Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Nekünk ma nagyon jó napunk van! Alszik, eszik, kicsi fentlét és kezdődik minden előről... :) Maradhatna így...

Ki iszik laktoherbet? Vannak rossz tapasztalatok? Mármint, hogy hasfájósak -e tőle a Babók.

Császárosok, Ti látjátok a sebet? Nekem úgy megnyúlt a bőr, hogy alig látom. Nem tudom örüljek -e ennek, vagy ne... :D
Ti kenitek, fújjátok valamivel, hogy szebben, gyorsabban gyógyuljon? Én még a várandósság alatt beszereztem Aloe First-öt, a doki azt mondta, hogy egy héttel varratszedés után fújkálhatom. Szóval mától lehet. Csak nem látom, na majd a férjem. Tiszta várandósság alatti feeling, akkor sem láttam ott semmit... :lol:

Kép
nap12
 
 


Nap
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, látom... és az én sebem nagyon szép...


Ildi
Vérzés... egyéni különbségek lehetnek... nekem már semmi sincs...
Vendég
 


Nap
Én is látom. Egy rózsaszín csíkocska.....
Én hordtam, hordok hasszorítót, és még a terhesség idejéről maradt csík elleni krém, azt el akarom használni rá. Csík pocón nincs, csak bal cicin 2 db 1 cm-es.
Az ilyen napok tényleg szuperek :D

Ildi
Egy-két cseppecske - tisztasági betét elég.

Babszika új rekordja: 140g egy szopira, egy cickóból (a jobbikból... :D )

mikegirl
 
 

 
 

Szabina,
köszi, ezek szerint nekem még eltart egy darabig. :roll: De ez legyen a legkevesebb...

Amúgy olyan viccesen hangzik, hogy "császárosok", mert ilyenkor mindig megpróbálom elképzelni, hogy nevezzük a másik kategóriát. "Hüvelyesek"? :lol: :lol: :lol: Na bocs, eldugultam... :shock:

italoman
 
 


Kép
nyuszifülû
 
 


Cikk: "
Kiderült, hogy a menstruáció középideje körüli, termékenynek tekintett napokon csak 15–20% a fogantatás valószínűsége.
A születési adatok alapján kiszámíthatóak az egyénre szabott 80–85%-ban termékeny napok. Fontos megemlíteni, hogy a holdfázis szerinti termékeny napok még akkor is termékenyek, ha azok a menstruáció idejére esnek, bár erre a tényre a tudomány jelenlegi állása szerint még nem találtak magyarázatot. A Jónás-módszerrel alkalmazott fogamzásgátlás hatékonysága megegyezik a hormonális tablettákéval azok mellékhatásai nélkül.

A holdfázis alapján kiszámítható, mikor foganhat lány és mikor fiú. Azon a napon ugyanis, amikor csak fiú foganhat, a petesejt védőburka az X kromoszómát hordozó spermiumok számára egyáltalán nem átjárható. Természetesen a Jónás-módszer használata során figyelembe kell venni bizonyos genetikai tényezőket is, és be kell tartani egyes szabályokat, megkötéseket a személyre szóló naptár használatakor.

Sok asszony szenved másodlagos meddőségben, spontán vetélések, halva szülések miatt, vagy a múltban fejlődési rendellenességgel született gyermeke. Ilyen esetekben a holdfázis szerint nagyon termékeny napok közül a Jónás-módszer segítségével kiválaszthatók azok, amelyeken megfogant magzatok esetében fenti tragikus események igen nagy valószínűséggel nem fognak megismétlődni."


Érdekes.....
Pusz
Nyusz 8)
nyuszifülû
 
 


Uppss :oops: :lol:
Most olvastam e-mailt...
1974.11.06!!! J: nov.11, fiú, 3

Csók!!!
nyuszifülû
 
 


Nyussz: akkor mondjuk azt, hogy nov. 2-án fogant Emese.... mondjuk akár akkor is tehette... :) Most mondanám, hogy legközelebb felírom... de már nem lesz legközelebb... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nyuszi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Érdekes... nov. 18-án jött meg utoljára... eszerint akkor már a lányom megfogant... :roll:
Gyorsan ellenőriztem... mindegyiknek megvan a pöszikéje... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Hüvelyes... az nem a bab, a borsó?
Vendég
 


Na.... megyünk sétálni.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Találtam a környéken egy jó kis boltot... még a kocsinkkal is beférek... :lol:
Vendég
 


sziasztok anyukák
asszonyt hétfőn bevittem demég mindig semmi
a doki azt mondta hogy talán csüt vagy péntek
de még mindig zárt
nora80
 
 


Kedves Nóra "Apuka/ nemsokára/

Drukkolunk ,és üdvözletünket küldjük,valamint minél gyorsabb szülést kívánunk.
HÚ most mindenk inevében beszéltem :oops: remélem nem baj :wink:

Bálintom szétnyúzta a jobb cicim,1 órát szívta minek eredménye 40ml :oops: ,úgyhogy reggeli lefejt tejet odaadtam mellé 50ml, mindez 1/2 6-kor azóta alszik.

Minden tegnapo bosszúságom ellenére elmentem dokihoz ,isten lássa lelkem, de sarkonfordultam.15.30 mútét,16 műtét,majd még 5-6 ember......és ezt várjam ki.No nem....
Úgyhogy este apa kezeli----- :?
Megyek vacsizok amíg alszik zsugabubus........utána úgyis dolog lesz :lol:

Kép

Kép
jucu
 
 


Szabina,
de igen. :lol:
Egyébként milyen kocsitok van? Egymás mellett pislognak benne a lurkók? Vagy az az egy lányod... :D Lehet, hogy ez a módszer feminista ihletésű, és úgy véli, két fiú tesz ki egy lányt... :wink:

Nóra,
hajrá, most már muszáj lesz kijönnie a babónak! :)

Tud valaki valamit Tipetupáról? :?: :?: :?:

italoman
 
 


Nyuszifül!
Örülök, hogy itt vagy :) !!
Szerintem is érdekes ez a Jónás-módszer....
Adatokat eddig azért nem írtam, mert teljesen bizonytalan vagyok a fogantatás napjában, ami valószínűleg 10 nappal-2 héttel a középidőszak után történt. Azért írjam? 1977.07.04. Igazából az utsó mensit tudom, ami 2006.okt.28. A kislányom komoly bakteriális fertőzést kapott méhen belül, s ebből adódó légzési nehézségekkel küzdött.
Nem tudom, ez így ér-e valamit, de hátha.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Én iszom a Laktoherbet és nagyon szépen van tőle tejem is, meg a picim sem hasfájós. Ma pontosan 8 órát aludt végig a drága, annyira boldog voltam, mert egy picit tudtam pihenni. Erre reggel 6 órakor jött a telefon hogy éjjel apukámat kórházba vitték, megállt a szíve, többször újraélesztették most az intenzíven fexik, nemsokára indulok hozzá. Nagyon oda kell figyelnem, hogy ne idegeljem magam be, nehogy a tejem elapadjon. Most nem jut eszembe hogy kinél votl a családban az utóbbi időben haláleset, de hogy dolgoztatáok fel, nem ment át a kicsire az idegeskedés???

Amit anno írtam úgy látszik tényleg igaz, hogy isten ad egy életet és közben elvesz egy másikat. HIhetetlen, tök hülye vagyok, mert itt mondom magamnak hogy megvárta amíg az unokája megszületik, megnézte és most elmegy. :cry: :cry: :cry: Na nem mutatom a kicsi előtt nehogy nyügős legyen.
Megyek megszeretgetem aztán bemegyek a kórházba

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike

Szomorúan olvasom mi történt veletek. :oops:
Kérlek ne gondolj a legrosszabbra.Bízz benne ,hogy apudnak erős a szíve és mielőbb rendbejön.
Tudom könnyű mondani ,de múlt szeptemberbe ugyanígy estem kétségbe anyum telefonja után.És íme apum itt van és jól van./remélem/
Nagyon sok erőt kívánok most neked és próbálj meg nyugodt maradni a körülményekhez képest.
Sok puszi neked!És mielőbbi gyógyulást apukádnak!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziszike!
Ne a legrosszabbra gondolj! Minden rendbejöhet. Szorítok érte.

Külön kellett költöztetnünk a 2 gyereket, mert a pici akkorákat nyögött álmában, hogy a nagy -ha felébredt- nem tudott aludni. Így most jó. Este fél 11-kor elaludtam a nagyfiam mellett, éjfélkor átvonultam aludni Enikőhöz, aki az este 10 órás szopi után fél 4-kor és fél 7-kor ébredt. Szerintem nem rossz.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Még hogy nem rossz?????szupi Franciska

Nekem most este 21-kor kelt és utána fürcsi ,szopi majd 21.30 tól alvás és első kelés kicsit korán volt 00.30 majd 5 óra és már cici volt 7 kor is.Most meg szunya van azóta.LEhet estére tényleg kevesebb tejcim van?
Vagy most több kell neki????Nem vészes azért ez még kibírható a Diához képest aki óránként üvöltött mire rájöttünk éhes és pótlás kell.
Gyorsan iszok egy kávét ,utána lassan indulni kéne orvoshoz ,meg megyek melóhelyre is.

Kérdés???Valaki jön hétvégén a bőrzére????

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Nekem is az a gyanúm, hogy estére elfogy a tejem, vagy legalábbis nem olyan mint reggel... Reggel, délelőtt tök jó, 20-30 perc szopi, aztán alvás nyugiban több órán keresztül. De kb. este 5 után nyügi van. Nem ő nyügős, hanem a szopi már tovább tart, nem akarja abbahagyni, majd bealszik, de egy óra mulva megint éhes és enni akar... Tegnap fél 12-ig játszottuk ezt, aztán a mi ágyunkban elaludt végre. Most meg azóta alszik szinte. 8-kor volt egy kis evés, de utána egyből vissza is aludt.

horvviki
 
 


Sziszike: nagyon sajnálom ami aukáddal történt. De tényleg úgyvan, ahogy Jucu és Franciska írta, ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Persze, értem, hogy az ember mindig igyekszik felkészülni a legrosszabbra, de arra sztem úgysem lehet. Szóval próbálj megnyugodni, apukád még rendbejöhet és kívánom teljes szívemmel, hogy így is legyen! Bármi gond van, melletted vagyunk, igaz csak így, lélekben, de talán a semminél több. Vigyázz magadra!

Nálunk is beindult a pocakfájás. MÁr második éjszakát virrasztottam végig. Jó, a maiban szépen belejátszott az én kedves férjem! Úgy megbántott, hogy alig térek magamhoz!
Azt mondtátok a múltkor -sztem elég elhamarkodottan -, hogy sírjak a vállatokon nyugodtan. Hát, most megteszem...
A kedves párom esti ügyeletes volt tegnap. Ez azt jelenti, hogy 8-ig dolgozik. A Móricz krt-en dolgozik, mi ugye Sztendrén lakunk, akárhogy is számolom másfél óra alatt haza kéne érjen.... Erre mikor bírt hazaérni?!!!! Hajnali negyed egykor :!: :!: :!:
Annyira izgultam érte.... mert ugye autóval jár.... szóval hívtam a mobilján háromszor is és nem vette fel. Hívtam a munkahelyén 9-1/4 10 körül, aztán negyede 11-kor és végül 11-kor és nem vette fel azt sem. Szerintetek akkor hol a búsban volt?!
Azt mondta amikor hazajött, hogy a terem másik végében segített a kollégáinak és azért nem hallotta a telefont a mh-én, de ő pedig tényleg ott volt! A mobilnak meg levette a hangját, azért nem vette fel, mert nem hallotta.... de akkor minek a mobil? kérdeztem... erre ő... dísznek.... hát elég flegma... annyira gyűlölöm! Nem hiszek neki! Szerintem átver és külön utakat jár! De legalább lenne annyira gerinces hogy elém áll... itt vagyok négy gyerekkel, a kocsi a p..ja alatt ha baj van nem tudok mozdulni sem, ráadásul a k...va telefonját sem veszi fel, hogy értesíthessem....
Amúgy meg azt gondolom, hogy egy négy gyerekes családapa ne a kollégáinak nyalja a seggét éjjel (főleg ha szoknyás csöcsös az a kolléga... ugye mert már mindent el tudok képzelni....), hanem a családjával legyen otthon!!!! A kutyákat is én etettem este, két újfoundlandink van, úgy könyörögtem nekik, hogy ha lehet ne ugorjanak rám, mert ugye két hete nyírták a hasam.... szóval a két 70 kilós kutya nem hiányzik a hasamra... meg cipeltem ki szegényeknek az ivóvizet egy 10 literes kannában....
Az én kedvesem meg hancúrozik!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala Drága!!!!

Nem is tudom mit mondjak. :? Férfiak...tudod...de nem lehet tényleg csak az volt az oka amit mond.
Bár ismét könnyű ezeket más szájából hallani,de megélni nehezebb.Én is tudom.,nekem ugyanez a párommal a baj.
De szerinttem beszélj vele,hogy nem volt szép amit most csinált és mi az amit te szeretnél 4 gyerek mellett ,illetve ami elvárható egy családapától.
Jaj annyira nem tudok mást mondani ,pedig átérzem a gondod.,és segyítenék is ,de csak meghallgatlak annyival tudok. :roll:
Irigylem azokat akiknek pasija meló után siet haza/sőt nem is estig melózik/ és utána csak a családdal van.LEhet inkább egy ilyen papucs kéne mellénk is????Mindent megcsinál nekünk és csak a gyerek marad,de kiveszi még a gyereknevelésből is a részét.
Nekem pl.2× fürdetett ,pedig úgy volt ő fogja Bálintot minden este.
No szóval fel a fejjel...és gyere meghallgatunk ...ha az is segít.
Jucu
Indulunk is mert megint szopi volt,kicsit előrébbjött a 10 órás.....ismét 2 órénként szopi van és csak 70ml evett most is.Inkáébb tömné tele magát 3 órára kis dundika.
Mennem kell panaszkodik ..és öltöztetnem kell ..
Majd jövök még

Kép

Kép
jucu
 
 


Jucu: Egy baráti ölelés soxor mindennél többet ér! Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


segíítsééég!!!!!!!!!!!!

Ha lerakom sír. Hafelveszem, kiröhög és alszik. A párom már reklamál, hogy kupi van. Az ebédet nem tudom megcsinálni csak vacsira. úszik minden, a nagyobbik is féltékeny. Megnyilvánul abban, hogy szétdobál mindent, még a szemetet is, felmászik a radiátorra, kiabál stb. Vagy nemes egyszerűséggel szoptatás alatt szétrúgja vagy karmolja a hátam. Lalát meg átb..ni sem tudom semmivel sem. sem a üggőágy, sem a hordozókendő, sem a szopispárna nem jó, csak a kezem... Nem tudom mit csináljak.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja és instant kávét lehet innom??

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy így elhanyagoltalak Titeket, de nincs segítségem és teljesen a kis Pocesznak élek. Jövő héttől lesz anyukám de addig nekem kell megoldanom a dolgokat!
Hááát, elismerésem Mandalának aki boldogul 4 gyerkőccel, nekem még eggyel is sok!

Sziszike, nagyon remélem, hogy minden rendbejön! Apukámmal kétszer is megtörtént és most vígan jár-kel! Nyugodj meg, nehogy elmenjen a tejci!!!

Nyuszifülü, olyan jó megint olvasni a soraidat! Örülök, hogy megint itt vagy!

Pocifájásra találtam egy szupi cuccot a gyerkőcnek, ajánlom figyelmetekbe az INFACOL Szuszpenziót! Mi 3 napja szedjük és megszünt a kaja utáni 1 órás sírás. Már megszakadt a szívem, hogy semmivel nem tudok neki segíteni! Olyan kis falánk, hogy gondolom sok levegőt nyel, sok gáz képződik, amit nem igazán tud kibüfizni, meg kipukkantani. Ez a cucc semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, és segít, hogy ne szenvedjen a babó!

SZOPIT úgy csinálom, hogy napközben cici, este lefejek egy adagot, éjjel azt adom cumisüvegből, aztán még éjjel lefejem a köv. adagot és így csinálom 3 óránként és akkor reggelre rendbejön a cicim amit napközben szétsebesedett, vagy fájt. Nem vettem észre, hogy a cumi miatt nem kéne neki a cici!!! Úgyhogy szerencsém van. Kb. 90-100 között eszik 12 naposan. Ma jön hozzánk a védőnő, már nagyon várom!

Tuza edit, én sem vagyok híve az ágybavitelnek, az ottalvásnak, mert nagyon sok rossz példát olvastam erről. Viszont ha már nagyon eltürik a mécses azért behozom hozzánk, beteszem a szopis párnát az ágyikóba, apa ráteszi a meleg kezét a pocijára és 10 perc múlva már alszik is!

Laktoherb tea, határozottan azt veszem észre ha nem iszom jobb a babó hasija, bár lehet, hogy ez nem mérvadó, mivel amúgy is hasfájós, pláne ha ráiszom a teát, akkor szegénykém meg is őrül. Szerencsére van elég tejci tea nélkül is úgyhogy megpróbálom annélkül!

Most nézem, lassan 4 órája alszik,óóóóóóóóó bárcsak hozzászokna ehhez!!!!

Remélem tudok még jönni és akkor felveszem a tempót :)

Kellemes napot!

Kép
h.bogesz
 
 


Kép Forma1-es csuka

Kép
h.bogesz
 
 


Pattogo: kávé mehet! :)
Nálunk ugyanez volt Enikőnél.... kész őrület volt! Ráadásul Dani is ezeket a tüneteket produkálta, mint Neked Vivi! Szóval de'javue érzésem van, miközben olvaslak... :) :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


pattogo, nálunk már 2 hete ez megy, már úgy érzem egy zombi vagyok :roll:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Mandala!
Hát csak nem az van amire gondolsz!?
Egyszer azt írtad nekem e-mailben,hogy a férjed higgadt ember és adsz a szavára!Gondolj most erre! :wink:
Az mondjuk elég durva,hogy nem szólt haza,hogy ne várj rá!
De a férfiak valahogy máshogy vannak összerakva mint mi és eszükbe sem jut,hogy esetleg aggódunk értük! :roll:
De hát ilyen nyiltan azért csak nem csinálná????
Egyébként szülés után (amikor ugye nem a legjobb formánkat hozzuk :roll: ),nekem is voltak ilyen gondolataim amikor a férjem későn ért haza!Pedig tudtam,hogy Ő nem az a típus (ahogy biztosan a Tiéd sem),mégis gondoltam rá!
Remélem minél előbb rendeződik ez a dolog és újra vidám leszel!!! :lol: :wink:

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Apa visszatért a munka frontjára, úgyhogy most már néha ha a törpök is úgy akarják én is ide tudok jutni.

Hát most valahogy örülök, hogy visszament dolgozni, mert ha itthon van nem tudom úgy kialakítani a napirendünket (vagy valami olyasmit).

Az én babámra meg már másodszor éjszaka jön rá a hasfájás, egész nap semmi baja, erre éjszaka virraszthatok vele.

Rita, sajnálom, hogy Vivi ennyire féltékeny, Réka szerencsére nem. Ő a másik véglet állandóan puszilgatná és ölelgetné, amit néha persze nem a legfinomabban kivitelez. Bár már 1*-2* mondta (ma éjszaka is amikor felriadt a sírására), hogy vigyük vissza a kórházba, de reggel az első dolga volt, hogy megpuszilgatta :)

Sziszike, nagyon sajnálom ami apukáddal történt, jobbulást kívánok neki, neked meg sok erőt, hogy ezt a nehéz időszakot minél "könnyebben" átvészeljétek a picivel együtt.

Mandala, remélem csak beképzeled,hogy a férjed tévutakon jár, bár teljesen egyetértek veled abban, hogy egy 4 gyerekes családapának annak kéne az első dolgának lennie, hogy hazastartol meló után. Én is kiakadtam múlt héten mert drága férjemnek este 7-kor támadt sürgős elintéznivalója mikor ugye a két gyereket fürdetni kell, vacsoráztatni, fektetni. És nekem "csak" 2 van :oops:
Az altatási szokásaidat is teljes mértékben osztom. Nem tartom rossz anyának azt, aki meg tudja csinálni amit Mikegirl írt, de ez szerintem nagyban anya és gyerekfüggő is. Én nem tudnám megcsinálni, meg se Réka, se most Adrienn nem abból a fajtából való, aki csak úgy a 2 szép szememért meg mert az mondom, hogy most aludnod kell el is aludna, csak 1000-rel behergelné magát és még később aludna el mint normálisan.

Jucu, gyönyörűséges a kisfiad. Nekem Réka még 1 hónaposan is tök sárga volt, de nekem is azt mondta a doki, hogy ez anyatejes gyerkőcöknél tök normális, aztán hirtelen múlt el róla, akkor jöttek az anyatejes kiütések, na akkor meg úgy nézett ki szegény gyerek, mintha kamaszodna, tiszta ragya volt :wink:

Esti kevés tejci: nekem még Rékával mondta a doki, hogy csak úgy érezzük, hogy kevesebb, de este táplálóbb, zsírosabb a tej, tehát kevesebbel is jóllakik a baba.

Egy kép még a kórházból (fenn van a képtárban is)
Kép

Kép
Kép
robcsi03
 
 


pattogo, van szopis párnátok? az nagyon jóóóóó, felveszi a baba formáját és olyan érzés neki minrha fognád, nekem bevált. persze nem mindig megoldás. meg a babamasszázs könyvben olvastam, hogyha nyűgös, akkor a térdedre kell fektetni és a hátát simizni, ettől megnyugszik. ma kipróbálom.

Kép

Kép
h.bogesz
 
 


Kedves Pattogo!
Bocsi,hogy beleszólok,mert igazából én csak látogatóba jövök ide!
Nálunk nem volt soha ilyesmi de a barátnőméknél igen!
Ott a középső kislány volt féltékeny nagyon a kicsire!
Ő úgy próbálta megoldani,hogy amikor a férje otthon volt akkor vigyázott a picire (de volt amikor én) és Ő vagy elment addig sétálni a kislánnyal vagy csak kint a kertben játszottak,de a lényeg az,hogy csak kettesben!Nagyrészt ez bejött náluk!
Persze nem tudom,hogy Te hogy tudod ezt megoldani! :lol:
Sok sikert!
És mégegyszer bocsi,hogy beleszóltam! :oops:
Vendég
 


Mandala: vígasztalj meg, hogy csak átmeneti és bazigyorsan helyrejönnek a dolgok... És tényleg le a kalappal előtted. 4 gyerkőccel... pff. most vagyok úgy, hogy több gyereket soha.. Bár mindíg 3-at szerettem volna, de nem tudom. Bár lehet a 3.nál már könnyebb lenne. Legalább a 2 nagyobb lefoglalja egymást.

Na megyek etetem a nagyobbikat.

puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Lányok, lenne egy kérdésem a fejéssel kapcsolatban. Nektek milyen mellszívótok van? Vákuumos? És hogy viselitek el, ha ilyen? Mert nekem olyan van, de úgy érzem, szétszakad a bimbóm tőle. Általában kézzel fejek, ha szükséges.
Mennyit eszik egy 3 hetes baba???????? És mennyi ideig szopik alkalmanként? Nekünk eddig volt egy 3-3,5 órás rendszer, de felborulni látszik.... mi lehet az oka? Teljesen kezdek kiakadni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Agnes, én még Rékához vettem Pesztonka elekromos mellszívót, mert egy jó ismerősöm, aki előttem nem sokkal szült ódákat zengett róla. Hát én úgy jártam vele, mint amit te is írtál, hogy csak tépte, cibálta, de mennyiség az nem jött ki belőle. aztán ez a csaj odaadta a Medela kézi mellszívóját, mert neki meg az nem jött be és csodák csodájára azzal nagyon jól tudtam fejni. Most is ezt használtam a kórházban, itthon meg nem fejek, mert nincs rá időm :wink: meg igazából a kis cicivámpírom nem is hagy benne mennyiséget.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Ági, nekem Medela elektromos szívókám van és nagyon meg vagyok vele elégedve. szabályozható szíváserősség és ritmusos, mint a gyerkőc szopija. 100ml-ert kb. 7-8 perc alatt leszív és egyáltalán nem fáj. rosszab amikor pocakpöcikém kisebesíti.
tányleg, neked hogy van a gátsebed?
a további kérdésekre nem tudok válaszolni, én is állandó dilemmában vagyok. :?

Kép
h.bogesz
 
 


Köszi a tippeket, Robcsi és Bogi. Úgy tűnik, akkor kifogtam a számomra legrosszabb változatot :roll:

Bogi, a sebemet egyáltalán nem érzem már. Gondolom, neked is felszívódó cérnád van. Szerintem már az is felszívódhatott, mostanában nem néztem rá. :oops: Rendes volt Veled a doki? Milyen szobában voltál?

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk...

Nyusz!
Remélem olvasol, tegnap a nagy sietségben elírtam a születési dátumomat. Nem 02.07 hanem 02.17. Bocs! :oops:

megint ordítás van, mennem kell... :cry:
bee73
 
 


Ági, én már tudok ülni :D
Nagyon örülök neki, mert eddig kész szenvedés volt, főleg, hogy aranyér problémával is küszdöm, de arra Reparon kúpot használok és egészen szépen gyógyul. Felszívódó van nekem is és már alig vérzek.
A rendes az túlzás, a párom a szülőszobán össze is veszett vele, de ezt majd bővebben kifejtem később! kétágyasba kerültem, de 4 nap után mikor jöttünk haza rá se nézett a sebemre, pedig pénzt is kapott. azt mondta ha gond van hívjam.

Kép
h.bogesz
 
 


Alziza: örülök,hogy ismét köztünk! :)

Aranyosak vagytok, hogy biztattok... hát, a lelkem legmélye azt mondja, hogy nem hazudik és tényleg a melóhelyén volt (mondjuk munkabuzi, az tény....), de az eszem szerint ezzel csak magam nyugtatom...
Valahogy most nem borultam annyira ki, mint a múltkor amikor azzal a kis picsával ment ebédelgetni és lebukott. De azért akkor is nagyon kiakaszt! És most úgy hív fel, mintha mi sem történt volna.... komolyan mondom, fel sem fogja mi játszódik le bennem, és azt sem mekkora sebeket ejt a szívemen! Minden esetre nem tudok megbocsátani... még nem... főzni sincs kedvem.... majd főz neki az, akivel az éjszakát töltötte... pont!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Akkor ez is egy "szuper" nap többünknek. Én éjjel az ágyam szélén ülve bőgtem, és arra gondoltam, felébresztem apát, hogy elegem van.

Babszikának annyira fájt a pocija, hogy torka szakadtából üvöltött és nyögött, fetrengett, a fejét verte a vállamba. Már ez kikészített idegileg, hogy a nem alvásról ne is beszéljek. Apa fél 11-kor lefeküdt, hogy ő fáradt, és éjszaka is panaszkodott, hogy nem tud aludni a sírástól, miközben egyik oldaláról a másikra fordult...... Több sem kellett, jól leordítottam, hogy máskor tudott hajnalig meccset meg boxot nézni....
Újabb megerősítés: magamnak szültem.

Babszika nem issza meg a teát. Valami ötlet? csináltam gyengébbet, erősebbet, csak édeskömény, mecsek tea édesköménnyel tuningolva, csak mecsek, ízesítés: pici cukor....

Sziszike
Légy erős, fogadd meg, amit a többiek is írtak. Nem kell az ördögöt a falra festeni. Higgy a gyógyulásban. Nagymamámnak 3 infarktusa volt, és még ma is köztünk van.

Mandala
Szerintem ha félrelépne, akkor pont hogy tuti alibi lenne. ez a sokáig bent voltam és nem hallottam meg a mobilt - gyenge szöveg.

Pattogo
Azt hiszem Jucu iszik napi fél 3in1-t.......

mikegirl
 
 


Pattogo: nyugodtan vállald be a harmadikat, nálunk akkor már nem voltak gondok! De amikor Danusnak megszűnt a kiskirálysága, akkor bizony akadtak problémák. Az van, amit Alziza írt. Kellenek olyan idők, amikor csak Vivivel foglalkoztok, amikor nincs kisbaba. Mondjuk amikor a kicsi alszik... bár ahogy olvasom az sem soxor adódik... :(
Alakulni fog, de nem egy rövidke futam, annyi szent! Kitartás! Ha bármiben tanács kell, írj! Talán tudok segíteni.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mikegirl: köszönöm :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Robcsi
Anyatejes ragyák mikor múltak el?


Ági
Elektromos medela. És mint Bogesz, én is tutira elégedett vagyok vele.

mikegirl
 
 


Akkor nem stimmelsz a Jónáskával abszolute. :)
J: fog.d: nov.5 Lány rizikó:2
Akkor a 19 főből 6-nak közelítette meg. :)

Puszi!!!

Nyusz
8)
nyuszifülû
 
 


Hello!

nyuszif.: Ez nem túl jó arány! Szerinted ez az adatok pontatlansága miatt van, vagy tényleg ennyire megbízhatatlan a módszer??

Mikergirl: enyhe vigasz, de én is virrasztottam ma éjjel. Nekem meg kakilni nem tud, a levegő az dől belőle...de óránként ébredt!:( Én meg legszivesebben mondanám a férjemnek, hogy jöjjön át a csajokhoz aludni, mert még ráadásul az is idegesít, ha ő nem tud aludni a picitől. De ettől a kanapétól meg a dereka menne szét. :shock:

Mandala: Én nem is tudom mit gondolnék, Te ismered a férjecskéd...az enyém nem is merne ilyet csinálni, mert én már akkor kiakadok, ha nem szól, ha később indul el haza...Szerintem próbálj most megnyugodni és az idővel úgyis látszani fog, hogy akkor most hol is volt az éjjel!

Bevetettem a szopipárnát, most azon szunyókál, csak 5 percenként rohangálhatok be hozzá, mert féltem...

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Dani reggel 9-től ébren volt, most aludt el. Eddig esett az eső nemtudtam kivinni, de most jól beöltöztettem, mentünk egy kört, és most kint alszik az udvaron, kiváncsi leszek meddig. Édes kis drágámnak nagyon kell a cici az elalváshoz, de próbálom mindig valahogy máshogyan megnyúgtatni.Persze nem mindig sikerrel.
Most igy alszik :lol:
Kép

Kép
mona76
 
 


:D

Vivi régi kisszéke vált be. :) elrázogattam a fenekét. Sztem unatkozott a kiságyban. :)

rakok két mostani képet. :)

Kép Kép

most beevett 80 ml-t üvegből, meg éppen üríti az egyik cicit. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Üdv!
Látom, legtöbbünknek nem ez a legjobb napja...
Mondjuk az enyém nem a pici miatt rossz...
Basszus, képzeljétek, szennyvízcső-törés van nálunk, ami miatt a hétvégén fel lesz törve a lakás, mi meg elmenekülünk addig. Hát... nem vagyok túl boldog. És akkor még ez volt a legfinomabb, ahogy kifejezhettem magam. Nagyobbik kölök nagy nehezen elaludt, a kisebbik most ébredezik.

Féltékenység
Nálunk még nem túl vészes, alapjában véve Beni aranyosan viszonyul Enikőhöz. Pl.: "anya, megengedem, hogy megszoptasd, hogy ne sírjon" :) Amit észrevettem nála, az az, hogy ha megkapja anyát ő egyedül, akkor nehezen enged vissza a tesóhoz.

Hasfájás
Beni nagyon hasfájós és ordítós volt. Mi is az Infacol-t használtuk. Mikor is kezdenek hasfájósok lenni? 3-4. héten? Remélem, hogy Enikő kihagyja a dolgot.

Nap!
Ne aggódj, van még rajtad kívül olyan ember, aki nem látja a hasfelmetszését... :) Nekem momentán "rálóg" a hasam :( Majd talán egyszer ez is elmúlik. Ha így folytatom, nemsokára egész jól fogok kinézni :) Mindig van valami idegeskednivaló, ami miatt egyszerűen étvágyam sincs...

Mandala!
Szerintem pasi-ügyben sem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Minden oké lesz.

De azért lányok!
Annyira nem kell sajnálni apukákat sem! Ha kivagytok éjjel, szerintem nyugodtan ébresszétek fel őket, fél órát kibírnak ők is. Oké, persze, dolgoznak... És mi? Heverészünk egész nap? Vagy más vajon nincs néha úgy a dologgal, hogy nem jut el odáig, hogy ebédelni legyen ideje?

És végül:
Voltunk ma dokibácsinál. Enikő csaknem 300 grammot hízott 1 hét alatt. Frankó a kiscsaj. Na, megyek, mert eddig tartott a türelem. Ami nem rossz! :)

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mamib!:)
Jó kérdés. Milyen jó volt ez a kis teszt. Majd akkor 100% elhiszem a megbízhatóságát, ha a párok egész hónapban kizárólag azon a négy napon akcióznak amikor a J mondja, legyen az akármikor is. Na ha úgy sikerül a nagy könyvben megírt 80% arány leveszem a kalapom! :lol: :wink:

:wink: :wink:

Pusza
Nyusz 8) :lol
nyuszifülû
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?