Új privát üzeneted érkezett!

Tinu!
Céklából bent van 200 ml.evett volna még. Leöblítette 5 perc szopival. :D
megyünk doknénihez az elmaradt szuriért. :cry:

omr
 
 


Tinu: megnéztem a képeket irigy irigy vagyok :oops: :oops:

Friss képek :
ez a legfrissebb kedvencem. kezében egy kiszuperált nyuszifej :) drága játék ide vagy oda neki azok nem kellenek.:)
Kép

Kép

és egy játék közben apa lekapott minket :)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Tinu, boldog névnapot kívánunk!

Talin elfelejtettem megkérdezni 2 dolgot…még mindig szita az agyam, félek ez már nem fog pozitív irányba változni… Szóval elsősorban fogas a kérdés; nekem azt mondta a védőnő, hogy most már csak heti 5*1 csepp D-vitamint adjak Jázinak, hiszen már 2 fogunk van, s ilyenkor csökkenteni szokták a D-vitamin adagolt…Ti is így tudjátok?
A másik kérdést elfelejtettem…:twisted: :twisted: :lol: Ááááááááááááááááááááááá

Kép
Kép
szana80
 
 

 
 

Szana! Nekünk is 2 fogunk, múltkor írta fel doknéni a friss Vigantolt, rákérdeztem,hogy marad a napi 1 csepp? Azt mondta igen, majd ha már nem kell annyit adni, akkor szól.

Most jövünk a szurikáról. Épp csak egy pici ááá volt, nagyon büszke voltam rá. Megnézte torkát, meghallgatta tüdejét szívét, semmit nem állt ülve, csak állt állandóan felfelé. Doknéni nevette, mondta,hogy a szurit már nem vállalja állva. Ő is megerősített, hogy ha valamit magától csinál egy gyerek,azt nemhogy nem kell gátolni,de nem is szabad. Állásunkról volt szó. Előttünk egy 10 hós kislány volt, már magától ment be a rendelőbe! :shock: :D

omr
 
 


Szana: szerintem hallgass nyugodtan a védőnődre, ha amúgy megbízol benne. Szvsz teljesen mindegy, hogy 7x vagy 5x adunk vitamint. Én is néha elfelejtem beadni, de attól még nem lett angolkóros a gyerek. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Nika: Gege nagyon cuki és sokkal idősebbnek néz ki a koránál. Remélem, ez nem volt udvariatlan megjegyzés. :oops: :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Láom Roni nagyit,a jelenlévő fórumozók között!Jó lenne,ha ide írna!

Nekünk napi 2 csepp a D- vit. adag,amióta túl nagynak látta a kutacsot a doki.Előtte 1 csepp volt.

Winnie,nem semmi,hogy még mindíg ilyen sok tejed van!Gondolom,nem is iszol Laktoherbet,és nem szeded az Urtica-t.
Vendég
 


Köszi a válaszokat! :wink:

Tinu, én is összevissza adagolok már egy ideje, legtöbbször a "kétnaponta 2 csepp elv" :lol: alapján; de most elhatároztam, hogy jobban odafigyelek erre. S most bezavart, amit a védőnő mondott. Amúgy mi K-vitamint is csak addig szedtünk, amíg 2 doboznyi ampulla el nem fogyott. Hogy én azt, hogy utáltam...

Nika, Gege nagyon édes és mennyire vidám kisfiú!

Kép
Kép
szana80
 
 


Sziasztok!
Tinu:
Boldog névnapot kívánunk!!


Én is folyton elfeljetem Annának beadni a D vitamint.. :oops:
A cipőt a Babyfunban vettük, nagyon jó kis cipők vannak, ortopédiailag bevizsgáltak.

Ma fél 12-ig ágyban voltunk.! :) Anna születése óta nem aludtam napközben, így azt hiszem ennyi lustizás kijárt már nekem a sok éjszakázás után. :) Anna olyan aranyos volt, aludt velem, de amikor felébredt, akkor sem ébresztett fel, hanem játszott mellettem. :)

zsuzsu:
Vettem én is kétszersültet. Nyammog rajta, bár most elaludt, de a kekszet a kezében szorongatja :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak egy nagyon pici időm van írni, mert talán ma eljutok dokihoz az inhüvelygyuszimmal! :?
A tali megint nagyon szupi lehetett, főleg, hogy ilyen sokan voltatok! Olyan jó lehet a babáknak hogy ennyi másik gyerek van körölöttük és ismerkedhetnek. Gondolom jól elvoltak. Szerintem most már nekik jobb, hogy ki kúszással, ki járással de már meg tudja önállóan közelíteni a többieket. Ti azért tudtatok beszélgetni tőlük? Vagy mindig a gyerekekre figyeltetek?

Kiscsikó! Tényleg ne aggódj, hogy egymás játékát eszik a babák. Mindegyiknek a nyála egyformán fertőtlenít! :lol: :lol: :lol: Elleinte én is ellenkeztem, de aztán hamar rájöttem, hogy úgyis a másé az izgibb! :lol: :lol: :lol:

Szana!Tök jó gondolom, hogy te is el tudtál menni a talira. Kár hogy ide nem tudsz gyakran irogatni.

Azért sajnálom, hogy egy-két talis dologról lemaradunk (mi akik vidékiek vagyunk) :cry: Tényleg majd talán egyszer.... :roll:

Rena! Tudnál mesélni a Vadasparkról bővebben? Akár priviben is? Mondjuk, hogy lehet megközelíteni, mennyi a beugró, mikor van nyitva, meg ilyenek.
Ugyanis képzeljétek holnap megyünk Szegedre!!!!! ide: http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/s ... el_forras/
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Köszi ANte a te linkedet, biztos az is jó lenne, de nekünk talán egy picit közelebb lesz ez! :P

Na nem tudom még mit akartam, de majd este!
Ja Mági mit szóltál az utolsó harmadik műszakhoz?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ja igen! :oops:

Tinu! Boldog névnapot! :P :P :P :P :P

JA és ha nem mondtam volna, akkor nagyon jók a képek! Winnie-é is és Nikáé is, de a talisok a legszupibbak (csak mert ott mindenki látszik :oops: :P ) Kiarának milyen trendi rucija van!
NA még este jövök!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


fnoe:
hát én totál elszomorodtam, hogy vége van! Azt hittem csak évadzáró megint... hiányozni fog... Na de ma Szökés :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Akik rendeltek netről pelust:
A pelusfutar.hu-ról rendeltetek?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Noémi! Jó helyet választottatok!!! Sokszor jártunk a Forrásba még "fiatal" koromban!
A vadasparkba 750 Ft a beugró/fő, 3 év alatt ingyen!
[url]http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/szeged

Ezt találtam nektek, be van jelölve a Forrás és a Vadaspark is!

Amúgy a Forrásban van babauszi is. Vagy amúgy is jártok? Most unokatesóm elrémisztett, mert ő elvitte a fiát fél évesen, aki fuldoklott merülésnél, mert már tud szájon át levegőt venni. :roll: Petra is tud, merthogy ugyebár megfázott már,de sztem attól a búvárreflex megmarad,nem? :roll: Na de ez nem ide tartozik.

Szóval Noémi, ahova sztem még menjetek el: Hatos rétes (központban van) Klauzál tér (ott a hatos rétes) Dóm!!! (kötelező!!!!!) (imádom a szabadtéri játékokat, ott szokott lenni, de maga a Dóm is gyönyörű), Anna fürdő esetleg.
Nagyon jó kirándulást!!! Akkor egész jól megközelítetek minket! :D Nem Szentesen jöttök át esetleg? Ti hol laktok?[/url]

omr
 
 


Mági! Szökés! Jó lesz ez az évad is, de olyan sz-r,hogy még lesz tovább is, amire megint várni kell fél évet. Úgy mint a Lostra. Nem is nézek több ilyen millió évados amerikai sikerfilmet!

omr
 
 


Vadasparkról még csak annyit, hogy nagy része teljesen fás, úgyhogy ha süt is a nap, egész hüsi tud lenni!

omr
 
 


Tinu: egyáltalán nem volt sértő :):):):): mindenki többnek nézi a koránál mert ugye már a súlya miatt is és cm-re is nagyobb a átlag 7 hónapos babáknál.

Mi a szökést megkaptuk ismitől a második évadot persze felíratosan de mikor drága párom törölte a gépet akkor ment ez is vele a levesbe :):):) most meg már lesz szinkronosan.kb 7 részt néztünk meg az újból.De jó lesz majd mától megint nézni.Mi néztük az elvezsett szobát is ma lesz az utsó része nem volt rossz :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Roni nagyi ha olvasol minket gyere vissza légyszíves hiányoznak a bölcs hozzászólásaid. És természetesen a kis képes köszöntőid is :):):):):) Ne hagyj minket itt lécccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nika70
Salgótarján
 
 


Megnéztem Roninagyi profilját, utolsó hozzászólása 15-én volt, Tinuhoz. Szóval ha ma itt is volt, nem írt sehova.Remélem én is, hogy visszajön még!

Niki! CsNiki pontosabban! Most jutott eszembe,hogy kérdezted múltkor a Movie Maker és a zenei aláfestést. Megnyitod az mp3-at tartalmazó mappát, de nem teljes képernyőre. Megnyitod a movie makert, nem teljes képernyőre. Bal egérrel megfogod a zenét és odahúzod a Hang/zene sávhoz (ami ott van az idősor alatt). Ennyi! Remélem sikerül!

omr
 
 


csak beugr +nzni van-e vált, már Petrával ölembe. Nika! Akkora vigyorokat dobott a lány Gegének, majdnem szétverte a billentyűzetet örömében! :D Most megyek, innentől estig lefoglal!

omr
 
 


Tinu:
Boldog névnapot! :lol:

Nika:
Gege igazi kis vagányka!

Mági:
Na szuper! majd ráérez az ízére. Elöször csak szorongatja, majd hamm bekapja. Mondjuk Fanni egyből nyomta befelé. Ő mindent megkóstol... :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


Az nem rossz :):):) Gabi most mondja Gegének hogy " van már csajod" :):):):) akkorát vigyorgott Gergő hogy látni kellett volna. de hát ugye a távolságok :):):):) habár ki tudja az én párom is Salgótarjáni én meg echte pesti lány vagyok mégis találkoztunk :):):):):):) és a legjobb dolog jött ki belőle :):):):):):):)

Gege apa nyakában :)

Kép

A saját távircsivel :)

Kép

Még mindig huncutka:)

Kép

A négykézlábra állás tudományunk :):):):)

Kép

Na ennyi)::):) bocsika de vettünk fényképezőgépet és két nap alatt annyit kattogtattunk muszály volt veletek megosztanom :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Tinu!
Boldog névnapot!!!
Kép


Szombaton nagyon jó volt a buli, hajnal 4-re értem haza. 5-re már majdnem elaludtam, amikor felébredt Jázi. Így aztán nem is aludtam reggel, csak 9 körül sikerült lefeküdnöm. Szerencsére a párom bevállalta a 2 gyerkőcöt. Délután babatali volt, kóvályogtam össze-vissza.
Hétfőn elmentünk a strandra, szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki. Mindenkinek a gyerkőce szeret pancsizni? Zsombi szerencsére nagyon szereti a vizet, ki sem lehet szedni belőle :)

Kép

Tegnap és ma vásárolgattunk, mert a férjem még péntekig szabin van, így aztán próbálunk mindent elintézni. Na, ezek voltak az okok, amiért hanyagoltalak titeket.

Vigantol: nekünk is napi 2 cseppet kell adni, de én is sokszor kihagyom. Nem is azért, mert elfelejtem, inkább azért, mert pl. hamarabb elalszik, és nincs szívem felkölteni emiatt. (mert én este szoktam odaadni)

Tali: tényleg nagyon szuper lehet a fővárosiaknak, illetve a környékén élőknek, hogy tudnak találkozni. Majd egyszer szervezzünk egy mega partyt, ahová jönnek a vidékiek is :D
Szerencsére nálunk van baba-mama klub 2 hetente, oda szoktunk elmenni, plusz munkatársaimmal is találkozunk, négyen vagyunk, akik egyszerre szültek.
Húúú, most hallottam szülésznőmtől, hogy az egyik baba vagy 2 hete meghalt vérmérgezésben. 2 órát élt..... MIlyen szörnyű lehet. Ilyenkor hálát adok, hogy egészségesek a gyermekeim. Illetve egy csajszi 37 hetesen szülte meg az ikreit, ami tök jónak mondható, hogy addig sikerült kihordania, és az egyik babának hiányzott az egyik kézfeje. :( Csak azért merem ezeket most leírni, mert senki nem vár babát. (vagyis ugye nem???)

Nika!
Nagyon édes Gege a képeken!!!

A szökést én is nagyon várom!!! Addigra a két gyereket haptákba kell vágnom! :)

Mági!
Én már rendeltem a pelusfutártól, szerintem jók a pelusok. És ha vmelyik pl. selejtes, azt visszaveszik, illetve, ha kisebbet vagy nagyobbat rendelsz, mint ami kellene, azt is visszacserélik.

Noémi!
Dokihoz sikerült eljutnod? Mit mondott? Kösz, hogy visszajelöltél.
És nagyon jó szórakozást Szegeden!!!

Rena!
Büszke lehetsz Petrára, nagyon bátor volt! Ez még a 4 hónapos oltás volt?
Szerintem is jobb lesz, ha elpakolod a veszélyes dolgokat!!! Nekem a virágaim is kinyúltak, amikor Jázi elől el kellett rakni őket, de inkább a virágok, minthogy a csajszi megette volna vagy azt, vagy pl. a földet.

Alvás: Zsombi a kiságyában alszik el, ha már látom, hogy álmos, berakom az ágyba, van egy felhúzható kutyus, azt felhúzom neki, és amire vége a zenének,legtöbbször alszik is. Ezt tudatosan alakítottuk így, tanultunk a Jázinál elkövetett hibából, nem akartuk ZSombit is óra hosszákig sétálva, ringatva, táncolva altatni.

A két gyereket nekem is cipelnem kell a legtöbb helyre, mert nincs aki vigyázna rájuk. Érdekes pl. Tescoban nagy bevásárlást tartani 2 gyerekkel, akik közül az egyik tiszta hisztérika, és ha azt mondom, hogy nem, már egyből ordít.

Ja, ma megkaptam a loberósoktól a 3. könyvet.... Majd jó lesz vkinek ajándékba.

Na, megyek, mert így nem lesz szökés!!!

Jó éjt,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Most "egyedül" szomorkodom, megint apametnes nap van. Vasin is ez volt, de akkor anyósom itt aludt. Most anyu átjött este, de éjszakára hazament. Utálok egyedül lenni éjszaka :((( jó persze nem egyedül, de értitek. És most még lesz ilyen, jövő héten is 3 apamentes nap lesz... Céges tréningek vannak. Utána meg Alsópáhok, akkor mi leszünk apa nélkül...

Kicsilány köhögése talán javul, legalábbis már tök hurutos, viszont este megjelent egy kis orrfolyás is :? :cry: kicsit szívtuk, de nem sok jött. EZ volt az első orrszívásom, anyu segített, hát nem tudom, a baba, vagy én voltam jobban kétségbe esve, szegény szörnyen üvöltött, anyu tartotta két kézzel a fejét, én meg szívtam... hogy lehet ezt egyedül csinálni??? na majd megtanulom...

Viszont voltunk ma csípőkontrollon, és minden ok, láb, csípő is, nem kell tovább tornáztatni, azt mondták, hogy önálló járáskor kell visszamenni kontrollra :)

Tinu, Boldog névnapot!!!

Mági, Neked meg hófordulót, ez tegnap elmaradt...

D-vitamin, mi még szedjük naponta, K-vityit meg hetente...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


NAgyon szuper az összes talis kép!!!!!!

Nika,
Gege micsoda nagyfiú már!!!!!! NAgyon helyes pasi az tuti :wink: !!

omr,
a csirkés kép óriási!!!! ízlett neki? :lol: :lol:

brigo,
nagyon helyes a kis pancsoló fiacskád!!! Dalmi is imádja a vizet!!! BAlcsi, medence,kád....mindent!!
Ja én holnapután tesztelek(egy kis baki történt, de nem érzem igazából, hogy terhes lennék)...de azért nem vagyok ám betojós a baba rémsztoriktól :shock: .
ZSombi mini kora óta felhúzós zenére alszik el? NApközben is? Jázi hogy szokott le a "ringatásról" ?

winnie,
szegények :cry: orszívás az tiszta szívás az tuti :shock:


Képzeljétek Dalmi beütötte a szeme alatti részt és monoklija lett... :shock: :shock: Tök durván néz ki.... Remélem nem most akar jönni a védőnő, mert még feljelent minket kiskorúak bántalmazásáért... :shock: :lol:
Vendég
 


TEszek én is képeket ha nem bánjátok... :oops: :D

Kép Hintapalinta


Kép Apjalánya, lányaapja....
Vendég
 


Jó reggelt!
Nem kellett sokat visszaolvasnom. Mi van veletek?? :roll: :D

Brigó! Nem a 4 hós oltás, hanem NeisVac amit külön megvettünk. Amúgy most bírta legjobban. A szurit is, meg lázas sem lett, csak pici hőem. Mondjuk rögtön bucizni szoktam a lábát vizes pelussal.

Winnie! Orrszívás! Nálam a következőképpen jött be. Fotelbe ülök, lány feje a bal hónaljam körül, jobb kezét kivezetem a hátamhoz. Bal kezét bal kezemmel megpróbálom a testéhez szorítani.Fejét valahogy a mellkasom és a bal felsőkarom közé szorítom és így nyomatom. Persze nagyon ellenkezik. Ha nagyon sír, akkor megáll a takony is, ilyenkor ráfújok az arcára, akkor nem sír és akkor jön ki egy adag.

Hoppsz, felébredtünk!

omr
 
 


Köszönöm mindenkinek a köszöntést! :D

Winnie: nálunk jövő héten lesz 5 apamentes nap. :( Mióta Tünde megvan, még nem voltam vele egyedül, vagyis kettesben soha. Én is féltem egyedül, de így a gyerekkel talán nem fogok. Nem tudom. De azért kicsit szorongok tőle.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, orrszívás: kezdetben még nem tiltakozott annyira Tünci, aztán a két nátha kicsit megviselte, úgyhogy már nagyon szokott kapálózni. Egy ideig csak apával szívtam az orrát, de most már néha egyedül is. Kalimpál a kezével, meg kiveri a kezemből az orrszívót, de én vagyok az erősebb. :D Az egyik kezemmel a fejét fogom a másikkal meg nyomatom az orrszívót. Gyorsnak kell lenni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Itt vagyok még, csak közben megnéztem Őzi hsz-ét az avokádóról. Vettem az Intersparban hármat. Az egyik asszem a majdnem érett kategóriába esik. Azt megpróbáljuk ma. Az a rossz, hogy mivel én még sose ettem, fogalmam sincs, hogy milyennek kéne lennie. Remélem, nem etetek meg a gyerekkel valami sz@rt. :shock:
Egyébként tegnap nem fürödt a jányom. Hisztis volt, megszoptattam fél 7-kor, erre bealudt. Gondoltam, jó, majd felébred egy félóra múlva és akkor fürdik. Aha, 3/4 11-kor ébredt legközelebb. Akkor már nem fürdettem, mert én is aludtam. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt,
akkor ez az apamentes napok hete lesz:-) Mi elmegyünk a nagyihoz, amíg apa vitorlázik:-)
Mondtam is tegnap, h mi lesz a létszámellenőrzéssel, de remélem hamar megszokja Ádám az új környezetet:-)

Gyönyörűek a babák!!!!!! Gege már nagyon vagány kishapsi:-))))

Winnie, csak ketten mentek AP-ra? Akkor tényleg jó lett volna, ha jövünk, de szerintem még mindig nincs hely, mert gondolom azért egy héttel előtte csak szólnának. Örülök, h Réka jobban van kicsit.

Noémi, Veronika kakijával mi van?

Ilgya, sokszor emlegettünk és gondoltunk ám Rátok, ha most nem is telefonáltam Rád;-))

Igen, késés:-) Sokat gondolkodtam a zuhany alatt, h írjam-e vagy ne. Azért nem írtam végül, mert lehet, h kövi alkalommal már máshol kell találkoznunk és akkor már nem műkszik a fűre ülés.:-)
De tény, h bosszankodtam kicsit. Inkább találkozzunk később, de akkor nagyjából pontosan:-))) Persze, lehet csak én vagyok ilyen pontosság-mániás:-) Akkor megpróbálok alkalmazkodni vagy én is késni;-)

Szép napokat Nektek, aludjanak sokat a babák!!!:-)

Jövő csütörtökön jövünk, ha a szomszéd megengedi, lehet benézek majd még addig:-))) És még ma estig vagyok, csak este indulunk.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Nahát a gyerekem egy fintor nélkül bevágta a banános avokádót. :shock: :D Egyébként pont úgy nézett ki az avokádó, ahogy Őzi leírta. Köszi, Őzi! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kiscsikó: nektek is jó időtöltést! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Késés: bocsi, nekem kellett volna szólnom... Be kell valljam, én a múltkori alkalom után (amikor nem akartam késni, csak a közlekedés tette (dugó volt az M0-son, egy csomót kellett kerülnöm és nem a megszokott úton befelé, de persze ezt belekalkulálhattam volna, meg megnézhettem volna az autópálya-jelentést, csak elfelejtettem)) én már eleve úgy vettem, hogy picivel később fogtok elindulni a gyülekezési helyről, ezért is maradtam a gyerekekkel még a múzeumban. Meg ugye tudtam, hova fogtok letelepedni. De azért mindenkitől bocsi. :):) (Bár nem is írtam fel magam a listára, csak Mágival beszéltem, ő tudhatta, hogy tervezek menni.)
Ettől függetlenül én is úgy gondolom, hogy a taliidőpont a fix, az előtt kellene gyülekezni, és a taliidőpontkor elindulni. Aztán a következő talira lassan kell zárt hely, ott ez nem lesz talán gond.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti: alapvetően nem rád vonatkozott a késés, hanem nagyjából mindenkire, lévén, hogy a megadott időben csak Kiscsikóval ketten voltunk a vár előtt. De nincs harag amúgy, csak szervezés és megbeszélés kérdése. Én tudom, hogy ez típus kérdése, van, aki egyszerűen ilyen és különben is gyerekkel mindig bármi közbejöhet. Csak beszéljük meg úgy, hogy mindenkinek jó legyen. De már túl is tárgyaltuk. Kéne gondolkozni új helyen...
Van valakinek ötlete?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

hát tegnap még sem tudtam jönni! :oops: Végre sikerült eljutni a házidokihoz , aki azt mondta, hogy mindenképp gipsz :evil: , erre a párom már este majdnem begipszeltette az egyik dokival (de szerencsére nem volt otthon gipsze :lol: ). Na reggel elvitt após az SZTK-s sebészetre, ahol azt mondta a doki, hogy nem gipszel!!!! :shock: Látta a gyereket és mondta, hogy mit gondolok, hogy fogom szegényt gondozni a gipszes kezemmel, ugyanis épp az ujjaim fognak csak kilátszani belőle! Hát nem volt nehéz rábeszélni, hogy ne legyen begipszelve :lol: Persze így meg nem tom mikor gyógyul, adott rá Reomon gélt. PErsze erre is az van íírva hogy szopi alatt nem szabadna. De mire nincs ráírva???? :roll:

Ksicsikó! Köszi, azóta szerencsére nem volt semmi gond a Veronika pelusában!:) Voltak már bárányhimlő gyanus pettyei is, de az is múlik-szóval nem az volt!:)

Rena! Ezer hála a linkért!:) ÉS az ötletekért, hogy mit érdemes megnézni!:) Remélem tényleg jó lesz, bár az idő valószínű nem, dehát mindegy! amúgy Paks mellett lakok. Megyek pakolni!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rettenetesen nyűgös a gyermekem… :?

Tinu, talisok!
Szerintem művelődési házakban szoktak termet kiadni, kicsit is. Ha gondoljátok, megkérdezem az Almássy téri szab.központban; ott tuti lehet termet bérelni.

Késés, mi is késtünk, bár engem is útlezárás akadályozott :evil: ; ezért is mondtam, hogy gyülekezzünk a réten; azért az kényelmesebb a várakozóknak. Bár most már lehet, hogy nem lesz szabadtéri tali. :(

Kép
Kép
szana80
 
 


Noémi, érezzétek jól magatokat!!!!
Ihüvelygyuszira ezt találtam:
Rhus Toxicodendron 9-15 CH 2*5 golyó+Arnica Montana 9CH 2-4*5 golyó

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Szana: azt is lehet elvileg, hogy ha valamelyikőnk - akár felváltva - beengedi a többieket a lakásába, akkor egymásnál talizunk a hidegebb időben. Mondjuk lehet, hogy nem nekem kéne ilyesmit mondanom, mert nálunk elég kicsi a lakás, 49 nm. :oops: Azért attól még szívesen látnék vendégeket. :) Persze itt az is a bökkenő, hogy ki hol lakik, de ez más típusú talihelyekre is érvényes. Később, ha már nagyobbak lesznek a gyerekek, akkor lehet közös programot is csinálni. Pl. Állatkert, vagy gyerekkoncert.
Na jól elvitt a fantáziám. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi Ksicsikó!
Majd lehet veszek! Még sose használtam homeós bogyeszt!

A pakoláson többé-kevésbé túl vagyok, a gyerek alszik, apa meg még garázs ajtót szerel! :evil: Nem tudom ebből mikor lesz indulás! :roll:

Ja még azt akartam, hogy a Szökés meg volt nekünk is csak feliratozva. Miután lement az első széria rögtön megnéztük a másodikat is. Szinte pár nap alatt, mert nem lehetett abbahagyni, annyira izgalmas volt és mindig történ valami olyan amire nem számítottunk. Aztán az utolsó résznél is :? :cry: Szóval lesz még harmadik évad is, de azt még csak most forgatták! Hát el is felejtem mi volt eddig, mire eljut Mo-ra is!:(
Amúgy én is utálom hogy nézek egy sorozatot, ami x időre szünetel, addig nézek másikat, aztán az is szünetel stb. És a végén van már 5-6 sorozat, amit elkezdtem, de mikor lesz vége? :roll:


Rena!
Mi Kecskemét felöl közelítjük meg Szegedet, tehát nem kerülünk Szentesnek! :? Esetleg ti nem tudtok mégegyszer elmenni Szegedre a héten? :? :roll: Vagy Apa nélkül ti sem tudtok sehova menni?

Apamentesség: nálunk gyakran van, baromira félek egyedül elaludni, este mindig minden zajra figyelek, mert félek hogy valaki betör stb
Na tényleg elhúztam! :oops: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi ha még itt vagy! Sajna a héten már nem. Szombaton keresztelő, arra készülünk nagyon, amúgy meg apa ügyeletes megint ugyebár.
De ahogy Tinu is írta, nekem is elszáll a fantáziám és jövőre leszervezek nektek mindenkinek szegedi vadasparkot, ópusztaszeri sétát, meg majd látjuk! :lol:
Addig mi vidékiek csak nézegetjük a fővárosi babák talifotóit! :roll: :D

Jaj képzeljétek úgy ráharapott Petra a cicimre, hogy most még sztem a szomszéd is hallotta a sikításom!! :shock: :roll: :oops:

omr
 
 


Sziasztok!

Fnoe, tényleg, ha van a közelben, próbálj meg egy kéz/alkarmasszázst!! engem az mentett meg a tényleges gyuszitól....

Tali: korábban még felmerült egy IKEA-s verzió is...
Meg vannak játszóházak is, nem? nem tom hol, de hallottam róla, ami van benti, na lassan talán ott is lehetne gyülekezni...
meg még gondolkodom...

Már tudok egyedül orrszívni, gyerek ölemben, mintha etetném, csak közben szívom... szegényke :(

Az éjszaka elég gáz volt, szörcsögöt, hörgött szegény gyerek, de ahhoz képest, csak keveset ébredt, én rohangáltam csak állandóan hogy tud így aludni, hogy alig kap levegőt, na de azért fel nem ébresztettem...
Csak egyszer ébredt (akkor még nem tudtam egyedül szívni :( ), de függőlegesben kitisztult, és bealudt az ölemben...

Ja, én is parázok egyedül, minden nesznek keresem a forrását... :)
de hát meg kell szokni...

Kiscsikó, kollégákkal megyünk, úgyhogy azért lesz ismerős :) csak apa nem :(

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Tinu: utólag is boldog névnapot kívánok!

Tali: Ikeával nekem az a bajom, hogy azt vásárlásra találták ki, nem néznének ránk csúnyán, ha csak beülnénk locsi-fecsizni a gyerekekkel. Tudom, hogy vevőbarátok, de azért nem? Pedig jó lenne már oda is eljutni, tudnék vásárolgatni, azt hiszem.:wink: :wink: :wink: :wink:
Mivel én Csepelen lakok, ami elég kint van, így nem ajánlok helyet, a talira a ti érdeketekben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, késéshez: sorry, de én az ilyeneket azért fogom fel lazán, mert gondoltam elindultok egy idő után, úgyis mindenki tudja, hol szoktunk lenni. Én oda is mentem először, csak láttam, még nem vagytok ott, így mentem a várhoz. Nem gondoltam, hogy mindenkit megvártok, mert többen is jelezték, hogy késni fognak. De nekem mentségemre legyen szólva, elaludt a csajszi a kocsiban, és nem akartam felébreszteni.

Orrszívás: én lefektettem eddig a szőnyegére, és egyik kezemmel tartom a fejét, másikkal az orrszívót. :roll:

Rena: oké, jövő nyáron Szeged, vadaspark. Felőlem kirándulhatunk egyet. Mondjuk vonattal, mi Pestiek, hogy lássanak már olyat is a gyerekek. :D :D :D :D

Apamentesség:
sajna én elég sokat vagyok egyedül, így már megszoktam, nem félek este. Persze félős filmeket ilyenkor tilos nézni, mert akkor én sem lennék nyugodt! :roll: :roll: :roll:

Akiknek már áll a babája: nektek nem nyafizik folyton, hogy segítsetek állni, meg sétáljatok, meg ilyenek???? Amióta felállt, már uncsi neki az ülés meg a mászás, folyton így lenne! Pedig még kb. 2 hete, hogy ül meg mászik magától! :roll: :roll: :roll: De állandó hiszti van, hogy üljek már oda mellé, hogy felkapaszkodhasson bennem! :roll: :roll: :roll:

Jó éjt!

Kép
kernico
 
 


Kernico, ez édes :) mármint hogy menjél mellé kapaszkodónak :))

Talizhatnánk a Brendonban is, lehet vásárolni, és ott is van ilyen játszóka rész... :) ja, bár csak a Budaörsiben. na jó, csa kvicc volt :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie,
Szegény Réka :( Orrszívózás nálunk is nehéz eset, bár újabban csendben tűri, de volt olyan időszak, hogy ketten alig bírtuk lefogni.
Mikor mentek Alsópáhokra és mennyi időre?
Apamentesség szörnyű lehet, nálunk csak egyszer fordult elő, hogy apamentes éjszakánk volt; de nem díjaztam túlzottan…

Rena,
Vidéki kirándulás nekem is szimpi, mindig örülök, ha kiszabadulhatok Bp-ről.

Kernico,
Nálunk is megy a hiszti ezerrel, Jázmin is folyton állni akar és egyszerűen nem tudok tőle semmit csinálni, mert vasalás közben is a nadrágomat rángatja, hogy foglalkozzam vele. Pedig volt idő, amikor olyan ügyesen eljátszott egyedül is. S én azt gondoltam, hogy amint mászik, ül egyre inkább le tudja kötni magát önálló játékkal. Tévedtem.

Tinu,
A mi lakásunk 47 m², de én is szívesen látnálak vendégül benneteket. Szóval ebben is benne vagyok.

Szép éjt mindenkinek!

Kép
Kép
szana80
 
 


Szana,
2 hét múlva leszünk Alsópáhokon, 9-14-ig, babauszitáborban :)
Apamentesség, hát igen, nem volt túl jó :( még egyet kell kihúzni jövő héten, kül lesz anyós itt aludni, persze apát azért messze nem pótolja :lol: :lol: :lol: , de legalább nem egyedül. Meg még később is lesz egy-egy apamentes éj, érnek apának a tréningjei, konfijai :( :)

Egyedül játék: nálunk még megy, de ott kell lennem a közelben, de tudok mellett pakolni, ha végig lát... szóval még ilyen körülmények között megy a járókázás. De ha ott ülök mellette, akár egy óráig is elvan.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Na igen, ha leülök/fekszem mellé úgy ő is elvan sokáig; de sem mosogatni sem vasalni nem lehet így :lol:
A pakolás nekem is menne, de pillanatok alatt 'visszapakol' :lol: A számítógépasztalunk alsó részén ugyanis polcok vannak, ahol fontos, kevésbé fontos iratok, tankönyvek újságok vannak - már nem sokáig :lol:. Ez a kedvenc helye, csakhogy most már fél pillanat alatt lepakol mindent az összes polcról; sőt mindezt tetézi azzal, hogy feláll és beüti a fejét a billentyűzettartóba. :? Nem tudom ezt hogy tehetném gyerekbiztossá...Sehogy max. áthelyezéssel, ami nem megy

Kép
Kép
szana80
 
 


nálunk a vasalás még megy, legalábbis legutóbb még ment, az hétvégén volt :) mosogatás úgy, ha becsüccs az etetészékbe és kirándulunk a konyhába, látja, mit csinálok :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Tényleg, Ti már csináltatok olyat, hogy elmentetek, és nem voltatok ott fürcsikor, fektetéskor? ha volt ilyen bizti írtátok, de elfelejtettem :oops: én szept végére tervezek egy ilyen görbe estét, hogy apára marad a dolog, hát meglátjuk, aztán persze lehet, hogy nem...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie:
egyszer volt, hogynem én fürdettem, és etettem este. Vásároltunk, és keresztanyja intézte. Nekem olyan lelkiismeret furdalásom volt, végig azt kérdeztem Apától, hogy ugye nem vagyok rossz Anya emiatt? Már az őrületbe kergettem :)

Játék:
Mostmár nálunk is úgy van, hogy amíg a látóterében vagyok, addig elvan, ahogyarréb megyek, elkezd sírni. Így egész nap játszunk, amikor alszik, akkor gyorsan csinálok valamit, a többi dolgot estére hagyom. Mosgatni miis etetőszékben, vasalni meg a szobában szoktam. A járókát meg ki nem állja!Egyhete van meg, de ahogy beleteszem, rögtön sír, pedig ott vagyok mellette...Lehet, el kéne adnom..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?