Sziasztok!
Én már elkezdtem pakolászni, tudom még több mint egy hónap a költözés, de ki akarom selejtezni a kacatokat és, ha a végére hagyom, akkor csak rohanás és "zsuppsz mindent bele a dobozba" lesz belőle. Ráadásul szeptemberben el is fogunk utazni egy hétre 17-től. Már alig várom. Az egyetem is kezdődik, megkezdhetem a tanár hajkurászást az aláírásokért, hogy engedjék az egyéni tanrendem és, hogy még decemberig levizsgázhassak mndenből. Elég húzós félévem lesz. Tavaly úgye egy csomó mindent elhalasztottam, mert terhesség eleji kómázásom volt, na most ezeket is pótolom, úgyhogy kb 13 vizsgám lesz, de még nem tudom pontosan. De ha ezekkel megvagyok, már csak diplomáznom kell és államvizsgáznom és végre Dr. ...-né Dr. ... Linda leszek.
Öröm lesz, ha az egész nevemet le kell írnom valahol.
Örülök PANDA, hogy minden rendben volt. A te orvosod marad a Mávban?
Zora! Mesélj már arról a tanfolyamról, annyira érdekel.
Ági! Sajnálom, hogy nem tudsz aludni, bár én mr most se tudok.Amiyen álmos voltam annak idején a benivel, most alig bírok elaludni és hajnal ban fenn vagyok. Ráadásul, ahogy éjjel szopizik (még mindig), akkor is teljesen kinyilik a szemem, pedig eddig símán aludtam közben. Neked Petra magától abbahagyta vagy kicsit unszoltad? Engem igazából még mindig nem zavar, de félek, ha Maja megszületik, mégjobban rákattan. Volt nálatok ilyen?
Éva! Te is lassan lazíthatsz, mennek vissza a gyerekek a suliba. Most biztos sajnálod, vagy nem? Már várom, hogy kezdődjenek a vizsgálatok.
Ildikó! Tudom, hogy tök analfabéta vagyok, de szerintem se kezdj el szedni semmit, most már derüljön fény a problémára, hogy minél hamarabb megolddhasson.
Mo! Végre elkezdődtek a vizsgálatok, már nagyon várom a végét. ármnt a 2 csíkdat a teszteden.
Krisz! Sajnálom hogy szünetelnetek kell, de most legalább lefoglal a cégalapítás. Egyedül csinálod majd? Mit lehet rendelni,
Andi! Örülök, hogy jöttél. Szupi lehet a tervezgetés. Alig várom, hogy mi is ott tartsunk!