Hello!
Egyre jobban bővülünk, Pandi, lassan nem fog kiférni a tábla egy oldalra!!:-))
Üdvözlet az újaknak, gratula a kismanókhoz!
Úgy látom, hogy mindkét Szilvivel szinte egy időpontra vagyok kiírva, febr. 12-re. Üdv. 16 hetes kismamik!!:-))
Ami a mocorgást illeti, nálam még elég változó a dolog. Már szerintem túlzásba viszem a figyelést, és tiszta egy ideg vagyok, ha egy napig semmi nincs, de az is lehet, hogy munka közben, vagy mondjuk vezetés közben nem veszem annyira észre, mert még nem olyan erősen rugdos a picike.
De ma megint éreztem mindenfélét, úgyhogy lenyugodtam. Most nem zaklatom szegény babókámat, hogy mozogjon, mert már biztos az agyára megyek...
Nekem most kicsit feljebb ment a hasam, sajnos most a gyomromnak nem túl sok hely jut.
Ti hogy álltok a mellfeszüléssel?? Nálam egy két hete újrakezdődött, minden éjjel arra kelek, hogy iszonyatosan nehezek, és úgy érzem, mikor felállok, hogy mindjárt leszakadnak. És mellette tűzforrók. Bár gondolom ez normális.
A lányommal nem emlékszem ilyesmire, mintha ott csak a vége felé lett volna. Aztán ki tudja. .....az emlékek mindig megszépülnek!:-))
Mpatr!
Elég szomorú, hogy a mai világban egy orvos így áll a dúla kérdéshez. Aztán majd csodálkoznak, ha szép lassan mindenki elkezd otthon szülni.......
Én ismerek olyat, aki mindhárom gyerkőcét otthon szülte, az ismert doktornő és egy dúla segítségével, pedig nem egy-két éve volt a dolog. De pontosan a sok rossz tapasztalat vezette el idáig.
Egyébként Hollandiában a kismamák nem is az orvosukhoz, hanem a szülésznőjükhöz járnak gondozásra, a faros babákat megfordítják szülés előtt, az otthon szülés aránya rendkívül magas, és minden alternatív szülési lehetőség rendelkezésre áll a legutolsó kórházban is........ erről ennyit. Mikor jutunk mi el ide????
Na de nem is idegesítek senki tovább ezekkel a dolgokkal, mert én is csak felhúzom magam rajta, hogy hol is tartunk 2007-ben, úgyhogy inkább szép álmokat mindenkinek!
További jó írogatást, olvasgatást az éjjeli baglyoknak!!
Kata