Sziasztok!
Tinu!
Boldog névnapot!!!
Szombaton nagyon jó volt a buli, hajnal 4-re értem haza. 5-re már majdnem elaludtam, amikor felébredt Jázi. Így aztán nem is aludtam reggel, csak 9 körül sikerült lefeküdnöm. Szerencsére a párom bevállalta a 2 gyerkőcöt. Délután babatali volt, kóvályogtam össze-vissza.
Hétfőn elmentünk a strandra, szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki. Mindenkinek a gyerkőce szeret pancsizni? Zsombi szerencsére nagyon szereti a vizet, ki sem lehet szedni belőle
Tegnap és ma vásárolgattunk, mert a férjem még péntekig szabin van, így aztán próbálunk mindent elintézni. Na, ezek voltak az okok, amiért hanyagoltalak titeket.
Vigantol: nekünk is napi 2 cseppet kell adni, de én is sokszor kihagyom. Nem is azért, mert elfelejtem, inkább azért, mert pl. hamarabb elalszik, és nincs szívem felkölteni emiatt. (mert én este szoktam odaadni)
Tali: tényleg nagyon szuper lehet a fővárosiaknak, illetve a környékén élőknek, hogy tudnak találkozni. Majd egyszer szervezzünk egy mega partyt, ahová jönnek a vidékiek is
Szerencsére nálunk van baba-mama klub 2 hetente, oda szoktunk elmenni, plusz munkatársaimmal is találkozunk, négyen vagyunk, akik egyszerre szültek.
Húúú, most hallottam szülésznőmtől, hogy az egyik baba vagy 2 hete meghalt vérmérgezésben. 2 órát élt..... MIlyen szörnyű lehet. Ilyenkor hálát adok, hogy egészségesek a gyermekeim. Illetve egy csajszi 37 hetesen szülte meg az ikreit, ami tök jónak mondható, hogy addig sikerült kihordania, és az egyik babának hiányzott az egyik kézfeje.
Csak azért merem ezeket most leírni, mert senki nem vár babát. (vagyis ugye nem???)
Nika!
Nagyon édes Gege a képeken!!!
A szökést én is nagyon várom!!! Addigra a két gyereket haptákba kell vágnom!
Mági!
Én már rendeltem a pelusfutártól, szerintem jók a pelusok. És ha vmelyik pl. selejtes, azt visszaveszik, illetve, ha kisebbet vagy nagyobbat rendelsz, mint ami kellene, azt is visszacserélik.
Noémi!
Dokihoz sikerült eljutnod? Mit mondott? Kösz, hogy visszajelöltél.
És nagyon jó szórakozást Szegeden!!!
Rena!
Büszke lehetsz Petrára, nagyon bátor volt! Ez még a 4 hónapos oltás volt?
Szerintem is jobb lesz, ha elpakolod a veszélyes dolgokat!!! Nekem a virágaim is kinyúltak, amikor Jázi elől el kellett rakni őket, de inkább a virágok, minthogy a csajszi megette volna vagy azt, vagy pl. a földet.
Alvás: Zsombi a kiságyában alszik el, ha már látom, hogy álmos, berakom az ágyba, van egy felhúzható kutyus, azt felhúzom neki, és amire vége a zenének,legtöbbször alszik is. Ezt tudatosan alakítottuk így, tanultunk a Jázinál elkövetett hibából, nem akartuk ZSombit is óra hosszákig sétálva, ringatva, táncolva altatni.
A két gyereket nekem is cipelnem kell a legtöbb helyre, mert nincs aki vigyázna rájuk. Érdekes pl. Tescoban nagy bevásárlást tartani 2 gyerekkel, akik közül az egyik tiszta hisztérika, és ha azt mondom, hogy nem, már egyből ordít.
Ja, ma megkaptam a loberósoktól a 3. könyvet.... Majd jó lesz vkinek ajándékba.
Na, megyek, mert így nem lesz szökés!!!
Jó éjt,
Brigó