Sziasztok!
Gyorsan benéztem, mert bármelyik percben csöröghet a telcsim, és mehetek a munkahelyemre ma már másodszor!
Barbi!
Közalkalmazottként csak augusztus utolsó napjáig (vagyis péntekig) van munkaviszonyom. Az, hogy mi lesz szeptember 1-től még most sem világos, mert vagy én nem voltam elérhető közelségben a melóhelyhez, vagy a főnök, így mindíg csúszott az egyezkedés. Mikor még nem voltam terhes, akkor azt mondta, hogyha terhes leszek, akkor meghosszabbítja a szerződésemet a szülésig, hogy megkapjak minden juttatást, de most, hogy 16 hetes terhes vagyok kicsit úgy érzem hárít és nem akar beszélni a hosszabbításról. Az a gond, hogy ha nem hosszabbít, akkor is nyilatkozhatna, mivel hétfőn akkor be kell mennem a Munkaügyi hivatalba, bejelentkezni. Nagyon ez sem izgatna, mivel most beszéltem a TB-vel, és ha a szülés időpontjában még jár a munkanélküli járulék, akkor biztosítottnak számítok, és megkapok mindenféle juttatást, ami a dolgozó anyukáknak is jár! Ez sem lenne rossz variáció, mivek még szabadságom is van bent, azt pedig ki kellene fizetni, ami közel 100e Ft.
Móni!
Tegnap voltam a védőnőnél, de szívhangot nem tudtunk elcsípni, csak rugdoskódásokat! UH-ra hétfőn megyek a Schöpf-Méreibe a genetikai teszt második része miatt, majd szerdán a saját orvosom is megfog vizsgálni ha minden jól megy!
Remélem, hogy a két hely közül valahol lesz sejtésünk a nemükről, és hazaérve elmondhatom, hogy melyik tábort fogják erősíteni a csapatban. Mondta a védőnő is, hogy figyeljek a mozgásra, mert várható, hogy lassan következik. Az a gond, hogy igazán nem tudom, hogy hogyan és hol várjam a lökdösődést!
(Egyébként tegnap már úgy feküdtem egtész este, hogy a pocakomon volt a kezem, de csak olyat éreztem, mint amikor az erekben lüktet a vér!
)
Encu!
Egyenlőre nem tudom, milyen két babával a pocakban, mert még nem érzek semmi különöset, de már nagyon várom, hogy megmozduljanak és rugdoskódjanak! (Majd megváltozik a véleményem, ha beindulnak!
)
A találkozó időpontját ha beírjátok, szívesen elmegyek, mivel nekem egyenlőre mindegy, hogy melyik nap és milyen időpontban lesz!