Sziasztok!
Szülői: (bár lehet, ezeket a dolgokat a 2004. őszi babákhoz kellene leírni, de oda már szerintem későb lenne becsatlakozni
) Nagyon édes óvónénije lesz Hannának, csak ilyet kívánhatok mindenkinek! Eszméletlenül lelkis lehet sokszor könnybelábadt a szeme, amikor a gyerekekről beszélt, és nagyon sok jó, pozitív dolgot mondott. Meg is fogadtam, hogy a nevelésben ezt szem előtt tartom. Pl. azt tanácsolta azoknak a szülőknek, akiknél még nem szobatiszta a gyerek, hogy csak ennyit kell nekik mondogatni: a wc-be pisilünk. Ennyit, és nem többet. Stb. sok ilyen okos dolgot mondott. Megfogott pár dolog, pl. azt mondta, minden gyerek egy hatalmas nagy csoda. Teljesen függetlenül attól, hogy milyen a viselkedése stb. Azt hiszem, nagy szerencsénk van vele! Bár Hannánál nem hiszem, hogy gond lesz az ovival, de majd meglátjuk! Erről ennyit.
Visszafelé olvasok:
Ági25: üdv Neked, és remélem, te nem morzsolódsz le, mint sokan, jönnek, kettőt beírnak, és eltűnnek. Nagyon ügyes kislány Jázmin, nekem a nagyfiam volt ilyen, hogy 10 és fél hónaposan már szaladt. Ha lesz majd időd, légyszi írj majd arról, hogy milyen ott az élet, hogy vagytok, miket csináltok, engem nagyon érdekel. Remélem, mostmár az ottani magyaroknak nincs túl sok problémájuk. Itt szerintem nagyon kevesett tudunk az ottani dolgokról.
Timi: igen, rendesen lesz oviban Hanna, mivel mi bejárósok vagyunk, ezért csak du. tudjuk elhozni, pontosabban apa összeszedi Marcit és őt, vagy ha neki tovább kell maradnia (mindig beüthet valami), akkor mi Levivel bemegyünk busszal, és kocsival hazajövünk. Valamivel könnyebb lesz, de ne tudjátok meg, már most parázok, az én kislányom, olyan keveset volt még velem!!! Dehát ez az élet rendje...
Hettie: hát ez fura, mi itt lakunk a férjem szülőhelyén, az itteni rokonokkal találkozunk a legtöbbet, de állandóan azt hallom: tiszta Gabi! Rám senki nem mondja, hogy hasonlítanak. Sajnos, még apukám sem, anyu pedig már meghalt, pedig ő tudná szerintem a legjobban megmondani.
Rizi: akár 2-3 éves koráig is szoptatnál? Erre voltam kíváncsi a kérdéssel. Én azt hiszem, addig már nem szívesen.
Mamy: nekem is nagyon kevés volt a tejem, főleg a mensis időszakban, legalább másfél hétig szenvedtünk. A 6. hónapban, amikor még csak tejet kapott, fogyott 30 gr-ot, úgyhogy elkezdtük a hozzátápit, és továbbra sem adtam neki tápszert, hanem inkább este is adtam főzeléket, és úgy szopit, hogy elég legyen neki. Hannánál pont így jártunk, ahogy te, ha tápszert adsz cumisüvegből, korán elválasztja magát, Levinek csak pohárból adtam tápszert, de azt is már csak 9 hós korban. Így nem választotta el magát, de a következő gyereknél te is ügyesebb leszel, majd meglátod! Hozzáteszem, Marcit nem is tudtam szoptatni csak 2 hétig, akkor még nem volt ekkora propagandája a szoptatásnak, és az első alkalommal, amikor sírt evés után, azonnal a tápszerhez nyúltam, és utána már nem is kellett neki a cici. De az igaz, hogy akkor öröm a szoptatás, ha van tejed, ha nincs, akkor csak kínlódás! Én is megszenvedtem vele rendesen, csak Levinél már sokkal lazább voltam!
Melódi: hagyd a francba a pakolást, én is így vagyok ilyenkor du, romokban a lakás, de néha muszáj ideülni, mert ha mindig arra várok, hogy ráérjek, akkor sose fogok. Nálam mindig az a gond, Levi alszik fél 10-től délig, akkor nem lehet porszívózni, délben Hanni lefekszik, Levi is 2-kor és nagyjából 4-ig alszanak. Akkor meg jön az uzsi, meg minden, és mindig elmarad. Pedig szinte minden nap kellene valamikor....
Sue: apa foglalkozásait tekintve, a kettő nem zárja ki egymást!
Művészlelkű zsaruk is vannak!
Viccet félretéve: a zene igazából hobby, bár van egy amatőr zenekaruk, feldolgozásokat nyomnak, leginkább rock, de van pár bugi is meg blues. Most indult be újra, volt benne kis szünet, és már van is pár fellépésük. És még más mindennel is foglalkozik, így aztán hát ideje az nem sok van
De muszáj ezt elfogadjam, ha nem ilyen lenne, akkor nem az az ember lenne, akit én megszerettem, úgyhogy igyekszem. Én sajnos nem tudok zenélni, inkább énekelni, néha szoktunk... Marcit meg a dob hozza lázba, de sajnos nincs kitartása, pedig a gitárhoz is van tehetsége, néha leül, és magától leszed dallamokat, segíts, hogyan ösztönözzem
Kényszeríteni nem akarjuk, de olyan jó lenne, ha zenélne, én nagyon örülnék. A dobhoz is hatalmas nagy tehetsége van, üti a négynegyedet, és magától talál ki különféle figurákat.
Na, mostmár eldugulok, ami nem érdekel titeket, azt ugorjátok át!
sziasztok