rasszista, de Ákos kifejezetten nem néger... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Boci! ilyet majd én is...nagyon szépek...pont ilyeneket imádunk... :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Ti látjátok a gyűrűkről a képeket ??????????nálam nem jelenik meg egy kép se, csak 1 kis ikon a helyén. hol kell ezt beállítani nincs sok türelmem ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Kép
boci1234
 
 


Boci
Üdv újra itthon.Tényleg mesések ezek az ékszerek.
Gyűrűn kívül mást is készít a párod??Üzletetek van?Merre?

Megtaláltam én is a megfelelő kocsit!Igaz használt,de még 1 évig garanciás,színben olyan amit kinéztem.Hétvégén megnézzük.

Vörösbegy
NekemGraco volt Dorkánál.Tényleg jó kocsi,csak hamar kinőttük.Vagyis télen körülményes volt beöltöztetni,pléd,stb...kicsi volt a hely...amúgy minden okés volt.
A névvel kapcsolatban álmodtam.
:D Jöttem is gyorsan megírni.:) A vezetéknevünk 5 betűs,ezért tetszik nekem a Barna.Dorka is 5.:) Nem szeretem a hosszú neveket.Nekem összesen 16 betűből áll a nevem,ezért nem is vettem fel a páromét. :lol: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Boci:
Ezek csodálatosak,nem is igazán tudnám megmondani melyik tetszik jobban! :D Egyet néztem már,de hogy ezeket láttam,az már nem is teszik!Apa hazajön,és meg is mutatom Neki :lol: Jajj,de messze van még... :cry:

Nekem ez tetszik :lol:
Kép

vagy ez :lol:
Kép

mazsolasyl
 
 


http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... =STK512407

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát azt hiszem, hogy ha utánam dobnák se használnám... :)

Szerintem ebbe ufók tologatják a kis ufókat... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja csak úgy megemlíteném, hogy a fent említett óccószág (234 e.) fekete színben is kapható... ha valakit érdekel :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Boci, már meg vannak a gyűrűk - legalábbis én így tudom :oops:
Köszi!
De nagyon szépek!
És ezt meglepibe kaptad?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri:
:lol: :lol: :lol: Hááááát,azt hiszem igazad van! :lol: :lol: Az
ufóbébiknek tényleg tökéletes :lol: :lol: Juuuuuujjjjjjjj........

mazsolasyl
 
 


Konkri. :lol: :lol:
Én idén nyáron kint láttam ilyen kocsit Ho-ban,élőben vmivel emberibb,de lehet nem mernék vele utcára menni.Az ára meg....no comment.. :lol: :lol: :shock: :shock:
Vendég
 


Vörösbegy: megvettem a betétet, ma reggel beraktam de avval a lendülettel kivettem, mert irtózatosan hülyén éreztem magam. :( MAjd ha nagyon bedurvul a helyzet akkor muszáj lesz hordanom, de most még csak pöttyözök. Ezt meg inkább bevállalom és ha átázok felveszem a pulcsimat:D Még jó, hogy most ilyen hideg van :D

Mazsi: én is ilyesmi kocsikat néztem! Ezek nem a brendból valók és 49900.-? Tegnap megnéztem őket és nagyon jól néz ki élőben! tök strapabírónak tűnik!
Van már endoszkóp?:D:D:D

bingii
 
 


Bingi:
Holnap... mi is hallgatózunk már :D
De!Mindkettő Brendonos!Csak nem tom melyik tetszik jobban!:lol:
Emlékszem annakidején én sem bírtam a melltartóbetétet :) Éjszakánként törölközőkbe csavarva "aludtam" :D

mazsolasyl
 
 


Húú de kiváncsi vagyok már, hogy milyen lesz:)
Színben a bordó tetszik jobban, viszont én olyan nagykerekűt szeretnék, így én szerintem az alsót választanám:)

bingii
 
 


Jah, és az alsóból én a világos kéket néztem ki. MEg néztem hozzá hordozót is, abból is vannak egész elfogadható áron a Brendonban. :)

bingii
 
 


:twisted: :evil: :arrow:
bocsánat kisfiam küldi őket

Kép
barbi5
 
 


Bingi:
Nekem is úgy kéne :D Cseréljük ki a kerekeket :lol: :lol:

mazsolasyl
 
 


Barbi:
Valahol lemaradtam!Mit küld a kisfiad?? :)


Mi most könyveket foglalunk,nagy az izgalom sulikezdés előtt :) Olyan hihetetlen,hogy már Emőke 4. osztályba megy.....nemrég született....

mazsolasyl
 
 


Barbi,

ezt meg én küldöm a kisfiadnak:
:lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock: :lol: :oops: :shock:

Mazsi, jóóóóóóóó lenne ha meg lehetne oldani:D


Fúúú, én úgy telezabáltam magam, pedig cask egy adag paradicsomos kápit nyomtam egy fasírtatal.

bingii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?