Sziasztok!
Apa visszatért a munka frontjára, úgyhogy most már néha ha a törpök is úgy akarják én is ide tudok jutni.
Hát most valahogy örülök, hogy visszament dolgozni, mert ha itthon van nem tudom úgy kialakítani a napirendünket (vagy valami olyasmit).
Az én babámra meg már másodszor éjszaka jön rá a hasfájás, egész nap semmi baja, erre éjszaka virraszthatok vele.
Rita, sajnálom, hogy Vivi ennyire féltékeny, Réka szerencsére nem. Ő a másik véglet állandóan puszilgatná és ölelgetné, amit néha persze nem a legfinomabban kivitelez. Bár már 1*-2* mondta (ma éjszaka is amikor felriadt a sírására), hogy vigyük vissza a kórházba, de reggel az első dolga volt, hogy megpuszilgatta
Sziszike, nagyon sajnálom ami apukáddal történt, jobbulást kívánok neki, neked meg sok erőt, hogy ezt a nehéz időszakot minél "könnyebben" átvészeljétek a picivel együtt.
Mandala, remélem csak beképzeled,hogy a férjed tévutakon jár, bár teljesen egyetértek veled abban, hogy egy 4 gyerekes családapának annak kéne az első dolgának lennie, hogy hazastartol meló után. Én is kiakadtam múlt héten mert drága férjemnek este 7-kor támadt sürgős elintéznivalója mikor ugye a két gyereket fürdetni kell, vacsoráztatni, fektetni. És nekem "csak" 2 van
Az altatási szokásaidat is teljes mértékben osztom. Nem tartom rossz anyának azt, aki meg tudja csinálni amit Mikegirl írt, de ez szerintem nagyban anya és gyerekfüggő is. Én nem tudnám megcsinálni, meg se Réka, se most Adrienn nem abból a fajtából való, aki csak úgy a 2 szép szememért meg mert az mondom, hogy most aludnod kell el is aludna, csak 1000-rel behergelné magát és még később aludna el mint normálisan.
Jucu, gyönyörűséges a kisfiad. Nekem Réka még 1 hónaposan is tök sárga volt, de nekem is azt mondta a doki, hogy ez anyatejes gyerkőcöknél tök normális, aztán hirtelen múlt el róla, akkor jöttek az anyatejes kiütések, na akkor meg úgy nézett ki szegény gyerek, mintha kamaszodna, tiszta ragya volt
Esti kevés tejci: nekem még Rékával mondta a doki, hogy csak úgy érezzük, hogy kevesebb, de este táplálóbb, zsírosabb a tej, tehát kevesebbel is jóllakik a baba.
Egy kép még a kórházból (fenn van a képtárban is)